Találatok a következő kifejezésre: Kb. jó leszek, mire (27 db)

Kb. jó félidős leszek, mire lesz az esküvő. Honnan tudok olcsón szerezni menyasszonyi ruhát?

A teszveszen és a vaterán már néztem, de nem volt olyan, ami majd jó lesz a nagy pocimra. Esetleg nektek van eladó?

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok!:-)Én már túl leszek a félidõn, amikor az esküvõnk lesz. Április 26.) Ruhát kölcsönöztem, bár nem volt olcsó, de az a lényeg, hogy fûzõs hátút vegyél, azt tudod állítani kényelmesen. Amúgy Romániában, Szlovákiában potom pénzért lehet a ruhákat megvenni. Ha van lehetõséged kimenni, szívesen megkérdezem neked, pontosan melyik városba érdemes menni.Azt hiszem határhoz közel van. 19 hetes kismama

Szia! Gratulálok!:-)Én már túl leszek a félidõn, amikor az esküvõnk lesz. Április 26.) Ruhát kölcsönöztem, bár nem volt olcsó, de az a lényeg, hogy fûzõs hátút vegyél, azt tudod állítani kényelmesen. Amúgy Romániában, Szlovákiában potom pénzért lehet a ruhákat megvenni. Ha van lehetõséged kimenni, szívesen megkérdezem neked, pontosan melyik városba érdemes menni.Azt hiszem határhoz közel van. 19 hetes kismama
Szia. Gratulálok! Nem írtad, hogy hol laksz? Pesten én két helyet tudok ahol van pocakos menyasszonyiruha. Az egyik a Gólyahír szalon a XVI.ker. Vörösmajor u. 4., a másik a Mammystic kismamaruha üzlet, ahol szintén árulnak és kölcsönözhetõ is. Esetleg az expressz oldalán böngéssz még, ott is szokott lenni. Szerintem jobban teszed, ha kölcsönzõbõl szerzed be, mert a nagy nap elõtt ott még tudnak rajta igazítani, de he elõre megveszed nem biztos hogy beleférsz a nagy napon. Persze ha van a családban varrónõ, akkor ez sem jelent gondot. Sok boldogságot, és boldog babavárást.
nekem van egy eladó. 46-os méret, hátul fûzõs. Én nyíregyházán lakom, ha gondolod írj e-mailt és küldök róla fényképet. meg a többit is megbeszélhetjük. :) elég olcsón adom. 30 hetes kismama
ja, az e-mail címem:[email protected]
http://www.teszvesz.hu vagy http://www.vatera.hu Itt vannak használt ruhák.De hogyha felmész a http://www.christinamode.hu-ra és felkeresed az üzletet ott a rövid ruha 9000ft a hosszú meg 11000ft.Barátnõm is ott vette a rövidet most megy férjhez a 6.hónapban.Amúgy gratula a babóhoz:D
újra én elartam bocsi: http://www.christinamoda.hu
Szia! Sztem varras egyet. Nekünk most volt 2hete az esküvõnk akkor voltam 31 hetes terhes. Gyönyörû szép ruhát varrt a varrónõm mindenki el volt képedve milyen szép. Anyaggal együtt 25.000 ft volt ami elég jó ár, sõt, ha ugy nézed hogy egy kölcsönzés kb 100.000ft és rajtad van 1-2 órát. Ha csináétatod az nagyon egyedi és nekem 2hét alatt elkészült, de csak azért tartott eddig mert a gyorsan növekvõ pocim miatt folyamatossan formálni kellett a felsõ részét. 3részes lett(szoknya-felsõ-blézer) és ebbõl a szoknya és a blézer terhesség után is hordható lesz alkalmakkor mert könnyen átalakítható. Ha érdekel küld egy e-mailt nekem [email protected] és küldök róla képet. Ha pedig tetszik te is a kép alapján tudsz varratni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Érdemes szétnézni a http://www.ebay.com-on, hihetetlen olcsón, méretre szabva, nincs átverés benne.

Mennyi idõ alatt tudok lefogyni kb.15 kg-t? Most 80 kg vagyok és 165 cm (nõ vagyok) mennyi idõ szükséges hogy le tudjam adni azt a 15kg-ot? És hogyan? Mi lenne a leggyorsabb módszer? Ha fitneszterembe kezdek el járni az jó lesz?

Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Szia. A sárga kapszulát olvasd el (body.builder.hu oldalról ingyenesen letölthetõ regisztráció után, vagy google de android market-en is fent van). Kb. 100 oldal könnyen emészthetõ könyv , amiben minden információt megtalálsz a célod eléréséhez!

Szia. A sárga kapszulát olvasd el (body.builder.hu oldalról ingyenesen letölthetõ regisztráció után, vagy google de android market-en is fent van). Kb. 100 oldal könnyen emészthetõ könyv , amiben minden információt megtalálsz a célod eléréséhez!
Ha gyorsan fogysz, tönkre megy a bõröd és csak plasztikázni lehet majd, hogy újra normális legyen. Max heti fél vagy 1 kiló. A Sárga tényleg hasznos, érdemes elolvasni. Összefoglalva: aerób edzés és (lehetõleg kiszámolt) diéta kell neked.
Megfelelõ edzés, precíz táplálkozás plusz pihenés.Nem lesz olyan gyors mint ahogy elvárod, kitartás kell hozzá, neten szarásig vannak jó cikkek ilyen témában, keress utána:)
igen a bõrödre figyelj testvérem fél év alatt fogyott 20 kg ot nagyon rondán nz ki a hasa viszont én 1 év alatt fogytam 10 kg ot és semmilyen rondaság nincs rajtam

Kb.3-4 honapos lesz a babám mikor jövünk haza géppel látogatoba.3 részes a babakocsink. Melyik részében hozzam a babát? (A gépen csak 1 részét hozhatom). Hozzam a biztonsági ülést vagy neki jo lesz már a sport része?

Legjobb válasz: Szia! Gondolom repülõrõl van szó, ezért én úgy gondolom a biztonsági ülés kell , hisz a gyereket is rögzíteni kell a gépen. De inkább járj utánna a repülõtársaságnál, hogy mit kell ilyenkor tenni.

Szia! Gondolom repülõrõl van szó, ezért én úgy gondolom a biztonsági ülés kell , hisz a gyereket is rögzíteni kell a gépen. De inkább járj utánna a repülõtársaságnál, hogy mit kell ilyenkor tenni.
Szerintem a biztonsági ülést hozd, mert ha itthon is mentek valamerre autóval, akkor az majd kell, s szeretnek benne lenni a babák, a sport részt ha nem lehet dönteni, akkor még abba nem szabad ültetni. A hordozóban etetni is könnyû a babát, akkor tájt lehet már elkezd ezt azt kóstolgatni. A repülõn lehet hogy ha külön ülést kérsz a babának, akkor teljes jegyet kell neki venni, ha pedig nem akkor ölben kell fogni de csak a repjegy illetéket kell fizetni. Ennek járj utánna!
Én is a biztonsági ülést ajánlom. Unokahúgom a a hat hónapos kislánnyal utaztak a nagyszülõkhöz Amerikába, õk is azt vitték, mert a babának is kényelmesebb volt és ott is használni kellett az autóban. Kérdezd meg a légitársaságot, hogy felviheted-e a gépre!
unokahúgomék.. ezt akartam írni:)
A kérdező hozzászólása: Köszi!A biztonsági ülést mennyi ideig lehet használni?Azt hiszem a miénk 0-14kg-ig van.Ezt lehet télen is használni?
Télen is használom, mert rengeteget autózunk. Overallt adok a picire és egy nem túl vastag plédet. Általában addig tudod használni a biztonsági ülést, amíg a baba belefér, erre nincs biztos tippem, mert lehet, hogy a baba még nem éri el a rajta szereplõ súlyt, de már nem fér el benne..
Ja persze a kocsiban leveszem róla a takarót és szétnyitom a cipzárat, hogy ne melegedjen rá a ruha, ha megy a fûtés. Rövidebb utak alkalmával meg nem fûtök:)


A Hostinger .hu-nál csináltam domaint. AZt írta kb 48 óra és jó lesz a webcím. Márt eltelt és még mindig nem jó. MI lehet a hiba?

