Találatok a következő kifejezésre: Kb. havonta a (135 db)

Mennyibe kerül kb havonta a rezsije egy 1, 5szobás, vagy garzon lakásnak?

viz,villany,gáz,f?tés,tv,külön télen és nyáron?Köszi ha irtok!

Legjobb válasz: viz: amennyit hasznalsz kb 5000 villany: szinten kb 10.000 futes telen 30.000 gaz 3000 tv:4000 kozos koltseg 7500

viz: amennyit hasznalsz kb 5000 villany: szinten kb 10.000 futes telen 30.000 gaz 3000 tv:4000 kozos koltseg 7500
Én szoba-konyhás lakásban lakom. Víz: 4000 villany: 8000 fûtés: 18000 télen tv: 2800 közös költség: 3200 Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: jézusom, ez rengeteg...köszönöm azért.2.nak, hány szobásban laksz?Mert az lemaradt.1?Ez a fûtés rengeteg, 30ezer, hú...:( mi 2szobásban lakunk, 20-30ezer ft között van télen a fûtés.Csak azért kérdem, mert elköltözök a gyerekkel albérletbe, és hogy mennyi lenne kb kisebb, akár garzon lakásban a rezsi.Hát nemtusom mi lesz igy....
Második vagyok. 1 nagy szoba+konyha+fürdõbõl áll a lakás. 32 m2.

A telenornál kb havonta-kéthavonta letiltják a számom (kártyás, nem előfizetéses) A többi szolgáltatónál is így van, ilyen sűrűn kell? Régen még elég volt évente félévente egyszer . Vodafonnál djuicnál mennyi idő az ami a telenornál kb 1 hónap?

Nem s?r?n töltöm, elvileg havonta vagy néhány hetente kellene egységgel feltöltenem hogy ne tegyék (de mivel nem beszélem le fölösleges lenne).

Legjobb válasz: " kb havonta-kéthavonta letiltják a számom " akkor te valamit nagyon rosszul csinálsz, nekünk soha nem szórakozik azzal a szolgáltatónk,hogy kikapcsoljon

" kb havonta-kéthavonta letiltják a számom " akkor te valamit nagyon rosszul csinálsz, nekünk soha nem szórakozik azzal a szolgáltatónk, hogy kikapcsoljon
990 esetén 30 nap a rendelkezésre állás, 1700 esetén 90, utána 1-1 év. http://www.telenor.hu/upload/letoltes/predsz/preDSZ_2012-01-.. 6. oldal
A kérdező hozzászólása: utolsó köszi

Mi lehet az oka, hogy a férjem, kevesebb, mint egy év házasság után, nem akar csak kb havonta szexelni? (megcsalásra nincs ideje)

Már sajnos a beszélgetésen (de nem jutottunk semmire) túlvagyunk. Még csak 25 éves vagyok.. és nem akarom így leélni az életem.. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Nagyon sokszor felteszik ezt a kérdést.És meglepõ,hogy milyen sokan vannak akik ugyan ebben a szituban vannak.(köztük én is!:P)Mindig azt írják a pasikról,hogy szex mániások meg nem tudnak meglenni nélküle.De akinek ott van mellette csak ki kéne nyújtania a kezét érte az nem tesz semmit!És még ránk nõkre mondják,hogy nehéz minket kiismerni. Kedves kérdezõ.Én már "hozzászoktam" elfogadtam ilyennek a párom.Elég nehéz volt és sokat veszekedtünk miatta.Mondjuk nálunk van egy gyerkõc is és ez sokat nyomott a latban,hogy vele maradjak.Amúgy meg jó a kapcsolatunk csak az a fránya szex...Havonta 5-6 alkalommal vagyunk együtt és ebbõl õ csak egyszer kezdeményez. Ha még nincs gyerkõc akkor azt tudom tanácsolni,hogy egy idõre költözz vissza anyudékhoz vagy ahova tudsz és ez idõ alatt gondoljátok végig,hogy mi legyen tovább.Sok kapcsolatnak használt már a külön élés persze max 1 hónapra értettem.Sok sikert!

