Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyibe az a (1103 db)

Az alábbi nyelvek közül kb. mennyi az a jól megválasztott szómennyiség illetve aktív tanulási óra, ami egy átlagos diáknál hétköznapi társalgási szinthez kell?

Német, angol, japán, spanyol, orosz, kínai, hindi

Legjobb válasz: Szia!Véleményem szerint angolnak,spanyolnak,orosznak napi egy óra kéne,hogy haladni tudj,mivel ezek könnyebb nyelvek. Némethez mondjuk szintén 1,vagy napi 2 óra szerintem. Többit nem tudom.Gondolom hindi,kínai,japán több.

Szia!Véleményem szerint angolnak, spanyolnak, orosznak napi egy óra kéne, hogy haladni tudj, mivel ezek könnyebb nyelvek. Némethez mondjuk szintén 1, vagy napi 2 óra szerintem. Többit nem tudom.Gondolom hindi, kínai, japán több.

Kb mennyi az a 30 g műzli?

Fura kérdés tudom, de minden reggel Nesquik vagy valami mézes műzlit eszem.. néztem a dobozon, hogy 30 g 118 kalória + tej 178 O.o Nos így mennyi lehet a 30 g kb? Én két maroknyit szoktam rakni, ráadásul, hogy ne egyem túl magam csak kis savanyuságos tálkából eszem... ez most nem sok ugye?

Legjobb válasz: nem értem a kérdést:S "30 g 118 kalória + tej 178" ezt írod, akkor mit kérdezel?:S

nem értem a kérdést:S "30 g 118 kalória + tej 178" ezt írod, akkor mit kérdezel?:S
Biztos van otthon konyhai mérlegetek, önts ki arra 30 g-ot. De gyanítom nagyon kevés, mert én a cerbona müzlikbõl meg tudok enni fél zacskóval :D
Hát, egy evõkanál liszt 20 gr....a liszt nehezebb... sztem 4-5 evõkanál sacc a 30 gr
Zabpehelybõl kb 3 evõkanál a 30g.

Kb. mennyi az a fogkrémmennyiség, amit a gyomorba juttatva már tünetek észlelhetők?

Mennyi az a mennyiség, amitől már gyomorgörcs, mennyitől komolyodik a helyzet, és mi az a mennyiség amitől már meghalhat az ember?

Legjobb válasz: Az orosz katonák kenyérre kenték és megnyerték a háborút.

Az orosz katonák kenyérre kenték és megnyerték a háborút.
Hát ez meg milyen kérdés A fogkrém összetételétõl is függ
Mondjuk nem szabad sokat lenyelni belõle
Egyébként meg "véletlenül" nem lehet annyit lenyelni-

A sperma biztosan életképes lehet 72 óráig? Másrészt meg az összes sperma életképes amikor a fiu belénk élvez? És kb. mennyi az a szám amennyi sperma belénk kerül egy akcionál?

Legjobb válasz: Nem az összes, és nem is mind 72 óráig. Van amelyik hímivarsejt tovább, van amelyik kevesebb ideig. Egy átlagos, egészséges ember esetében egy ejakulátum 30-40 millió hímivarsejtet tartalmaz.

Nem az összes, és nem is mind 72 óráig. Van amelyik hímivarsejt tovább, van amelyik kevesebb ideig. Egy átlagos, egészséges ember esetében egy ejakulátum 30-40 millió hímivarsejtet tartalmaz.
Nekem így lett lányom feltehetõen az utolsó órák valamelyikében foganhatott elsõre.

Kb. mennyi az a baba súly ami felett nem rizikóztatnak a dokik és császároznak?

