Találatok a következő kifejezésre: Kb. hány az út (59 db)

Már a 2. után, hetekig enyhe hányingerem volt, de hamar megszûnt.
Én már a harmadik levél végén vagyok és még semmi mellékhatása nem volt a mellnövekedésen kívül, aminek még örülök is :)
én ugyan még nem szedtem fogamzásgátlót, de hallottam egy-egy történetet a mellékhatásairól. 1. Egy régi barátnõm mesélt az egyik barátnõjérõl, hogy amikor elkezdte a fogamzásgátló szedését, leromlott az életkedve, problémái voltak szex közben. És csak 3 hónap után derült ki, hogy az a bogyó okozta. Nemtom, melyik fajtát használta, de azóta nem szedi. 2. Még gimis koromban valakitõl azt hallottam, hogy volt egy lány, aki allergiás volt a fogamzásgátlóra és meghalt (20 vagy 22 éves volt). Azt is mondták, hogy sosem volt nõgyógyásznál, aki megállapíthatta volna, hogy mit szabad szednie... 3. mint ahogy az elõttem levõ válaszolód mondta, hogy hányingere lett. Olyan mellékhatással is járhat. Van olyan is, hogy megszünteti a pattanásokat, megnöveszti a melleket. Ezért érdemes nõgyógyászhoz fordulni!!
Nekem kiderült hamar, hogy nemhat az elsõ tabletta, már a második bogyó bevételénél hánytam és fájt a gyomrom nagyon, harmadik bogyónál korházba kellett mennem, annyira rosszul voltam tõle.Úgyhogy abbahagytam és irt ki a doki újat, már a második levelet szedem, nagyobb az étvágyam csak ennyi a mellékhatása nálam eddig.De ez nem baj, ügyelni kell rá, hogy ne együnk többet a megszokottnál.
A kérdező hozzászólása: köszi!
Nincs behatárolható idõ erre...h kb mennyi idõ után jelentkeznek a panaszok.:) akármikor jelentkezhet.:)
Nekem a mellnövekedésen kívül semmilyen mellékhatása nem volt egy évig. Utána közti vérzésem lett, de megnyugtatott a dokim h ez csak azért van mert azon a hajszálon egyensúlyozok ami eldönti h a kevesebb vagy picivel nagyobb hormontartalmú gyógyszert kell. Így pár hónapja átváltottam Lyndinette 20ról 30ra. Semmi panaszom sincs.
A mellékhatások nem azonnal jelentkeznek, hanem évek múlva, és súlyosak is lehetnek. Nem sorolom fel, de a mûhormon leállítja a szervezet saját hormontermelését, és visszafordíthatatlan károkat okoz. Akit érdekel bõvebben olvasson utána, szívesen megmutatom hol. Ja, és hogy megússza vagy nem? Az egészségemet tegyem fel lutrira? Kösz.

Egy (még) nem versenyző lovas, akinek a lova sem versenyzik (még), kb hány centi után mondhatja jogosan azt, hogy képzeljétek, milyen nagyot ugrik a lovam?

Ha nem tudod a lova származását, semmit róla. Nyilván ha valaki azzal jön, hogy kééépzeld, hatvan centit ugrott a lovam, nem fogsz elismerően nézni. Nem nagydíjas lovakról beszélünk!! :)

Legjobb válasz: 120-as pálya persze, hogy jó egy hobbilovasnak, fõleg ha a kisgazdi menõzni akar vele. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy egyetlen akadály megugratása nem azonos egy pálya lelovaglásával...

