Találatok a következő kifejezésre: Kb. havonta a fogam. Mennyiben (2 db)

Kb. havonta bedagad a "fogam". Mennyiben neheziti ez a fogorvos dolgát?

Alul, a hátsó fogam már elég ramaty állapotban van (szinte már csak a töve van meg). Mellette most akar kibújni a bölcsességfogam és ez miatt elég s?r?n felpuffadok. Nem merek elmenni fogorvoshoz! Félek, hogy nem hat majd az érzéstelenit? a gyulladas miatt, vagy hogy nem tudja majd simán kihúzni a fogam. Mennyire veszélyes?

Legjobb válasz: Mindenképpen menj el fogorvoshoz, elvégre így csak nem élet az élet, hogy minot felpuffad... Nézesd meg, és ne fél, a fájdalom, ha vele jár az is csakideiglenes, és a hosszútávú problémától ment meg.

Mindenképpen menj el fogorvoshoz, elvégre így csak nem élet az élet, hogy minot felpuffad... Nézesd meg, és ne fél, a fájdalom, ha vele jár az is csakideiglenes, és a hosszútávú problémától ment meg.
Nekem is volt egy olyan fogam ami mindíg bedagadt egy elsõ fog olyan szinten hogy a szememig dagadt voltam.Ezt egy bizonyos baktérium okozta , végsõ esetben a foghúzás segít csak.Meg fogsz könnyebbülni.Nekem nem kellett kihúzni, de sok kezelésre jártam.Ugyan ez a batérium okozta II Ramszesz halálát is , akkor ezzel nem igen tudtak mit kezdeni.

Telenorosok! Családi csomagom van, eddig havonta kb 5000 ft volt a telefonszámlám, most kb mennyit fogok fizetni? Most akkor a családi csomagon belül beszélt percek után is fogok adót fizetni, vagy csak a csomag ára után?

Meg van határozva, hogy max mennyivel lehet több a számlám?

Legjobb válasz: Nem hinném a vodafonnál nem kell majd ugyanúgy megmarad mint eddig, viszont ha kötöttél hûségszerzõdést akkor azt jogodban áll felmondani ha nem idén kötötted hanem régebben..

Nem hinném a vodafonnál nem kell majd ugyanúgy megmarad mint eddig, viszont ha kötöttél hûségszerzõdést akkor azt jogodban áll felmondani ha nem idén kötötted hanem régebben..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!