Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyibe a fiú (29 db)

BME Közlekedésmérnöki karon, Járműmérnökin kb. mennyi a fiú-lány arány?

Oda szeretnék majd menni, nyilván ez nem befolyásoló tényező, csak azért érdekelne, hogy hány lány van úgy átlagban. :D

Legjobb válasz: Szerintem úgy 2-3%.

Szerintem úgy 2-3%.
Inkább ~10%
1024. Kettõ a tizediken. :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó: haha :D ez jó volt :D
Közleken kb. 1/6, jármûvön elenyészõ a lányok aránya. Logisztikán relatíve sok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)
ha ügyes leszek akkor +1 jármûmérnökin :D
A kérdező hozzászólása: Na :D Idén érettségizel? Sok sikert! :)
60% lány - 40% fiú.( ±3%)
Lognormális eloszlást követ a tanszéki kutatás szerint.
Nyílt napon úgy láttam, sokkal több a lány érdeklõdõ, mint a fiú :((
Az okos lányok (akiknek megy a matek is) ált. gazdaságtudományi szakot jelölnek. A fiúk nagy része inkább mûszaki, informatikai területet céloz, azért gazdasági szakon is vannak fiúk, de tény, hogy nõtöbblet van.

Manapság kb mennyi olyan fiú van, aki nem azért van együtt egy lánnyal, mert le akar feküdni vele? Vannak még olyan fiúk akik megvárják a házasságot, mondjuk a vallásuk miatt?

Aki hasonló kérem írjon véleményt! köszi.

Legjobb válasz: Ahha, az már manapság gubanc, ha valaki, rendes ember, és nem fû fával baszik, hanem pl egy nõnek adja az életét ugye? Én ilyen vagyok, és voltak már barátnõim, de emiatt nem jött össze a dolog. Egyik sem volt komoly. És ha már itt elbukik a dolog, akkor a késõbbiekben sem lesz jobb, egy komolyabb kapcsolatban. HIBA a szexre alapozni, egy kapcsolatot. Sok sok házasság megy tönkre, azért mert csak azt nézték mennyire illenek össze az ágyban, közben meg mint ember nem illenek össze. Szerintem az utóbbi a fontosabb, hogy mint ember összeillenek e lélekben, és csak utána a testi dolgok. Szeretni tudják e egymást, majd mikor már nem lesznek képesek a szexre, idõs korban például. Szerintem ezek a legfontosabbak egy kapcsolatban. Lelki társak legyetek ne baszó társak! Na csak ezt akartam leírni! BYe

