Találatok a következő kifejezésre: Kb. három késik (2 db)

Kb. három hete késik a menstruációm. Vizelet teszt pozitív lett. Első UH vizsgálat során látható volt a petezsák, de a vér hcg tartalma 0, 79. volt. Azóta sem menstruálok, és a tünetek meg vannak. Ez mit jelent? Terhes vagyok vagy nem?

Feszül a mellem, és feszül a hasam.A következ? alkalommal megvastagodott méhnyálkahártyát látott a doki, de sehol petezsákot.

Legjobb válasz: Ha a 2. uh-n már nem látszott a petezsák, akkor az sajnos azt jelenti hogy elvetéltél. A hormonok lassan ürülnek ki a szervezetedbõl, ezért lehet még terhességi tüneted.

Ha a 2. uh-n már nem látszott a petezsák, akkor az sajnos azt jelenti hogy elvetéltél. A hormonok lassan ürülnek ki a szervezetedbõl, ezért lehet még terhességi tüneted.
Igaza lehet az elõzõ válaszadónak, csak annyit fûznék hozzá hogy ha nem vérzel akkor felszivódhatott a baba ill.petezsák, mert a vetélés erõs görcsökkel és vérzéssel jár.
egyetertek a fentiekkel, sajnos ez a hcg tart.nagyon keves.probalkozz ujra, ez gyakran elofordul.

Hát 12 éves vagyok egy kicsit már elkeztem fejlődni, de még azért anyira nem. Már megjött a fehér folyás kb. egy három hónapja. A mellem nagyon fáj nem tudom miért. Ez normális hogy ilyen későn?

Nem vagyok elkésve?...mert az osztályból már mindenki egy kicsit elkezdett csak én nem. Mi a teend?m? SEGÍTSETEK !!!

Legjobb válasz: 17 éves korodig még van rengeteg idõd,ha azután nem jön meg fordulj nõgyógyászhoz/orvoshoz. a tested nem gép nem kell siettetni sõt vkinek a többségnek csak 14 évesen jön meg ne izgulj te más vagy mint az osztálytársaid!mindenki más!sokan azt mondják, h a fehár folyás után kb 1.5-2 évvel jön meg, de egyáltalán nem vagy elkésve.Mindenki egyénenként változó!!!!!!B.B

17 éves korodig még van rengeteg idõd, ha azután nem jön meg fordulj nõgyógyászhoz/orvoshoz. a tested nem gép nem kell siettetni sõt vkinek a többségnek csak 14 évesen jön meg ne izgulj te más vagy mint az osztálytársaid!mindenki más!sokan azt mondják, h a fehár folyás után kb 1.5-2 évvel jön meg, de egyáltalán nem vagy elkésve.Mindenki egyénenként változó!!!!!!B.B
"már mindenki egy kicsit elkezdett" azt nem nagyon értem.. de ha a menstruációra gondolsz, én 14 éves korom második felében, közel a 15-höz kezdtem el menstruálni.
kb, 1.5-2 évvel a fehérfolyás után jön meg, kb 1.5 szõösödés, és 1.5 év fejlödés kb ezt irják mindenhol és ezt mondják, és az van leirva a kisfüzetben B.B
Egyáltalán nem fejlõdsz késõn. Ne azt nézd, hogy más lány hogyan fejlõdik, mert mindenki más idõben.
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is... Nyugi... Nem vagy elkésve. Egyáltalán nem vagy elkésve, szegény osztálytársam még 12 évesen semmit sem fejlõdött (már ezzel arra célzok, hogy olyan mint egy deszka)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!