Találatok a következő kifejezésre: Kb. két adott (2 db)

Ha egy banknak visszafizettem kb két évvel ezelőtt az autóhitelmet, akkor ha egy másik autót szeretnék venni és az adott kereskedésben van ilyen bank, akkor érdemesebb felvennem a hitelt? Díjazzák azt ott a bankban?

Valamint ha hitelt szeretnék felvenni autóvásárláshoz egy adott kereskedésben, akkor csak attól a hitelintézetekt?l lehet felvenni akikkel ?k szerz?désben állnak, vagy én is vihetek valahonnan hitelkalkulációt, hitelelfogadást?

Legjobb válasz: ha normálisan, késés nélkül befizettél minden részletet akkor nem valószínû, hogy gond lenne pl. cetelem banknál volt már néhány hitelünk, nem sok de fõleg áruvásárlási, idõben törlesztettünk és folyton küldik az ajánlatokat, hogy ilyen hitelt olyan hitelt vehetünk fel...

ha normálisan, késés nélkül befizettél minden részletet akkor nem valószínû, hogy gond lenne pl. cetelem banknál volt már néhány hitelünk, nem sok de fõleg áruvásárlási, idõben törlesztettünk és folyton küldik az ajánlatokat, hogy ilyen hitelt olyan hitelt vehetünk fel...
Azt nem tudom, hogy díjazzák-e a hûséget. Azt viszont igen és nagyon javasolom, hogy nézz meg, más nem a kereskedésben ajánlott bankot is, mert érhet meglepetés. De azt a bankot is érdemes felkeresni akit a kereskedésben ajánlottak, mert lehet nem egyezik az ajánlat. Ha találsz jobbat, el fogadják azt is. Ez így igaz a kötelezõ biztosításra is.

Kb. két órája adott érzéstelenítőt a fogorvos, mert kihúzta a fogamat. Mikor fog elmúlni ez a kellemetlen zsibbadt érzés? Utána fog fájni a fogam helye?

Legjobb válasz: fog fájni addig örülj míg nem megy el a zsibbadás. ez most egy seb a szádban ami nem is kicsi. ja meg az injekció helye is tud nagyon fájni.

fog fájni addig örülj míg nem megy el a zsibbadás. ez most egy seb a szádban ami nem is kicsi. ja meg az injekció helye is tud nagyon fájni.
nemokára elmúlik, és még egy napig kb. számíthatsz arra, hogy fájni fog. Tartalékolj magadnak valami erõsebb fájdalomcsillapítót, mert szükséged lehet rá. pl. algoflex 600-as, csak vigyázz, olvasd el a papírját, mert nem szabad belõle sokat bevenni. (a donalgin a legjobb, de az receptköteles) A késöbbiekben majd arra figyelj oda, hogy amíg nem szokod meg a hiányt, addig elõfordulhat, hogy ott akarsz majd rágni ahol nincs fogad. Az pedig nem kellemes, ha valami keményebb pl. morzsa, rántot husi darab bele próbál állni az ember nemrégiben bolygatott ínyébe.
Nekem is mikor kihúzták pár órát még fájt, elfog múlani.. Nekem nem fájt utána csak arra vigyázz hogy ne " szívd a fogad helyét "
Ugyan már kicsit késõ... de arra is vigyázz, hogy amíg tart az érzéstelenítõ, addig nem szabad rágni. Semmit. Igen csúnyán megrághatod magad (van egy kis kábító hatása is)... engem szerencsére figyelmeztettek :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!