Ahha, az már manapság gubanc, ha valaki, rendes ember, és nem fû fával baszik, hanem pl egy nõnek adja az életét ugye? Én ilyen vagyok, és voltak már barátnõim, de emiatt nem jött össze a dolog. Egyik sem volt komoly. És ha már itt elbukik a dolog, akkor a késõbbiekben sem lesz jobb, egy komolyabb kapcsolatban. HIBA a szexre alapozni, egy kapcsolatot. Sok sok házasság megy tönkre, azért mert csak azt nézték mennyire illenek össze az ágyban, közben meg mint ember nem illenek össze. Szerintem az utóbbi a fontosabb, hogy mint ember összeillenek e lélekben, és csak utána a testi dolgok. Szeretni tudják e egymást, majd mikor már nem lesznek képesek a szexre, idõs korban például. Szerintem ezek a legfontosabbak egy kapcsolatban. Lelki társak legyetek ne baszó társak! Na csak ezt akartam leírni! BYe
Max tényleg ilyen vallási fanatisták, de olyanoktól jobb félni. Meg egyszer hallottam egy ilyen srácról. Mert van egy lány ismerõsöm, aki addig nem akarja elveszíteni. A kölök már eljegyezte, de aztán elhagyta. Hogy már nem tudott várni, vagy más oka volt, azt nem tudom. De tényleg, minek addig várni? Jót fölösleges halogatni.
"Ahha, az már manapság gubanc, ha valaki, rendes ember, és nem fû fával baszik, hanem pl egy nõnek adja az életét ugye?" azért a "fûvel-fával baszik" és "egy nõnek adja magát" között jópár fokozat van. én nem tudom az olyat elitélni, aki lefekszik a párjával egy hónapokon, éveken át tartó kapcsolatban. de szerintem igen, manapság azzal gubanc van, aki csak 1 emberrel fekszik le. "HIBA a szexre alapozni, egy kapcsolatot." ezzel maximálisan egyetértek. "Sok sok házasság megy tönkre, azért mert csak azt nézték mennyire illenek össze az ágyban, közben meg mint ember nem illenek össze." ez is igaz. "Szerintem az utóbbi a fontosabb, hogy mint ember összeillenek e lélekben, és csak utána a testi dolgok. Szeretni tudják e egymást, majd mikor már nem lesznek képesek a szexre, idõs korban például." ez is igaz. "Szerintem ezek a legfontosabbak egy kapcsolatban. Lelki társak legyetek ne baszó társak!" kiegésziteném azzal, hogy "ne CSAK baszó társak". a testiség is nagyon fontos része egy kapcsolatnak, (bár nem fontosabb, mint a lelki összetartozás) de ha a szex nem jó, ugyanúgy rámehet a kapcsolat, mintha lelkileg nem illenek össze.
Persze, hogy van olyan, nálunk például már én voltam a türelmetlenebb, õ tudott volna várni... Megvárni a házasságot egy kicsit sok, ráadásul mia jó a "zsákbamacskában"?Mert hát van olyan is, h valakik szexuálisan nem illenek össze:S
Én tudok kapásból minimum egy fiút: ÉN:) Igaz sajnos még sosem volt barátnõm, de már nagyon szeretnék! Én abszolút nem azért lennék egy lánnyal h lefektessem. számomra fontosabb ha egy lánnyal együtt töltenék rengeteg idõt, sétálgatnánk, beszélgetnénk, hülyülnénk:) Én vszínû meg fogom várni a házasságot, ha addig nem lesz bnõm...:)
Szia! Sok olyan fiút ismerek, aki nem azért van együtt egy lánnyal, h lefektesse minél elõbb, és pár olyat is, aki megvárja a házasságot, és csak akkor akar lefeküdni a lánnyal. Az elõbbi a normális, az utóbbi a fatökû esete. Vallás mögé bújni ilyen témában csak az impotens és a félénk fiúk szoktak szerintem. A vallás a szeretetet és annak kifejezését nem tiltja, a paráznaság pedig nem hiszem, hogy erre értendõ. bocsánat, ha valakinek a vallási szemléletével ellentétes dolgokat írok le, de én ezt így gondolom.
Igen van!!! Pl az én párom:)
Hát az utolsó hozzászolónak..a paráznaság pont azt jelenti hogy nem egy személynek szánod tested lelked, hanem többnek, tehát a házasság elõtti szex igenis annak számít!!! És ez hogy vallás mögé bújni butaság ezzel sem értek egyet!!! Mert aki hisz annak nem kell emögé bújni, ez meggyõzödés kérdése!!! Ha nekik ez a jó senkinek semmi köze hozzá!! Én és a párom is ilyenek vagyunk..én 19 õ 23 és megvárjuk míg egy évem van a suliból..és utána leszünk házasok és testileg is szerelmesek egymásba!! Szal vannak még ilyen fiúk csak ritka sajnos!!
ez inkább lányokra jellemzõ. a rendesebb pasik pedig, ha nem is azért vannak együtt a nõvel, hogy lefektessék, azért fontos nekik a szex. aki pedig a mai világban, férfi létére tényleg várni akar a házasságig, azzal sztem is valami gubanc van.
A kérdező hozzászólása: Az 5. és 7. válaszolóval maximálisan egyet értek! Az 5. válaszoló nagyon sok jó dolgot írt le a lelekrõl és a házassági szeretetrõl, jobban én sem tudtam volna megfogalmazni, és ezt köszönöm neki.Bár az a néhány csúnya szavacska.. :) A többieknek meg azt köszi hogy leírták a véleményüket! Várom a többit!
Hali. Én már találtam egy ilyen pasit. Igaz hogy 2 hónap után már lefeküdtünk, de 23-án leszünk 6 hónaposak. Sztem is hülyeség várni az esküvöre, az a múlt század divata volt:P
Én például nem azért vagyok együtt a barátnõmmel, hogy lefeküdjek vele bármikor, amikor csak én akarom... Nem siettettem, és mikor felkészültnek érezte magát rá, csak akkor feküdtünk le egymással. Türelem, gyerekek, türelem. A vallásuk miatt? Biztos vannak ilyen zsidók :) Köztük minden lehetséges :D Nem akarok antiszemita lenni, inkább abbahagyom.

