Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyi van a (604 db)

Nektek hány órát alszik, játszik napközben a 3 hónapos babátok? Kb mennyit van a karotokban?

Mennyit szopizik egy alkalommal és kb hány óránként?

Legjobb válasz: nálunk nem nagy alvó a gyerek napközben. 3 hónaposan kb. 3x aludt 20-30 perceket. viszont az éjszakákat átaludta és reggel se kelt korán. Én igyekeztem minél keesebbet a karomban tartani. sokat volt a játszószõnyegen és pihenõszékben.

nálunk nem nagy alvó a gyerek napközben. 3 hónaposan kb. 3x aludt 20-30 perceket. viszont az éjszakákat átaludta és reggel se kelt korán. Én igyekeztem minél keesebbet a karomban tartani. sokat volt a játszószõnyegen és pihenõszékben.
Reggel fél9 9-kor kel, szopizik.De.-t még egyszer alszik egy órát.Délben megint szopizik fél 1 1 körül elalszik 3-ig.Megint szopizik.Utána már jobban ébren van.6-kor megint szopizik.Fél 7-7 körül elalszik kb fél óra órára.Fél 9 locsi, 9-kor szopi és reggel 5-ig alszik.Felkel, szopizik és alszik is tovább.Kb így alakul a mi napi ritmusunk.Amikor ébren van akkor vagyunk a nagy ágyon, könyvet nézegetünk együtt a 3éve kisfiammal is, játszószõnyegen nézelõdik, de aranyosan elvan a kiságyában is egyedül ha dolgom van.Kézben is szokott lenni azért bõven.Általában 80-100-120-akat szopizik.Bár a napokban inkább csak 70-100 között. Tiéd mennyit és hány óránként?Adsz neki vízet vagy teát?Az enyém nem fogadja el.
Szia! nem tudom mennyit eszik, nem mérem. Napközben és éjszaka is nem mindig van meg a 3 óra a két evés között. Az én babám rengeteget alszik napközben is. Álltalában szopizás után beszélgetek vele. Mondókázunk, nézzük magunkat a tükörben a virágaimat nézegeti. Ekkor van az ölemben is egy kicsit, meg mikor szoptatom. Tul sokat nincsen mert nekem nagyon fáj a derekem, 6650gramm a kisfiam. De minden evés után alszik vagy 1, 5 órát. és nálatok , hogy megy?
UJSÁGOT OLVAS

Aki marad a mnyp-ban, megírná, h kb. mennyi van a mnyp-i számláján?

Kiváncsi vagyok, hogy mennyi pénzt sikerül megmenteni Orbán királyunktól.

Legjobb válasz: 810 forint

810 forint
Nem Orbántól mented meg a pénzed, hanem a mai nyugdíjasoktól! Neked nincsenek szüleid?
Csak azok maradnak akik semmiképp sem szeretnének nyugdíjat kapni. De ha valaki nem akar, akkor meg mit számít, hogy mennyit nem kap meg?
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. Bizony nekem sajnos már tényleg nem élnek a szüleim, viszont van 2 gyermekem. Ugye nem baj, ha õk öröklik a pénzt, ha esetleg nem érem meg a nyugdíjat és mondjuk nem TE? Kit érdekel a szomszéd város 70 éves bácsija. Visszafordítom a kérdést. Neki nincsenek rokonai? Õ nem fizetett semmit a nyugdíjalapba? Nekem mi közöm hozzá, nem feketén kellett volna dolgozni...... Egyébként meg így is a 24% befizetés megmarad, Te okostojás. Ez az, mindenkinek a másé kell, hát én nem adom a "sok szegény nyugdíjasnak" a mnyp pénzt. És neked sem. Máskülönben Te elhiszed, h ezt a pénzt arra fogják fordítani, amit mondanak? bruhahahahaha :) ))))
Én elhiszem, hogy arra fogják fordítani, amit mondtak. Egyértelmûen megmondták , hogy folyó kiadásokra, illetve az államháztartási hiány csökkentésére fogják felhasználni a nyugdíjpénzeket, nem nyugdíjakra. :D Ha 4 millió felett van a pénzed, akkor érdemes is maradnod, sõt egy és munkaviszony felett (ez talán 9 év de mittomén) azt az állami nyugdíjat is megkapod, amit addig befizettél járulék formájában.

H&M-ben, New Yorkerben kb. mennyibe kerülnek a melltartók? Kb. milyen árakban vannak?