Havi 5-6 szex? Szerintem az nem olyan kevés. Nálunk havonta max. 2-3 van és csak azért kezdeményez szökõévben egyszer a férjem, mert szóvá tettem neki, hogy várnám, hogy kezdeményezzen. De el lehet fogadni és a férjet is lehet úgymond fejleszteni. Tehát ha õ belemegy, vele is lehet kompromisszumot kötni. Te elfogadod, hogy kevesebb a szex, de azért legyen x alkalom.
Gondolom sokat dolgozik és fáradt. Ha esetleg hétvégén otthon vagytok mindketten, akkor alakítsd úgy, hogy csak kettõtökrõl szóljon, kellemes együttfürdés, finom vacsora, esetleg új szexi fehérnemû. Ha dolgozik hétvégén is, akkor megoldást keressetek, hogy ez változzon. Rettegsz attól hogy megcsalod..... szerintem ha szereted, akkor eszedbe sem jut ilyesmi. Fontos a harmónikus kapcsolat, de ha szexen áll vagy bukik, akkor az nem jó eleve. Ha tudtok akkor menjetek el pár napra pihenni ahol bensõséges beszélgetésekre is sor kerülhet. Megoldást kell keresni és kérdezd meg Õt is, hogy mi az amitõl változna a jelenlegi helyzet. Mindennek oka van és az okokat kell megszüntetni.
Nagyon sokszor felteszik ezt a kérdést.És meglepõ, hogy milyen sokan vannak akik ugyan ebben a szituban vannak.(köztük én is!:P)Mindig azt írják a pasikról, hogy szex mániások meg nem tudnak meglenni nélküle.De akinek ott van mellette csak ki kéne nyújtania a kezét érte az nem tesz semmit!És még ránk nõkre mondják, hogy nehéz minket kiismerni. Kedves kérdezõ.Én már "hozzászoktam" elfogadtam ilyennek a párom.Elég nehéz volt és sokat veszekedtünk miatta.Mondjuk nálunk van egy gyerkõc is és ez sokat nyomott a latban, hogy vele maradjak.Amúgy meg jó a kapcsolatunk csak az a fránya szex...Havonta 5-6 alkalommal vagyunk együtt és ebbõl õ csak egyszer kezdeményez. Ha még nincs gyerkõc akkor azt tudom tanácsolni, hogy egy idõre költözz vissza anyudékhoz vagy ahova tudsz és ez idõ alatt gondoljátok végig, hogy mi legyen tovább.Sok kapcsolatnak használt már a külön élés persze max 1 hónapra értettem.Sok sikert!
"megcsalásra nincs ideje" fáradt. ennyi. egy pasinak nem pihentetõ a szex. nem úgy mûködik, mint nálatok nõknél. egy pasi kifárad a szextõl, ezért is szoktak elaludni utána és nem azért mert nem szeretik a nõt. egy pasinak, ha nincs kipihenve jellemzõen nincs kedve a szexhez. próbáld meg úgy rávenni, hogy neki nem kell semmit csinálnia (pl. megigéred, hogy lovagolni fogsz és neki csak feküdnie kell), mert evés közben azért meg tud jönni az étvágy. vagy ez, vagy ugrott a házasságod, döntsd el.
Én ugyanebben a helyzetben vagyok. Nálunk sem volt erre semmi ok. Mi sem jutottunk beszélgetés által semmire, csak megsértõdött a férjem, hogy én miért gondolom, hogy ez nem normális. Sajnos nem találtam megoldást én sem. Van, akinek ennyi az igénye és ha nagyon eltérõek az igények, akkor nem lehet kezelni. Ha úgy érzed, hogy nem bírod, idõben válj el, amíg nincs gyerek. Ha viszont úgy érzed, hogy ez a te igényedhez közel áll és képes vagy kompromisszumot kötni egy egyébként jól mûködõ házasságban, akkor ne lépj ki belõle. Szóval az a fõ kérdés, hogy tudsz-e így élni vagy sem. Ha nem és már hagytál elég idõt neki, megpróbáltatok mindent, nem érdemes húzni a dolgot.
Ha így érzel, szerintem tudod, hogy mit kell tenned...meg tudlak érteni, hisz hasonló helyzetben vagyok annyi különbséggel, hogy én megtanultam ezzel együtt élni és tudom, hogy nem csalnám meg emiatt. Senki sem tökéletes.
Elsõ, második válaszoló vagyok: hát egyszerûen elfogadtam. Most már 3 éve vagyunk házasok és semmi gondunk ezen kívül és van egy babánk is. Talán az adta meg a változást, hogy már nem problémaként gondolok erre, hanem azt mondom, neki ennyi kell és kész. Válás sosem merült fel bennem, megcsalás sem, de nagyon bántott a dolog az elsõ évben. És nagyon igaza van a negyedik válaszolónak is. A férjem is gyakran hivatkozik fáradtságra és biztos te is érzed kérdezõ, hogy a férjed nem azért nem akarja, mert nem szeret. Ahogy mondtam, mindenki más és mindenkiben van hiba, a másik fél meg mást tolerál. Két opció van, mint írtam. Ez megszoksz vagy megszöksz. Más nincs. Próbálj másként gondolni erre, a szexet hátrébb helyezni a fontossági sorrendben.
