Találatok a következő kifejezésre: Kb. hány az (616 db)

Kb. hány % az esély a babára, ha a ciklus alatt mindvégig minden 2. napon együtt vagyunk?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nagy az esély,de persze sok minden egyéb is befolyásolja. Mindenesetre az én nõdokim is a kétnaponta való együttlétet javasolta,remélem hamarosan pocaklakó lehet:) Szorítok!

Szia! Szerintem nagy az esély, de persze sok minden egyéb is befolyásolja. Mindenesetre az én nõdokim is a kétnaponta való együttlétet javasolta, remélem hamarosan pocaklakó lehet:) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is szorítok! Nov. 3-ra nem várom!

Igaz, az hogy a fekete haj öregít, míg a barna fiatalít? És ha igen, szerintetek kb. hány évet?

Legjobb válasz: Ez tõled függ, hogy hány évet. Nekem pl babaarcom van. 20 éves vagyok, de kb 16-nak nézek ki eleve. A fekete haj kb 2-3 évet dobott rám, a szõke kb 1 évet vett le. Most az eredeti, világos barna hajammal még mindig nem néznek 18-nak.

Ez tõled függ, hogy hány évet. Nekem pl babaarcom van. 20 éves vagyok, de kb 16-nak nézek ki eleve. A fekete haj kb 2-3 évet dobott rám, a szõke kb 1 évet vett le. Most az eredeti, világos barna hajammal még mindig nem néznek 18-nak.
A fekete öregít, a szõke fiatalít.


Ha a sims 3-ra 4-5 kiegészítõt felrakok, az kb. hány giga?

Kaptam egy új gépet, jó meg minden, de meg szeretném tudni, hogy a Sims 3-hoz hogyha ilyen 4-5 kieget felrakok, az úgy hány giga lenne?

Legjobb válasz: Hát az alapjáték vagy 5-6 giga lehet, egy kiegészítõ meg vagy 3-4 giga lehet, de ez változó. 4-5 kiegészítõ kb 16-20 giga lehet, plusz az alapjáték. Nem tudok pontos adatokat adni, most is csak úgy megnéztem egy-kettõt torrenten, hogy hány giga, szóval csak úgy kb.

Hát az alapjáték vagy 5-6 giga lehet, egy kiegészítõ meg vagy 3-4 giga lehet, de ez változó. 4-5 kiegészítõ kb 16-20 giga lehet, plusz az alapjáték. Nem tudok pontos adatokat adni, most is csak úgy megnéztem egy-kettõt torrenten, hogy hány giga, szóval csak úgy kb.
A kérdező hozzászólása: 130 kg kb, és ehhez 17x, x={2, 3, 4} cm magasság társul
én 92rõl lefogytam 81re, mondták már hgoy nagyon látszik hogy leadtam.
Mennyi az a 100+? 150 kilós szomszéd úgy adott le 10 kg-ot, hogy szinte senki nem vette észre, olyan 15-20-nál kezdtük látni rajta.
hát ott tényleg kell 25 kiló szerintem mert alacsony vagy
minimum 4 kgtól szerintem.
5 kiló már látszik

A most rokkantnyugdíjasoknak kb. hány százaléka lehet az, aki tényleg jogosan kapja, és hány százalék csak alibi-rokkant?

Legjobb válasz: A 800 ezer rokkantnyugdíjasból kb. 400 ezer korbetöltött, a maradék 400 ezerbõl kb. 200 ezer lehet valóban rokkant.

