Találatok a következő kifejezésre: Kb. hány a (1392 db)

Magyarországnak kb. hány %-a cigány és hány % dolgozik (származástól függetlenül)?

13/F

Legjobb válasz: 25-30 év múlva cigány ország leszünk, szóval jobbik kell ide.

25-30 év múlva cigány ország leszünk, szóval jobbik kell ide.
há mijaza munka tesókám?
15-20% cigány és ennek a 0, 0000001%-a dolgozik A magyarok meg ha nem akarnak éhenhalni, dolgoznak...
sztem sokkal több a cigány, mint 15%..
A 15-20% reális arány, amely az igen magas szaporodási rátájuk miatt folyamatosan és gyorsan emelkedik. A munkavégzõk számát max. 2 %-ra becsülöm.
A statisztika szerint kb. 3 millió dolgozó tart el MINDENKIT, AKI NEM DOLGOZIK - ebbe benne vannak a pirézek, átmenetileg munkaképtelenek, mindenféle nyugdíjasok. Hogy mennyi dolgozik a pirézek közül? Hát, szerintem kevesen, azok közül is a többség szürke/fekete munkában. Népességi létszámuk jóval több, mint 15%, ami nagyon nem jó.
Kb.25% cigány, ebbõl 2-3% ha dolgozik.

Goa trance-os szórakozóhelyeken az emberek kb. hány %-a van beszívva? Milyen fajta drogokat szokás ott használni?

Legjobb válasz: hát persze, hogy nem keverik... sõt, belépéskor 10 miatyánk, buli után meg szentmise. tényleg ilyen naív vagy?

hát persze, hogy nem keverik... sõt, belépéskor 10 miatyánk, buli után meg szentmise. tényleg ilyen naív vagy?
"Ne drogozzatok, mert a drog rossz, ti pedig legyetek jók, érteeem? - mr garrison" :) Beszívva nem hiszem, hogy sokan :)
LSD, gomba meg kati a jellemzõbb inkább, szívni inkább reaggaere szoktak. 80%kb... nem egy straight edge zene az biztos.
A kérdező hozzászólása: + alkohol, vagy azzal nem "keverik"?
A kérdező hozzászólása: Te vagy a naiv. Jó, lehet nem tudok annyit a drogokról mint te, de azt például tudom, hogy LSD marhára nem kell alkoholt inni.
A kérdező hozzászólása: -hez
Attól még isznak :P sok a barom, mindig megcsinálják.
Minnél többmindent keverjél annál durvább leszXD amugy GOA-ra nem füvezni szoktak, kati, ica, hernyó, kokó, spuri, exstazy, iesmik:)

A svédek kb. hány %-a eredeti szőke?

Legjobb válasz: 60% körül lehet nagyon durva becslés alapján :)

60% körül lehet nagyon durva becslés alapján :)

A humoristák történeteinek kb hány %-a igaz?

Legjobb válasz: Ez úgy mûködhet, hogy van egy történet, egy nyersanyag, amelyet aztán feldolgoznak, kicsit alakítanak, kiszíneznek, formálnak, hogy viccesebb legyen. Bár néha megesik olyanok dolog is, ami önmagában is elég ütõs :)

Ez úgy mûködhet, hogy van egy történet, egy nyersanyag, amelyet aztán feldolgoznak, kicsit alakítanak, kiszíneznek, formálnak, hogy viccesebb legyen. Bár néha megesik olyanok dolog is, ami önmagában is elég ütõs :)

Jár TB-támogatás ETIL ALKOHOL-RA (gyógyszertári alkohol) 96 vagy 70%-osra, ha orvossal iratom fel? Ha igen, kb hány %-a az eredeti árnak?

Legjobb válasz: Nincsen, mivel az nem gyógyszer, hanem a gyógyszerészeknek van szükségük rá alapanyagként. (Szerintem hivatalosan ki sem adhatnák, azért szoktak olyan aránytalanul sokat kérni érte.)

Nincsen, mivel az nem gyógyszer, hanem a gyógyszerészeknek van szükségük rá alapanyagként. (Szerintem hivatalosan ki sem adhatnák, azért szoktak olyan aránytalanul sokat kérni érte.)
Szerintem sem gyógyszer. Ennyi erõvel a c-vitamint is felírhatnák....ezeknek a köre egyre szûkül, hogy ne a ktg-vetést terhelje. Miért pont az alkoholt támogatnák, és nem a vitaminokat?!

Magyarországon a gyerekek kb. hány %-a sportol?

Legjobb válasz: 20-25% talán, de a többségük túlsúlyos. Ez világmértékben is igaz.