Az egér is megunja, hogy mindig ugyan abba a lukba szaladgál. 19F
Abban bízol, hogy nem csal meg, hiszen szeret. Te is szereted, de már felmerült a gondolat benned, hogy megcsalod. Most ez hogyis van? Az fúj, ha esetleg Õ, de ha Te akkor hát Neked szükséged van több szexre. Lehet, hogy szeret, de valami miatt nem kívánja már az együttlétet Veled annyira. Ha már túl vagytok a beszélgetésen, akkor gondolkodj el azon, hogy érdemes e tovább együtt élnetek így, várhatsz e változást a jövõben. Ha nemleges válasz jön ki, akkor búcsút kell venni egymástól, mert ezek szerint nem illetek össze minden tekintetben. De azt a megoldást ne válaszd, hogy megcsalod. Az Neked sem esne jól, ha esetleg Õ megtenné.
Maszturbáltál már elõtte? Hátha arra felizgulna és megjönne a kedve.
Szia! Mondd el neki, hogy nagyon hiányzik Neked a törõdés, a szeretgetés, úgy érzed, kicsit (nagyon) elhanyagol. MOndd el azt is, hogy mindezekre egy nõnek nagy szüksége van, mint ahogy egy férfiank is. Végül azt is mondd el, hogy nem szeretnéd, ha emiatt tönkremenne a kapcsolatotok. Mindemellett próbálkozz még a csábítással is. Teremtsetek meghitt hangulatot, menjetek sétálni, ha van kedvetek és idõtök. Séta közben sok mindenrõl tud az ember beszélgetni, tapasztalatból mondom.
én ugyan nem vagyok házas (18/l) de próbálj bevetni egyes dolgokat. pl vegyük azt, hogy fáradt. hát, hagyd aludni, és reggel kapd el, kezdd el izgatni, vagy elõtte magadat, reggel amúgyis sokaknak nagyobb a kedve az egészhez ám=)
Lehet egy férfinak ennyi az igénye?! Ez olyan fura! A férjem reggel 5-kor indul másfél órás útra, utána dolgozik, és kb. este 7-re ér haza, de ha a másfél éves kisfiunk nem lenne, rögtön szexel kezdené a vacsorát! Én eddig azt hittem minden pasi ilyen!!! Ja! Kilenc éve vagyunk együtt.
szerintem elkapott valakitõl valamit, és nem akarja rád ragasztani... Nem írad, hány éves a drága. Lehet, hogy 80??? - Nem lehet mindenki Faludy György...
A férjem 4kor kell, 12órázik, és õ is fáradt szokott lenni, de ez nem akadálya a szexnek.
A kérdező hozzászólása: Nem kell ironikusnak lenni.. Én 25, Õ 32 éves..
12:17-es vagyok. Azt írod, sok mindent megpróbáltál. Lehet, hogy tényleg sok mindent, de lehet, hogy nem eleget. Te ismered a férjedet, Te ismered a szexuális kultúráját, szokásait, nem hiszem el, hogy nincs valami fogódzó, amin keresztül megfoghatod. Valaminek lennie kell! Próbálj ki sok mindent, én a fentiek hiányában (nem ismerem a férjedet) nem tudok konkrét tanácsot adni, pedig lenne egy-két ötletem. Nem hiszem el, hogy egy fiatal férfinál ennyire ne váljon be semmi... 24/N
Én is jártam hasonló cipõben egy hat éves kapcsolatban. De megoldottam. Azt írod, kedves kérdezõ, hogy neked a szeretgetés és a törõdés hiányzik, és enélkül nem érzed nõnek magad. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ez nagyon nagy butaság. Egy nõ nem feltétlenül a férfitõl lesz nõ. Az igaz, hogy kivirágzik, ha foglalkoznak, törõdnek vele, de ehhez Neked is tenned kell! Lehet, hogy Neked igazából azért hiányzik a szex, mert azáltal érzed - még ha ritkán is -, hogy a férjed szeret, törõdik veled. Nos, én azt ajánlom, hogy légy egy kicsit rafinált. Sajnos nem úgy néz ki, hogy a férjed lépne, ha valóban így kerül, ezért ha meg akarod menteni a házasságod, Neked kell lépned. Nem ismerek olyan férfit, aki érzéketlen lenne egy kis változatosságra. Légy szexi, csábíts, és ne szegje kedved, ha rögtön nem változik meg minden! Ha meg akarod csalni, az csakis azért van, mert szükséged van a törõdésre, az érzéki szexre, és az, hogy ezt egy másik pasi adja meg neked, még izgatóbb, lehet. De csak átmeneti állapotot jelentene. Hidd el. Gondolj bele, mennyire felborítaná az életedet, ha belebonyolódnál a dologba.... De ez végülis a Te döntésed, mi csak megpróbálunk tanácsot adni. Egyébként teljesen átérzem a helyzetedet, valóban nagyon rossz egy ilyen kapcsolatban kiteljesedni. 24/N
