Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyibe a gyantázás (7 db)

Kb mennyibe kerül a lábak és az intim területek gyantázása kozmetikusnál?

Legjobb válasz: és meddig tart a hatása? mennyi idõ múlva fognak a szõrszálak kinõni?

A kérdező hozzászólása: és meddig tart a hatása? mennyi idõ múlva fognak a szõrszálak kinõni?
én tegnap voltam elõször, én csak a két combomat gyantáztattam le, az 1100 volt.. többit sajna nem tom, eddig borotváltam a többi helyen is, most kezdek áttérni erre :)
Barinõm ját intimgyantára, 3000 a teljes intim rés szõrtelenítése.
Végigláb 3500, teljes fazon 1800. Ez Bp környéki ár.
08-02 12:17 Monor, Pozsonyi lakótelep
ez függ h budapest, vagy vidék. egetrengetõ különbségek vannak a vidéki és a pesti árak között.
Az én kozmetikusom az egész lábat 2000 Ft-ért csinálja, a fazont 600 forintért. Bár ez fogjuk rá, hogy vidéken van.
utolsó válaszoló! hol van az kozmetius? esetleg címet, elérhetõséget tudnál adni? nagyon megköszönném:) és bocsi az OFF-ért!

Mennyibe kerül kb a karon a gyantázás? és mennyire fáj?

sokat borotváltam, mostmár nagyon sz?r?s mindenhol a karomon és hát jó lenne, ha nem kéne vele ennyit foglalkozni, de mikor egyszer magamnak gyantáztam, az egész véraláfutásos lett és undorító... ja és vérz? sebes... szóval elmennék kozmetikushoz, de mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Figyelj, nagyon sajnálom, h borotválással kezdted!! :S Epilálás... sõt, ami még ennél is jobb, szõkítés. Pont a kezeden.. :S Szerintem eszedbe ne jusson gyantázni, viszont ha epilálod, egy idõ után "elhalványodik" a szõr, és teljesen puha lesz. Olyat is hallottam, h jó hosszú idõ után már meg is ritkul. SOk sikert ehhez, jól döntsd!

Figyelj, nagyon sajnálom, h borotválással kezdted!! :S Epilálás... sõt, ami még ennél is jobb, szõkítés. Pont a kezeden.. :S Szerintem eszedbe ne jusson gyantázni, viszont ha epilálod, egy idõ után "elhalványodik" a szõr, és teljesen puha lesz. Olyat is hallottam, h jó hosszú idõ után már meg is ritkul. SOk sikert ehhez, jól döntsd!
Az én kozmetikusom kb fél évvel ezelött 600Ft-ért csinálta, ha jól emlékszem, de lehet h kevesebb. Meg mindeg kozmetikus már áron is dolgozik. Ne félj a gyantától, a hatás ugyan az mint epilálással, ugyan úgy ritkul, annyi a különbség hogy a gyantával kevesebb ideig fáj, hamarabb megvan. Epivel egy pár fél órát, órát szenvednél. Amúgy meg nem vészes annyira. Ne félj tõle.
én epilálom a karomat , és teljesen jó. anyukám amúgy kozmetikus ugyan elég drága õ 2000 Ft.ért csinálja
Nekem a gyanta vált be. Nem fáj annyira. És pár húzásból meg van. Én is borotváltam egyszer kétszer elõtte. De így sokkal egyszerûbb. Letépem és kész :D Én MAGAMNAK csinálom.

Kozmetikusnál mennyibe kerül kb a gyantázás?

A láb, kar és az arc érdekelne leginkább. Ja és amúgy minden kozmetikus vállal ilyet?

Legjobb válasz: 3-4 ezer

3-4 ezer
Nekem a teljes láb + bikinivonal kerül 3000-be. A bajusz 500.
Nálunk láb térdig: 2000, comb: 2000, arc: 800, kar: 1500 Otthon meg 1000 ft-ból megcsinálhatod magadnak mindezt...
Bizony otthon is szépen meg lehet csinálni. Én vettem az asszonykámnak erre a célra egy mini fritõzt az Intersparban talán 2-3 ezer forintért, csak erre használja. Van rajta hõfokszabályozó, kb. 80 fok elegendõ. A drogériában vesszük a gyantakorongot, a megolvadt gyantát orvosi spatulával keni fel. Már remekül alkalmazza, így sokkal olcsóbb.