Legjobb válasz: Vannak akciósak, 2000,- körül. Amúgy 2-3-4 ezer között mozognak. New Yorkerrõl beszélek. Szerintem jók, igaz, nem ilyen hû de márkásak. Viszont van már két éves darabom is, és semmi baja, azon kívül, hogy kinõttem:)

Vannak akciósak, 2000, - körül. Amúgy 2-3-4 ezer között mozognak. New Yorkerrõl beszélek. Szerintem jók, igaz, nem ilyen hû de márkásak. Viszont van már két éves darabom is, és semmi baja, azon kívül, hogy kinõttem:)
Én épp tegnap vettem párat New Yorkerben. Most érkeztek újak, nagyon vagányak. Bugyival együtt 5000ft-ok voltak átlagban.
a H&M-ben 400-nél kezdõdnek a melltartók, én legalábbis csak ilyeneket láttam. Van pár kicsit olcsóbb néha, de ez az átlagár


A hagyatéki tárgyalások kb. mennyi idővel a haláleset után vannak?

Legjobb válasz: Egyik barátomnak tavaly júl halt meg a nagyapja. Az elsõ hagyatéki kb október-november környékén volt. A betétkönyv kifizetése kb 1 hete történt meg. Szóval elég hosszadalmas procedúra...

Egyik barátomnak tavaly júl halt meg a nagyapja. Az elsõ hagyatéki kb október-november környékén volt. A betétkönyv kifizetése kb 1 hete történt meg. Szóval elég hosszadalmas procedúra...

Ha van egy 50wattos akváriumi melegítőm, ami egyfolytában működésben van-tehát a nap 24 órájában, akkor az kb mennyit jelent a villanyszámla költségemben?

Legjobb válasz: ezt akár pontosan is kilehet számolni : 50 watt-24 órában ,az 1.2 kwattóra 1kwó az kb 50 ft az 1.2 kwó az meg 60 ft ,naponta havonta meg : 30x 60 azaz 1800 ft

ezt akár pontosan is kilehet számolni : 50 watt-24 órában , az 1.2 kwattóra 1kwó az kb 50 ft az 1.2 kwó az meg 60 ft , naponta havonta meg : 30x 60 azaz 1800 ft
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget-ezzel én mindíg bajban vagyok!A halaknak van ilyen akváriumi melegítõ rendszerük, de már várom a nyarat, hogy ne kelljen mennie, mert azérz ez sem kevés pénz.
Az akváriumi melegítõ nem mûködik folyamatosan, mint pl. az akváriumi szûrõ. Csak akkor, ha az alá csökken a hõmérséklet, mint amit beállítottál rajta. Ez függ a szoba hõmérsékletétõl is.

Digitális fényképezőm nem vakuzik, totál sötét képet készít, akkor ha nyitva van a "vaku". Kb. mennyibe kerülhet a javítás? Megbízható szervízt tudtok ajánlani?

Legjobb válasz: Az hogy mennyibe kerülne függ attól hogy mi adta meg magát, lehet csak a fényt kibocsátó apró csõ, de lehet hogy a nyomtatott áramkörében van valami gond. Vidd el a legközelebbi szervízbe, de ne azt kérd hogy javítsák meg, hanem hogy mondják meg mennyibe kerülne. Az biztos hogy szét kell szedni, szóval egy órányi munkadíjat el fognak kérni.

Az hogy mennyibe kerülne függ attól hogy mi adta meg magát, lehet csak a fényt kibocsátó apró csõ, de lehet hogy a nyomtatott áramkörében van valami gond. Vidd el a legközelebbi szervízbe, de ne azt kérd hogy javítsák meg, hanem hogy mondják meg mennyibe kerülne. Az biztos hogy szét kell szedni, szóval egy órányi munkadíjat el fognak kérni.
*legalább (ez kimaradt az utolsó mondatból)

Akik a nagyszülőkkel laknak, ott mennyit van a gyerek velük? Hány órát kb?

köszi a válaszokat el?re is.

Legjobb válasz: Mi a nagyszülõk mellett lakunk. 1 nap kb 1-2 órát van ott, van, hogy elviszik sétálni, vagy elalszik náluk du. akkor több. 2 éves a lányom.

