Találatok a következő kifejezésre: Kb. jó leszek, mire lesz (27 db)

Kb. jó félidős leszek, mire lesz az esküvő. Honnan tudok olcsón szerezni menyasszonyi ruhát?

A teszveszen és a vaterán már néztem, de nem volt olyan, ami majd jó lesz a nagy pocimra. Esetleg nektek van eladó?

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok!:-)Én már túl leszek a félidõn, amikor az esküvõnk lesz. Április 26.) Ruhát kölcsönöztem, bár nem volt olcsó, de az a lényeg, hogy fûzõs hátút vegyél, azt tudod állítani kényelmesen. Amúgy Romániában, Szlovákiában potom pénzért lehet a ruhákat megvenni. Ha van lehetõséged kimenni, szívesen megkérdezem neked, pontosan melyik városba érdemes menni.Azt hiszem határhoz közel van. 19 hetes kismama

Szia! Gratulálok!:-)Én már túl leszek a félidõn, amikor az esküvõnk lesz. Április 26.) Ruhát kölcsönöztem, bár nem volt olcsó, de az a lényeg, hogy fûzõs hátút vegyél, azt tudod állítani kényelmesen. Amúgy Romániában, Szlovákiában potom pénzért lehet a ruhákat megvenni. Ha van lehetõséged kimenni, szívesen megkérdezem neked, pontosan melyik városba érdemes menni.Azt hiszem határhoz közel van. 19 hetes kismama
Szia. Gratulálok! Nem írtad, hogy hol laksz? Pesten én két helyet tudok ahol van pocakos menyasszonyiruha. Az egyik a Gólyahír szalon a XVI.ker. Vörösmajor u. 4., a másik a Mammystic kismamaruha üzlet, ahol szintén árulnak és kölcsönözhetõ is. Esetleg az expressz oldalán böngéssz még, ott is szokott lenni. Szerintem jobban teszed, ha kölcsönzõbõl szerzed be, mert a nagy nap elõtt ott még tudnak rajta igazítani, de he elõre megveszed nem biztos hogy beleférsz a nagy napon. Persze ha van a családban varrónõ, akkor ez sem jelent gondot. Sok boldogságot, és boldog babavárást.
nekem van egy eladó. 46-os méret, hátul fûzõs. Én nyíregyházán lakom, ha gondolod írj e-mailt és küldök róla fényképet. meg a többit is megbeszélhetjük. :) elég olcsón adom. 30 hetes kismama
ja, az e-mail címem:[email protected]
http://www.teszvesz.hu vagy http://www.vatera.hu Itt vannak használt ruhák.De hogyha felmész a http://www.christinamode.hu-ra és felkeresed az üzletet ott a rövid ruha 9000ft a hosszú meg 11000ft.Barátnõm is ott vette a rövidet most megy férjhez a 6.hónapban.Amúgy gratula a babóhoz:D
újra én elartam bocsi: http://www.christinamoda.hu
Szia! Sztem varras egyet. Nekünk most volt 2hete az esküvõnk akkor voltam 31 hetes terhes. Gyönyörû szép ruhát varrt a varrónõm mindenki el volt képedve milyen szép. Anyaggal együtt 25.000 ft volt ami elég jó ár, sõt, ha ugy nézed hogy egy kölcsönzés kb 100.000ft és rajtad van 1-2 órát. Ha csináétatod az nagyon egyedi és nekem 2hét alatt elkészült, de csak azért tartott eddig mert a gyorsan növekvõ pocim miatt folyamatossan formálni kellett a felsõ részét. 3részes lett(szoknya-felsõ-blézer) és ebbõl a szoknya és a blézer terhesség után is hordható lesz alkalmakkor mert könnyen átalakítható. Ha érdekel küld egy e-mailt nekem [email protected] és küldök róla képet. Ha pedig tetszik te is a kép alapján tudsz varratni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Érdemes szétnézni a http://www.ebay.com-on, hihetetlen olcsón, méretre szabva, nincs átverés benne.

Kb.3-4 honapos lesz a babám mikor jövünk haza géppel látogatoba.3 részes a babakocsink. Melyik részében hozzam a babát? (A gépen csak 1 részét hozhatom). Hozzam a biztonsági ülést vagy neki jo lesz már a sport része?

Legjobb válasz: Szia! Gondolom repülõrõl van szó, ezért én úgy gondolom a biztonsági ülés kell , hisz a gyereket is rögzíteni kell a gépen. De inkább járj utánna a repülõtársaságnál, hogy mit kell ilyenkor tenni.