Kb. mennyibe kerül a gyantázás?

Láb és bikinivonal

Legjobb válasz: Attól függ, mint szeretnél gyantáztatni. Az én kozmetikusomnál láb 1200 (comb is), hónalj 600, fazon 800, szemöldök 500, bajusz 300. Nagyjából.

Attól függ, mint szeretnél gyantáztatni. Az én kozmetikusomnál láb 1200 (comb is), hónalj 600, fazon 800, szemöldök 500, bajusz 300. Nagyjából.
A kérdező hozzászólása: És ez hol van???
Szia! Debrecenben a térdig láb gyanta 850 Ft, és a bikini gyanta 500 Ft. De voltam olyan kozmetikusnál is ahol ennek majdnem a duplája volt és nem volt olyan alapos, és tiszta, mint akihez most járok!!!Nem mindig a drágább a jobb, hidd el!
úúúristen:O Én 12ezret néztem lábszárra, és 8700-at bikinire:O úristen de drága :O

Gyantázás után kb mennyi idő múlva tűnnek el a piros pöttyök? Meg mindenképp kijönnek a piros pöttyök?

Legjobb válasz: Van egy másik ilyen kérdés is nem írom le mégegyszer, ja és mindig kijönnek a piros pöttyök.

Van egy másik ilyen kérdés is nem írom le mégegyszer, ja és mindig kijönnek a piros pöttyök.
Kb. 3 óra kell, hogy megnyugodjon a bõr, és igen, mindíg kijönnek.

A gyantázás után kb. mennyi idő még vissza nő a szőr? Mikor kell majd újra gyantázni?

Legjobb válasz: Egyéntõl is függ, de általában 3-4 hét körüli. De ugye a gyantához kicsit meg kell növeszteni a szõrt, hogy ki tudja tépni a szõröket, az még úgy 1-2 hét.

Egyéntõl is függ, de általában 3-4 hét körüli. De ugye a gyantához kicsit meg kell növeszteni a szõrt, hogy ki tudja tépni a szõröket, az még úgy 1-2 hét.

Mennyi borravalót adnátok a kozmetikusnak egy láb, szemöldök és intim gyantázás után? (kb 7000lesz)

Legjobb válasz: Õszinte leszek, én ezért nem szoktam borravalót adni, számlát úgysem ad,tehát zsebre megy ez is neki, így plusz pénz nincs.

Õszinte leszek, én ezért nem szoktam borravalót adni, számlát úgysem ad, tehát zsebre megy ez is neki, így plusz pénz nincs.
A kérdező hozzászólása: hát én is úgy vagyok hogy nagyon drága..csak az is milyen ha nem adok nem?ha nem lesz kerek az összeg akk max annyit hogy kereket adok:) köszi
Szerintem elkéri õ az árát, 7000 az baromi sok. Ha annyira a borravalóra menne, nem ilyen árakkal dolgozna. Kifizeted-megköszönöd és száp napot kívánva hazasétálsz. Ha õ ennyit kér a munkájáért, akkor ennyit fizess neki, de ha úgy állsz, hogy nyugodtan szórhatsz pénzt, akkor csapja oda egy 500-ast, vagy csak 1-2 200-ast és viszontlátás. Intim gyantázáson kívül amúgy otthon mindent meg lehet szuperül csinálni, feleennyibõl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hát nem vagyok annyira eleresztve csak hogy szokás e, az érdekelt, mert a vidéki kozmetikusomnak adtam anno, de jóval olcsóbb mint Pesten.
Semmit, mert a 7000 az nagyon sok érte! A kozmetikusomnál 2000 az intim, 2500 a teljes láb és 800 a szemöldök. És ez is Bp. És amúgy tényleg, a lábadat magadnak is simán meg tudod csinálni. Az intim és a szemöldök tényleg jobb kezekben van egy szakembernél, de a láb gyantánál semmivel nem tud többet.
A kérdező hozzászólása: Hát nem merem magamnak sajnos, de lehet a lábgyantát legközelebb máshol fogom mert itt 4200 az intim 2000 meg a szemöldök 600. igazából csak a lábgyanta a sok.Köszönöm a válaszokat!
Esetleg keress más kozmeikust, van egy csomó Pesten, lehet válogatni az árak között (2. voltam)
jujjuj, akkor váltsd le mert az én kozmetikusom kb feleenyibõl kihozza és szintén Pesten...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!