120-as pálya persze, hogy jó egy hobbilovasnak, fõleg ha a kisgazdi menõzni akar vele. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy egyetlen akadály megugratása nem azonos egy pálya lelovaglásával...
Attól függ, milyen az a ló, egy shetland póninál már elég jó az a 60 centi is... A REV 90 centire van kiírva pl., ha jól tudom, bár én nem szoktam azzal felvágni, mekkorát ugrik a lovam, bár én nem is ugrok vele. Õ szabadonugróban 120-ig lett kipróbálva, azt még simán átvitte, biztosan menne tovább is, engem nem izgat. A Nagydíj, nemzetek díja, olimpia van kiírva 160 cm-re, így viszonyíts. Ezek a lovak jellemzõen szabadon ugranak bõ 200-240 között, többet nem szokás kérni tõlük, ha menne is feljebb picivel.
A kérdező hozzászólása: Ezt értem. Csak arra lennék kíváncsi, hogy például ha az én lovam lovas alatt ugrik 130-at, az mennyire számítana jónak?
Ez relatív, mert mindig a ló és a lovas képességei adják meg, mindkettejük tudása és képzettsége. Volt itt anno egy kép egy lányról, aki lovak betörését vállalta úgymond, mellé egy kép, amin ugrott - konkrétan nagyítóval se találtál rajta olyan porcikát, ami a helyén lett volna! Így meg hiába van a lónak jó képessége, és ugrik át így vagy úgy 120-at alatta. A 120 nagyjából az átlagos, a legtöbb lóból ezt ki lehet hozni megfelelõ lovassal, ha tisztességgel meg tudják oldani az ilyen pályát, szerintem az már jó.
A világrekord 247 cm. Nálunk a lovardában a legjobban képzett ugróló egy könnyebb lovassal 152-153 cm-t ugrott, de ott megállt a tudomány. Én a pónimmal (147cm magas) 130cm-ig tudtam felmenni, a barátnõm angol telivérje szabadon 170-et ugrott, lovassal 160-at épphogy átvitte. A húgom shetland pónija 60cm-ig ugrik, de csak szabadon. A 130 centi az (szerintem) elég jó, csak így tovább!

Kb. hány visszautasítás után kezdhet el egy pasi gondolkozni azon, hogy valamu gáz van és tennie kellene ellene?

Gondolom nem 5 ez a b?vös szàm, hanem egy magasabb érték, nem?

Legjobb válasz: 13

13
Nekem elõzõ hónapban volt 3, de nem nagyon izgat!
Igen is, szerintem nincs olyan, hogy valaki mindenkinek bejön. Max eddig jó helyen kerestél. Lehet hogy a mostani közegben bombajó nõnek számítasz, de ez csak a környezet függvényében van így. Lehet, hogy ha két várossal arrébb költözöl, vagy picit feljebb lépsz a társadalmi ranglétrán, ott épp csak egy erõs közepesnek számítassz mert olyan a mezõny. A visszautasítás is ilyen, de persze ott érdemes feltenni a miért kérdést.
Valakik 200 visszautasítás után sem veszik észre, hogy lejjebb kellene rakni a lecet.
Én minden visszautasításon elgondolkozok. Fõleg, ha megindokolják. Van amikor annyi az ok, hogy más világ vagyunk, ilyenkor nem látok problémát megesik. Ha valami külsõmre vagy viselkedésemre vonatkozó probléma van, akkor elgondolkozok rajta, és szükség szerint változtatok rajta. Amennyiben a kritika normális, én komolyan veszem, akárki is mondja. De a "h.ülye ronda p.icsa vagy" kezdetû dolgokat nem veszem magamra, ha sértõdésbõl vágják a fejemhez. 21L
a kérdezö azt irja hogy nincs olyan aki mindenkinek bejön. ne nézzetek beképzeltnek de én igen. eddig senkise utasitott el és akármilyen társaságban vagyok mindenki nekem udvarol.az összes srác. volt olyan hogy a társaságban 10 fiu volt akkor is az összes rám hajtott. utcán is beszologatnak. akármikor kilépek az ajton mindig beszolnak nekem nincs kivétel.és nem vagyok kihivo k.urvöltözetben. lehet rajtam nagy kabát is télen ugyhogy nincs kint semmim se akkor is beszolnak
Nem feltétlen biztos hogy erre gondoltál, de én 3x vagy 4x próbálkoztam egy csajnál, utána eléggé magamba fordultam.
Attól is függ mennyi idõn belül történik x számú visszautasítás.Mondjuk ha egész nyáron bulikba jársz és ennek ellenére csak visszautasításokban van részed az már jelentheti azt hogy valami gáz van.De ha egy éjszaka 5 csaj visszautasít az lehet hogy csak azt jelenti pont nekik nem jöttél be de amúgy nincs gond veled.Én már kaptam annyit hogy mostanában próbálok rájönni az okára.
A kérdező hozzászólása: 1utàn? Te jòl vagy? Ez olyan mintha volna olyan ember aki mindenkinek bejon es nem lehet elutasitani. De ez meg nem szuletett meg.
én nem utasitalak el elözö leány
én lány vagyok, de én már 1 visszautasítás után is magamba nézek.
50

Nagyon fehér a bőröm. Elkezdtem szoliba járni. Kb hány alkalom után látszik majd az eredmény?

