Találatok a következő kifejezésre: Kb. hány lehet a (143 db)

Chatruoletteztetek már? Kb. hány év a használók átlagéletkora? Be lehet állítani, hogy milyen nemzetiségűekkel szeretnék kamozni?

Legjobb válasz: kb. 40 éves pucér perverz pasik 90% ban. XD. ált nem lehet namzetiséget változtatni.

kb. 40 éves pucér perverz pasik 90% ban. XD. ált nem lehet namzetiséget változtatni.

Szegeden kb. hány kilóméter a távolság az autóbusz állomás és a vasútállomás között? Vagy egyátalán gyalog mennyi idő alatt lehet megtenni ezt az utat?

El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Nem vagyok szegedi de jártam már ott nem egyszer, ha jól emlékszem akkor ez kb 1-1,5 km távolság és kb 30- perc séta.

Nem vagyok szegedi de jártam már ott nem egyszer, ha jól emlékszem akkor ez kb 1-1, 5 km távolság és kb 30- perc séta.
erre én is kíváncsi lennék
Körúton végig 2, 2 km, kb. fél óra gyalog.

Mi a véleményetek az olyan aktív (tehát nem nyugalmazott) egyetemi professzorokról, -docensekről, akik egyetlen világnyelven sem előadóképesek/tárgyalóképesek? Száz mai, aktív magyar prof. /docens közül kb. hány lehet ilyen?

Legjobb válasz: Ha egyébként jó a szakmájában, akkor az, hogy arra vannak a tolmácsok. És nem tudhatom, hogy miért nem beszél, tehát nem ítélem el.

Ha egyébként jó a szakmájában, akkor az, hogy arra vannak a tolmácsok. És nem tudhatom, hogy miért nem beszél, tehát nem ítélem el.
Ha csak nem elõadóképesek, akkor semmi. Ettõl még tudhat tájékozódni más nyelveken, maximum beszélni nem tud. Engem nem zavar, a lényeg, hogy magyarul tudjon elõadni, sokakról azt sem lehet elmondani.
Sok van, és szerintem pofátlanság. Hogy tájékozódik a szakmájáról, ha nem tudja elolvasni más emberek cikkeit arról? Vagy arra gondolsz, hogy beszélni nem tudnak mondjuk angolul?


32 hetes ultrahang eredménye:BDF 83mm, THQ 76mm, FL 61mm. Ezek jók? És hogy lehet kiszámolni hogy súlyra kb hány gramm a baba?

Legjobb válasz: az uh-gép automatikusan kiszámolja. a végtagok hosszából és a faj vmint a has értékeibõl. úgy emlékszem,hogy tökéletesek az eredményeid!

az uh-gép automatikusan kiszámolja. a végtagok hosszából és a faj vmint a has értékeibõl. úgy emlékszem, hogy tökéletesek az eredményeid!
Szia. Gondolom a BDF az a BPD akar lenni :) Tökéletes a Tiétek. Az FL combcsont is pont jó. A THQ mellkas átmérõ is. Súlyhoz kellene a baba hasának mérete, ezt nem mérték le? Anélkül úgy tudom nem lehet súlyt számolni. De mivel a méretek megfelelnek egy átlagos 32 hetes baba méreteinek, a súlya kb 1600 gramm lehet, de ez csak egy átlag.
http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html Az AC nagyjából annyi, mintha a THQ-t megszoroznád 3, 14-gyel, vagyis nálad 76x3, 14=239.

Fiúk-lányok! Kb. hány kiló lehet ez a csaj, és hány cm?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/121007/tumblr_m9tai4E7Ay1qzr..

Legjobb válasz: Mivel modell, így szerintem 175 cm lehet. Ehhez viszonyítva, kb 52 kg.

Mivel modell, így szerintem 175 cm lehet. Ehhez viszonyítva, kb 52 kg.
Szerintem 172 cm magas, és 48 kg.
Ha rá akarsz hasonlítani, csak mondanám: borzalmas alakja van, a lába olyan, hogy rácsapok, eltörik, nem mellesleg formátlan. Attól, hogy valaki vékony, még lehet rossz alakja.
mondjuk ha 170 centi, akkor olyan 50-52 kiló.de mégis honnan tudjuk, milyen magas?semmi viszonyítás nincs...
Szerintem is olyan 175 cm, és 50 kg körül lehet. És szerintem nagyon is jó alakja van!!
175 cm, 55 kg. Gyönyörû alakja van!
Ti anolekszá vagytok szerintem mindenki anyi hán centi magasbol száz szerintek nem köver akkor ha 155 cent vagyok alacson de a szülem se voltak magasak is 41 kiló is 35 a talpam ez szerintek menyire normális? Akor ez a lány ehez kepest csak egy korhoz meg felö ruha is kesz
175 szerintemeg olyan 75
Utolsó, téged sem az eszedért szeretnek:D

A most rokkantnyugdíjasoknak kb. hány százaléka lehet az, aki tényleg jogosan kapja, és hány százalék csak alibi-rokkant?