A 800 ezer rokkantnyugdíjasból kb. 400 ezer korbetöltött, a maradék 400 ezerbõl kb. 200 ezer lehet valóban rokkant.
Úgy 4-5% körülire teszem azok arányát akik ténylegesen munkaképtelenek.
20% körül lehet maximum, aki tényleg munkaképtelen, vagy jóval az alatt.
Nagyon alulbecsülitek. Legalább 20-25 % az, aki valóban valamilyen mértékben rokkant.
600 ezer fogyatékos van, és körükben 80%-os a munkanélküliség. A rokkantnyugdíjasok fele-harmada lehet valóban rokkant.
Nyilván ha errõl lenne biztos adat, akkor nem lenne kamu-roki. A többi csak találgatás.
Ha valaki ezt megközelítõleg is meg tudja mondani, övé a Kossuth-díj. Persze találgatni lehet, csak nincs értelme.
Sajnos sok. Reméljük a strukturális reformok elõrelépést hoznak.
A kérdező hozzászólása: Vajon hogyan lehetne kiszûrni, és eljutni odáig, hogy ne kaphasson valaki ilyen ellátást, ha nem szorul rá, csak fizet az orvosnak (akinek meg jól jön a pénz, mert amit közalkalmazottként kap, az talán kevés)? Szerintem sokba kerülnek nekünk az alibi-rokkantak.
A kérdező hozzászólása: Nekem pár éve egy üzletkötõ megmondta, hogy azért van rokkant kártyája (bár nem szorulna rá egészségügyileg), hogy be tudjon állni a rokkant parkolóba...
úgy számoljátok a rokkantakat h nálunk 800ezer körül vannak, még az eggyik szomszédos országban meg csk 70ezren.
Mondjuk nem baj hogy nem voltatok ilyen helyen de nem úgy mûködik hogy borítékkal betudsz menni.meg hogy megtudod venni.ez félrevezetés csak azért hogy az ilyen hiszékenyeket mint ti is... megvezessék képzeld ha te is ebbe a helyzetbe kerülsz.3 hónap után nem kapsz táppénzt....munkanélküli-segélyt, de beteg vagy.elmégy felülvizsgálatra ahol mondjuk adnak 50 százalékot.ami azt jelenti 50 százalékban munkaképes vagy.kapsz 28 000 Ft-ot jól érted.tudod hogy idáig eljuss megkel vásárolnod a háziorvost..a szakorvosokat..az üzemorvost..amikor benyújtod az igényed az illetékes ügyintézõt a nyug.ig.nál.az ottani fõorvost aki elbírálja a kérelmed aztán... aztán elküldik a felülvizsgáló orvoshoz..orvosokhoz..és ott a legnagyobb szigorúsággal vizsgálnak..majd értesítenek az eredményrõl.én 40 éves építõiparban eltöltött munkaviszony után.2xgerincmütét többszöri infarktus ..stb...után kerültem ebbe a megalázó helyzetbe.érdekes módon senki nem veszi szájára a 20-on éves olimpikont aki élete végéig 500 000ft tiszteletdíjat kap szintén az adófizetõk pénzébõl.
kb.50-50% 6.5 hónapos
az én lányom 3 hónapos múlt amikor felkel megetetem tisztába rakom meg ilyenek aztán kb 2 órát szokott ébren lenni abból kb 50-50 °% vegyesen. jut idõ mindenre meg marad is a gyerekre.vígan elvan a járókájában
a fiam 5 hós kb 3-4 órát fent van, aztán észre sem veszem, és vissza szundikál amikor fent van, akkor el van magában a játékaival, többnyire tehát olyan 60 százalékban elvan egyedül
7 hetes, kb. fele-fele. de van úgy, hogy annyira elvan pl. a játszószõnyegen a dolgaival, hogy inkább oda se megyek hozzá, jó kedve van nélkülem is. :) ölemben nagyon keveset van már, szinte csak ha kajál.
11 hónapos, és össze vagyunk nõve :) Csodállom az elöttem válaszolókat, bár mi a nagyszülõkkel lakunk, úgyhogy fizikai képtelenség magára hagyni :)
60% elvan egyedül
lemaradt 8 hónapos
A kérdező hozzászólása: Az én kisfiam 5 hónapos, szinte 95 %-ban velem van. Sajnos nincs el egyedül pár percnél tovább. Sír, ha magára hagyom. Nem hinném, hogy elkapattam, kezdetektõl nincs el egyedül. Már nagyon el vagyok fáradva, ráadásul nappal szinte semmit nem alszik. Szerintetek hagynom kéne sírni, hogy megtanulja az egyedüllétet?
12.18-as vagyok szerintem, egy kicsit nem baj, ha nyöszörög sír ez nálunk is elõfordul de amikor látom, hogy tényleg hiányzom neki, és kell egy kis ölelés, simogatás, én oda megyek hozzá nem szeretném, ha csalódottan a sírástól aludna el

Heti hány alkalommal kell kardió edzést végeznie annak, aki nem fogyni akar, csak a súlyát tartani? És ezek az edzések kb. hány percig tartsanak?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Kardiot leginkább súlyzós edzés után ajánlott végezni. 15-20 perc bõven elég, de figyelj a pulzusodra, ne hagyd, hogy túl magasra szökjön. Érdemes váltogatni az alacsony és magas intenzitást, ez talán a legjobb módszer. Ha naponta kétszer is szükséged van kardiora, akkor az egyiket reggel csináld úgy, hogy nem eszel elõtte szénhidrátot, viszont 10-20g fehérjét be kellene tolni magadba, megelõzendõ az izomvesztést. Ha csak bemelegíteni szeretnél kardioval, akkor az intenzitás kb közepes legyen, és ne tartson tovább 10 percnél! Hajrá! :)

Szia! Kardiot leginkább súlyzós edzés után ajánlott végezni. 15-20 perc bõven elég, de figyelj a pulzusodra, ne hagyd, hogy túl magasra szökjön. Érdemes váltogatni az alacsony és magas intenzitást, ez talán a legjobb módszer. Ha naponta kétszer is szükséged van kardiora, akkor az egyiket reggel csináld úgy, hogy nem eszel elõtte szénhidrátot, viszont 10-20g fehérjét be kellene tolni magadba, megelõzendõ az izomvesztést. Ha csak bemelegíteni szeretnél kardioval, akkor az intenzitás kb közepes legyen, és ne tartson tovább 10 percnél! Hajrá! :)
Súlytartáshoz a ch bevitelt kell beállítani/belõni/ és annyi. A kardió edzés meg az állóképességet javítja. Aerob az mehet 2-3 alkalommal fél órát simán.

