Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyibe egy 25 nm2-es szoba (1 db)

Kb. mennyibe kerül egy 25 nm2-es szoba kifestetése?

Legjobb válasz: Szia.Attól függ mivel szeretnéd kifesteni, mész v. diszperzit?És hogy milyen a régi fal?Javításra szorul, mésszel volt e kenve , stb.

Szia.Attól függ mivel szeretnéd kifesteni, mész v. diszperzit?És hogy milyen a régi fal?Javításra szorul, mésszel volt e kenve , stb.
Szia!Én is szoktam vállalni ilyen munkát.A falon több munkafázis van.Nem mindegy milyen régi a vakolat meg a festés.Ha nagyon rossz a fal általában drágább egy m2 festés ha egy egyszerû glettelés és festés van akkor 1 m2 általában 700-1000 ft / m2 az attól függ hol laksz meg milyen szakemberrel csináltatod


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet ablakot eltüntetni fényveszteség nélkül?

A nappali és az előszoba közötti ablakot szeretnénk eltüntetni úgy hogy a fény is megmaradjon (mivel másik ablak nincs) de fűtés szempontjából is megfelelő legyen.

3

Szoba leválasztás?

52négyzetméteres lakásban lakunk. Az lenne problémám,hogy külön szobát szeretnék de csak egy kis szoba van ahol a szüleim laknak és egy nagyszoba ahol én lakok az öcsémnel +van egy hal a két szoba között ahol nincs ablak. Valahogy megkéne oldani hogy legyen egy külön szobám gondolkoztam azon hogy a nagyobbik szobát gipszfallal leválasztjuk de a szüleim szerint ez drága ,a halban pedíg csak egy ágy fér el. Tudnátok mondani olyan megoldásokat amu kivitelezhető,nem drága és jól hangszigetel?

1

Villanyszerelés, hol kapok kék vezetéket?

De jó a sárga, fehér vagy piros is, vékony legyen, 1.5mm vastag, pár méter, és ne legyen benne rézhuzal, tehát a vezeték műanyag külseje kell drót nélkül mert damilt akarok belehúzni, horgászni kell.

3

Lehet tömíteni szilikonnal a wc kagyló vízbefolyó részénél a gumi és a cső csatlakozásánál vagy ki kell cserélni a gumit mindenképpen?

2

Ciszterna belvárosi lakásban, szennyvíztisztító? Sokkal olcsóbb víz.

Iszonyat magas a vízdíj, ezért gondoltam, hogy a régi kamrából kialakítanék egy víztározót, a mosógépből kijövő, mosdóból lefolyó, kádból lefolyó, mosogatóból lefolyó vízet fokozatos finomságú szűrőkön át tisztítanám gyakorlatilag desztillált vízzé (kb 50 ezerbe kerülne) aztán egy szivattyúval belenyomnám a ciszternába ami a spejzban van. Innen a víz visszacsoroghatna a mosogatóba, a mosógépbe, és még fürödni is lehetne vele, persze ivóvíznek nem használnánk. Gyakorlatilag egy zárt rendszer lenne az egész, és nem lenne más dolgom mint a könnyű szennyvíziszapot kilapátolni a szűrőkből hetente, és kidobni a szemetesbe, esetleg a ciszternába 1-1 klórtabletta.

A wc természetesen csak öblítés szinten lenne a körre kötve és a mosogatógépből kifolyó vízen is erősen gondolkozom. A szennyvízülepítő, ami a ciszterna mellett lenne kéménybe vezetett szellőzővel szellőzne.

Ha megfelelőek a számításaim havi 15-20 ezer forintos vízszámlát tudnánk 1-2 ezer forintra csökkenteni. A szivattyúk áramdíja 1-2 ezer forint havonta.

4

A ragasztópisztolyokba többféle fajta ragasztótípus rakható töltelékként, vagy egyféle van? És az mire jó leginkább?

4

Fényerőszabályzóra milyen égőt lehet rákötni?

Vettem egy fényerőszabályzót. Kérdésem az lenne hogy bármilyen égőt rá lehet kötni, vagy vannak valami speciálisak?
Pl. egy energiatakarékos izzót lehet-e használni vele?

3

Kell-e minden áramkörnek külön földelést vezetni a kapcsolószekrényből, vagy elég egyetlen mindegyikre?

5

Központ fűtéses társasházi lakásban (2. em) a régi típusú radiátorokhoz lehet kapni olyan "átalakítót" amit közvetlen az adott radiátor és a vízvezeték közé kell rakni, ezzel elzárva a vizet?

ilyenről beszélek


Lehet hogy hülyeséget kérdezek. Csak le akarom majd szedni, és ha fűtéskor lesz akkor nem fogom tudni egyenlőre.

8

Hol, milyen megnevezéssel tudnék venni olyan fém apróságokat, mint amilyenek az alábbi képen vannak?

http://www.myimg.de/?img=234149792644x461tobbsor537d9.jpg
Főleg az infinity / végtelen jelre gondolok, illetve Eiffel toronyra (tudom, olyan nincs)..

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!