Legjobb válasz: Én nagyon nehezen barnulok, és jártam szoliba, de semmi... Csak pár fekete anyajegyem lett, remélem nem leszek rákos a hülyeségem miatt... Inkább napozok párszor, többet ért

Én nagyon nehezen barnulok, és jártam szoliba, de semmi... Csak pár fekete anyajegyem lett, remélem nem leszek rákos a hülyeségem miatt... Inkább napozok párszor, többet ért
Már bocs hogy ezt mondom, de elég nagy hülyeség szoliba járni mikor nyár van és kint sokkal szebb színed lenne, a szolitól szép színed sosem lesz, legfeljebb sárgásbarna, fõleg hogy fehér vagy alapból. Már ha egyáltalán barnulni tudsz. Nekem is fehér a bõröm, a szolitól csak szeplõs lettem, meg több anyajegyem lett. Nem ajánlom semmiképp.

BMW X5-nel ha rendszeresen van szervizelve az auto, kb. hany km utan kezdodnek vele a bajok?

Mi az a maximum km szam ami felett nem venned meg az autot? Kb. 4 000 000 ft- ert a 120 000km-t futott, 2003-4es megeri?

Legjobb válasz: Igen, megéri:) Csak az a fõ hogy ne cigányoktól vegyed:)

Igen, megéri:) Csak az a fõ hogy ne cigányoktól vegyed:)
Én 23000 km után már ráköltöttem 640eft-ot :( (minden baja elõjött.)
Az elsõ hozzászólónak igaza van nagyon fontos, hogy ne cigányoktól vedd. Mert szeretik a bíemvét... Igazából mint minden Német prémium márka ez is nagyon jó autó. Viszont az aut. váltó a turbó, a porlasztócsúcsok, a futómû érzékeny pontja az autónak! Ha találsz egy szervizelt példányt (ez az ami itthon ritka) akkor 180- 200.000km-ig nem kell vagyonokat költeni de utána elõfordulhat. Inkább a http://www.mobile.de -t nézegetném. Ja és tanácsért javaslom a http://www.e39.hu -t( bmw fanclub) ott vágják a témát! Sok sikert és dönts legjobb belátásod szerint. :)
Azonnal.
bizony. azonnal.
Menten, ahogy beleszívsz. Ha erõsebb a bagód, be is lassulsz kellõen :)

Kb hány nap után múlt el babátoknál a nátha, ha rendszeresen szívtátok az orrát és orrcseppet is kapott?

Legjobb válasz: Nekunk sajnos majdnem harom het kellet de a doktorno mondta h normalis a babak neha nezebben gyogyulnak

Nekunk sajnos majdnem harom het kellet de a doktorno mondta h normalis a babak neha nezebben gyogyulnak
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszaitokat!
2 hét, a legrosszabb az elsõ 2 nap
nálunk mindig 2 hét egy nátha, hiába szívom, cseppezem, vagy immunerõsítem.....
Több mint két hét.
Azért mondtam, hogy nem mindegy milyen a vitamin-készitmény! Próbáld meg a dr Lenkei féle folyékony multit, napi egy-két kupaknyi mennyiségben, természetesen nem kúra-szerûen hanem folyamatosan. Egy kis idõ múlva (egy-két hónap) észre veszed majd, hogy a gyerek sokkal ellenállóbb lesz a fertõzésekkel szemben, nem beszélve a közérzetérõl, ami szintén javulni fog. Ez a készítmény azért olyan hatásos, mert a mennyiségek elégsége mellett, az összetétele nagyon jó. Vannak emberek, akiknek sokkal több vitaminra van szükségük az egészség eléréséhez mint másoknak. Amellett, ha egy kisgyereknek gyakran vannak felsõ légúti megbetegedései, érdemes kipróbálni a tejtermékek elhagyását, mert lehet hogy amiatt van problémája.
Mi 15 hónaposak vagyunk és nem értek egyet azzal hogy ha vitamint adsz akkor minden rendben van, mert én is adok cebion c, cebion multit és így is megfázott és erre sinupret-et adok neki homeos nem nagyon szereti de kubuval megissza, sajna mi is most kezdünk náthásodni november óta már harmadjára, ja és még gyümit is kap 2* naponta!! friss levegõn is kiviszem ha az idõ engedi! nekünk általába egy hét az orrszívásos móka!
Ó, nagyon ritkán betegek. A nátha max 3 nap, az elsõ éjszaka mindig a legnehezebb. Csak homeos szereket használunk.
A kérdező hozzászólása: 1 hete kínlódunk, úgy érzem az egész nap csak errõl szól.
2 hét:(
Nálunk a neheze 2 nap volt. De az egész nátha kb 4-5 nap alatt elmúlt.
11:46-os vagyok. Sem magunknak se a gyerekeinknek még soha nem adtunk vitaminkészítményt. Egyszerûen nem betegesek. De errõl a tej dologról már én is hallottam. Nem tudom igaz-e, bár mi utáljuk a tejet és a gyerekek sem isznak. Szerintem az emberi fogyasztásra alkalmatlan. A kisfiam 4 hónaposan atópiás lett, állítólag attól a minimális tejalapú szerektõl amiket én ettem szopik alatt pl felvágott)A bõrgyógyásza mondta, hogy nem is szabadba állati tejet inni az embernek, mert nem bírja feldolgozni a szervezet és több bajt okoz mint használ. Azt mondta Õ anyatejet iszik ha kívánja a tejet. Na ez a brutális! :)

