Találatok a következő kifejezésre: Kb. jó leszek, (92 db)

Manapság mennyibe kerül egy jó gép ami tényleg jó és jó lesz kb 5 év múlva is? és milyen adatani vannak?

Legjobb válasz: Manapság olyan gyorsan fejlõdnek a gépek, hogy ha most veszel egy csúcsgépet az 5 év múlva alig ér valamit! Szóval nincs olyan gép, ami jó lenne 5 év múlva is. 3 évenként érdemes új gépet venni. Egy jó gép 120 e Ft kb. Ma ez számít jónak átlagosan: 2 magos processzor legalább 2 GHz-cel, 2 GB RAM, 250 GB HDD

Manapság olyan gyorsan fejlõdnek a gépek, hogy ha most veszel egy csúcsgépet az 5 év múlva alig ér valamit! Szóval nincs olyan gép, ami jó lenne 5 év múlva is. 3 évenként érdemes új gépet venni. Egy jó gép 120 e Ft kb. Ma ez számít jónak átlagosan: 2 magos processzor legalább 2 GHz-cel, 2 GB RAM, 250 GB HDD
180 ezerért lehet kapni ilyen max 3 évig jó konfigot énis ilyen árkategóriában vettem
háhh 5 év múlvára gépet venni manapság...:D lehetetlen... sztem de csak hogy válaszoljak a kérdésedre és olyan gépet mondjak neked ami jó lesz talán(kevés valószínûséggel) 5 év múlva is, akkor: http://www.alienware.com/products/area-51-x58-desktop.aspx?S..
A dolog lényege, hogy figyelj oda az ár/érték arányra. soha, de soha sem fogsz 2-3évnél nagyobb idõre tervezni, jön 1új directx, és baszhatod. Én mostanság egy Phenom2õt vennék, 4giga rammal úgyis ingyen adják már lassan, és megvárnám az új ati családot, hátha akad vmi jó, de relatív olcsó (max nagyon max 50K) vga-ra. ha nemlesz ilyen, akkor befektetnék egy 4870-be, ez elég mindenre embertelen felbontásokban is, mégis beszerezhetõ szaros 30rugóért. Lapból vmi jobbat, Gigabyte vagy ASUS, hogy lehessen húzni mint az állat a procit, ha késõbb kell. Rendes táp, igényes ház. Vinyóból vmi jó érték/ár arányut, nemvok otthon most vinyó árakban, de gondolom olyan 640-750gigában érdemes gondolkodni.
A kérdező hozzászólása: http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=2104&id=1 na ilyen lesz a kép meg ennél rosszabb is
Tyûha. Elõször is, milyen videokártyád van?
Ez valószínû videokártya, esetleg a proci is beszáll a mókába. Vagy ha tört akkor az a baj, de ilyet inkább nem feltételezem :)
A kérdező hozzászólása: Geforce fx5600-as kártyám van, ugyanez volt régen is a baj a játékkal, de akkor valahogy sikerült megoldanom hogy jó legyen, letöltöttem valamit de már nem tudom hogy mit és attól megjavult.Néztem drivert a kártyához, de ami az nvidia.com on volt az nem jó, talán valami patch kéne?

Holnap kb.20-23 fok lesz, jó lesz úgy, ha ebben a szettben megyek el? (délután)

egyberuha, kicsivel térd fölé ér, ujjatlan, de lenne rajtam egy kardigán, balerinával venném fel. és a nylonharisnya. vagy peep toe fazonú szandálban, ami hátul is nyitott, elmenjek, vagy inkább balerina? köszi

Legjobb válasz: Azt vedd figyelembe,hogy még nem lesz kánikulai meleg,és este hûvösebb van.Így szerintem maradj a zártabb balerinánál,a harisnya jó ölet,plusz a kardigánhoz vihetsz egy kiskabátot is estére.Inkább meleged legyen,mint hogy fázz.

Azt vedd figyelembe, hogy még nem lesz kánikulai meleg, és este hûvösebb van.Így szerintem maradj a zártabb balerinánál, a harisnya jó ölet, plusz a kardigánhoz vihetsz egy kiskabátot is estére.Inkább meleged legyen, mint hogy fázz.

Kb mennyi lesz az IPhone4 a T-mobilnál 16gigás, ikon 200as előfizteéssel, nekem jo a kb ár is, 3gs most igy 80. 000, állitolag olyan 100-110 körül lesz. Valaki? !

Legjobb válasz: Nekem is pontosan ugyanez lenne a kérdésem, de a T-nél mindig amikor megkérdezem,csak hülyén rázzák a fejüket,hogy nem tudják... Amúgy ha tippelnem kéne, én 30-35-re tenném a készülék árát, Ikon 400-al, 2 éves hûséggel, 10000 ft-os havidíjjal.

