Találatok a következő kifejezésre: Kb. egy volt (830 db)

Homlokomon volt egy dermoid ciszta (zsirmirigy) ki szedték kb egy hónapja most érzem hogy nő visszafele? Miért lehet? Kicsi kb 1-cm

Legjobb válasz: lányomnak júliusban mûtötték a szeme fölött volt.azt mondta a dokinõ bármikor visszanõhet.nem csak ott hanem bárhol testszerte.

lányomnak júliusban mûtötték a szeme fölött volt.azt mondta a dokinõ bármikor visszanõhet.nem csak ott hanem bárhol testszerte.
A kérdező hozzászólása: És akkor mit lehet vele csinalni ?
azt mondta hogy akkor ismételt mûtét.de még nem jártam utána igazából.tuti találok rá valami természetes gyógymódot!majd megírom Neked!Nekem személyszerint volt a gyûrûs ujjam tenyerem felõli oldalán egy hatalmas nagy karfiol formájú tyúkszem vagy szemölcs, magam sem tudom.De elkezdtem inni a csalán teát és igaz hogy ittam egy ideig mire elkezdett múlni.ennek már több mint 3 éve és azóta nyoma sincs hála a jó Istennek.

Kb egy hétig fel volt dagadva hátul az ínyem és nagyon fájt is, és volt rajta egy kicsi lyuk. Most már semmi bajom. Ez most valami vírus volt mert közben a torkom is fájt vagy nő a bölcsességfogam?

15 éves vagyok.

Legjobb válasz: Valószínûleg a bölcsességfogad kezdett el nõni. Az, hogy elmúlt nem jelent semmit, nekem több mint egy évig tartott és mindig néhány napig fájt csak, volt amikor az egész állkapcsom, meg a torkom is. ( egyszer annyira fájt, hogy napokig nem tudtam kinyitni a számat, enni sem tudtam.)

Valószínûleg a bölcsességfogad kezdett el nõni. Az, hogy elmúlt nem jelent semmit, nekem több mint egy évig tartott és mindig néhány napig fájt csak, volt amikor az egész állkapcsom, meg a torkom is. ( egyszer annyira fájt, hogy napokig nem tudtam kinyitni a számat, enni sem tudtam.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot :D. Te szegény... nekem is fáj most a torkom nagyon..:/

Elég érdekes volt a mostani menszim, kb egy hétig volt, de ebből csak 1 nap volt enyhe vérzéses, kizárható a terhesség?

Els? három nap barnás folyás, egy nap volt vérzéses nagyon kevés, de az is inkább barnás véres, a másik három nap szintén barnázás, a végén teszteltem negíatív lett, akkor kizárhatóm a terhességet, a melleim maradtak kemények. Volt már valaki így és baba volt, ja ami nagyon érdekes volt, nem görcsöltem, de még csak olyan megjön és fájdogál sem volt.

Legjobb válasz: Szia!Hát igen valami hasonló!És hosszabb volt,mint a menzim elõtte,mert az csak 4 napig tartott és kész.Terhesség alatt meg barnázással kezdõdött,aztán rózsaszines, egy kis vérzés,barnázás és kész.Ez ment hol 3 napig egyik hóban,utánna meg 7 napig a köv.hóban.Mindig megrettentem,mert elõtte elvesztettem egy kisbabát,15 hetes voltam vele.Aztán 4 évére lettem terhes újból,vele voltam igy.Most 3 éves a kicsi.

Szia!Hát igen valami hasonló!És hosszabb volt, mint a menzim elõtte, mert az csak 4 napig tartott és kész.Terhesség alatt meg barnázással kezdõdött, aztán rózsaszines, egy kis vérzés, barnázás és kész.Ez ment hol 3 napig egyik hóban, utánna meg 7 napig a köv.hóban.Mindig megrettentem, mert elõtte elvesztettem egy kisbabát, 15 hetes voltam vele.Aztán 4 évére lettem terhes újból, vele voltam igy.Most 3 éves a kicsi.
Szia!Sajnálom, pedig reménykedtem, hogy nem csak velem történnek fura dolgok!Minden jót kivánok!
Én úgy gondolom, hogy ha megjött és a teszt is negatív lett akkor nincs terhesség!
Szia! Nem akarlak hamis illúziókba ringatni; csak azóta jópáran megerõsítették , hogy lehetséges terhesség alatti vérzés is , ami gyengébb , mint a szokásos és kevesebb napig tart. Szerintem egy hét múlva csinálj egy nem túl drága tesztet. Ha az is negatív , akkor sajna télleg nem baba volt; vagy lehet hogy igen , csak "nem sikerült". Mindenesetre Sok sikert! :) ))
fájnak a melleid????
Szia!Szerintem ismételd meg a tesztet PregimaxPlusszal, mert igy voltam én is, mire kiderült már 20 hetes voltam, mert hiába mentem el a dokihoz, nem érezte a terhességet és meg is volt végig!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elõször is köszönöm a válaszotokat. A melleim nem fájnak, de be vannak keményedve, ami nálam csak menszi elött és ideje alatt szokott lenni, vagy mikor peteérésem van esetleg. De most egyik sem valószínû, mivel most múlt el az a menszinek nem nevezhetõ, és nem tartom valószínûnek, hogy érik a petém és azt érzem már. Az utolsó válaszolótól kérdezném, hogy neki is ilyesmi volt, mikor megvolt?
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked! Most teszteltem negatív lett, úgyhogy feladtam majd a következõ honapba reménykedem. Minden jót, jó egészséget kívánok neked, nektek.