A kérdező hozzászólása: Én már megpróbáltam.. El sem tudod képzelni mennyi mindent.. De nem jött be semmi.. Sajnos.. És foggalmam sincs miért lehet ez... Nagyon fáj a szivemnek.. és a lelkemnek... D sajnos ez van, és minden fájdalom erõsebbé tesz minket.. Valóban igaz, hogy amibe nem halsz bele, az csak erõsebbé tesz..
A kérdező hozzászólása: Szeretem a férjem, de sajos nem tudok így élni. Házasságkötésünk elõtt volt, hogy napi kétszer is együtt voltunk.. De mintha elvágták volna.. És nagyon hiányzik.. És rettegek attól, hogy megcsalom..
A kérdező hozzászólása: Hogy sikerült ezt elfogadnod?
Nalunk is ez a helyzet. En is elfogadom, mert o 7 napbol 6ot dolgozik, en meg csak 4-et , igaz ejszakazok is ebbol 2-szer. Nem csalnam meg semmi penzert, mert ilyen turelmes, megerto es szeretni valo pasit soha nem talalnek. O is elfogad a rigolyaimmal egyutt, es en is ot. :) ) 32/N
Nem rossz indulatból kérdezem, de miért olyan biztos, hogy nem csal a férjed? Több mindenkit ismerek (sajnos!!!), akik csalják a bnõjüket/feleségüket, de õk nem is sejtik. Mert munka közben... Tényleg fura, hogy a pasikról tartják, hogy sex-mániásak, aztán...
12:08: bár én nem a kérdezõ vagyok, de én is azt tudom mondani 100%-ra, hogy nem csal meg a férjem, mert olyan a munkája illetve az elmúlt 3 évben 6 alkalommal költöztünk nagyvilágban a munkája miatt. Ha az ember ismeri a párját, tudja, hogy milyen. Van, akinek nincs akkora igénye a szexre, ha még ezt ritkának is tartják. Úgy tûnik, hogy mégsem olyan ritka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.. Igen tanulságosak.. Nem tehetek róla, de nekem nagyon fontos a szex, és tudjátok, nagyon rosszul tud esni, mikor este odabújok hozzá, és simizem, hogy azt mondja, nagyon fáj a feje, és hogy nagyon fáradt, de reggel bepótoljuk... Na de várhatom én azt a reggelt... Sajnos. Direkt korán felkel, kimegy a nappaliba, vagy konyhába.. Inkább készít reggelit. Csak ne kelljen.. Komolyan zavaró.. Elköltözni abból a lakásból max Õ fog.. Tudom, most ez kicsit rosszindulatúan hangzott, de azt én kaptam a szüleimtõl.. És azért harcolok az utolsó véremig.. Szeretem, de mégis megfordult bennem, hogy megcsalom, mert nagyon hiányzik a szeretgetés, a törõdés.. Nem is érzi, így igzán egy nõ nõnek magát.. Érzem, hogy szeret, de azt csak remélni tudom, hogy nem csal meg.. De remélem ismerem annyira, hogy tudom, nem teszi meg..
A kérdező hozzászólása: Sajnos, egyre jobban el vagyok keseredve.. És nem tudom mit tehetnék..
Teljesen igazad van. Nálunk az volt a helyzet pár hete( másfél éve vagyunk együtt), h a barátom egész nap dolgozott reggel 6-tól este 6ig, sajna pénzügyi gondok álltak a háttérben, és nagyon rossz volt h nekem is azt mondta h fáradt, stresszel, és ilyenkor nem tud koncentrálni. Igaz mi csak 1 hétig nem voltunk együtt, de rossz volt érezni h nem igazán tudunk egymással "foglalkozni". Mondta h legyek türelmes, hagy rázódjon helyre a helyzete, szeret nagyon. Türelmes voltam és minden helyrejött:) Szóval én 1 hét után éreztem úgy h nem annyira érzem szexinek és nõiesnek magam, ezér tis megértelek, h 1 hónap után milyen rossz lehet. Lehet az a gond h kicsit unalmassá váltak neki az együttlétek, (nem azt mondom h téged unt meg). Próbáld meg feldobni valamivel a szexuális életeteket, színesítsd! Sajna csak ez az 1 ötletem van! Remélem helyrejön minden!
A kérdező hozzászólása: Szerencsés vagy, és örülj neki.. :)