Feltöltöttem már pedig ftp-re a honlapot :(

Legjobb válasz: Biztosan index.html vagy index.php címen töltötted fel? Amúgy a 48 óra fail, 2 percen belül kész.

Biztosan index.html vagy index.php címen töltötted fel? Amúgy a 48 óra fail, 2 percen belül kész.
#8, ez jó volt :) Megírod a domaint, meg hogy milyen kiszolgálóval csatlakozol FTP-hez, akkor meg tudjuk nézni, hogy jó helyre mutat-e a domain!
while (you don't understand)    {    see(comment #6);    }
A kérdező hozzászólása: Márt letelt a 2 nap -_-
Akkor nincs beállítva szerinem. Ha most beállítanád, akkor kellene még 2 nap.
A kérdező hozzászólása: A domén neve jelenleg nem mutat névszervereinkre, így egyes szolgáltatások, mint az FTP, Fájlkezelõ, E-mail stb. nem mûködhetnek. A névszervereinket megtalálja a "Részletek" menü alatt. Vegye figyelembe, hogy a névszerver csere után, a DNS terjedés miatt 24 órába is eltelhet a teljes átállás. Ez írja ki márt 2 napja :(
Én is úgy tudom hogy kell a terjedési idõhöz a 48 óra. Szóval van egy hostingeres tárhelyed és egy hostingeres domainod? Egyszerre intézted? Te állítottad be a dns-t?
A 48 óra arra kell, hogy frissüljön a domain. Meg tudod írni a domaint, akkor megnézzük, hogy mutat-e egyáltalán valahova?
A kérdező hozzászólása: Igen index.php néven :D
Illetve az is lehet, hogy csak a cache a gond, így érdemes elõzményeket törölni.
Lehet a szemed is, középfül gyulladás, alacsony vagy magas cukor. Jó ötlet a doki.
Esetleg vashiányos is lehetsz, az is okozhat szédülést.
Sok minden lehet. Menj el orvoshoz amint csak tudsz, és ne fuss addig se amíg orvos nem látta.
Szerintem nem sokára vége 4-5 nap ( már egy hete akció van).
Nem tudjátok véletlenül, ez csak Bp-n van, vagy Debrecenben is talán?
egyébként ezeket honnan tudjátok, hogy mikor vannak akciók, azon kívül, hogy elmentek és megnézitek?:)
Én vettem most a Pullban egy gatyát. Megkérdeztem a nõt, hogy nem lesz-e olcsóbb még, mert akkor várnék. Azt mondta, hogy esetleg augusztusban, ha még marad belõle. Szóval ebbõl azt gondolnám, hogy addig még eltart az akció. De azt is mondta, hogy a központból küldenek mailt, ha le kell árazniuk a cuccokat, és akkor kezdenek címkézni, szóval idõpontokat nem tudott nekem mondani.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszi a valaszokaat kiveve egyett annak uzenem hogy van ezeknek a uzleteknek weboldaluk es onnan tudom hogy akciok vannak :)
nem addig tart amig minden el nem fogy? csak tényleg az a baj hogy a jókra rögtön lecsapnak:( de sajnos én is csak jövõhéten tudok menni:/
A kérdező hozzászólása: http://www.zara.com/hu/en/man/jackets/combination-bleached-d.. nekeem ez az egyetlen kabat kellene :/
Tegnap voltam én megkérdeztem a Zara-ba azt mondták a nadrágok még biztos le lesznek egy darabig mivel elég sok van még belõlük, a többi cuccot elkapkodták én zakóért mentem, de feleslegesen vettem 1-2 nadrágot és 1-2 pulcsit nem tudok mikor veszek legközelebb kötött pulcsit a zara-ba 4 ezerért !
Láttam tegnap egy hasonló kabátot az ÁRkádban. De nem volt leárazva, mert új kollekció.
A szkenner programjának beállításait kell piszkálni, hogy egészben szkennelje be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Miért van az hogy a gépem igencsak erős és mikor játszok valamivel, akor 5 percenként lemegy az fps em és elkezdek akadni kb 20 mp-ig és megint jó lesz?

egész eddig nem volt ilyen problémám ezekkel a játékokkal de most ez így élvezhetetlen. /ati radeon hd 6850,amd phenom II x4 965 black editon, 4 gb ram./

Vettem egy jó kis országútit és azt hittem, hogy ezzel jóval gyorsabb lesz a tekerés, mint a montival. Kb.10%-kal lett gyorsabb, igaz, emelkedők voltak rendesen. Mi lehet a probléma? Kellene spéci pedál és hozzá a cipő, vagy nem jól tekerek?