Szia! Gondolom repülõrõl van szó, ezért én úgy gondolom a biztonsági ülés kell , hisz a gyereket is rögzíteni kell a gépen. De inkább járj utánna a repülõtársaságnál, hogy mit kell ilyenkor tenni.
Szerintem a biztonsági ülést hozd, mert ha itthon is mentek valamerre autóval, akkor az majd kell, s szeretnek benne lenni a babák, a sport részt ha nem lehet dönteni, akkor még abba nem szabad ültetni. A hordozóban etetni is könnyû a babát, akkor tájt lehet már elkezd ezt azt kóstolgatni. A repülõn lehet hogy ha külön ülést kérsz a babának, akkor teljes jegyet kell neki venni, ha pedig nem akkor ölben kell fogni de csak a repjegy illetéket kell fizetni. Ennek járj utánna!
Én is a biztonsági ülést ajánlom. Unokahúgom a a hat hónapos kislánnyal utaztak a nagyszülõkhöz Amerikába, õk is azt vitték, mert a babának is kényelmesebb volt és ott is használni kellett az autóban. Kérdezd meg a légitársaságot, hogy felviheted-e a gépre!
unokahúgomék.. ezt akartam írni:)
A kérdező hozzászólása: Köszi!A biztonsági ülést mennyi ideig lehet használni?Azt hiszem a miénk 0-14kg-ig van.Ezt lehet télen is használni?
Télen is használom, mert rengeteget autózunk. Overallt adok a picire és egy nem túl vastag plédet. Általában addig tudod használni a biztonsági ülést, amíg a baba belefér, erre nincs biztos tippem, mert lehet, hogy a baba még nem éri el a rajta szereplõ súlyt, de már nem fér el benne..
Ja persze a kocsiban leveszem róla a takarót és szétnyitom a cipzárat, hogy ne melegedjen rá a ruha, ha megy a fûtés. Rövidebb utak alkalmával meg nem fûtök:)

A 20-as szandál kb mikor lesz jó a babámnak?

Legjobb válasz: elõzõ Fiam elsõ cipõje 10 hónaposan 21-es volt õ 11 éves lesz és 39-es lába van:-))))))

elõzõ Fiam elsõ cipõje 10 hónaposan 21-es volt õ 11 éves lesz és 39-es lába van:-))))))
Az én lányom most 20 hónapos és a nyáron hordott 20-as szandit.Most meg 21-22-es cipõi vannak már, a 20-as méretet elfelejthetjük. :) Ahogy irták elõttem nem lehet megmondani, melyik baba mikor tud akár 20-as szandit, akár más méretût hordani, ahány baba annyi nagyságú lábikó. :)
Enyém extra nagy lábú. 21-es cipõt kapott 11 hónaposan.
Ez jó kérdés:) Az én kisebbik fiamnak 10 hósan 22-es a lába, a nagyobbiknak másfél évesen volt 20as lába.
az én fiam 8 hónapos és most vettem neki 20-ast. Jó nagy kezei is vannak...
Mi 9 hónaposak vagyunk és most kell neki 17 cipõ.
Másik véglet, 21 hónapos lányomnak még mindig jó a 19-es szandi, de most már azért zárt õszi cipõnek 20-asat vettem. :-)) Nekem amúgy 35-ös lábam van.
Lehetetlen megmondani... Egyik babának akár 10-12 hónaposan ekkora lába van, a másiknak meg másfél évesen. Ugyanúgy, ahogy nem egyformán nõnek, úgy a lábuk sem egyforma :) Egyébként az én lányomnak kb. másfél évesen volt ekkora a lába, az öcsém kisfiának meg 1 évesen...
Alkat és baba függõ. Általában a lányoknak kisebb a lábuk. Az én lányomnak nagy és széles lába van, így szerintem neki is hamar jó lesz a 20-as cipõ!
Lányomnak egy évesen volt 20-as cipõje, szandálja, most 20 hónapos és 23-as a lába
Lányom sosem hordott 19-es és 20-as cipõt, rögtön 21-essel indítottunk, 13 hónapos korában :)
Az én lányom egy évesen kapott 19-es szandált, most másfél éves és már a 20-as kell.
Az én lányom is másfél évesen hordott 20-as cipõket.
az enyém nek is másfél éves kora körül volt ekkora. kislány.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:-)


kb nyáron.
gondolom amikor a ponthatárokat megmondják.. azaz július 24 körül
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Szegeden: 2013. július 24. 16 órától 22 óráig tehát gondolom máshol is valahogy így lesz, nem hinném, hogy másik napon tartanák, mert ennek pont ez a lényege: Nem érdemes otthon ülni július 24-én, a felsõoktatási felvételi ponthatárok hivatalos kihirdetésének napján!