Nekem is pontosan ugyanez lenne a kérdésem, de a T-nél mindig amikor megkérdezem, csak hülyén rázzák a fejüket, hogy nem tudják... Amúgy ha tippelnem kéne, én 30-35-re tenném a készülék árát, Ikon 400-al, 2 éves hûséggel, 10000 ft-os havidíjjal.
Ne nagyon számítsatok rá, lehet hogy visszahívják a sok problémája miatt!
Nagyobb zsidó annál Steve Jobs...:D
A kérdező hozzászólása: én tettem fel a kérdést, nekem T-nél azt mondták max 20-30al lesz drágább mint a 3gs.. és nekem mindenképp ikon200al kellene, ha drága lesz 110 felett, akkor marad a 3gs
Szerintem ugyanannyi lesz az ára, mint a 3GS-nek. Amerikában sem lett drágább.
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem nem lesz több 100-110nél ikon 200-al a 16gigás, szerintetek?:)

Egy jó nagy csirkecombot (kb.40 deka) szeretnék chilisen elkészíteni, így jó lesz vagy még kéne valami?

Van itthon chili olajam, azzal jó ha alaposan bedörzsölöm, megszórom chilipelyhekkel és úgy sütöm? Fél órát gondoltam 160 fokon aztán még 10 percig rápirítani. Le kellene takarni az elsõ fél órában? Illetve mellé paradicsomot gondoltam pirítani és héjában sült krumplit vajas-rozmaringosan.

Legjobb válasz: Nem sül át annyi idõ alatt, lehet, hogy 1 óránál is több kell ilyen nagy combnak. Alufólia alatt szoktam sütni kb 1 órát, kis vizet és zsírt is aláöntve, majd fólia nélkül ropogósra.

Nem sül át annyi idõ alatt, lehet, hogy 1 óránál is több kell ilyen nagy combnak. Alufólia alatt szoktam sütni kb 1 órát, kis vizet és zsírt is aláöntve, majd fólia nélkül ropogósra.
Én elõször a bepácolt csirkecombot forró serpenyõben megpirítanám, majd utána tenném a sütõbe 160 fokra lefedve. (fontos a forró serpenyõ -majdhogynem füstöljön már a serpenyõ - , mert így hirtelen sül a hús külseje, és nem engedi ki a nedveket, szaftosabb marad, míg a sütõben szép lassan kezd el átmelegedni csak)
Igen takard ...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Mivel én nem eszem húst nem nagyon tudom mikor kell letakarni és mikor nem, ezért a kérdés. Magamnak mást készítek...
Én sütõben alufolia alatt sütném kis vízet és valamilyen zsiradékot tennék alá. Néha ránéznék, ha az éles kés hegye könyen átmegy rajta, akkor tuti puha, akkor venném csak le a foliát és sütném ropogósra
A kérdező hozzászólása: Végülis 50 percet volt a fólia alatt és utána jól megpirítottam, a férjem szerint nagyon finom volt így:) Zsiradékot/vizet pluszba nem öntöttem alá, mivel az olajos páctól eleve volt egy kis leve, plusz a zsírja ami kisült, plusz mellé paradicsomok sültek, azok is eresztettek bõven levet.

Kb mennyibe kerül egy jó bmx? Ami akkor is jó lesz ha már nem vagyok kezdő.

Legjobb válasz: 110E felett. Egyesek szerint elsõre ilyet kell venni, szerintem meg ha 2-3 évbe beletelik, mire megtanulsz dolgokat, addigra úgyis egy újabb technológiára/alkatrészekre lesz szükséged. Tehát a kérdésedre a válasz kissé sánta, mert a forgó alkatrészeket valószínûleg úgyis cserélni kell idõvel, a többi meg a terheléstõl, minõségtõl függõen alakul, ami nem mindig van összhangban az árral. Inkább konkrét modelleket érdemes nézegetni.

110E felett. Egyesek szerint elsõre ilyet kell venni, szerintem meg ha 2-3 évbe beletelik, mire megtanulsz dolgokat, addigra úgyis egy újabb technológiára/alkatrészekre lesz szükséged. Tehát a kérdésedre a válasz kissé sánta, mert a forgó alkatrészeket valószínûleg úgyis cserélni kell idõvel, a többi meg a terheléstõl, minõségtõl függõen alakul, ami nem mindig van összhangban az árral. Inkább konkrét modelleket érdemes nézegetni.

A kb 700megás divx filmek a 17"-os monitoron egész jó minőségűek. A 80 centis tv-n is jó lesz akkor a minőség?

