Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyibe egy 25 (26 db)

Kb. mennyibe kerülne egy 25 m2-es nyaraló teljes villanyszerelése? (Mérőhely már van, vill. bekötve. )

Jelenleg most is bent van az áram, de a dolog elég gagyin van megoldva, 1 áramkör van össz, és az is hol a falban, hol a szobában, hol a kertben, tetőn megy, szal teljesen fel kellen újítani, fürdőszobában nincs semmi áram, és ahol van ott is kevés a konnektor. A vilanyszerelő aki a mérőhelyet kiépítette 150-t kért el a mérőhelyért és 250et ajánlott a ház többi részére. Én kicsit soknak találtam ezt, lévén 2en dolgoztak rajta fél napig, ami 10 óra munkát jelent, még akkor is ha a szekrény 40e volt.

Legjobb válasz: Jól keresett a szerelõ....egy szekrény ára kb. 17 ezer...csere gondolom faszekrényrõl kellett kicserélni kb. 30 ezer tetõtartócsõ 20ezer anyagostól munkadijastól.... földelés kiépités 10ezer.. 25 m2-es kis házikó belsõ villanyszerelése durván 100 ezer.../vill szer/

Jól keresett a szerelõ....egy szekrény ára kb. 17 ezer...csere gondolom faszekrényrõl kellett kicserélni kb. 30 ezer tetõtartócsõ 20ezer anyagostól munkadijastól.... földelés kiépités 10ezer.. 25 m2-es kis házikó belsõ villanyszerelése durván 100 ezer.../vill szer/

Mondja meg nekem valaki, mennyit kereshet egy kb 25 éve a szakmában dolgozó, általános iskolai tanár, felső tagozatos, és osztályfőnök is volt indig. Ez mondjuk nem tudom, kell-e hozzá, de kb mennyi a fizetése? Pest megyében, nagyvárosban.

Legjobb válasz: Állami suliban mindenhol ugyanennyi, egy közalkalmazott ugyanannyit kap pesten, mint egy kis faluban. abban lehet különbség, hogy van-e a sulinak pénzre étkezési jegyre (nálunk havi 5000) , tankönyvpénzre, ruhanpénzre, bár ezekre nagyon kevés helyen van. érdekes, én még gazdag tanárt nem láttam, max. ha feketén otthon magánórákat ad. Ha szerinted a bértábla kamu, akkor oldd meg magad a kérdést, ha szerinted ez nem igaz, akkor nem tudunk segíteni. Mit akarsz bizonyítani? Gondolom kb. 15 éves vagy és utálod az ofõdet, kb. ezek jönnek le a stílusodtból.

Állami suliban mindenhol ugyanennyi, egy közalkalmazott ugyanannyit kap pesten, mint egy kis faluban. abban lehet különbség, hogy van-e a sulinak pénzre étkezési jegyre (nálunk havi 5000) , tankönyvpénzre, ruhanpénzre, bár ezekre nagyon kevés helyen van. érdekes, én még gazdag tanárt nem láttam, max. ha feketén otthon magánórákat ad. Ha szerinted a bértábla kamu, akkor oldd meg magad a kérdést, ha szerinted ez nem igaz, akkor nem tudunk segíteni. Mit akarsz bizonyítani? Gondolom kb. 15 éves vagy és utálod az ofõdet, kb. ezek jönnek le a stílusodtból.
Én 29 éves tanítónõ vagyok, 6 éves gyakorlattal, osztályfõnöki pótlékkal nettó 90 ezerért! Ebben benne van az adójóváírás is:(( Más meg nincs! (ruhapénz, üdülési csekk, utazási hozzájárulás, kajajegy....stb. SEMMIT NEM KAPUNK!) Ja, és nincs saját házam, albérletben élek!!!
A közalkalmazotti bértáblát megtalálod a neten, abban benne van az alapbér. Ez már majdnem a lefelsõ kategória, ha egyetemei diplomája van. Ehhez jön az osztályfõnöki pótlék, ami nálunk 3000 ft/hó és a túlóra, szakkörök díja. Kb. 180 ezer forint körül kap kézhez, de ha pontosan érdekel keress rá a közalkalmazotti bértáblára. Én 100 körül kapok kézhez 2 egyetemi diplomával, ofõként, 5 éve tanítok.
A kérdező hozzászólása: és ez mindenhol ennyi az országban???komolyan kérdezem, nagyon fontos lenne...minden tanárnak, ennyi év után ennyit kell kapnia?????
A kérdező hozzászólása: ugyanmár...ez a kalkulátor egy nagy kamu.....érdekes, hogy mindig sírnak a tanárok(is), hogy kicsi a pénz....de a qrva életbe...még sosem láttam egy csóró tanarat sem!mindnek ollllan a vityilója, hogy...na....
A kérdező hozzászólása: na jó, köszi a válaszokat...
"300-500 ezer Ftot visznek haza minden szuper juttatással" Add meg a suli címét kérlek, itt akarok tanítani!!!!:) )))) "Nem beszélve a dolgozat-pénzrõl. Egy tanár kb 500ft/dolgozat áron dolgozik." Akkor ma este 10.000 forintot kerestem? Érdekes, de soha nem kaptam külön pénzt javításért, pedig jó lenne, amennyi baromságot el kell olvasnom:( Ilyen, hogy 5000 ft/ dolgozat egyetemen, fõiskolán van a szakdolgozatnál, de ott egy konzulens hónapokon keresztül segít egy hallgatót, utána el kell olvasni és kijavítani a sokszor 50-60 oldalas dolgozatot és értékelést írni. Te vagy valami csodaiskolában tanulsz vagy egyszerûen álmodtad ezeket. vagy szemét vagy és rágalmazod a tanárokat, hogy hû, de jól megy nekik. Gondolom akkor ott tolonganak a tanárok, hogy ott akarnak tanítani...