5 hónapos babám 62-es ruhákat hord. Kb. mikor lesz jó neki a 80-as ruha?

Kanadában él? rokonunk rengeteg csodaszép ruhát hozott a kislányomnak,de mind nagyok.A téli ruhák 80-asok,kíváncsi lennék,hogy azok jöv?re jók lehetnek-e még.

Legjobb válasz: kb 10 hónaposan -1 évesen hordanak 80as ruhát a babák.

kb 10 hónaposan -1 évesen hordanak 80as ruhát a babák.
A fiam 1 évesen kezdte hordani a 80-as méretû ruhákat.Most 19 hós, és 86-os méretet hord(12 kg, 83 centi).
14 hónapos a kisfiam, most jó rá a 80-as méretû ruha. 3700gr-al és 53cm-el született.
9 hós a lányom most kezdjük a 80-as méretet hordani, van olyan fajta amibõl még jó neki a 74-es.
10 hósak vagyunk, 86-s ruhákat hordunk.(78 cm-ik vagyunk.)
1. vagyok. azán fiam 19 hónapos, 92-98as ruhákat hord. 12, 5 kiló és 90 centi.
Kislányom 16 hónapos lesz és még csak most hordja a 74-es ruhákat (néhány 80-asa van). Egyébként a 80-as méret egy normál méretû másfél évesre való (12 kiló körüli babára).
szia tapasztalatom szerint az amerikai ruhák, a méretüknél nagyobbak, pl. 3 hósra való ruhákat hordott a kisfiam 7-9 hónaposan (4 kg született), akkor a magyar méretezésûbõl legtöbb ruhája 68 as volt most 2 éves múlt (12 kg), 92-es ruhái vannak, de az amerikaiak 18-hósra valók, méretük 80-86 os tehát ne aggódj, jövõ télen nagy valószínûséggel jók lesznek a 80-as rucik, meg hát a baba növekedése is lelassul
Én most, másfél évesen kezdek ráadni 80-ast.
az én lányom 11 hós, még nagyok rá-4 kg-al született :-)
Szia Az én fiam 7 hónapos és 80-ast hord. 76 cm és 10 kg.

14 éves fiú vagyok napi 9-kg emelése bicepszre kb.80-100 szor mire lesz jó a fekvők mellett?

Legjobb válasz: szánalmas kifogás. Én is suliba járok, valószínûleg jobba, mint te, és mégis van idõm heti 3-4 edzésre. Egy 14 éves ne magyarázza el, hogy nincs ideje. Végzõs vagyok, idén érettségi, és mégis el tudom vonszolni a seggem. Neked nem idõd nincs, hanem akaraterõd.

szánalmas kifogás. Én is suliba járok, valószínûleg jobba, mint te, és mégis van idõm heti 3-4 edzésre. Egy 14 éves ne magyarázza el, hogy nincs ideje. Végzõs vagyok, idén érettségi, és mégis el tudom vonszolni a seggem. Neked nem idõd nincs, hanem akaraterõd.
arra hogy szépen fejlõdjön tõle a lábad, vin diesel a lábára is edz. egyébként mégis mire lenne jó?hát arra hogy bedurrants a bicepszed, másra nem nagyon. ha 80-100 ismétlést megtudsz vele csinálni akkor miért nem emelsz a súlyon?
A kérdező hozzászólása: Azért mert 14 vok és a tanulással törõdöm inkább nem veszek drága súlyzókat!Mert most készülök nincs 1 év a gimibe és nem lenne idõm edzeni ezért csak ezeknél maradok mert ez itthon voltak!Ja és utána tervezek fõ sulit meg ilyenek!
hát te tudod hogy mit akarsz, bár nem értem az összefüggést más is tud edzeni suli meg egyetem meg fõiskola mellet is meg van aki a melóból vánszorog fáradtan haza és mégis edz.
egy lightosabb fajta b*ziedzéstervre elég lesz.
Ha már elgondolkozdtál az edzésen, és el is kezdted(igaz, amatõr módon, de valahogy el kell kezdeni)az már jó. És itt nem szabad abbahagyni.Erõt kell venni magadon, és továbblépni, ahogy leírták, venni cuccot(vagy barkácsolni, nekem is van házilag készített cuccom, nem olyan rettenetesen nehéz megcsinálni), vagy eljárni terembe.Suli mellett bõven belefér, ha normálisan osztod az idõdet, nem kell full strébernek lenni, nem egészséges.Általánosban meg még...hjaajjjj, ha annyi szabadidõm lenne...Szóval akaraterõ, kiartás, aztán GOOOO edzeni;)
plusz napi száz ismétléssel úgy túledzed az izmot, hogy az égvilágon semmi fejlõdést nem fogsz elérni. Amúgy nem cska ez a két izmod van, ha a többit nem edzed, ezek se fognek megfelelõen fejlõdni. VÉgül pedig a fekvõ is olyan, hogy alig ér valamit. A konditerembe való lemenetel nem jelenti azt, hogy feladod az értelmiségi jövõdet, hogy "ostobagyúúrós" legyél. :D
Otthon vödröt, üveget megtöltöd vízzel, földel már tudsz nagyobb súllyal bicepszezni. Nehezebb fekvõtámaszokkal pl az egyik kezed egy magasabb tárgyon van a másik a talajon, vagy hátizsákba teszel könyveket és úgy nyomod, így már lehet guggolni és vádlizni is. Mellezéshez pedig egy erõs anyagból varrsz egy henger, csõ formát és abba töltesz földet. Ha inkább erõsödni akarsz, mint nõni akkor pedig olvasd a fegyencedzést és a meztelen harcost.
elõzõ vagyok Azt még hozzátenném, hogy a saját súlyos edzésektõl is tudsz úgy nõni mint a súlyzóval végzettõl, csak több idõ.