Legjobb válasz: 17"-es monitor 43,2 centiméter átlójú, a te tévéd dupla akkora. Elmosódott lesz, mivel általában a 700 megás filmeket 640x480-as méretben készítik.

17"-es monitor 43, 2 centiméter átlójú, a te tévéd dupla akkora. Elmosódott lesz, mivel általában a 700 megás filmeket 640x480-as méretben készítik.

A pierre cardin 682 babakocsi mózes része kb mekkora? Jó lesz még jövő télre is ha márciusban szülök?

Legjobb válasz: Egész nagy mózes része van. Fél éves korig, 10 kg-ig használhatóak a mózesek. Szeptember- októberben már ülni fog a babád, nem fog fekve megmaradni a mózesben, az ülõrészét kell majd elõszedni a babakocsinak, de ha abban elalszik, azt is lehet fektetni, s úgy már kényelmes lesz neki. www.bababoltcsepel.gportal.hu Én itt láttam a babakocsit jó áron. De a corában épp ma láttam a titi babakocsit, majdnem ugyan az mint a pierre cardin, csak egyszínû.

Egész nagy mózes része van. Fél éves korig, 10 kg-ig használhatóak a mózesek. Szeptember- októberben már ülni fog a babád, nem fog fekve megmaradni a mózesben, az ülõrészét kell majd elõszedni a babakocsinak, de ha abban elalszik, azt is lehet fektetni, s úgy már kényelmes lesz neki. http://www.bababoltcsepel.gportal.hu Én itt láttam a babakocsit jó áron. De a corában épp ma láttam a titi babakocsit, majdnem ugyan az mint a pierre cardin, csak egyszínû.
Szia! Biztos hogy jó lesz! Én is március 18-ra vagyok kiírva de mi már meg is vettük. Elég tágas és hosszú van fogantyúja elöl zsebe. Szerintem szuper!:-) Mi a zöldet választottuk. Boldog Új Évet! 29 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Én is a zöldet néztem ki!:)
Ha márciusban szülsz és fél éves korig jó a mózes, - mert utána már ki fog ugrálni belõle - nem tudod használni télen, mert addigra már a sportrészbe fogod tenni.

Kb. jó félidős leszek, mire lesz az esküvő. Honnan tudok olcsón szerezni menyasszonyi ruhát?

A teszveszen és a vaterán már néztem, de nem volt olyan, ami majd jó lesz a nagy pocimra. Esetleg nektek van eladó?

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok!:-)Én már túl leszek a félidõn, amikor az esküvõnk lesz. Április 26.) Ruhát kölcsönöztem, bár nem volt olcsó, de az a lényeg, hogy fûzõs hátút vegyél, azt tudod állítani kényelmesen. Amúgy Romániában, Szlovákiában potom pénzért lehet a ruhákat megvenni. Ha van lehetõséged kimenni, szívesen megkérdezem neked, pontosan melyik városba érdemes menni.Azt hiszem határhoz közel van. 19 hetes kismama

Szia! Gratulálok!:-)Én már túl leszek a félidõn, amikor az esküvõnk lesz. Április 26.) Ruhát kölcsönöztem, bár nem volt olcsó, de az a lényeg, hogy fûzõs hátút vegyél, azt tudod állítani kényelmesen. Amúgy Romániában, Szlovákiában potom pénzért lehet a ruhákat megvenni. Ha van lehetõséged kimenni, szívesen megkérdezem neked, pontosan melyik városba érdemes menni.Azt hiszem határhoz közel van. 19 hetes kismama
Szia. Gratulálok! Nem írtad, hogy hol laksz? Pesten én két helyet tudok ahol van pocakos menyasszonyiruha. Az egyik a Gólyahír szalon a XVI.ker. Vörösmajor u. 4., a másik a Mammystic kismamaruha üzlet, ahol szintén árulnak és kölcsönözhetõ is. Esetleg az expressz oldalán böngéssz még, ott is szokott lenni. Szerintem jobban teszed, ha kölcsönzõbõl szerzed be, mert a nagy nap elõtt ott még tudnak rajta igazítani, de he elõre megveszed nem biztos hogy beleférsz a nagy napon. Persze ha van a családban varrónõ, akkor ez sem jelent gondot. Sok boldogságot, és boldog babavárást.
nekem van egy eladó. 46-os méret, hátul fûzõs. Én nyíregyházán lakom, ha gondolod írj e-mailt és küldök róla fényképet. meg a többit is megbeszélhetjük. :) elég olcsón adom. 30 hetes kismama
ja, az e-mail címem:[email protected]
http://www.teszvesz.hu vagy http://www.vatera.hu Itt vannak használt ruhák.De hogyha felmész a http://www.christinamode.hu-ra és felkeresed az üzletet ott a rövid ruha 9000ft a hosszú meg 11000ft.Barátnõm is ott vette a rövidet most megy férjhez a 6.hónapban.Amúgy gratula a babóhoz:D
újra én elartam bocsi: http://www.christinamoda.hu
Szia! Sztem varras egyet. Nekünk most volt 2hete az esküvõnk akkor voltam 31 hetes terhes. Gyönyörû szép ruhát varrt a varrónõm mindenki el volt képedve milyen szép. Anyaggal együtt 25.000 ft volt ami elég jó ár, sõt, ha ugy nézed hogy egy kölcsönzés kb 100.000ft és rajtad van 1-2 órát. Ha csináétatod az nagyon egyedi és nekem 2hét alatt elkészült, de csak azért tartott eddig mert a gyorsan növekvõ pocim miatt folyamatossan formálni kellett a felsõ részét. 3részes lett(szoknya-felsõ-blézer) és ebbõl a szoknya és a blézer terhesség után is hordható lesz alkalmakkor mert könnyen átalakítható. Ha érdekel küld egy e-mailt nekem [email protected] és küldök róla képet. Ha pedig tetszik te is a kép alapján tudsz varratni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Érdemes szétnézni a http://www.ebay.com-on, hihetetlen olcsón, méretre szabva, nincs átverés benne.