Mi a nagyszülõk mellett lakunk. 1 nap kb 1-2 órát van ott, van, hogy elviszik sétálni, vagy elalszik náluk du. akkor több. 2 éves a lányom.
Kedves 7 es.nagyon sajnálom hogy elvesztettétek a férjedet.Õszinte részvétem..:-((
Szia mi közel lakunk egymáshoz anyuékkal õk 2.on mi a 8.on...tehát szinte olyan mintha együtt laknánk...Kislányunk lassan 3 éves lesz délelõtt bölcsis du anyukám feljön játszani vele másfél két órát..vagy leviszi hozzájuk attol függ kislányunknak mihez van kedve jo...
Mi az én szüleimnél lakunk. Elméletileg lehetne külön háztartás, de mióta a férjemet elveszítettük, azóta felszámoltam a külön konyhát - nem volt erõm csak magamra fõzõcskézni, a gyerek még annyira kicsi volt akkor.... Így sokat találkozik a nagyszülõkkel, foglalkoznak vele, de én is ott vagyok általában, rájuk bízva nincs minden nap, csak akkor, ha nekem mennem kell valahova. Olyankor nagyon változó, hogy mennyi idõ, akár 6 óra is lehet, de lehet, hogy csak fél.
Mi mikor anyósommal laktunk volt hogy egy hétig sem látta, mert bezárkózott a szobájába és a gyerek hiába kopogott... Én nagyon sajnáltam szegénykémet, de már nem lakunk ott. Most fél év alatt kétszer jött, meglátogatni a fiamat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!Mi is anyóséknál, lakunk a felsõ szinten.külön háztartás, egy bejáró.az én fiam másfél éves, õ olyan 2-3 órát van lent naponta.igaz néha változó.kedves utolsó, te hogy reagálsz arra, hogy többet szeretnének vele lenni a nagyszülök?
Mi anyósoméknál lakunk az emeleten, de külön háztartásban. 1, 5 éves a gyerkõc és általában napi 1-2 órát van lent. De van amikor már hamarabb fel akar jönni. Persze anyósomék szeretnének többet foglalkozni vele...
A mi vagy a gyerekeink nagyszüleire gondoltál? :) Mi közös fedél alatt, de külön bejárattal és külön háztartásban élünk a párom szüleivel. A nagyobbik fiam (4, 5 éves) szinte minden nap lemegy a papához egy fél órára, ált. eszik egy jégkrémet :) A kicsi (2 éves lesz) is sûrûn lemegy, de nem minden nap. De olyan szinte soha sincs, hogy õk elvinnék akár csak egyikõjüket is valahová.
mi anyukámmal lakunk egy házban és amikor nem dolgozik 2-3 órát is vele van, van amikor hétvégén egész nap. ha dolgunk van akkor tudjuk kire agyni. nagy segítség nálatok mi a helyzet kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! :)

Az első hónapokban "mennyiben" van a baba? Mikre kel költeni, kb mennyi egy hónapban a kiadás?

Gondolok itt pelenka, ruhácskák, egyéb felmerül? költségek?

Legjobb válasz: Hát szerintem ez azon mulik leginkább milyen igényed van és milyen a baba.A hugom kislánya bukos volt,naponta 5-6szor kelett átöltöztetni még az én kisfiamat elég volt egyszer.pelus legalább 2csomag popsitörlõ is 2cs. popsikrém fürdetõ,ha van elég tejed az nagyon sokat jelent a tápszer sokba kerül.Kisruhák is nagyon különbözõ árban vannak.Sok apróság igen sokba van.Én már félidõs koromtól elkezdtün vásárolni ne egyszerre keljen mindent megvenni.