A fiu aranyhörinek tényleg csúnya a feneke? ha igen, akkor nagyon az? Vagy kb. mennyire?

azt halottam ,hogy a fiu a.hörinek csunyácska a feneke!a lányé meg nem!meg hogy a lány kicsit teltebb!(??)ezek igazak?

Legjobb válasz: Igen, a fiú höri hosszúkásabb, a lány pedig gömbölyûbb. :) De én azt nem mondanám, hogy a fiú csúnya. Csak nagy neki ott hátul, tudod. :) De szerintem nagyon édes a fiú és lány is egyaránt! Nekem fiú hörim kb. 2-szer volt, az összes többi esetben (kb. 13 esetben) lány hörit vettem, de csak azért, mert kicsit tovább élnek a lányok. Viszont lehet, hogy legközelebb megint vennék fiút. Pontosabban most már nekem mindegy lesz, hogy lány vagy fiú. Most egy lány hörcsim van. (1 év 3 hónapos)

Igen, a fiú höri hosszúkásabb, a lány pedig gömbölyûbb. :) De én azt nem mondanám, hogy a fiú csúnya. Csak nagy neki ott hátul, tudod. :) De szerintem nagyon édes a fiú és lány is egyaránt! Nekem fiú hörim kb. 2-szer volt, az összes többi esetben (kb. 13 esetben) lány hörit vettem, de csak azért, mert kicsit tovább élnek a lányok. Viszont lehet, hogy legközelebb megint vennék fiút. Pontosabban most már nekem mindegy lesz, hogy lány vagy fiú. Most egy lány hörcsim van. (1 év 3 hónapos)
5k +- valamennyi
A kérdező hozzászólása: körübelül XD
A kérdező hozzászólása: jójó!de az mennyibe kerül?
legfeljebb kiherélteted, ami egyébként hasznos mert akkor szelídebb is lesz a höröcsögöd, és ugyanojan segge lesz mint egy csajhörinek xD^^
A kérdező hozzászólása: öö köszi !megfogadom a tanácsokat!utolsó válaszoló:ez egy kicsit furi volt!azért köcce :)
A fiú hörinek tökei vannak, méghozzá elég méretesek. Nézz meg egyet élõben, és ha ez ártana a lelki békédnek, akkor vegyél lányt. Szerintem csak viráglelkû kisleányok képesek ebbõl problémát csinálni :)
Szerintem ne aszerint válassz, hogy fiú legyen vagy lány. Azt a hörcsit válaszd, amelyik neked a legjobban tetszik külsõre, amelyik megfog!! Legközelebb én is így fogok, nem lesz baj, ha épp egy fiúcska tetszik meg! :) Aztán persze meg is kérdezem az eladótól, hogy fiú-e vagy lány, de nem lesz baj, ha épp fiú lesz. Az lesz a következõ hörcsim, amelyik a legjobban elnyeri tetszésemet. :)
A kérdező hozzászólása: értem!csak mert azt mondják/irják hogy olyan hosszukás ott a feneke körül!és kicsit csunya :) és nemtudom hogy fiut vagy lányt vegyek!olyan nehéz döntenem:)
A kérdező hozzászólása: mi?
kb. 15 perc
fél óra alatt azért illene elmennie 21L
Párom elmenne akár 2 perc alatt is(volt rá példa), ezek szerint jó a technikám. De pont emiatt szokta kérni, hogy próbáljam meg úgy, hogy ne rögtön menjen el. Így van, hogy 15-20 percig is bírja, utána már én fáradok el...
Én egyszer olyan sokáig csináltam, hogy teljesen elzsibbadt a szám, nem éreztem utána Ment a TV közben és néha arra figyelt a pasi, de aztán visszakapta:)
Hát 15-20 perc után teljesen görcsbe áll az állkapcsom, de azért kitartok. =) Szerencsére ha elõjátékként csináljuk akkor elég gyorsan mondani szokta a barátom, hogy hagyjam abba, mert "baj lesz". :D
Nem szeretem ha fel oráig kell csinálnom, mert elfáradkk, meg megunom.De volt már hogy órákig csináltam xd.
Milyen furcsa?! Én sose mondanám a barátnõmnek szex közben, hogy hagyja abba, mert baj lesz.
mi ez itt, közvélemény-kutatás? azt elfelejtetted megkérdezni, hogy hányat ránt a dákón, mielõtt szemenköpi...