Egy éves kor után milyen ütemben nőnek/híznak babáitok? Az enyém kb.1 cm-t nő és kb. átlagban 200 grammot hízik havonta a szülinapja óta. Nem kevés ez?

Legjobb válasz: Az enyém hónapok óta nem hízott semmit. 12,5 hónapos, majdnem 10 kiló (talán 9,8?), ez így van 3-4 hónapja. A hosszát nem tudom. Én nem izgatom ezen magam, jó a kedve, vigyorog, eszik rendesen, az a fontos.

Az enyém hónapok óta nem hízott semmit. 12, 5 hónapos, majdnem 10 kiló (talán 9, 8?), ez így van 3-4 hónapja. A hosszát nem tudom. Én nem izgatom ezen magam, jó a kedve, vigyorog, eszik rendesen, az a fontos.
A kérdező hozzászólása: igazad van. Az enyém 17 hónapos lesz, kb. 81 cm és 9, 7 kg, de a környezetünkben annyi a nagy baba, hogy elbizonytalanodom. Pedig jól eszik õ is.
Szia! Az én kisfiam szó szerint állandóan eszik:) 12 hónaposan is 9600 gramm volt, és most 13 hónaposan is, viszont egész nap megy, szinte meg sem áll. 1 éves kor után lelassul a súlygyarapodás, inkább a magasságuk nõ.

Miért van az, hogy kb. havonta egyszer kijön 1 db afta a számban?

Megfigyeltem, hogy kb. havonta kijön egy afta a számban, kizárólag 1 db, de másnapra nyoma sincs. Ez kb. fél éve tart, eddig mindig a nyelvem oldalán volt, most m szájpadlásom után a nyelő résznél van... Vagy ez nem afta? Pedig úgy néz ki... Mitől lehet?

Legjobb válasz: Gyenge az immunitásod.

