Találatok a következő kifejezésre: Kb. hány lehet még (35 db)

Hány év lehet még kb az antikrisztusos kor? Azaz mikor bukkan fel (kb)?

Legjobb válasz: Az Antikrisztus a Jelenések könyvében bukkan fel. Ott meg nincsenek konkrét dátumok. Anno az elsõ századokban Jézus második eljövetelét elég közel gondolták, azaz azt gondolták, hogy még az életükben eljön. Aztán tették ezt az idõpontot 666-ra, 1000-re, 2000-re. De nincs ilyen idõpont. Lehet hasraütéssel ilyen idõpontokat kitalálni, de az kb. annyit is ér.

Az Antikrisztus a Jelenések könyvében bukkan fel. Ott meg nincsenek konkrét dátumok. Anno az elsõ századokban Jézus második eljövetelét elég közel gondolták, azaz azt gondolták, hogy még az életükben eljön. Aztán tették ezt az idõpontot 666-ra, 1000-re, 2000-re. De nincs ilyen idõpont. Lehet hasraütéssel ilyen idõpontokat kitalálni, de az kb. annyit is ér.

5 cm-es fekete írás tetoválást el lehet lézerrel távolíttatni? Kb. Hány alkalom után tûnik el? Lehet utána rátetováltatni mást? Napozni lehet attól még?

Megcsináltathatom Szombathelyen is,vagy azért más városba kell utaznom?

Legjobb válasz: Állítólag a feketét meg a pirosat viszi legjobban a lézer, de elég sokáig tartana. Na meg 100%-osan valószínûleg nem is fog eltûnni, vagy csak évek alatt. Minél világosabb, fehérebb a bõröd annál jobban viszi a lézer. A lézeres kezelések után is kb ugyanazt kell betartani, mintha friss tetoválásod lenne. Se napozás, se új kezelés 1-2 hónapig. Ez az idõ a bõröd típusától is függ, milyen gyorsan gyógyul, illetve hogy mivel kezeled ez idõ alatt. Beszélj szakemberrel. Õk többet tudnak mondani, de arra számíts, hogy több 100.000 lesz a vége, és több év.

Állítólag a feketét meg a pirosat viszi legjobban a lézer, de elég sokáig tartana. Na meg 100%-osan valószínûleg nem is fog eltûnni, vagy csak évek alatt. Minél világosabb, fehérebb a bõröd annál jobban viszi a lézer. A lézeres kezelések után is kb ugyanazt kell betartani, mintha friss tetoválásod lenne. Se napozás, se új kezelés 1-2 hónapig. Ez az idõ a bõröd típusától is függ, milyen gyorsan gyógyul, illetve hogy mivel kezeled ez idõ alatt. Beszélj szakemberrel. Õk többet tudnak mondani, de arra számíts, hogy több 100.000 lesz a vége, és több év.

6 hós babának, kb. mennyi főzeléket adsz ebédre? Mennyit eszik meg, kb. hány ml lehet?

Nálunk kb. 50ml szokott és utána még tápszert is kér még. Ma megevett majdnem egy üveggel, de ki is hányta szinte azonnal. Azóta semmi baja, gondolom túl ette magát. Nem tudom mikorra áll be, hogy csak f?zeléket eszik ebédre.

Legjobb válasz: Mi is 6hósak vagyunk, délelõtt gyümölcsöt kap, kb 100 ml, ebédre (olyan 2-3) körül husos fõzeléket ha konzerv akkor 190 ml, de ha én csinálom az is kb. annyi...õ már nem kap utána semmit. reggel, délután alvás elõt és lefekvés elõtt kap csak tápszert. Uzsira tejpépet eszik, olyan 80-100ml.