A fiúnak kell először a szüleinek bemutatnia a lányt, vagy fordítva? Kb mennyi idő után?

Legjobb válasz: ha visszamegyünk némileg az idõben, akkor azt fogjuk látni, hogy a nõ (jogilag) nem önálló személy, hanem vagy az apja vagy a férje gyámsága alatt van. Ebbõl következõen a dolog nem úgy néz ki, hogy megismerkednek, járnak, aztán valaki valakit bemutat, hanem úgy, hogy a fiú elõször engedélyt kér a lány apjától, ismerkedni a gyermekével. Ha ez az engedély megvan, akkor lehet egyáltalán ismerkedni. Aztán jóval késöbb, ha már kellõen megbíznak a fiuban, akkor esetleg lehet olyan, hogy elengedik a lányt vele a szüleihez. De leginkább az történhet, hogy a fiu szülei eljönnek látogatóba és akkor összeismerkedhetnek a lányos szülõkkel és persze a lánnyal is. De ez már jóval közelebb van a kézkéréshez, mint az elsõ találkozáshoz... Ebbõl következik, hogy illendõ elõször a fiunak bemutatkozni a lány szüleinél és csak utána a lánynak a fiu szüleinél. egyébként meg tökmindegy.

ha visszamegyünk némileg az idõben, akkor azt fogjuk látni, hogy a nõ (jogilag) nem önálló személy, hanem vagy az apja vagy a férje gyámsága alatt van. Ebbõl következõen a dolog nem úgy néz ki, hogy megismerkednek, járnak, aztán valaki valakit bemutat, hanem úgy, hogy a fiú elõször engedélyt kér a lány apjától, ismerkedni a gyermekével. Ha ez az engedély megvan, akkor lehet egyáltalán ismerkedni. Aztán jóval késöbb, ha már kellõen megbíznak a fiuban, akkor esetleg lehet olyan, hogy elengedik a lányt vele a szüleihez. De leginkább az történhet, hogy a fiu szülei eljönnek látogatóba és akkor összeismerkedhetnek a lányos szülõkkel és persze a lánnyal is. De ez már jóval közelebb van a kézkéréshez, mint az elsõ találkozáshoz... Ebbõl következik, hogy illendõ elõször a fiunak bemutatkozni a lány szüleinél és csak utána a lánynak a fiu szüleinél. egyébként meg tökmindegy.
Ha mindenki modern felfogású, akkor a válasz: ahogy és amikor jól esik. Ha csak te vagy modern felfogású, akkor is jogod van ahhoz, kitarthatsz mellette. Ha nem vagy modern felfogású és valami szokásjogra vagy kíváncsi, akkor kérdezd meg a szüleidet, vagy valami hasonló felfogású felnõttet.
Nincs erre szerintem szabály, hogy ki mutassa be elõször a szüleinek a párját a fiú vagy a lány.Meg arra se nagyon, hogy mikor.Én mondjuk a bemutatással mindig vártam 2-3 hetet, amikor már biztosabb voltam abban, hogy lesz abból valami és érdemes bemutatni itthon a másikat.Az utolsó páromnál is így tettem, már 7 éve vagyunk együtt.De ez mindenkinél más.Van aki elõbb bemutatja a párját otthon.