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ. pl én vékony lakat vagyok és azt mondta a dokim ha 4kg fölé ment volna a baba császároz. Szóval ez elõször is tõled is függ: milyen alkat vagy, miylen széles a csípód, elsõ baba vagy második. Ham ásodik mekkora volt az elsõ és hogyan születet. De ált 4,5 -5 kg körül már szoktak császározni. De pl unoka nõvérem mindkét gyerekeét rendesen szülte meg. A kislány 4,6kg volt a kisfiú 5,1kg. Szóval sok mindentõl függ. Hanyadik héten vagy? Úgy érzed nagy baba lesz? Én éreztem,hogy nagy lesz a picikém, második baba. S "rendes" volt mert megszületett a 38. héten még 4kg alatt. Itt kint híta a többit.:)))

Ez sok mindentõl függ. pl én vékony lakat vagyok és azt mondta a dokim ha 4kg fölé ment volna a baba császároz. Szóval ez elõször is tõled is függ: milyen alkat vagy, miylen széles a csípód, elsõ baba vagy második. Ham ásodik mekkora volt az elsõ és hogyan születet. De ált 4, 5 -5 kg körül már szoktak császározni. De pl unoka nõvérem mindkét gyerekeét rendesen szülte meg. A kislány 4, 6kg volt a kisfiú 5, 1kg. Szóval sok mindentõl függ. Hanyadik héten vagy? Úgy érzed nagy baba lesz? Én éreztem, hogy nagy lesz a picikém, második baba. S "rendes" volt mert megszületett a 38. héten még 4kg alatt. Itt kint híta a többit.:) ))
A kérdező hozzászólása: Szia! A29héten járunk a 28hetes uh volt majdnem 2kg és ráadásul terhességi cukrom van azért gondolom hogy jó nagy lesz "már mehet az iskolába" õ a második bébim az elsõ korababa volt a 36.héten született de azon is rekord 3500g -mal és ezért is gondolom hogy a második még nagyobb lesz. Hát nem vagyok egy vékony alkat:) masszív családból származom az elsõ fiamat leszámítva nincs a családba újszülött 4kg alatt. Az elsõ császáros volt remélem megcsászároznak félek nehogy baja legyen ha esetleg nagyon nagy lesz szerintem lesz 5kg körül. Köszi a válaszodat. Egyébként az elsõ is császáros volt mert 12 óra alatt semmit sem tágultam.
Nem a sulya miatt lesz csaszarod, hanem az elozo csaszarok es a cukorbaj osszetett rizikoja miatt.
Szia! A mi családunk is ilyen. Csak nagy babák születtek. Én sem számítottam kicsire. Nem is lett. Utolsó héten még csinéltak egy uh-ot, ahol azt mondták több, mint 4 kg. Ezután a doki kérdezte meg, hogy mit szeretnék és mivel õ azt mondta, hogy jobb mindkettõnknek a császár, végül a mellett döntöttünk. A babus 4180 g-mal született. Utólag a doki azt mondta ma sem ajánlana mást, pedig elõtte még azt mondta, hogy nem vagyok kicsi és gyenge a nagy babához! Én örülök, hogy így alakult. Sok sikert!
Hú hallod szerintem akkor biztos nagy baba lesz. Kb. 32.-33.héten szoktak 2kilosak lenni. menj 4Dre majd késõbb és ott szerintem kiderül kb. mekkora, ennek alapján döntenek majd felõletek. De szerintem császár lesz.

Kb. mennyi idő alatt áll be a szoptatás rendszeressége? Mennyi az a mennyiség kb. amit egy evés alatt eszik ml-ben? Tudom ez változó, de kb? (nem egész nap, csak egy evéskor)

Van hogy 3-4 órát alszik, és kb. 20-30 percig eszik, de van, hogy órákat tudna cicin lenni.

