Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyibe az a chip, (2 db)

Kb. mennyibe kerül az a chip, amit a kutyák bőre alá tesz az állatorvos, hogy ha elveszik meg lehessen találni?

Legjobb válasz: Én 10ezret fizettem. De az nem úgy megy ám,hogy kell egy chip és beteszik.:)

Én 10ezret fizettem. De az nem úgy megy ám, hogy kell egy chip és beteszik.:)
Nálunk csak 3500 Ft!!
Sopron, chip + regisztráció 5000 HUF. Azonnal megvan.
Én 8000Ft-ot fizettem az állatorvosnál a chipért.
elvesztettem a chippelt kutyámat... most mit tehetek?
Nekünk 6500Ft-ba kerül a chip. Itt Mosonmagyaróváron kötelezõ a kutyáknak mert ha nem akkor 30.000Ft-ra megbüntetnek
Én a havanese kutyámnak 2 hónapja csináltattam csippet amit regisztráltak is.6000 ft volt mindez.Ha útlevelet is kérsz akkor kb. a duplája.
Nekünk 13ezer volt, de ez tartalmazta az útlevelét, a veszettség elleni oltást és a chipet is. De az állatorvos biztosan meg tudja mondani pontosan.
Az ár függ az állatorvos tarifájától, és a kutya méretétõl is.Minél kisebb a kutya, annál drágább a chip.Nem kell kérni semmi regisztrációt, mert ez vele jár.Különben minek kéne a chip?Útlevelet is ilyenkor érdemes kérni ha esetleg utazni is szoktál a kutyával, ide kell beragasztani a chip kódját tartalmazó cimkét.10 ezer körüli összegre mindenképpen számíts.
Pedig nálunk így ment. :) Igaz, szóltunk elõre, mit akarunk. Az még fontos, hogy kérd meg az állatorvost, hogy regisztráltassa a chip-et, mert enélkül hiába van beültetve, nincs nyilvántartva.
Pedig érdemes rákérdezni a regisztrációra! Vele jár... hát ez egy ideig nem volt ilyen magától értetõdõ. Saját tapasztalat. A kutyámnak évek óta van chipje és útlevele. És NEM VOLT REGISZTRÁLVA! A legutóbbi oltáskor kértük, hogy nézzék meg, regisztrálva van-e és kiderült, hogy nincs.... most már van.

Ki tájékozott ebben? Fajtatiszta német juhászkutyáknak öt hete, hat kiskutyája született. A chip kötelező, de nem találom sehol sem, hogy kb. mennyi az ára? És az első kötelező oltás? És a törzskönyv?

Kérem, aki tudja, írjon! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Én láttam akciósan 3.000 Ft-ért,de nem tudom,hogy hol :S Viszont az én kutyámnak 4 hete adták be,és azt hiszem 5.000 Ft-ba került

Szia! Én láttam akciósan 3.000 Ft-ért, de nem tudom, hogy hol :S Viszont az én kutyámnak 4 hete adták be, és azt hiszem 5.000 Ft-ba került
Mivel öt hetesek a kicsik, hányszor volt féreghajtás?
A kan gazdája adott fedeztetési igazolást? Nem akkor vagy becsületes, ha törzskönyvet váltasz a kicsikre. Becsületes akkor vagy a leendõ gazdákhoz, ha a kutyádnak van csípõ. könyök röntgene, tenyészszemléje. Mindez természetesen a kannak is megvan. Vagyis elvileg egészséges szülõktõl egészséges kölyköket adsz el
menj be a MEOE-ba, és válts ki kennelnevet. Tenyésszmlétek van? Ha nincs, akkor a törzskönyv csak felülbélyegzett lesz, ami ugy 8000 ft/kutya. kennelnév 12 e ft. és kb. 3 hónap mire megjön. Én a helyedben(ha nincs) elvinném egy HD szürésre, megcsináltatnám a tenyésszemléjét, addigra megjön a kennelneved, és utána adod be az alombejelentõt. Ezt 6 hónapos korig megteheted, és neked is tiszta lesz a lekiismereted, hogy próbáltál megtenni mindent, ha nem is elõre, de utólag legalább.
A kérdező hozzászólása: Szerintem az nem ért hozzá, aki zárt ketrecekben tartja, nem érdekli semmi, csak hogy a törzskönyvet meghamisítsa és eladja egy naiv vásárlónak, ellentétben azzal, aki fizet, hogy a kutyának tisztességes törzskönyve legyen, ne csapja be a vevõt. Gondoltam elõbb megérdeklõdöm, ki hogy tudja. Lehet, hogy kezdõ vagyok, de próbálok a legjobb lenni.
Kennelnév-alombejelentõ-fedeztetési jegy-DP röntgen-tenyészszemle.Kb csak ennyi kell a TK-höz.Csippet adnak hozzá
Persze, ha van kennelneved... De gondolom nincs. Amúgy sem hiszem hogy értesz hozzá, miért nem hagyod azokra akik nemesíteni akarják és tudják ezt a fajtát, ami így is elég siralmasan áll?
ha tag vagy a MEOE-nél, van kennel neved, akkor megcsinálod a protokollt és a csipet a törzskönyvekkel küldik. De gyanítom, akkor nem itt kérdezõsködnél.
A kérdező hozzászólása: De ha valaki a MEOE tagja, a kutyája törzskönyvezett, a kan törzskönyvezett, akkor õk kiállítanak a kiskutyáknak törzskönyvet, mert a lényege, hogy bizonyítsa, hogy a kölyök fajtatiszta és átláthatóak a szûlei is. Köszi a választ :)
Mi fõváros mellett vagyunk itt olyan 6-7 ezer Ft, egy oltás 3000 ezer. Törzskönyvet meg nem hiszem hogy kaphatnak ugyanis nem vagy tenyésztõ. Nem is tudom miért engedi a kutyátok tenyésztõje hogy szaporítsd a tõle hozott kutyát...
A kérdező hozzászólása: eddig kétszer voltak féregtelenitve és kétszer bolhátlanitva


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!