Lányok! Ha egy 25 IU/mmol érzékenységű teszt nagyon de nagyon halovány 2 csíkos. Akkor az kb mennyi HCG szintet jelent?

Legjobb válasz: Nekem a medilab teszet mindig halványan mutatta a 2. csíkot, és soha nem voltam terhes. :( Viszont a Gabriel is ugyan úgy 25-ös érzékenységü, és mégis csak 1. csíkot mutatott, elõtte a medilab kettõt. :S Mikor csináltad a tesztet? Elsõ pisibõl a legjobb, és legalább várd meg az elmaradt mensit. Tudom a dobozra az van írva, hogy már két nappal elõtte kimutatja, de nekem a lányomnál csak 5 nap eltelte után mutatott halványat a teszt.

Nekem a medilab teszet mindig halványan mutatta a 2. csíkot, és soha nem voltam terhes. :( Viszont a Gabriel is ugyan úgy 25-ös érzékenységü, és mégis csak 1. csíkot mutatott, elõtte a medilab kettõt. :S Mikor csináltad a tesztet? Elsõ pisibõl a legjobb, és legalább várd meg az elmaradt mensit. Tudom a dobozra az van írva, hogy már két nappal elõtte kimutatja, de nekem a lányomnál csak 5 nap eltelte után mutatott halványat a teszt.
5 fölötti szintet jelent, de mivel a pisiben más az érték, mint a vérben, így akár 100-as vagy 1000-es hcg-nél is lehet halvány a 2. csík!! Nekem 15000-nél volt halvány!

SOS! Egy 25 nm-es szoba kifestése kb mennyibe kerül, ha színes festékkel szeretném festetni?

Legjobb válasz: Sokba. Számold ki, hány nm-t kell festeni, ehhez kell festéket venned (rá van írva a dobozokra, melyik hány nm-re elég), 3 ezertõl kezdve határ a csillagos ég, plusz a festõ díja, ami kb. 500/nm.

Sokba. Számold ki, hány nm-t kell festeni, ehhez kell festéket venned (rá van írva a dobozokra, melyik hány nm-re elég), 3 ezertõl kezdve határ a csillagos ég, plusz a festõ díja, ami kb. 500/nm.
Az olcsóbb festék is megteszi (nem a legolcsóbb, Tesco neeee!). Ha rendben van a fal, magad is kiguríthatod teddi hengerrel. Nem nehéz.
Ha nem elõre bekevert festéket veszel akkor egy vödör héra ára.De én amondó vagyok, hogy megéri azt a kisdobozos színezettett venni.Az aszt hiszem pont elég 25 nm-re.És akkor szép színt kapsz.(5000 alatt megúszod mind a két variációt)
14.53-nak teljesen igaza van. Az elõre bekevertet el sem tudod rontani ha hengerrel gurítod. A mennyezetet számold hozzá, ha a színe megegyezik az oldalfal színével !
A kérdező hozzászólása: a mennyezet fehér marad, csak a falakat szeretném színesre. és elõre bekevert festékbõl melyik fajta a legjobb?
PLATINIUM a festék neve és pl egy 5 literes 100 m2 -re elegendõ.Ilyet használok. Az ára is elfogadható.Azt hiszem tavaly 5000 ezer alatt vettem , de nem vagyok benne biztos.Több szinben is kapható. TEDDYVEL HASZNÁLD, de ha gyors akarsz lenni végy hosszabbítót is és a fehér mennyezetednél nem kell létrázni annyit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