Ez ma már teljesen mindegy!!!attól függ milyenek a szülõk.Nekem pl.a szüleim mindig szerették tudni ki az aktuális pasim így nem féltettek annyira meg ilyenek.
Etikett szerint elõször a lány szüleinek illik megismerni a fiút, már a legelsõ alkalom elõtt, mikor társaságába adják. Pontosabban az apától kell elkérni a lányt. De gondolom ilyen marhasággal már fene sem foglalkozik, ezért tök mind1.

Mennyi idő alatt élvez el egy lány kb? Később vagy hamarabb mint egy fiu? Ha a fiu hamarabb akkor nem lessz olyan probléma hogy lelankad?

Legjobb válasz: Mikor, hogy alakul. Hamarabb kellene, mint a fiúnak, hogy ne legyen probléma, vagyis, hogy ne lankadjon le idõ elõtt. De ha véletlen nem úgy alakul, akkor sincs veszve a dolog, mert a kielégítésnek van más módja is.

Mikor, hogy alakul. Hamarabb kellene, mint a fiúnak, hogy ne legyen probléma, vagyis, hogy ne lankadjon le idõ elõtt. De ha véletlen nem úgy alakul, akkor sincs veszve a dolog, mert a kielégítésnek van más módja is.
A fickónak utána jöhet a második menet, azt már tovább bírja!
A kérdező hozzászólása: De ha egyszer elélvez a fiu és akkor el kezd le lankadni? és akkor milyen második menet?
Normális esetben a fiúnak meg kell várnia, amíg a lány elélvez. Ez 2 perctõl 40 percig bármennyi lehet, sõt azok a lányok, akiknek csak csikló orgazmusuk van, maguk szabályozzák, hogy mikor akarnak elmenni (ha peched van, akkor 2-3 óráig akarják élvezni). Egy fiúnak tehát meg kell tanulnia visszatartani az ingert, ami eleinte nem könnyû, de gyakorlással bele lehet jönni.
A második menethez a lányok elõszeretettel segítenek, hogy újra álljon a dákó!

Lányok, voltatok már vékonyabb péniszú fiúval? Milyen volt? Tágnak vagy szűknek tartod magad? A fiú mennyire volt vastag kb?

Minden részlet érdekelne..

Legjobb válasz: Nekem az átlagosnál vékonyabb, de eddig az összes lány imádta!

Nekem az átlagosnál vékonyabb, de eddig az összes lány imádta!

15 éves fiú vagyok és diéta nélkül kb. mennyi idő alatt lehet kockás a hasam? Ha valami jóó edzéstervet tudnátok mondani, annak örülnék, természetesen itthonra, nem járok kondiba se sehova! A feladatokat rendesen csinálnám, nagyon kéne a kockahas!

Legjobb válasz: Nahát ezek a kérdések egyre inkább kezdenek olyanok lenni, mintha Bunny írná õket poénból. "diéta nélkül kb. mennyi idõ alatt lehet kockás a hasam?" Soha a büdös életben barátom! "Ha valami jóó edzéstervet tudnátok mondani, annak örülnék, természetesen itthonra, nem járok kondiba se sehova!" Nem kötelezõ kimozdulni otthonról, de akkor eredményt se várjál! Mit vártál? Majd zabálod a sok szemetet megcsinálsz 4000 felülést és ki leszel pattintva?