Reggelire jó lesz egy/kettő korpáskifli retekkel és uborkával? Ez kb hány kalória?

nincs vaj meg semmi más csak uborka meg retek

Legjobb válasz: Retek (jó) Uborka (jó) Hol van hús, más zöldség, tojás? Mi az a korpás kifli? Abban milyen tápanyag van, vagy mit csinálsz azzal?

Retek (jó) Uborka (jó) Hol van hús, más zöldség, tojás? Mi az a korpás kifli? Abban milyen tápanyag van, vagy mit csinálsz azzal?
Jó, kalóriabázison ki tudod számolni a kcal-tartalmát. A paleosok fogják "lehurrogni", mert szerintük a gabona egészségtelen és teljesen ki kell iktatni az étrendedbõl - rajtad áll, hogy melyik állásponton vagy. :)
Komolyan mondom, inkább dögöljek meg, fojtsa meg a szívemet a zsír, minthogy ezt megegyem... Nem lenne jobb inkább mozgásban gondolkodni, mint a koplalásban? Honnan van erõd ilyen ''kaják'' után pl dolgozni? Bocsi az off-ért, de engem meg ez érdekelne. Rendes választ már úgyis kaptál :)
Ez mióta koplalás? Nem egész nap ezt eszi, csak reggelire...
Nem kötekedésbõl írom, de én rántottát, bundáskenyeret, vajas kenyeret szalámival és sajttal, meg ilyesmiket eszem reggelire és nem is keveset. Nem úgy szól a mondás, hogy reggelizz, mint egy király?
A mondás így szól, de az nem jelenti, hogy azt is kell tenni. :) Én reggelire egy joghurtot eszem, plusz egy kis natúr zabpelyhet, tízóraira egy szendvicset. És suliban vagyok 4-5ig, még sincs semmi bajom, és ott se vagyok fáradt. Mindenkinek mások a szükségletei... :)
És biztos rengeteg embernek van szüksége JOGHURTRA meg ZABPEHELYRE. Hiszen ilyen táplálékokhoz alkalmazkodott a szervezetünk, ez mindenki elõtt nyilvánvaló :D El kell kezdeni alapozni az 'egészséget' már iskolás korban, ez kétségtelen :) ))
TH - Nem leszek kedves, r*hadt sz*r napom volt, most is az ájulás keringet. Mi lenne ha leszállnál arról, hogy ÉN MIT ESZEK!? Nem azt mondtam a hölgynek/úrnak, hogy egyen azt, amit én vagy gondolja azt, amit én. Olvasson utána döntse el. Az elsõ válaszomhoz még oda is írtam, hogy ti paleosok nem támogatjátok a gabonát, nézzen utána, döntsön õ. Ahhoz az ég világon semmi közöd, hogy én mit eszek, fõleg úgy, hogy egy árva kérdést nem tettem fel sem neked, sem senki másnak, hogy jó-e. Nekem ad elég energiát a napra, amit délelõtt eszek, megfelel és viszonylag egészségesnek is érzem magam jelen állapotban. (a viszonylag az édes számnak köszönhetõ, nem kérek újabb kötekedést) Semmi bajom veled, ha valaki kérdez válaszolj nyugodtan - hisz jó ha több tanácsot kap az illetõ, tud válogatni, de NORMÁLIS STÍLUSBAN, és ne a többi válaszolót oktasd és hurrogd le! Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!