Szerintetek egy esti 40 és egy reggeli 25 perces szobabiciklizéshozhat cm-ben mérhető eredményt combon, fenéken? És kb mennyi idő után érdemes méregetni? Igaz, hogy alacsony ellenálláson kell tekerni, hogy ne erősödjenek a kérdéses testtájékok?

pulzus 120-130 körül tartva

Legjobb válasz: Ha ezt minden nap megcsinálod, akkor látható lesz majd a változás, persze nem egybõl:) De ne felejtsd el, hogy a helyes étkezés még többet számít, ha fogyni szeretnél. Kitartás, Róma sem egy nap alatt épült:)

Ha ezt minden nap megcsinálod, akkor látható lesz majd a változás, persze nem egybõl:) De ne felejtsd el, hogy a helyes étkezés még többet számít, ha fogyni szeretnél. Kitartás, Róma sem egy nap alatt épült:)
A kérdező hozzászólása: ...hát na ez az én nagy bajom! :) :) :) Az étkezésre eddig is ügyeltem.Sok zöldség, teljeskiörlésû kenyerek, mentes víz.Csak a mozgásban nem találtam azt, ami hosszútávon kielégített volna.De hátha ez!(Márcsak azért is, mert nem volt olcsó :) .)Szóval kevesebbet már nem tudok enni, ráadásul egy kevés édességet egyszerûen meg kell ennem, mert különben rendesen rosszul érzem magam. Mégis mennyi idõ után érdemes méregetni magam?
2-3 hónap
A kérdező hozzászólása: 2-3 hónap????? :S A következõ hónapot becsülettel végigcsinálom asszerint amit fent leírtam...ha tényleg egy apró változást sem látok, vagy érzek...akkor van egy eladó szobabiciklim... :S...:) ...de én bízom... :)

Egy magánfogorvos kb. mennyit keres itthon, úgy heti 20-25 órában?

Nem arra gondolok, hogy mennyit vall be.

Legjobb válasz: az én fogszabályzó szakorvosom, 10 percért elkér 4000Ft-ot.

az én fogszabályzó szakorvosom, 10 percért elkér 4000Ft-ot.
Sokat.Nagyon sokat.Fõleg amelyik "menõ".Sose fogja neked egyik se megmondani mennyit.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Tudom, hogy nem, csak úgy mégis...próbáltam számolgatni, de bizonytalan vagyok, hogy mennyi lehet az adott összegbõl az anyagár, a rendelõ fenntartása, stb. A havi fél millió azért megvan, nem?
Simán.Ez egy átlagosnak meg van.Miénk egy közepes város, van jó pár magán fogorvos, és vannak köztük ugye a népszerûek.Másfél milliós kategóriások...
Simán megvan a havi 500 000 sõõõt ennél csak több. Attól függ hol van a rendelõ, kik járnak oda stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, amúgy egy megyeszékhely, egyetemi város, stb. :)

Kb. mennyibe kerül egy 25 nm2-es szoba kifestetése?

Legjobb válasz: Szia.Attól függ mivel szeretnéd kifesteni, mész v. diszperzit?És hogy milyen a régi fal?Javításra szorul, mésszel volt e kenve , stb.

Szia.Attól függ mivel szeretnéd kifesteni, mész v. diszperzit?És hogy milyen a régi fal?Javításra szorul, mésszel volt e kenve , stb.
Szia!Én is szoktam vállalni ilyen munkát.A falon több munkafázis van.Nem mindegy milyen régi a vakolat meg a festés.Ha nagyon rossz a fal általában drágább egy m2 festés ha egy egyszerû glettelés és festés van akkor 1 m2 általában 700-1000 ft / m2 az attól függ hol laksz meg milyen szakemberrel csináltatod

Egy lány kb.25 éves koráig mennyi pasival fekszik le manapság? Mit gondoltok mennyi a sok, mennyi után mondanátok egy csajra, hogy r. Banc, vagy pont ellenkezőleg, hogy rendes csaj?