Nahát ezek a kérdések egyre inkább kezdenek olyanok lenni, mintha Bunny írná õket poénból. "diéta nélkül kb. mennyi idõ alatt lehet kockás a hasam?" Soha a büdös életben barátom! "Ha valami jóó edzéstervet tudnátok mondani, annak örülnék, természetesen itthonra, nem járok kondiba se sehova!" Nem kötelezõ kimozdulni otthonról, de akkor eredményt se várjál! Mit vártál? Majd zabálod a sok szemetet megcsinálsz 4000 felülést és ki leszel pattintva?
diéta nélkül nem lesz kockahas, fõleg hogy nincs helyi zsírégetés. Illetve lesz, de nem fog látszódni, ha most is zsíros vagy.
én azt tudom azért irtam hogy szálkásitson tömegelés után!!!!!!
utolsó, okés, de ettõl nem megy le a pici zsír a hasáról, mert nincs helyi zsírégetés. Tehát nem lesz elég a hasedzés önmagában!
Legfontosabb csináld ezt tömegnövelõ étrenddel ami most nem mondok meg mi hanem http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1110 ezt olvasd el és csináld minimum 3-4 hónapig de jobb le ha kicsit tovább is (EZUTÁN izmos lesz a hasad de valószínûleg nem kockás mert lesz rajta egy kis zsír) MOST JÖN a lényeg ezután szálkásító étrend kell amit szintén nem irok le hanem olvasd el ezt http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1283
na jó segítek neked OLVASD EL A FEGYENCEDZÉST abba vannak jó gyakorlatok hasra is de a testépítõk fikázását ne vedd komolyan, amúgy mit vársz 2 óra felüléstõl??? OLYAN GYAKORLAT KELL AMIBÕL 8-12 (maximum 16) ismétlés tudsz csinálni csinál a LÁBEMELÉST meg Hasprést Lábemelés függeszkedve (nyújtott lábbal) ha nem megy akkor fekve JA ÉS
A kérdező hozzászólása: csak nincs kockahasam, eddig egy ideig csináltam normálisan napi 2 órányi felülést meg minden, és valamennyire látszódott is, csak én szeretném, ha normálisan látszódna
A kérdező hozzászólása: nincs rajtam sok sír, nem eszek semmi chips-féléket, se semmit...
Nem hiszem el hogy ezt a google ba miért nem lehet kikeresni: hasizom gyakorlatok. Vagy beirod a youtube -ba. Ha annyira akarsz kockahasat akkor kezdj el csinálni függedzkedve lábemelést pl. 4x20-at. Ja meg ha nincs diétád sosem lesz kockás hasad.
Ha csak a kockahas a célod akkor csinálj egy rakás aerobot. Izom is le fog menni rolad jo dieta nelkul de legalabb kockas lesz a hasad.
Elfelejtheted ilyen lusta hozzáállással.
Menj el játszótérre, kondiparkba és húzódzkodás fekvõtámasz, függeszkedés lábemelés és zászló tartás, l-tartás a parkban a padokon.Ezek nagyon jók hasra.
kb 60-70 kilónak
Alsó hangon 65. 70-85 között az ideális.
A kérdező hozzászólása: Oké csak azért kérdezem mert 90 vagyok és edzek meg minden és még így is félek hogy elhíztam! :(
Nem, a 90 is jó. Csak szokatlan még egy 13 évesnél - ahogyan a 190 centi is. Egyébként teljesen rendben lehetsz, sokkal jobban szeretik a lányok a férfiasan kinõzõ fiúkat, mint a manapság divatos vékonyka legényeket. :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Köszi megnyugodtam! Megy a zöld kéz! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!