Hát szerintem ez azon mulik leginkább milyen igényed van és milyen a baba.A hugom kislánya bukos volt, naponta 5-6szor kelett átöltöztetni még az én kisfiamat elég volt egyszer.pelus legalább 2csomag popsitörlõ is 2cs. popsikrém fürdetõ, ha van elég tejed az nagyon sokat jelent a tápszer sokba kerül.Kisruhák is nagyon különbözõ árban vannak.Sok apróság igen sokba van.Én már félidõs koromtól elkezdtün vásárolni ne egyszerre keljen mindent megvenni.
Engem is érdekelne!
Szia, szerintem kezdj el vásárolgatni már ruhácskákat, meg minden kis kiegészítõt, mert ha bababoltba vásárolsz ott kapásból otthagyhatsz akár 100ezer Ft-ot, ha nem többet.Gondolj bele babakocsi, hordozó, amibe akarod fürdetni, pelusozó és a ruhácskák, pelusok, krémek stb. Én 29hetes vagyok és már van egy 6-8 ruhája a picurinak és még csak a kezdet.
Én voltam az elõzõ 22.28-as, tehát azért jó apránként megvenni a dolgokat, mert egyrészt nem egyszerre hagysz ott egy vagyont, másrészt idõt is spórol az ember, és ami nem elhanyagolható, hogy akkor jó ezeket is beszerezni, ha tudja az ember, mikor épp be vannak akciózva dolgok. Én pl. már vettem rettentõ sok akciós dolgot és összeadva már jó kis összeg lett megspórolva idáig. Ha nem is vásárolsz még nagyon, egy tanácsot fogadj meg: legalább nézelõdj (neten, babaújságokban, magazinokban, üzletekben), meg beszélj más kismamikkal, tapasztalt anyukákkal és gyûjtsd az infót, mert akkora választék van manapság mindenbõl, fõleg babakocsiból, hogy nekem már herótom van, ha néznem kell a neten, de muszáj mert májusban jó lenne megvenni, nehogy korán érkezzen a baba és akkor ne legyen meg. A lényeg, hogy ha mindent a végére hagysz és nem is nézel utána a dolgoknak, akkor nem nagyon lesz fogalmad arról, hogy mit érdemes venni, mit nem, illetve mibõl mit vagy milyet. Bocs, ettõl értelmesebben nem tudom elmagyarázni, azért remélem érthetõ. (Én is sokszor nézelõdöm a neten, hogy lássan milyen fajta babakocsik vannak, kiságyak, matracok, mi milyen árban, hogy legyen összehasonlítási alapom, hogy ha ez itt ennyibe kerül, a másik helyen meg annyi, akkor nehogy a drágább helyen vegyem meg ugyanazt, stb...)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Köszi a válaszokat. Már szinte minden megvan véve, amire úgy gondoltuk, hogy szükség lehet. Nem vettünk semmi felesleges dolgot. Nem igazán erre voltam kíváncsi, hanem arra, ha már megvan a baba, akkor mennyit kell kb költeni rá egy hónapban?
Szia! Én már olvastam a babák-nál ilyen kérdést, ha gondolod keress rá. De én úgy emlékszem minimum 10000ft/ hónap ez attól függ szoptatsz-e vagy tápszer fog kelleni. Én elég sok 62es ruhát vettem remélem 2-3 hónapig nem kell venni esetleg napozót. Egy nap az elején 8-10 pelenkát írtak hogy elmegy. Ha a legdrágább pelenkát veszed 8000ft 2 csomag/ hónap fürdetõ popsikrém popsitörlõ ezek is attól függ milyet veszel. Mi ma vagyunk a 40. hétbe mára vagyok kiírva így tapasztalatom nincs csak amit már itt olvastam meg feltettem kérdéseket abból tudom. Boldog babavárást kívánok. Judit
Szia! Én szoptattam az elsõ hat hónapban tehát csak szinte a pelenkára kellett költeni. napi négy pelenka elég volt és a legolcsóbbat használtuk , aminek kb.25 forint a darabára. Egy csomag törlõkendõ sokáig elég , a fürdetéshez és bõrápoláshoz használatos dolgokat a gyerekorvos irja fel és a gyogyszertárban elég olcson megvehetõ. Mint látod havi 3000-3500 forintból kijöttünk.

Pekingben kb. mennyibe kerül a szállás? Hátizsákkal van valakinek tapasztalata?

Persze nem a Hiltonra gondolok, hanem vmi olcsóbbra, de azért nem hostel.

Legjobb válasz: napi kb 3-4000ft-ért már van normális szállás pekingben [link]

napi kb 3-4000ft-ért már van normális szállás pekingben [link]
2006-ban hostelek voltak 1500-2000 forintnyi összegekért a Tiananmen mellett. Azóta sok minden megváltozhatott, de az árak talán nem szöktek az égbe. Hogy mennyibõl jönne ki, az sokmindentõl függ. Mennyi idõre, hova, mivel mennél, milyen igényeid vannak? Nekem egy hétre kb. 60000 kellett + oda-vissza út.
Naná hogy érdemes elmenni hátizsákosként, mi ketten 30 nap alatt kb napi 60 dollárból jól kijöttünk (fürdõszobás tiszta szoba, sok-sok utazás és sok sok belépõ, viszont kajára nem sokat költöttünk zacskos leves minden nap, gyümölcs illetev szendvics vacsorára.
A nálunk átlagárú szállásokat illetõen (15000/nap) is lehet Pekingben furcsaságokkal találkozni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!