Legjobb válasz: Amit még kihagytam ha edzel akkor amit még érdemes megnézetned: -teljes vérkép, vérnyomás szív ultrahang holter teszttel is akár, -vas és hormonháztartás vizsgálata -góctünet kiszûrése, mandula, fogak épsége stb. Hogy ez mennyire komoly dolgok, saját tapasztalat a manuláim tropák voltak anno úgy kezdtem el edzeni fél év alatt úgy túledzettem magam a legkisebb terheléstõl is a végére, hogy nem bírtam kikelni az ágyból pedig megvolt a 8 óra alvás, edzés, kaja , mivel a manduláim gyulladtak voltak, kivetettem õket közel 30 évesen és most már minden oké. A regenerálódásnál pedig nem ártana a napi 8 óra folyamatos alvást minimum tartani, másképp a központi idegrendszered nem regenerálódik - az izomzatodról már ne is beszéljünk - és sajnos ennek elõbb vagy utóbb túledzés lesz a vége.

Amit még kihagytam ha edzel akkor amit még érdemes megnézetned: -teljes vérkép, vérnyomás szív ultrahang holter teszttel is akár, -vas és hormonháztartás vizsgálata -góctünet kiszûrése, mandula, fogak épsége stb. Hogy ez mennyire komoly dolgok, saját tapasztalat a manuláim tropák voltak anno úgy kezdtem el edzeni fél év alatt úgy túledzettem magam a legkisebb terheléstõl is a végére, hogy nem bírtam kikelni az ágyból pedig megvolt a 8 óra alvás, edzés, kaja , mivel a manduláim gyulladtak voltak, kivetettem õket közel 30 évesen és most már minden oké. A regenerálódásnál pedig nem ártana a napi 8 óra folyamatos alvást minimum tartani, másképp a központi idegrendszered nem regenerálódik - az izomzatodról már ne is beszéljünk - és sajnos ennek elõbb vagy utóbb túledzés lesz a vége.
Nem értem, mire számítottál?
A kérdező hozzászólása: Arra, hogy gyorsabb lesz a tekerés. Nem a nagyobb sebesség elérésére való az országúti?
Ha te magad nem vagy elég gyors akkor tök mindegy. Persze gyorsabb az országúti, de jobban múlik azon aki tekeri.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon hasznosakat írtál!!!! Heti 4x járok edzésre egy hónapja, úgyhogy remélem javul idóvel a teljesítményem! :) A bringát egyébként tegnap vettem, ma pedig a nagy melegben mentem emelkedõkön, így gondolom ez is közrejátszott abban, hogy nem értem el min.35-ös átlagot...:(
Az edzés mellett ha még belefér a költségvetésbe szerintem szerezz be egy pedál és egy cipõt is. Hidd el hogy az is dob a teljesítményen egy szépet. A másik hogy ebben a melegben nem erõltesd a dolgokat, lehet hogy ez egyénfüggõ de én spec kb 6-8 percet lassultam tavaszhoz képest. De majd õsszel, hajjaj mi lesz akkor. Végre hûvös lesz meg én is szereztem pedált meg csukát. Igaz én montis vagyok de ezekben a dolgokban hasonlít a 2 bringa. Ha van idõd iktass be heti 3-4-szer 40-50 perc tekerést. Csak ne hagyj ki sok idõt 2 tekerés között mert az kicsit visszavet. Nem utolsó sorban számít az üléspozíciód is: http://www.youtube.com/watch?v=VrZBjOloChg&feature=related
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! :)
a hajtókar hossz is fontos, lehet 1:taposó azaz hosszú. 2:pörgetõ.vagyis rövid. mérdle a montidon lévõt, és kérdezz valakit aki ért hozzá, hogy az országútin lévõt lehetne e cserélni valami olyanra mint ami a montin van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!