Ha egy csajnak hirtelen nagyon erős nemi vágya támad, akkor kb. hány orgazmus után múlik el véglegesen, anélkül, hogy még igényelné az orgazmust? Mitől függ?

eredetileg azt akartam volna írni hogy "betüzel", de akkor mentegethettem volna magam, mert nem úgy értem...

Legjobb válasz: Hormonok, hormonok és hormonok. Ha aktívak, akkor kitarthat a vágy nagyon sokáig, évekig, évtizedekig, ameddig a hormonjai aktívak.

Hormonok, hormonok és hormonok. Ha aktívak, akkor kitarthat a vágy nagyon sokáig, évekig, évtizedekig, ameddig a hormonjai aktívak.
A kérdező hozzászólása: nem úgy értettem rövidtávra gondoltam de azért köszi
Akkor is azok okozzák és szerintem akár egy két kiadós orgazmus is megoldás lehet. Ez komoly!
A kérdező hozzászólása: értem köszi a választ még egyszer
amig ki nem farad kellokeppen fizikailag. egy ido utan mar tul faradt lesz es inkabb elaludna a szunetben semhogy folytassa. max kesobb megebred es kezdene elolrol. amugy ez nem epp igy mukodik es nem fugg annyira az utolso szex idopontjatol. ha 1 vagy tobb orgazmus utan nem eri tobb izgato inger, nem fogja kivanni a kovetkezo menetet, viszont ha ujra felizgatjak, valoszinuleg ujra akcioehes.
Nyilván azért támad erõs szexuális vágya mert kíván téged, egyébként ha kellõ képpen felizgatod, nem 5 perc alatt, és elélvez, szerintem nem fog megint rád rontani, ha valami miatt mégis próbáld meg ne 10 perc alatt elintézni a dolgot, ne siess, mert lehet hogy a szexuális együttlétek rövidsége miatt akar újra meg újra.
Hát max fizikailag fog lefáradni... mivel nõk orgazmuskor olyan hormont termelnek, ami felpörgeti õket. míg a férfiak olyat ami lefárasztja , álmosítja õket... szóval ha elindul a nõ akkor csak akkor fog leállni ha elfárad :D
attól függ mennyit bírsz saját tapasztalat: 3hétig nem szexeltünk , utána barátnõm rámmászott, 8menet után mondtam hogy bocsi de már fáj. õ még bírta volna. amúgy meg emberenként változik sztem 17/F
A kérdező hozzászólása: 130 kg kb, és ehhez 17x, x={2, 3, 4} cm magasság társul
én 92rõl lefogytam 81re, mondták már hgoy nagyon látszik hogy leadtam.
Mennyi az a 100+? 150 kilós szomszéd úgy adott le 10 kg-ot, hogy szinte senki nem vette észre, olyan 15-20-nál kezdtük látni rajta.
hát ott tényleg kell 25 kiló szerintem mert alacsony vagy
minimum 4 kgtól szerintem.
5 kiló már látszik

Hány perces kb az út a 103-as busszal a Népligettől a Fehérvári útig/Hengermalom útig?

Legjobb válasz: kb. 20. de ha dugó van akkor 40 is lehet....:S

kb. 20. de ha dugó van akkor 40 is lehet....:S
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!