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babás? Ha 1-2-3 hónapos, akkor ne lepõdj meg, ilyenkor még nem feltétlen van "rendszerük" a babáknak. Nem is esznek egyformán egy evésre (mint ahogy mi sem). Idõ kellett míg beállt a rend a babámnál. Pár hónap elteltével már teljesen kiszámítható volt, hogy mikor, mennyi ideig eszik. Addig pedig türelmesen figyeltem, hogy néha kevesebb, néha több ideig lógott rajtam, hol kevesebbet, hol többet evett. Az elsõ hetekben nagyon keveset evett, 20-30 ml-t, aztán az adagok egyre nagyobbak lettek, kb. 4 hónaposan ért el oda, hogy egy evésre 90-100 ml-t evett. De egyes babák ennél jóval többet esznek, mások kevesebbet.

Mennyi idõs a babás? Ha 1-2-3 hónapos, akkor ne lepõdj meg, ilyenkor még nem feltétlen van "rendszerük" a babáknak. Nem is esznek egyformán egy evésre (mint ahogy mi sem). Idõ kellett míg beállt a rend a babámnál. Pár hónap elteltével már teljesen kiszámítható volt, hogy mikor, mennyi ideig eszik. Addig pedig türelmesen figyeltem, hogy néha kevesebb, néha több ideig lógott rajtam, hol kevesebbet, hol többet evett. Az elsõ hetekben nagyon keveset evett, 20-30 ml-t, aztán az adagok egyre nagyobbak lettek, kb. 4 hónaposan ért el oda, hogy egy evésre 90-100 ml-t evett. De egyes babák ennél jóval többet esznek, mások kevesebbet.
Az én babám is 4 és fél hós és még mindig nincs igazi rendszer benne.Van amikor többet eszik(90-120 ml)délelõtt, délután meg kevesebbet de többször.Van hogy délután 4 után estig szinte fel le teszem a cicirõl.Próbáltam üvegbõl lefejt tejet adni de úgy fáj a pocija ha többet adok 1x-re.

112-144 l-es akváriumnak mennyi lehet a súlya, kb. hány hal tartható benne? Mennyi lehet a havi költség, és kb. mennyi az kezdeti kiadás (Akvárium, szűrők, fűtés, világítás stb. )?

Legjobb válasz: A súlya kb. 130-160 kg (1l víz= 1kg +az üveg...), a kezdeti kiadás talán 100 ezerbõl kijön... Szerintem.

A súlya kb. 130-160 kg (1l víz= 1kg +az üveg...), a kezdeti kiadás talán 100 ezerbõl kijön... Szerintem.
A 144-esnél simán lehet bõ 200 kilót számolni. A havi költség nem sok, 1-2 ezerbõl kijön a villanyszámla meg a kaja, de mindig kell valami plusszba, növénytáp, gyógyszer, ilyen-olyan hülyeségek... De amúgy fenntartani nem kerül sokba. Megcsinálni meg elég nagy eltérések vannak köztük, technikától függõen, illetve hogy milyen stílusút akarsz, mennyi növény, milyenek, mekkora akvárium... Kiszámolni én is csak úgy tudom, hogy megnézem a netes boltokban az árakat, azt meg te is megtudod, te ismered az igényeidet. Jó a használt, vagy új kell, fontos e a márka, a szerviz, vagy mindegy csak mûködjön...
A súlyhoz az aljzatot is adjuk hozzá, ami ha nem égetett agyag, akkor kell vagy 20 kiló. Jó, kiszorítja a vizet, akkor legyen csak 15.
Halakat itt tudsz nézni, hogy milyet szeretnél: http://diszhal.info/ Az akvárium ára tõled függ. Nekem pl az aksi volt 11 tetõvel, szûrõk kb 10000+ 3000 a vízmelegítõ. Aljzat+fák+növények kb 20000-ból megvoltak. Halak olyan 5000(20 halam volt) Ha növényt akarsz nézni(itt rendelni is tudsz): http://www.vizinovenyonline.hu/ sok sikert
A kérdező hozzászólása: Igazából kezdõ akvarista lennék, ezért kérdezem. Egyenlõre csak tervezgetem hogy mit hogyan kéne. Még fogalmam sincs hogy konkrétan hogyan akarom berendezni, milyen halakat szeretnék belõle, de mivel élõlényekrõl van szó, elsõként alaposan körbejárnám a témát. (pl. nem lenne jó ha a szekrény nem bírná a ránehezedõ súlyt :P) Úgyhogy köszönöm szépen a tanácsokat mind kettõtöknek! Esetleg ha van kedve valakinek írni egy privát üzenetet kezdõ haltartó számára azt szívesen fogadom!
A kérdező hozzászólása: Akkor köszönet a válaszért a közben beérkezett +2 válaszolónak is! ;)
http://www.akvarista.hu/ Itt ha legörgetsz, vannak ajándék ebook-ok, azokat regisztrálás után el tudod olvasni. Hasznos, mindenképpen olvasd el õket! Nem hosszúak!
Igen. Ha mindent venni akarsz akkor úgy lehetne behatárolni hogy 30000 és plussz. Innentõl te tudod min tudsz spórolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Így hogy ennyi választ kaptam további kérdés merült fel bennem. Hogyan is kezdjünk neki? Elõször halakat válasszuk kis és igazodjunk igényeikhez, vagy elõbb a "táj" és aztán a hal? (tényleg bocs a sok kérdezgetést, de abszolút nem tudom hogy milyen irányban induljak el, olvastam már több fórumot is, de egy gyakorlott vélemény szerintem többet ér)