14 éves fiú vagyok napi kb.80 fekvő és 5-6 kg emelése sokszor mire lesz jó?

Legjobb válasz: 1 hétem makx 2 szer edzél 1 izom csoportra adig mig beduran és étkezésre figyelj napi5-6 étkezés

1 hétem makx 2 szer edzél 1 izom csoportra adig mig beduran és étkezésre figyelj napi5-6 étkezés
Erõs törzsizomzatod lesz. Fokozatosan növeld majd a terhelést, és 1-2 év múlva kezdj el konditerembe járni teljes testet edzeni. Most emellett csinálj mást is, fuss, ugrókötelezz, biciklizz. De a legfontosabb, kezdj el valami harcmûvészetet, vagy küzdõsportot.
nem sok mindenre...
Ugyan nem nagyon írod hogy 5-6 kilót milyen izomcsoportal emeled , de gondolom bicepsz anno kis koromba én is szerettem a cigány edzés :) . Egyébként kicsit jobb lesz az alakod , de nem kell sokat várni tõle , a 80 fekvõt se tudom hogy most milyen intenzitással meg mennyi idõ alatt csinálod meg mert gondolom nem egybe , mert az nagyon sok hacsak nem szabálytalan . Egyébként nem szar ez olyan átlagos csak kicsit érdeklõdni kell a dologról és nem rendszertelenül emelgetni , mert abban a helyzetben viszont csak az edzed ki hogy lesérülj . Sajnos így látatlanba meg pontos leírásnélkûl nem tudunk sokat mondani , mert nincs elég infónk ahhoz , hogy tuti jót mondjunk .
Ha minden edzés alkalmával nem növeled az intenzitást akk semmennyire nem lesz jó. Ahoz, hogy fejlõdj minden edzésnél növelni kell az intenzitást és rendesen kajálni. Amúgy erõbe fogsz növekedni kicsit de ha folyton ezt csinálod akk kis idõ után már nem. Jobban járnál egy konditeremmel.. igaz nekem sincs rá pénzem de házicuccokból összehoztam magamnak egy faja kis Shuffni termet amibe mindent tudok csinálni sõt még extra is van mert alsó felsõ csigás hátgépet szereztem mondhatni nagyon olcsón..

Kisfiatok lába kb. mennyi idős korában volt 23-24-es? Kaptunk pár ajándék szandit, és kiváncsi vagyok, mikor lesznek jó rá.

Legjobb válasz: Barátnõm fia tavaly nyáron, azaz 1 évesen hordott ekkorákat. Mondjuk, õ 21-es elsõ lépés cipõvel kezdte 10 hónaposan :)

Barátnõm fia tavaly nyáron, azaz 1 évesen hordott ekkorákat. Mondjuk, õ 21-es elsõ lépés cipõvel kezdte 10 hónaposan :)
szia, a barátnõm kisfia most 22 hónapos, és neki most ekkora. de az én kislányom már 2, 5 éves és neki 22-23. sztem ez nagyon függ attól is, milyen a genetikai háttér. :)
1, 5 évesen, tavaly. Most 2, 5 évesen 27-es a kisfiam lába. Bár az õvé nekem nagynak tûnik.
2, 5 éves "nagyméretû" (magas!) lányom hord most 24-es szandált.
Szia! Kisfiam 2 éves és 23-as szanda kell most a lábára.
A kérdező hozzászólása: Akkor kb. õszre lesznek jók rá.Õ most 20 hónapos 21-es a lába(pedig magas, 88cm.)Majd akkor itthonra elhordjuk õket.Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Bocs, csak 19 hónapos, nem tudom miért öregbítem!:)
Most kezdtük el hordani 30 hósan a 25-ös méretet. Kb. 18 és 30 hós kora között hordta a 23-24es méreteket. Kisfiú, és õ is viszonylag magas (98cm most)