Akarok egy 2 személyes biciklit csinálni kb 300kg lesz az összsúly és 2 éltű lesz. Kb hány wattos motort rakjak rá? és a kerék agy motrok hogy bírjak a vizet? én 2 db motorból akarnám csinálni. és hány voltos a leg jobb

Legjobb válasz: Hát ha lehet, ne vidd az elekrtomosságot a vizbe, az sosem jó, és nagyon jól kellene szigetelni, használj inkább robbanómotort, egy hosszú kipufogóval. De így az összsúly elérheti a 400 kg-ot is. A motor teljesítményénél figyelembe kell venni az közegellenállást, és a jármû méreteit, de miért nem csinálod inkább lábítósra? akkor megspórolsz 20 oldalnyi számolást

Hát ha lehet, ne vidd az elekrtomosságot a vizbe, az sosem jó, és nagyon jól kellene szigetelni, használj inkább robbanómotort, egy hosszú kipufogóval. De így az összsúly elérheti a 400 kg-ot is. A motor teljesítményénél figyelembe kell venni az közegellenállást, és a jármû méreteit, de miért nem csinálod inkább lábítósra? akkor megspórolsz 20 oldalnyi számolást
A kérdező hozzászólása: de a benzines drága meg arra jogsi kelene
A kérdező hozzászólása: és hány n/m
380-as villanymotorral fog menni mint az állat...
Az utolsó válaszoló hülyeséget ír , ez az egyik a másik pedig 48V motornál nagyobbat ne is próbálj rakni bele mert életveszélyes és nem igazán kivitelezhetõ, a másik szakmai tudás hiányában nagyon nagy munka lesz és egy ilyen villanymotor sem túl olcsó , szóval nem éri meg igazán de ha sok a felesleges pénzed és van kell szaktudásod hajrá.De 230-as motorral ne is próbálkozz a 400 al megfõleg ne.48V osba vannak amik nagy nyomatékkal rendelkeznek és elfogadható az áruk.A vizi részt hát nem egyszerû megoldani ugye az egész össztömeget a vízen kell tartani és el is kell szigetelni mindent.Remélem tudtam segíteni. Üdv
na mar megint ez a magyar pesszimizmus> ha nem ertesz hozza, akkor hagyd. Ne. inkabb csinald meg, es oszd meg velem. En ugy csinalnam, hogy a motor fent van, nem agyban, es lanccal van lehajtva.Legtartaly tart fent, ami nem engedi a motort a vizbe. A motor draga, de hat azert vagyunk, hogy jol erezzuk magunkat epites kozben.

Tomegnovelesnel mennyire jelentos a zsirfelvetel? Ha csinalom az edzest meg az etrendet is normalisan hany kg zsír johet fel kb? (bocs az irasert szlovak billentyuzetem van)

Legjobb válasz: csináld 2-3-4 hónapig és kiderül! ha sok a zsír vedd vissza a ch-t.aki erre konkrét kilószámot tud mondani az vagy zseni,vagy [email protected]! mondjuk nem mindegy hogy könnyen zsírosodsz vagy nehezen,hány kiló vagy,milyen magas,milyen az étrended,meg még kb 100 tényezõ.

csináld 2-3-4 hónapig és kiderül! ha sok a zsír vedd vissza a ch-t.aki erre konkrét kilószámot tud mondani az vagy zseni, vagy [email protected]! mondjuk nem mindegy hogy könnyen zsírosodsz vagy nehezen, hány kiló vagy, milyen magas, milyen az étrended, meg még kb 100 tényezõ.
A kérdező hozzászólása: 4000forint korul.
igen jó! mennyi pénzed van tömegnövelõre kb.?
A kérdező hozzászólása: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=563 innen neztem a tomegnovelo etkezest, ez jo? Ja es te tudsz vmi tomegnovelo szert ajanlani?
mondjuk a kajádra kíváncsi lennék! :D
A kérdező hozzászólása: Koszi! Megfogadom akkor tomegelek! :)
az meg jövõ nyáron lesz, ha mindent jól csinálsz
tömegelj! az nem felesleg hanem p1csa! akkor diétázz ha már van rajtad izom!
A kérdező hozzászólása: 180cm magas vagyok es 76kg es mar sajnos alapbol van rajtam felesleg(4-5kg) , azert is kerdeztem meg hogy ezzel lehet-e problemam, szerinted tomegetnoveljek vagy adjam le a feleslegemet?
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2673 ez a legjobb, heti 3 edzéssel edzés után 1 adaggal 5 hónapig elég ez is jó és olcsóbb http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2678


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!