20-25% talán, de a többségük túlsúlyos. Ez világmértékben is igaz.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! :D
szerintem 30-40% sportol, legalább hetente egyszer. de mondjuk a gyerekek 4-5%a versenyszerûen sportoló.
A gyerekek 18éves korokig iskolakötelezettek, és az iskolában kötelezõ a tesi óra, ami heti 3szor van. Végülis ez rendszeres sport. De ezek kívül sokan járnak külön dolgokra, szerintem minden gyerek 1 valamit próbált. Még én is balettoztam, a párom karatézott és úszott, a hugom balettozott és most teniszezik. Szóval én magas számokra tippelek.
az iskolai tesórán nem minden suliban van mozgás! laasan sztem már az a kivétel, ahol van!! mki csak üldögél v beszélget! egy iskolás

Valakinek van valami fogalma arrol hogy a ciganyok-nak kb. hany %-a dolgozik?

Legjobb válasz: az én környezetemben egy sem! pedig vannak sokan. mennek a segélyért és még fiztetésnek is hívják.... nem tudják hogy a fiztésért meg kell dolgozni. ennek ellenére biztos van olyan hely ahol nem így van. nem aztmondom, hogy mindegyik ingyenélõ, de ami itt van (Borsod) az horror!

az én környezetemben egy sem! pedig vannak sokan. mennek a segélyért és még fiztetésnek is hívják.... nem tudják hogy a fiztésért meg kell dolgozni. ennek ellenére biztos van olyan hely ahol nem így van. nem aztmondom, hogy mindegyik ingyenélõ, de ami itt van (Borsod) az horror!
Itt nálunk a faluban kb 25 keresõkorú van, plusz nagyjából ugyanennyi gyerek, bár lehet, hogy több. Közülük 5-rõl tudom, hogy dolgozik, ez gyerekekkel együtt 10%-os arány. Szerintem országos csúcs. Igaz, nem is nagyon van panasz rájuk (azért van néha...).
20:47 nek: 290 000 en nem dolgoznak, de szerintem sok nem dolgozót elnyel a felnõtt képzés is. A munka büdös, de a minimálbérérét elücsörögnek tanfolyamról tanfolyamra.
hát szerintem olyan (max) 0.5% :D
18:54 válaszolónak. Ott hibázik a válaszod, hogy te homogénnek veszed a cigányságot, mindenkit aktívkorú keresõnek számolsz. A 800 000 - 1 milla cigányból keresõképes kb 300 000. A többi gyerekkorú, épp terhes, rokkant nyugdíjas, nyugdíjas. Sztem a 300 000 keresõképesbõl 290 000 nem dolgozik. 10 000 nél több cigány akkor sem dolgozik hivatalosan Magyarországon, ha most fut a közmunka program. Sajnos, elég nagy probléma ez nekünk.
0, 6%-ra tippelek.
Össz 3000000 millió ember dolgozik hivatalosan a magyarok nagyrésze se adózik. Az ilyen kérdések tök feleslegessek.
olyan 20-30% dolgozik...legalábbis a saját tapasztalataim szerint, akiket ismerek, vagy akikkel életemben eddig találkoztam, azoknak a 20-30%-a BECSÜLETESEN dolgozott, sõt, diplomás cigányokat is ismerek, valamint az egyetemen kettõ is jár velem egy csoportba... és nemrég amikor a páromat elkísértem a munkaügyibe kiskönyvért, akkor volt egy nagyon kellemes csalódásom... egy cigány férfi is kiskönyvre várt és nagyon színvonalasan, értelmesen el tudtunk vele beszélgetni, pedig elmondta, hogy csak 6 osztálya van, mégis nagyon intelligensen látta a cigányság, valamint az ország helyzetét
Ha szerinted 290.000 a cigány munkanélküliek száma, akkor a nem cigány munkanélküliek 510.000 vannak? Tehát szted felülprezentált ugyan a cigányság aránya a munkanélküliek körében, de ott is csak 56%-ot ér el. Ezek reális számoknak tûnnek, sztem is. Akkor viszont teljesen téves az az elmélet, hogy jelentõs a cigányság térnyerése a nem cigány népesség kárára.
Azért hihetetlen, hogy nem ég a pofája egynek sem, biztos nem tudják, hogy a békésebb magyarok közül 1-2 ilyen kérdéseknél kiemeli, hogy ismer 1 DIPLOMÁS cigányt. Hát hány diplomás magyart ismerünk? Majdnem mind azok vagyunk. Nincs meg bennük a...nem is tudom, szóval, hogy : "Én ezt nem engedem meg magamnak, én nem ilyen ember vagyok, ez szöges ellentéte az én elvemnek, miszerint becsületes ember akarok lenni." Szóval...a korlátok. Egy érdekesség: Nézzétek meg a Notre Dame-i toronyõrt(fenn van a videoplayer-en), mit mond Esmeralda-ra egy járókelõ? "Hagyjad, cigányok, ezek még a szemedet is kilopják." Ez kizárja, hogy a "magyar rasszizmus" miatt gondolkodnak így a cigányokról.