össze raktam egy konfigot. Szerintetek jó? 100. 000be jönne ki kb. de lehet hogy lesz még egy 20-asom. +20e-ből mit változtatnátok rajta?

alaplap:20 313 Ft ASUS M4A77T/USB3 1 db

Legjobb válasz: HDD-t mindenkepp csereld le. Inkabb vegyel valami kisebbet hasonlo aron, de jobb minosegut...

HDD-t mindenkepp csereld le. Inkabb vegyel valami kisebbet hasonlo aron, de jobb minosegut...
Mire akarod használni? HA játékra, akkor talán ennél többet is ki lehet hozni a pénzbõl, bár igazi játékosgépet ennyibõl kihozni nem lehet. Ha csak dolgozni, netezni, filmet nézni akarsz rajta, akkor viszont túl erõs. Tehát ez így ahogy van, nem jó semmire. Játékhoz kevés. HTPC-nek sok.
Rossznak nem rossz, de van pár gyenge pontja. Nézz be ide, itt kapni fogsz segítséget a legjobb konfig összeállításához: http://prohardver.hu/tema/milyen_asztali_gepet_vegyek_olvasd..
A kérdező hozzászólása: dolgoznék rajta, weblapszerkeztés, vidi vágás, játék.
Elsõ vagyok. Ha játékra kell: Alaplap: http://ipon.hu/webshop/product/_msi_870a_g54/145731 Processzor: http://ipon.hu/webshop/product/_amd_athlon_ii_x4_640_3.0ghz_.. Videókártya: http://ipon.hu/webshop/product/_sapphire_hd5750_512mb_gddr5_.. Memória: http://ipon.hu/webshop/product/_kingston_4096mb_ddr3_1333mhz.. Merevlemez: http://ipon.hu/webshop/product/_wd_500gb_7200rpm_16mb_sata2_.. Optikai meghajtó: http://ipon.hu/webshop/product/_nec_ad_7243s_fekete/115961 Táp: http://ipon.hu/webshop/product/_fsp_saga_ii_500w/114549 Ház: http://ipon.hu/webshop/product/_asus_ta_b72/32209 Ez 117 677Ft. Tehát benne van a +20 000 is. Ha HTPC-nek kell: Alaplap: http://ipon.hu/webshop/product/_msi_880gma_e45/145732 Processzor: http://ipon.hu/webshop/product/_amd_athlon_ii_x2_250_3.00ghz.. Memória: http://ipon.hu/webshop/product/_geil_value_2048mb_ddr3_1333m.. Merevlemez: http://ipon.hu/webshop/product/_wd_500gb_7200rpm_16mb_sata2_.. Optikai meghajtó: http://ipon.hu/webshop/product/_nec_ad_7243s_fekete/115961 Tápegység: http://ipon.hu/webshop/product/_fsp_saga_ii_400w/130739 Ház: http://ipon.hu/webshop/product/_asus_ta_b72/32209 Ez 76 965Ft, és játékot leszámítva mindenre jobb, mint a te összeállításod. Ha alkalmanként játszanál is, akkor ezt a videókártyát lehet ne mellé betenni: http://ipon.hu/webshop/product/_sapphire_hd5670_512mb_gddr5_.. az elsõ összeállítás alaplapjával. Így 94278Ft- ra jönne ki, és így is erõsebb volna, mint a te összeállításod.
Amikor elkezdtem válogatna, a kommented még nem volt ott :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
mi számít látszatnak? az hogy felfedezed hogy van ott izom, vagy az hogy valóban izmos leszel? Mert elõbb pár hét után, utóbbi ÉVEK!
hát valódi látszata olyan 5-6 év múlva
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem ez kicsit durva, hogy 5-6 év ?!? :) Régen is már kondiztam, mikor sulis voltam, és 1 hónap után volt látszata, pedig nem figyeltem a táplálékra.
Nálam kb 1 hónap múlva...volt.
Azért érdemes lenne utánanézni, hogy mennyi is az a "folyamatosan eszem a nagy fehérjetartalmú ételeket.". Grammra számold ki a kaját! body.builder.hu -> edzõ válaszol ->alapismeretek (alul)
Az, hogy rendszeresen edzel, az már 2-3 hónap után is látszik. (gondolom normál testalkatod van)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!