Gyenge az immunitásod.
A mindig visszatérõ afta oka nem teljesen ismert. Az aftát feltehetõen vashiány vagy bizonyos élelmiszerekkel szembeni érzékenység, pszichés terhelés, esetleg szájüregi mechanikai sérülések (például éles fogszél) okozzák. Családi halmozódás is megfigyelhetõ. Eddig nincs arra vonatkozó bizonyíték, hogy az aftát vírusok vagy baktériumok okoznák. A legtöbb ember, akinek aftája van, teljesen egészséges, ám nagyon ritkán különbözõ betegségekkel állhat összefüggésben, ilyen például a Bechterew-kór.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, hogy vashiány miatt van. Mert folyton kell szednem vasat így is...
Lehet. Nekem is vashiányom van, és nálam is gyakran kijönnek az afták, csak nem egy, hanem vagy 3.... :/
A kérdező hozzászólása: Nekem mindig 1. Soha nem volt még több. (lekopogom gyors) És kb. havonta..
Szia! Nekem is volt aftám, évekig eltartott és újra meg újar elõjött. Aztán egy kb. egy éve elkezdtem vitaminokat szedni és azóta egyszer sem volt gondom. Igazából C vitamint mindig szedek, mellé pedig valami mást is, ami éppen van (Vas, B6...), de C vitamint mindig. Nem tudom, hogy tényleg a vitaminoktól múlt-e el, de az biztos, hogy megszûnt. Remélem tudtam segíteni! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát, nekem attól sem múlik, vasat(napi 1) muszáj szednem, mert vashiányos vagyok, B6-ot(napi 1) is szedek, mert különben rosszul lennék.. emellett C vitamint(napi 2) is... De azért köszi a választ :)
ha aftád van, az B12 vitaminhiányt is jelezhet, vagy ha az utóbbi idõben stresszes voltál
A kérdező hozzászólása: hmm, az meglehet..

Normális ha kb. havonta 6-7 alkalommal szexelünk a párommal?

Sokat dolgozunk mindketten. De Mindenhol azt hallom hogy hetente 5-6szor, vagy hogy minden nap, mert ha nem az biztos azt jelenti hogy valamelyik fél megcsalja a másikat. 6 éve vagyunk együtt, együtt is élünk.

Legjobb válasz: Õket hívják nõknek.