Legjobb válasz: A 800 ezer rokkantnyugdíjasból kb. 400 ezer korbetöltött, a maradék 400 ezerbõl kb. 200 ezer lehet valóban rokkant.

A 800 ezer rokkantnyugdíjasból kb. 400 ezer korbetöltött, a maradék 400 ezerbõl kb. 200 ezer lehet valóban rokkant.
Úgy 4-5% körülire teszem azok arányát akik ténylegesen munkaképtelenek.
20% körül lehet maximum, aki tényleg munkaképtelen, vagy jóval az alatt.
Nagyon alulbecsülitek. Legalább 20-25 % az, aki valóban valamilyen mértékben rokkant.
600 ezer fogyatékos van, és körükben 80%-os a munkanélküliség. A rokkantnyugdíjasok fele-harmada lehet valóban rokkant.
Nyilván ha errõl lenne biztos adat, akkor nem lenne kamu-roki. A többi csak találgatás.
Ha valaki ezt megközelítõleg is meg tudja mondani, övé a Kossuth-díj. Persze találgatni lehet, csak nincs értelme.
Sajnos sok. Reméljük a strukturális reformok elõrelépést hoznak.
A kérdező hozzászólása: Vajon hogyan lehetne kiszûrni, és eljutni odáig, hogy ne kaphasson valaki ilyen ellátást, ha nem szorul rá, csak fizet az orvosnak (akinek meg jól jön a pénz, mert amit közalkalmazottként kap, az talán kevés)? Szerintem sokba kerülnek nekünk az alibi-rokkantak.
A kérdező hozzászólása: Nekem pár éve egy üzletkötõ megmondta, hogy azért van rokkant kártyája (bár nem szorulna rá egészségügyileg), hogy be tudjon állni a rokkant parkolóba...
úgy számoljátok a rokkantakat h nálunk 800ezer körül vannak, még az eggyik szomszédos országban meg csk 70ezren.
Mondjuk nem baj hogy nem voltatok ilyen helyen de nem úgy mûködik hogy borítékkal betudsz menni.meg hogy megtudod venni.ez félrevezetés csak azért hogy az ilyen hiszékenyeket mint ti is... megvezessék képzeld ha te is ebbe a helyzetbe kerülsz.3 hónap után nem kapsz táppénzt....munkanélküli-segélyt, de beteg vagy.elmégy felülvizsgálatra ahol mondjuk adnak 50 százalékot.ami azt jelenti 50 százalékban munkaképes vagy.kapsz 28 000 Ft-ot jól érted.tudod hogy idáig eljuss megkel vásárolnod a háziorvost..a szakorvosokat..az üzemorvost..amikor benyújtod az igényed az illetékes ügyintézõt a nyug.ig.nál.az ottani fõorvost aki elbírálja a kérelmed aztán... aztán elküldik a felülvizsgáló orvoshoz..orvosokhoz..és ott a legnagyobb szigorúsággal vizsgálnak..majd értesítenek az eredményrõl.én 40 éves építõiparban eltöltött munkaviszony után.2xgerincmütét többszöri infarktus ..stb...után kerültem ebbe a megalázó helyzetbe.érdekes módon senki nem veszi szájára a 20-on éves olimpikont aki élete végéig 500 000ft tiszteletdíjat kap szintén az adófizetõk pénzébõl.
Szerintem ha már férget hányt ne féreghajtót vegyél neki hanem vidd állatorvoshoz!!
Állatorvossal beszéld meg, mert már borzasztó fertõzött. Ilyenkor kúraszerûen kell kezelni, a doki ad neki megfelelõ gyógyszert és utasítást a kezeléshez. Én egyébként CestalCat-ot adok, 3 havonta.
ORVOS rögtön ha férget hányt akkor már nagyon fertõzött
na, mi lett a dolog vége?
A kérdező hozzászólása: Állatorvoshoz nem vittük mert sajnos nem volt rá pénzünk . : ( de egy patikába vettünk neki féreg hajtót, azóta nem volt semmi probléma : ) az étvágya még mindig jó , sokat is rosszalkodik, remélem nem lesz semmi baja mert nagyon szeretem : $

Kresz szerint hány kg-tól és cm-től lehet ülésmagasítót használni és kb hány éves korban érik el ezt a gyerekek?