Legjobb válasz: Magamból indulok ki: 1. 25/N Egyébként ezt még mindig nem értem, hogyha egy csaj több pasival is lefekszik akkor ribi, de a pasi minél több csajt megcsinál, annál nagyobb király...

Magamból indulok ki: 1. 25/N Egyébként ezt még mindig nem értem, hogyha egy csaj több pasival is lefekszik akkor ribi, de a pasi minél több csajt megcsinál, annál nagyobb király...
Szia! Szerintem ezt ne így nézd, hogy most 25 éves és volt x fiúval na akkor már könnyûvérû ... Sosem tudhatod. Lehet, hogy volt eddig mondjuk ... 4 komoly kapcsolata és mindegyik kb. egy évig tartott és mondjuk mindegyikkel lefeküdt. Oda kerül eléd és csak annyit mond, hogy eddig négy férfival élt szexuális életet. Akárhogy is nézzük ezt egy férfinak nem kellemes hallani. :) Nekem legalábbis jó barátaim ezen a véleményen vannak, hogy kicsit kellemetlen ezt hallani egy férfinak, hogy a kiszemelt hölgy hány férfival bújt ágyba elõtte. De ezt is embere válogatja. :) Viszont ha már úgy áll eléd, hogy négy férfival volt eddig szexuális kapcsolata de mind egy éjszakás kaland volt, az úgy szerintem kellemetlenebb. Mondjuk 10 fölött már igen csak elgondolkoznék rajta, hogy érdemes -e kezdenem komoly kapcsolat céljából a hölggyel. Ha férfi lennék ... De nem vagyok az. :) De én azt mondom ne merüljetek bele a múltba, hogy ki hány férfival/nõvel volt együtt eddig. Persze fontos, hogy sok mindent megtudjatok egymásról de szerintem célszerû tiszta lappal indítani! Ha a saját tapasztalataidra alapozva késõbb azt érzed, hogy nem tisztességes lány akkor jobb ha még idõben lezárod a kapcsolatot ha nem szeretnél csalódni! Sok sikert! :)
Én 25 vagyok, eddig 1 volt (+1 amit nem akartam...azt nem számítom általában bele). De ha úgy számolom hogy valaki 15 évesen kezdte, 1 éves kapcsolatai voltak, az már 10 pasi, de ettõl még nem ribanc, mert nem biztos hogy az õ hibája hogy nem jött össze hosszabb kapcsolat. Vagy van aki szereti az egyéjszakás kalandokat, de ettõl még nem feltétlenül ribanc.
Sõt ... az a 10 már sok! De ahogy írtam ha ott van a bizonyos tiszta lap, tudod, hogy Te megpróbáltad, adtál egy esélyt a dolognak, nem ment, biztosan találsz majd egy rendes, tisztességes lányt! Vagy épp ellenkezõleg. Ezt sosem lehet elõre tudni!
Én pasi vagyok, csak ebbõl a szemszögbõl tudok vizsgálódni...:) Nos, hát szerintem 23 éves korig 0-7 a jó, felette levõkkel (8-10) már erõsen gondolkozom, 11- pedig már eszembe sem jut a hölggyel kezdeni... Az 11 én már, és még sokan mások ribancnak tarjuk a nõszemélyt. Amúgy meg, hölgyek... Nincs olyan, hogy mennyi az átlag jó. Semmilyen férfi nem szereti hallani, hogy hány pénisz barangolta be a helyet. Kifejezetten lelombozó tud lenni... Nemrég randiztam egy lánnyal, már ott tartottunk, hogy együtt leszünk, de már annyi férfinevet említett, hogy megkérdeztem, mégis hány pasival volt elõttem... Mondott egy szép számot (15), gondoltam egyet, felálltam, köszöntem, szóltam neki, hogy kíméljen meg mindenféle kontaktustól, és leléptem...:D Azóta néha még ír, de a büdi életbe nem fogok válaszolni sem neki... Azért 21 évesen 15 kan?:S F/23
25 évig kb 10-12 még normális de mondjuk 20-25 ön felül már sztem ribanc...
Szerintem a 4-5 normális szám lehet. Legtöbb kapcsolat 6-12 hónap között fut zátonyra. Minél közelebb van a 10 hez annál kellemetlenebb...10 felett tuti nem kezdenék vele akárhány éves is. Ha mégis akkor elõször vizsgáltassa ki magát...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!