Mi is 6hósak vagyunk, délelõtt gyümölcsöt kap, kb 100 ml, ebédre (olyan 2-3) körül husos fõzeléket ha konzerv akkor 190 ml, de ha én csinálom az is kb. annyi...õ már nem kap utána semmit. reggel, délután alvás elõt és lefekvés elõtt kap csak tápszert. Uzsira tejpépet eszik, olyan 80-100ml.
Akkor tudod majd kiváltani az ebédet fõzire, ha megeszik belõle 180 ml belõle. Addig sajnos nem elég.
szia, az enyém is max. 50-t eszik meg, mind a gyümölcsbõl, mind a fõzelékbõl, aztán szopi.Van, hogy a gyümölcs utn nem igényli, és ezzel a kis mennyiséggel még elvan 3 órát, de újabban, hogy nincs ilyen meleg még igényli a tejet.Egyszerûen nem akar többet enni, de én nem is erõltetem, majd eljön az ideje.
A lányom 6 és fél hónapos. Általában 130-140 gramm fõzeléket eszik meg délben, utána teát kap. Ezzel 4 órát elvan. Ha nem éri el ezt az adagot, tápot is kap, de abból eddig max. 6
...szóval max 60 grammot eszik a tápból utána. Próbáld meg fokozatosan emelni a fõzelék adagot, és utána adj neki még tápot, amennyit kér. Általában azt mondják, hogy 2-3 hét alatt lehet kiváltani egy étkezést, de szerintem ez gyerekfüggõ, lehet ezt lassabban is csinálni, ahogy a gyerek igényli.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2.! A kisfiam életében nem evett még 180ml-t semmibõl. Tápszerbõl 100-140ml-t szokott enni.


Ha kigyullad a lámpa, hogy kevés a benzin akkor kb mennyi benzin lehet még a tankban? Hány km-re elég?

1,2-es 1994-es Clioról van szó.

Legjobb válasz: Helo! nekem a swiftembe kb még 2-3 liter

Helo! nekem a swiftembe kb még 2-3 liter
nekem is clio van, kb 60 km-t bír, onnantól fogva, hoyg villog, aztán foly. világít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én azt hittem, hogy akkor már maximum a 5km-t ha mehetek vele:D
Nálam ugy van hogy amikor a vonalon van akkor teletankolom és akkor még van benne 10 lityó. Akkor még 100km-rt el tok vele menni. Nézd meg mennyi a különbség. Nem tom hány literes a clio, de igy tucc viszonyitani.

Az irányár, azt jelenti, hogy abból még lehet alkudni? Ha igen kb hány %-ot?

Mondjuk egy ingatlan vásárlásakor.

Legjobb válasz: Amennyiért még hajlandó vagy megvenni, nincsennek százalékok meg szabályok erre nézve. De mindenképp legyen alapod az alkura, mert az eladó sem valószínû, hogy csak úgy a feléért oda akarná adni. Ha mondjuk beáznak a falak és a tetõt cserélni kell, akkor annak a felújjításnak az értékét simán le lehet alkudni, de ha csak úgy odamégy, hogy "kiccsaládnak nincsen pénze" és a feléért követeled az ingatlant az nem alkudozás, hanem bunkóság.

Amennyiért még hajlandó vagy megvenni, nincsennek százalékok meg szabályok erre nézve. De mindenképp legyen alapod az alkura, mert az eladó sem valószínû, hogy csak úgy a feléért oda akarná adni. Ha mondjuk beáznak a falak és a tetõt cserélni kell, akkor annak a felújjításnak az értékét simán le lehet alkudni, de ha csak úgy odamégy, hogy "kiccsaládnak nincsen pénze" és a feléért követeled az ingatlant az nem alkudozás, hanem bunkóság.

TELC nyelvvizsgán megvárják az eredményközlési határidőt, vagy azelőtt is meg lehet tudni az eredményeket? Ha igen, kb. hány nappal?

Legjobb válasz: A vizsga után egy hónappal meg lehet tudni, hogy átmentél-e, és még egy hónap, mire megkapod a bizonyítványt.