Másfél év körüli babának kb mennyi az alvásigénye nappal? A tiéd mennyit alszik, és mikor?

Legjobb válasz: Ebéd után 2-3 óra, de minimum másfél. Az enyém ennyit alszik, már két éves, de kb. egy éves kora óta így van. (Éjjel 9-10 órát alszik)

Ebéd után 2-3 óra, de minimum másfél. Az enyém ennyit alszik, már két éves, de kb. egy éves kora óta így van. (Éjjel 9-10 órát alszik)
Enyém ilyenkor 3 órát aludt nappal (12-3). Éjjel 11 órát (8-7).
A kérdező hozzászólása: Az én lányom még nincs másfél éves, de napközben 1-1, 5órát alszik. Ha a fejem tetejére állok sem alszik többet, nem tudok vele mit csinálni. Pedig tudom hogy nem elég neki. Este 9 és fél 10 körül alszik el, de reggel 7kor már fent van.
max. másfél óra, és ebéd után szokott elaludni, olyan 1 óra körül
Kisfiam 20 hónapos, de még 2x alszik napközben. Reggel 6.30. körül ébred, ezért nem birja még délig. 9.30-10.30-ig alvás, max.11-ig engedem. Délután pedig 14.30-tól másfél óra alvás. Este legkésõbb 21.00-ra alszik. Próbáltam átállitani a napi 1x-i alvásra, de még nem megy neki.Szeret aludni.
Másfél éves a lányom, dél körül alszik el, 2-3 óra az "adagja" :)
19 hós lányom dél körül alszik el és 2-3 órát alszik.
este 9-tõl reggel 9-ig alszik. Napközben alszik 3-3, 5 órát is, de minimum 2-õt. Másfél éves. Azt hittem, sose jön el ez a pillanat:) )
Kisfiam 21 hónapos. Néhány hete alussza át az éjszakát, este 8-fél9-tõl reggel fél6-7-ig. Ebéd után, déltõl vagy egytõl (ha 7 körül kelt) alszik 45, maximum 90 percet. Én oda szoktam feküdni mellé kb. fél óra múlva, mert neki ennyi a mélyalvásos szakasza, aztán vakarózik (atópiás dermatitisze van), és gyakran felébreszti magát ezzel. Egyébként se alszik annyit, hogy érdemes lenne nekifogni valaminek, így nekem is ez a pihenõs szakaszom. Kb. másfél évesen szokott át a napi egyszeri alvásra, úgyis ennyit aludt, mikor nem aludta át az éjszakát. De még nála is elõfordul, hogy kétszer alszik egy nap, sõt olyan is megesett már, hogy nem aludt napközben (9-kor ébredt), aztán este héttõl másnap hétig folyamatosan.
Ezt utólag teljesen felesleges megkérdezni..... Mit tudjuk mi mennyi az esély....
A megszakítás NEM alternatívája az óvszernek. Magyarul: nem védekeztetek. Ha nincs óvszer: a., veszel b., nem dugsz.
50%
Hogy fogjátok hívni a kicsit?
ha nem mentél el benne akkor biztos hogy nem terhes! nyugi:)
Holnap kell megjönnie ? Ne aggódj, most valószinû, hogy nem lett terhes a kedvesed, hiszen a peteérésén már rég túl van .De legközelebb ne kisértsétek a sorsot ! :-)