Legjobb válasz: A kg nem számít, 150 cm-ig lehet egy gyermek ülésmagasítóban és korban pedig úgy 4-10 évesig (magasságtól függ)

A kg nem számít, 150 cm-ig lehet egy gyermek ülésmagasítóban és korban pedig úgy 4-10 évesig (magasságtól függ)

Matematika OKTV 3. kategória 1. fordulójából kb hány ponttal/százalékkal lehet továbbjutni és hány ember jut tovább a 2. fordulóba?

Legjobb válasz: Ha meg ezt sem vagy képes magadtól megtalálni guglival, akkor kár az OKTV-n gondolkozni is.

Ha meg ezt sem vagy képes magadtól megtalálni guglival, akkor kár az OKTV-n gondolkozni is.

112-144 l-es akváriumnak mennyi lehet a súlya, kb. hány hal tartható benne? Mennyi lehet a havi költség, és kb. mennyi az kezdeti kiadás (Akvárium, szűrők, fűtés, világítás stb. )?

Legjobb válasz: A súlya kb. 130-160 kg (1l víz= 1kg +az üveg...), a kezdeti kiadás talán 100 ezerbõl kijön... Szerintem.

A súlya kb. 130-160 kg (1l víz= 1kg +az üveg...), a kezdeti kiadás talán 100 ezerbõl kijön... Szerintem.
A 144-esnél simán lehet bõ 200 kilót számolni. A havi költség nem sok, 1-2 ezerbõl kijön a villanyszámla meg a kaja, de mindig kell valami plusszba, növénytáp, gyógyszer, ilyen-olyan hülyeségek... De amúgy fenntartani nem kerül sokba. Megcsinálni meg elég nagy eltérések vannak köztük, technikától függõen, illetve hogy milyen stílusút akarsz, mennyi növény, milyenek, mekkora akvárium... Kiszámolni én is csak úgy tudom, hogy megnézem a netes boltokban az árakat, azt meg te is megtudod, te ismered az igényeidet. Jó a használt, vagy új kell, fontos e a márka, a szerviz, vagy mindegy csak mûködjön...
A súlyhoz az aljzatot is adjuk hozzá, ami ha nem égetett agyag, akkor kell vagy 20 kiló. Jó, kiszorítja a vizet, akkor legyen csak 15.
Halakat itt tudsz nézni, hogy milyet szeretnél: http://diszhal.info/ Az akvárium ára tõled függ. Nekem pl az aksi volt 11 tetõvel, szûrõk kb 10000+ 3000 a vízmelegítõ. Aljzat+fák+növények kb 20000-ból megvoltak. Halak olyan 5000(20 halam volt) Ha növényt akarsz nézni(itt rendelni is tudsz): http://www.vizinovenyonline.hu/ sok sikert
A kérdező hozzászólása: Igazából kezdõ akvarista lennék, ezért kérdezem. Egyenlõre csak tervezgetem hogy mit hogyan kéne. Még fogalmam sincs hogy konkrétan hogyan akarom berendezni, milyen halakat szeretnék belõle, de mivel élõlényekrõl van szó, elsõként alaposan körbejárnám a témát. (pl. nem lenne jó ha a szekrény nem bírná a ránehezedõ súlyt :P) Úgyhogy köszönöm szépen a tanácsokat mind kettõtöknek! Esetleg ha van kedve valakinek írni egy privát üzenetet kezdõ haltartó számára azt szívesen fogadom!
A kérdező hozzászólása: Akkor köszönet a válaszért a közben beérkezett +2 válaszolónak is! ;)
http://www.akvarista.hu/ Itt ha legörgetsz, vannak ajándék ebook-ok, azokat regisztrálás után el tudod olvasni. Hasznos, mindenképpen olvasd el õket! Nem hosszúak!
Igen. Ha mindent venni akarsz akkor úgy lehetne behatárolni hogy 30000 és plussz. Innentõl te tudod min tudsz spórolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Így hogy ennyi választ kaptam további kérdés merült fel bennem. Hogyan is kezdjünk neki? Elõször halakat válasszuk kis és igazodjunk igényeikhez, vagy elõbb a "táj" és aztán a hal? (tényleg bocs a sok kérdezgetést, de abszolút nem tudom hogy milyen irányban induljak el, olvastam már több fórumot is, de egy gyakorlott vélemény szerintem többet ér)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!