Találatok a következő kifejezésre: Kb. mennyiért egy könyvet (1 db)

Kb. mennyiért restaurálnak egy könyvet?

Legjobb válasz: kb. a csilagos ég a határ. Ez kétkezi szakmunka. Minden restaurálás egyedi. A kétkezi szakmunka meg amúgy is nagyon drága.

kb. a csilagos ég a határ. Ez kétkezi szakmunka. Minden restaurálás egyedi. A kétkezi szakmunka meg amúgy is nagyon drága.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudtok könyvet ajánlani egy 11 évesnek?

Inkább a kortárs könyveket kedvelem

9

Mi a módja annak, hogy kiadják egy könyvemet? Melyik kiadód és hogyan keressem meg?

mostanában nagyon népszerűek az ötven árnyalatos erotikus könyvek. én is írtam egy hasonlót, bár az inkább erotikus-vígjáték mintsem dráma.

1

Magyar Rivaille x Eren doujinshi?

valaki tudna nekem linkelni egy oldalt ahol Rivaille x Eren doujinshik vannak magyarra fordítva?q-q láttam már képeket belőle de sose találtam meg a teljes mangát :c

4

Melyik a legjobb könyvkiadó?

Olyat keressek, ami nem szabja meg, hogy hogy nézzen ki a könyv.

1

Könyvajánlás? (Folyt. Lent. )

Olyan könyveket keresek amiket érdemes elolvasni.Nem szeretnék vámpírokról,vérfarkasokról,félvámpír-farkas-démon...Szóval ilyen, manapság rendkívül felkapott könyveket olvasni.Valami jó thriller vagy horror könyvajánlót szívesen fogadnék.

11

Furcsa ez a nosztalgia?

Nagy HP rajongó voltam 1-2 éve.Múlt héten láttam egy 9gages posztot a Harry Potter univerzumról és valamiért elkezdtem magam beleásni neten a varázsvilágba.Elolvastam rengeteg fanfictiont a Tekergőkről,Lily és James kapcsolatáról,pár napja már csak ezzel foglalkozok az interneten,sőt elolvastam a kedvenc fejezeteimet a könyvekből.Ez a nosztalgia úgymond beteges vagy csak egy normális de múló hangulat amely pár nap/hét múlva elmúlik?

6

Help! Keresek egy könyvet!?

5-6 éve takarítás közben találtam egy újságot, és volt benne egy ilyen könyvajánló szerűség. Nagyon kevés dologra emlékszek. Valami jósnőről,látnokról szól, aki azt hiszem Párizsban él és így megmérgez meg elbódít előkelő embereket (talán bálokon). A leírásban a púder szó tuti szerepelt és valami olyasmi is, hogy a jósnő fiatalította magát.
Esetleg nem ismeri valaki??

0

Mi a kedvenc versetek?

Tudom, hogy már ezer ilyen kérdés van, de én megkérdezem! Nekem Goethe: A rémkirály Szeretem a lehangoló verseket!

Előre is köszönöm!

8

SZJG Kalauz? Online?

Nem tudnátok , hogy hol lehet online olvasni ? Az összes részt online olvastam . Előre is köszi;)

3

Szerintetek nem lett volna jobb ha C kezdeményezett volna és nem Renit kényszeríti térdre?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!