Találatok a következő kifejezésre: Kb. fél teszteltem (3 db)

Kb. fél órája teszteltem pozitivat, aminek nagyon örülök. Mikor érdemes orvoshoz mennem?

Február 6-án volt meg utoljára...Nagyon izgulok hogy minden rendben legyen!!!Legszivesebben már ma megnézetném magam a dokival...Adjatok tanácsot!Ez volt az elsö hónap hogy nem gondoltam a babára és összejött!! Fel a fejjel lányok!!!

Legjobb válasz: Ha még nem voltál terhes, vagy semmi gond nem volt, az orvos nem hívta fel a figyelmed valamiért hogy menj idõben, akkor várhatsz még két hetet! Akkor már szívhang is lehet!!! Gratulálok!!! Nagy boldogság ez!!!

Ha még nem voltál terhes, vagy semmi gond nem volt, az orvos nem hívta fel a figyelmed valamiért hogy menj idõben, akkor várhatsz még két hetet! Akkor már szívhang is lehet!!! Gratulálok!!! Nagy boldogság ez!!!
Gratulálok Nektek!!! Én is hasonló cipõben jártam, görcsösen akartam, állandóan tesztet vettem. Aztán mondtam, hogy kibirom nem veszek, de amikor arra lettem figyelmes, hogy a melleim borzasztóan érzékenyek és feszülnek, de persze megjönnie még nem kellett volna, na akkor vettem két tesztet is, elõtte persze mindig csak egyet. Reggel, azaz hajnali fél ötkor megcsináltam a tesztet, mind a kettõ pozítiv lett, igaz csak halványan. Egybõl keltettem a férjemet és sírva mondtam el neki a nagy hírt! Remélem nem haragszol, hogy megosztottam Veled ezt! Boldog babavárást! Gratula még vagy százszor! 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!!!!!!
Gratulalok neked, es nagyon boldog babavarast kivanok!!!! 15 hetes kismama
Gratula! :) Szerintem is így helyes, h együtt mondjátok el a szülöknek, h nagyszülõk lesznek.
A kérdező hozzászólása: Már voltam is dokinál! Látta a petezsákot meg én is és jó helyen van ugyhogy megnyugodtam!!!Még senkinek nem mondtam el pedig voltam a nagyszüleimnél is! Kibirom! Együtt akarom elmondani nekik a férjemmel, szerintem ez igy helyes!!!
ez az elsõ baba? mi az orvosod neve? és hova valosi?
hú, addig kibírod? Én nem tudom, hogy bírnám ki. kitartást:) ))
A kérdező hozzászólása: Még nem tudom hogy mondom el neki!!!Ugyanis még én sem akarom elhinni...Szerintem veszek valamit amiböl rögtön rájön!!Amugy majd csak este tizkor ér haza!
hogy tervezed az elmondást? Valami romantikus környezetben?
A kérdező hozzászólása: Ma reggel pedig egyedül teszteltem/elötte mindig a férjemmel/! Most egyedül vagyok itthon és megvárom mig a férjem hazaér akkor mondom el neki!!!
A kérdező hozzászólása: Október óta próbálkozunk!!!Az utolsó hónapokban össze-vissza jött meg ezért elmentem orvoshoz aki elküldött vérvételre és megvizsgált...Ennek a vérvételnek még nincs is meg az eredménye! Igy én elkönyveltem magamba hogy ráér még a terhesség majd azután ha már rendszeres lesz a ciklusom! Nem is foglalkoztam vele!!!Elötte meg nagyon görcsösen akartuk!Aztán tegnap rájöttem hogy késik három napja...és én megéreztem hogy terhes vagyok..pedig nincs senmmi tünetem!
elõször is szívbõl gratulálok neked a babához. vigyázzatok egymásra.:) Amit én tanácsolok az az, hogy ne menj el ilyen hamar dokihoz, majd csak a 6-7. héten , és akkor már lez szívhang is, és akkor nem kell kétszer menned, mert most még csak a petezsákot látja úgyis. Ja és mióta próbálkoztatok? Mitõl sikerült? Valamit másképp csináltál az elõzõ hónapban? Várom válaszodat.
Gratulálok a picihez! 1-2 hét múlva menj dokihoz!
Nagyon gratulálok neked. Ne haragudj, de megöl a sárga írígység. Már én is egyre kevesebbet gondolok rá. Mi is fél éve próbálkozunk, de még nem sikerült. Nagyon vigyázz magatokra, és még egyszer nagyon - nagyon gratulálok.
Szia! Én is így voltam ma, halvány pozi, de nekem egybõl kijött, én nem merek neki hinni :-((
Gratulálok :) Nekem hasonlóképp lett + az elsõ tesztem, csak nem 1 nappal a mensi elõtt, hanem 3! Majd tesztelj még 1-et 2-3 nap múlva, az már egybõl + lesz. 23hkm
jajj a mázlista:D:D gratulálok! nekem is hétfõn kéne nem megjönnie, de én nem mertem tesztet venni, hogy nehogy idõ elõtt teszteljek! remélem a keddi nekem is pozi lesz! kedden Te is tesztelj még egyet, az tuti elsõre erõs pozi lesz!! kellemes babavárást!
Nézd meg, hogy mi van a tesztre írva. CSalós lehet, ha idõn túl jön elõ. Javaslom, csinálj egyet ma reggel is. Napról napra erõsödik, úgyhogy mostmár idõben ki kell mutatnia. Ha ez is pozi, irány a doki. Szurkolok nagyon! Írd+, mi lett!!!
Belassult az anyagcseréd, így lassabban fogysz.
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok, de azt megtették elõttem, de hogy a csudába fogytál le? Pont ennyit kéne leadjak, és félév múlva fürdõruha szezon, meg Balatoni nyaralás :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Semmi extrát nem tettem. Délután 3 után már nem ettem semmilyen szénhidrátot, este 7 után pedig lehetõleg semmit. Amikor volt idõm, tornázgattam, de az nem volt jellemzõ(kisgyerek mellett nem is nagyon volt idõm). A bõröm feszességét hideg-meleg vizes váltózuhannyal õriztem meg. Plusz bõr feszesítõ testápoló masszírozással, fõleg a combon és a popsin. Ja, és sok folyadék. Terhesség alatt 20 kilót híztam. Jelenleg 50 kiló vagyok. (167 centi).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!