Ez nagy felelõtlenség volt. Nehogy még egyszer megpróbáljátok, ha ezt megússzátok egyáltalán!
Mi lett dolog vége? Ha szabad megkérdezni!
Szerintem nem lett terhes a leányzó... végülis egy nappal a várható menstruáció elõtt voltak együtt, az már jócskán peteérés után van.
gyógyszertár...és rá lesz írva :)
Ha nem akarsz gyógyszertárba menni rendelhetsz neten is hasonló dolgokat. Nekem a Blue dragon jött be, de ne a fekete dobozos II-est vedd, mert annak nagyon durva mellékhatásai vannak (iszonyatos fejfájás, gyomorgörcs, stb.), hanem a régi kék dobozost. Egy két napig az is hat és az ára kb. 2eft 2 szem.
Lehet kapni hamisat nem csak gyógyszertárban, de annak vagy nulla a hatása, vagy jóval kevesebb, vagy bajod lesz tõle. Az igazi viszont vényköteles, urológus felírja. Essetleg cialist lehet még az ugyanolyan jó. Persze baromi drágák. egy tabletta átlag 2 napig hat.
A bevételtõl számítva olyan 1 órán belül kezd el hatni, és elvileg olyan 6-8 óra a hatása.(bár nekem másnap reggel is hatott) Ha nincs szerencséd a mellékhatások és elérnek fejfájás, fülzúgás stb... Az elõzõ voltam.
A józsefvárosi piacon, a net-en. Kb 500Ft. A hatása Jó esetben 0, egyébként rövidebb, hosszabb kórházi kezelés.
A neten ne vegyél. Mert nem lesz hatásos. ráadásul valahol kínában hamisítják a legtöbbet, csak a jóég tudja mi van benne. Ha nagyon kell a körzeti orvos ír neked fel, nem kell túlbonyolítani azt kell mondani, hogy uj a csajod, és nem mindig sikerül. 4 és 8 szemes kiszerelésben van. a 4szemes 10e.a 8as 20e.
Na még 1 kamasz ....
Azért kíváncsi lennék hány éves vagy. Elárulom hogy a viagrát kb 40 év fölöttieknek találták fel, meg azoknak akinek merevedési gondjaik vannak, ha bármelyik is lennél a kettõ közül, nem hiszem hogy ide írogatnál. Egy fizikailag egészséges pasi ne szedjen viagrát, szánalmas. 20/L
te okostojás... ennyi eszed van??? Hol lehet viagrát kapni? Lennt a zöldségesbe... Ja várj, asszem a metróba is árulnak, kérdezz rá... pffff
Kedves Kérdezõ! Viagrát csak gyógyszertárba lehet kapni, és vény köteles! Csak orvos írhatja fel, a megfelelõ vizsgálatok után, mert súllyos mellékhatásai lehetnek! A vizsgálatokon kikell derülnie hogy nem psziés ok miatt nem áll fel a pénisz. Sajnálom, de csak ennyit tudtam segíteni, mert a hatásokat nem ismerem. Üdv: egy válaszoló
sztem lehet, hogy csak azért kell neki a viagra, mert túl kicsi a pénisze, de ha 14-15 vagy akkor meg minek még viagra?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!