A vizsga után egy hónappal meg lehet tudni, hogy átmentél-e, és még egy hónap, mire megkapod a bizonyítványt.
általában pár nappal elõbb fent szokott lenni, mint ígérik:)
Igen, nálam kb. 2-3 nap volt. De volt, akinél meg csúsztak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!

36 hetes terhes vagyok, két napja valami átlátszó zselészerű valami távozik. Nem túl sok kb 2 cm hosszú nyulós valamik. Lehet ez nyákdugó, vagy inkább fertőzés? Ha ez a nyákdugó hány hét lehet még szülésig? Van valami tapasztalat?

Legjobb válasz: Nagyon valószínû, hogy a nyákdugó. Nem lehet általánosítani, elõfordulhat, hogy a szülés elõtt 2 héttel, de lehet a szülés elõtt pár nappal, vagy akár pár órával is.

Nagyon valószínû, hogy a nyákdugó. Nem lehet általánosítani, elõfordulhat, hogy a szülés elõtt 2 héttel, de lehet a szülés elõtt pár nappal, vagy akár pár órával is.
Szia!!!Valoszínü , hogy a nyák dugo, de még nem azt jelenti hogy szülni fogsz én nekem is 35-36 héttõl folyamatosan távozott és 38-re meg szültem.ÜDV:2 honapos babo anyukája!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Kb. hány hetes lehet a terhesség akkor amikor még csak petezsák látható? Még nem 100%-ban megerőssített a terhesség.

Legjobb válasz: 4-5 hetes lehet, de nekem 6 hetesen csak petezsák volt a 3. babánál.

4-5 hetes lehet, de nekem 6 hetesen csak petezsák volt a 3. babánál.
Szia Nekem 5 hetesen petezsakot latott az orvos.
Valószínü 4-5 hetes. Gratulálok! 24.hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nektek volt barnás folyásotok a terhesség alatt?? Nekem tegnap is volt egy kicsi, meg ma is, és eléggé megíjedtem. A hasam is olyan furán fáj, már nem olyan szúrkálósan nagyon félek hogy baj lesz. :-((( Nektek volt hasonló??? írjatok köszi
szia! Itt ki tudod számolni a terhességet. http://www.kismama.hu vagy http://www.naptarak.com Üdv: 23 hetes kismami
Én is jártam már így, hogy nem jött meg, Visszautalták a pénzt, de ott azonnal megjön, mert itt nincs átfutási idõ paypalen.
honnan lehet azt tudni, h leszàll a pocak???
Ilyenkor már bármi történhet. Akár ma, akár a 40. héten. A leszálló pocak még nem jelenti feltétlenül azt, hogy akkor már rögtön szülni is fogsz.
Szia. Nekem egy hete lent van már és még mindig semmi.. fájdogál néha a hasam és a derekam, mióta lent van, de nem történik semmi. Tarts ki, már nem sok van, én is próbálok kitartani, de mindennap izgalomban vagyok. Gondolom te is! Bármeddig húzhatod így is, lehet még két hétig is bent marad..Üdv, 37+2hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, igazából vegyesek az érzelmeim. Egyik pillanatban az van bennem, hogy már mennék most is, másik pillanatban meg nagyon be vagyok tojva és még nem mennék. Végül aztán hiszek a sorsszerûségekben, úgyhogy abban bízom, hogy úgyis úgy lesz a jó ahogy lesz:) ! Minden jót nektek is!
Nekem 37 hetesen pár óra alatt leszállt a pocakom, de 40+3-ra született a babám. Szóval ahogy elõttem is írták, lehet így is, de jelezheti azt is, hogy hamarosan beindulnak a dolgok. Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Onnan lehet tudni, hogy szemmel láthatóan látszik. szinte lóg az egész, elõtte meg a mellem alatt már kerekedett, most meg a mellem alatt lett egy 5cm-es lapos rész minimum, jaaa és a hólyagomat meg úgy nyomja, hogy majd szétmegy. Én is mindenkinek könnyû és szép szülést kívánok!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!