35 év munkaviszonyban, 50%-os rokkantságinyugdíj, 50 éves kor felett a fizetésem kb. hány %-a?

Legjobb válasz: Az 50%-os nem a fizetésed vhány százaléka, csupán egy huszonegynéhány ezer ft-os szociális juttatást kaphatsz ezzel. A fizetésed alapulvételéhez min 51% kell.

Az 50%-os nem a fizetésed vhány százaléka, csupán egy huszonegynéhány ezer ft-os szociális juttatást kaphatsz ezzel. A fizetésed alapulvételéhez min 51% kell.

A szlovákok kb. hány %-a beszél magyarul?

kb.6millióan laknak Szlovákiában,kb.a felnõttek hány %-a beszél magyarul?nem úgy értem hogy azt használja,hanem megérti-e,ha akarna tudna-e beszélni magyarul!?

Legjobb válasz: Érdekes kérdés. Számot nem tudok neked mondani. Még az is problémás ebben az országban, hogy eldöntsük, ki a magyar és ki a szlovák. Ha arra alapozunk, hogy ki minek vallja magát, akkor az eredmény egy jó nagy szám lesz. Ugyanis a népszámláláson nagyon sokan vallották magukat szlováknak, akik még szlovákul sem tudnak rendesen. Ha ezeket szlováknak számítjuk, akkor igen, beszélnek magyarul, csak sajnos már ciki nekik... Akik nem elszlovákosodott magyarok, hanem sima szlovákok, azok általában nem tudnak magyarul. Önszántukból nem igazán tanulnak meg. Tehát ez inkább az ilyen "magam sem tudom, mi vagyok" emberekre jellemzõ. A rosszabb fajta még le is tagadja, hogy tud magyarul. Röviden: asszimilálódnak... Szomorú, de ez van.

Érdekes kérdés. Számot nem tudok neked mondani. Még az is problémás ebben az országban, hogy eldöntsük, ki a magyar és ki a szlovák. Ha arra alapozunk, hogy ki minek vallja magát, akkor az eredmény egy jó nagy szám lesz. Ugyanis a népszámláláson nagyon sokan vallották magukat szlováknak, akik még szlovákul sem tudnak rendesen. Ha ezeket szlováknak számítjuk, akkor igen, beszélnek magyarul, csak sajnos már ciki nekik... Akik nem elszlovákosodott magyarok, hanem sima szlovákok, azok általában nem tudnak magyarul. Önszántukból nem igazán tanulnak meg. Tehát ez inkább az ilyen "magam sem tudom, mi vagyok" emberekre jellemzõ. A rosszabb fajta még le is tagadja, hogy tud magyarul. Röviden: asszimilálódnak... Szomorú, de ez van.
A nagyapámmal történt meg ez az eset már sok évvel ezelõtt. Egy vonaton utazott télen, nagy hó volt. Bement egy kupéba, leült az egyik helyre. Bejött néhány ember, azok is leültek vele szembe és mellé is. Megkérdezte tõlük, hogy tudnak-e magyarul? Mindenki azt válaszolta, hogy nem értem (Nyerozume, vagy valami hasonló). A nagyapám gondolt egyet és anélkül, hogy kinézett volna az ablakon, mondta, hogy "De sok katona megy ott a hóban és mind mezítláb van!" Erre mindenki kinézett az ablakon, de persze nem voltak ott mezítlábas katonák. Ebbõl csak azt akartam kihozni, hogy aki tud magyarul, az is letagadhatja.
Miért? A mai MO-n mivel könnyû elhelyezkedni?
elméletileg elhelyeznek õk...
Csocsi! Én most leszek másodéves biztpol Msc-n. Nem vágom hogy mekkora a túljelentkezés, de a felvételin erõsen szívatnak. Olyan kérdéseket kapsz amit csak véletlenül tudhatsz, de szerintem inkább arra kíváncsiak hogy miként reagálsz. Tõlem pl azt kérdezték hogy " mi a fenét keres itt történész diplomával?" De ha bejutsz akkor sok lehetõséged van az elhelyezkedésre. - csak nekünk pl megszervezték az állásinterjút e BRFK-hoz. Mondjuk engem nem vettek fel, de egy csoporttársamat igen. - a mi csoportunk kb fele lány, de mind ronda. 24/F
hülyeség, tele van az egyetem bombázó civil csajokkal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!