Õket hívják nõknek.
Hát oké, de nem nyugdíjas vagy? Mi lesz késõbb. Nem tudom, én építkezés közben is dugtam, gyerek is lett. Fiatalon kevés. Ja a szex fiatalít, stresszoldó és még jó is. Jobbat alszol utána.
Én vagyok a "Fú én hogy örülnék ..." Fél éve már nincs semmi, vagyis kétszer volt kézzel. Én minden nap szeretném, ugyanúgy nyomni mint régebben, ahogy az elõttem lévõ is említette, hogy új dolgokat kipróbálni, de a párom valahogy megvan nélküle. Pedig mi még a fiatal kategóriába esünk. Említettem már neki, de azt mondja nem tudja mitõl van ez. Azt mondja szokott hozzá kedve lenni de mikor épp lenne rá lehetõség akkor nincs. Viszont voltak és vannak is nemi gondok és valószínû ez lesz a gond, hogy fél tõle, hogy újra elõjön. Orvos szerint nincs semmi, de valaminek kell lennie. Viszont másik orvoshoz nem ment el eddig. Fogamzásgátló is lehet. Kérdeztem már nem kíván? Azt válaszolta hogy de igen. Nem sajnáltatni akarom magam hogy leírtam ezt, csak gondoltam leírom hátha valakinek esetleg valami támpontot ad, esetleg ötletet is kapok ez ügyben. És igen nem jelenti azt hogy valamelyik fél megcsalja a másikat ha sokáig nincs szex.
"Fú én hogy örülnék ..." Ebbõl én arra következtetek, hogy ez nem mindenkinek jó így ...
De most miért érdekel az téged, h ki hányszor szexel? Normális-e? Ha nektek jó így, akkor miért ne lenne normális.Minden ember más.Van aki mindennap igényli, van akinek elég ritkábban is, van akit meg nem is érdekel az egész.
Ezeket én nem akarom elhinni! Nehogy már az legyen az általános, hogy pár év és mindenki belecsúszik ebbe a lagymatag nem szexelünk stílusba. Basszus az ötödik évben ugyanúgy nyomtuk még mint az elsõben ... sõt addigra egy csomó érdekes dolgot kipróbáltunk és sokkal változatosabb volt már ...
Fú én hogy örülnék havi 6-7 alkalomnak :D 5 éve vagyunk együtt.
Mindenkinek mások az igényei és a lehetõségei, de nekem kevés lenne. És 6 év után is kevés lenne, mint ahogy 15 év után is többet igényeltem én is és a párom is. De persze minden ember más ...
Ha van kivel, akkor én is minden nap.De most nincs csajom... De volt, hogy reggel is, meg este is, meg amikor felébredtem éjfél környékén is.(együttlakós)
a semminél az is több nemde?:)
A kérdező hozzászólása: Hát akarunk mi szexelni csak nem megy. :D Ezt ne szó szerint értsétek, hanem egyszerûen elalszunk. Most költöztünk, lakásfelújítás közepén vagyunk, stb. Szóval a lényeg hogy jó ez így mindkettõnknek, csak én azon gondolkodtam hogy mindenki olyan sokat mond, biztos igaz ez? Hogy csinálják, vagy lehet 5 perc az egész, azt kész? :D
Mi 9 éve vagyunk együtt és mi is itt tartunk kb. Sok a munka, a stressz. Hazaérünk, alszunk, kb ennyi egy munkanap... Marad a hétvége. :)
Nem feltétlenül gond, ha ez nektek így rendben van, akkor nincs baj. Amúgy nem biztos, hogy megcsal, sõõõõtt... Van akinek nincs olyan nagy szexuális étvégya :D
a statisztikai átlag 2, 2 hetente, tehát teljesen renben van. egyrészt vannak akik szeretnek nagyot mondani, másrészt az sem mindegy, hogy mióta vagytok együtt. egy friss kapcsolatban általában gyakrabb, késõbb ritkul ...
6 év után szerintem nem gond :)
ha ennyi nektek elég, kielégítõ akkor ok
Hát én 4 év után is minden nap szexelek, szóval nem értelek titeket...

Hány tagú a családod? Kb havonta mennyi pénzt szoktatok ételekre, italokra költeni? (tehát, hogy meg tudjatok élni)

Legjobb válasz: 4.A férjem és én, a 4 éves és a 4 hónapos fiaim.Kb havi 40-50 megy el kajára, üdítõre.A férjem egész nap dolgozik, a nagy oviba jár, késõ délután jön haza, a kicsi még csak most kezd "rendes" ennivalókat kóstolgatni, szóval maradok én itthon egész nap:) A család többi tagja szinte csak vacsorázik itthon.

4.A férjem és én, a 4 éves és a 4 hónapos fiaim.Kb havi 40-50 megy el kajára, üdítõre.A férjem egész nap dolgozik, a nagy oviba jár, késõ délután jön haza, a kicsi még csak most kezd "rendes" ennivalókat kóstolgatni, szóval maradok én itthon egész nap:) A család többi tagja szinte csak vacsorázik itthon.
sosem számolom. egy hónapban minimum 60e, hetente 2x járunk bevásárolni. sajnos nem vagyok túl talpraesett ebben a témában, sosem tudok úgy kaját venni, hogy minden napra csináljak valamit, bár nem is olyan fontos, mert a barátom a melóban kajál, én meg amit itthon találok összedobok valamit, amit épp szívesen ennék. hétvégén fõzök egy nagyobbat. szerencsére futja arra is, hogy elmenjünk kajáldába (kínai, BK) szóval kijövünk a pénzbõl. üdítõt, alkoholt nem iszunk, csak ásványvizet vagy filteres teát, kajákból sokmindent megeszek, nem vagyok válogatós, az uram annál inkább, szóval ez is az egyik oka, h nem strapálom magam a hétköznapi fõzéssel, mert mindig van valami kifogása, akármit ajánlok neki. :D heti 1x elmegyek a barátnõimmel kávézóba, ott is max almalevet iszok vagy valami olcsóbbat, erre speciel nem szívesen költök sokat, mert nem a termék, hanem a társaság miatt megyek :D
Nagyon sokat. Öten vagyunk, 3 kamasz fiam van, rengeteget esznek és húsmániások. :P Olyan 100-130ezret biztosan elköltünk egy hónapban. Nincs kertünk, mindent meg kell vegyünk.
A kérdező hozzászólása: köszi!
Hát, az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy kell "belinkelni" valamit. De a kérdés paramétereit leírom, így is meg fogod találni:Üzlet és pénzügyek-egyéb kérdések 02.04.21.04. "Hány forintot költötök egy hónapban élelmiszerre és miket szoktatok venni, ha elmentek vásárolni?"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még! Belinkelnéd azt a kérdést?
A múlt héten is volt fenn egy ilyen kérdés, én akkor kiszámoltam pontosan, most csak a végeredményt írom ide:31000, ketten vagyunk, vegetáriánusok vagyunk, saját gyümölcsösünk van, így megterem egy csomó minden, amit különféleképp tartósítok, és télen szinte nincs olyan nap, hogy valamit ezekbõl ne használnék.Semmi luxuskaját nem veszünk, üdítõt sem, épp ezért rettentõ soknak tûnik, pedig ez a helyzet.(a kávét és teát beleszámoltam)
Mi ketten vagyunk és 40 ezer körül költünk kajára. Igyekszünk spórolni, de mindketten dolgozunk, sokszor idõnk sincs fõzõcskézni. Sajnos kertünk nincs, pedig jó lenne, de egyelõre csak egy panelra futotta, az is albérlet...
A kérdező hozzászólása: Hajdú-Bihar megyében élünk egy "családi házban", 4-en élünk, és kb 30-35 ezer mehet el kajára.Mielõtt még valaki megkérdezné, hogy hogyan tudunk ilyen kevés pénzbõl 4-en élni, annak a válaszom: Úgy, hogy muszáj. Csak a létszükséges dolgokat vesszük meg, kertünk van, a zöldséget-gyümölcsöt mi termeljük meg magunknak. Amúgy 18 éves vagyok, és érdekel, hogy ki hogyan él:D
15-20 ezerbõl?Akkor te élet mûvész vagy.
Nálatok mennyi megy el, és az ország melyik felében éltek?
Magam vagyok, kb havi 15-20 ezer, de én nem fogyasztok semmiféle mûkaját sem üditõt sem csokit és készitményt sem max tésztát. Ebben a 15 - 20 ezerben: marhahús, tej, tojás, túró, hal, sertészsír, kenyér, zöldségek, gyümölcsök, fûszerek vannak. De fizetés elõtt már rezeg a léc, van hogy csak lángosra futja.
4 vagyunk és olyan 40000-50000.hónap végén mi is kivagyunk nagyon.ebbõl két pici gyermek van de így is nagyon kevés ez a pénz.

Finnországban kb mennyi pénz kell havonta a megélhetéshez?

Jöv?re szeretnék Finnországba menni egy évre, és érdekelne hogy mire számítsak.

Legjobb válasz: http://www.fn.hu/munka_karrier/20041203/dolgozni_europaban_h.. hiszem itt minden fent van :)

"...azt" majd töröld ki és úgy helyes :D
Ha van munkád akkor nem gond. Különben elég drága minden. Helsinki és környéke nagyon drága. A legkisebb albérlet is legalább 350-400 Euro egy hónapra. Az élelmiszer is drága, fõleg a zöldségek, gyümölcsök és a hús. A tömegközlekedés csak Helsinkiben 45 Euro, a regionális bérlet 80 Euro körül van. Ha van káros szenvedélyed, mint pl. cigaretta (kb. 5 Euro/ doboz), alkohol akkor érdemes leszoknod, mert itt nagyon drágák. Viszont vannak ingyenes dolgok is mint pl. a könyvtár (internet-használat, könyv, cd, dvd kölcsönzési lehetõség), sok helyen ingyen lehet sportolni (pl. ingyenes közönségjég szinte minden jégpályán van), ha suliba jársz az is ingyenes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!