Kb. egy évvel ezelőtt volt abortuszom! Most babát szeretnénk párommal de nem jön össze! Lehet köze egymáshoz a két dolognak? (még nem voltam orvosnál! ) ha esetleg valaki tud erről valamit segítsen!

Legjobb válasz: Mióta nem jön össze? Egy év próbálkozás még bõven belefér, és ha egy éve volt abortuszod (kivéve ha missed ab., ezt nem írod), akkor gondolom nem egy éve próbálkoztok. Ha nem volt mûtét utáni szövõdmény, akkor lényegében kizárt, hogy az ab. legyen az ok.

Mióta nem jön össze? Egy év próbálkozás még bõven belefér, és ha egy éve volt abortuszod (kivéve ha missed ab., ezt nem írod), akkor gondolom nem egy éve próbálkoztok. Ha nem volt mûtét utáni szövõdmény, akkor lényegében kizárt, hogy az ab. legyen az ok.
*pároddal
Nem rosszból, de hülye vagy, azért megöltél egy gyereket, mert összevesztetek kb. 3-4 hónapra a párotokkal. Most meg egy évre rá megint akartok gyereket? Hogy aztán megint összevesszetek, és megint meggyilkoljatok egy gyereket? Te nem érdemled meg, hogy a világ legjobb és legszebb dolgában részesülj.
hívj fel egy másikat. simán kapsz pár héten belül.
A kérdező hozzászólása: Nem meddõségi központba, hanem nõgyógyászhoz szól az idõpont.
A lelki tényezõk nagyon sok mindent befolyásolhatnak, lehet, hogy a stressz és az aggódás miatt nem jön össze a baba. Ezt nem igazán értem, hogy szeptember 3.-ára kaptál idõpontot. Meddõségi központba? Addig bátran keress fel egy nõgyógyászt. Én nagyon ajánlom Neked Hamvas Ferenc Doktor urat. Emberséges, kedves és kiváló szakember. Mondjuk azt, hogy az ab után 1 hónappal már akartatok újra babát, azt lehet, h én nem említeném.
A kérdező hozzászólása: felhívtam a nõgyógyászatot idõpontért....szeptember 3-ra kaptam idõpontot!ez azért durva nem?
Az én férjem is orvos, mondjuk más szakirány már, mert fogorvosi irányban átképezte magát. (õ is szülészként kezdte egyébként) de van hogy õ is bele-beleolvas... Igazad van teljesen, sokminden zöldséget le tudnak ide írni.....
Keresd fel az orvosod, és kitaláljátok, hogy hogyan tovább. Kétlem, hogy az abortusz az ok. Hogy milyen orvos vagyok? A férjemmel használjuk ezt a fiókot ketten, õ válaszolt, belgyógyász-neurológus, de szülészként kezdte. De többet ért a szülészethez, mint itt a legtöbben, viszont válaszolni már nem sokáig fog, mert általában véve gyakorikérdéseken a zöldséges is jobban ért az orvosláshoz, mint õ. Én pszichológus vagyok.
A kérdező hozzászólása: párommal már van egy 3 és fél éves kislányunk. és ez a pici lett volna a második de akkor nem alkottunk egy párt, így õ nem szerette volna megtartani, így 2011 március 1-jén abortuszra mentem.és 2011 áprilisban kibékültünk. szóval mindennek egy éve már.békülésünkre rá egy hónapra úgy döntöttünk h babát szeretnénk.(eddig sajnos eredménytelenül.)
vélhetõleg olyan aki értelmes választ ad, nem pedig a szomszéd Rozitól hallottakat mondja tovább népmeseszerûen, mint itt sokan..
na aztan milyen orvos? :) )
Kedves utolsó, tök mindegy, hogy élõ volt-e az embrió, a mûtéti eljárás ugyanaz. A méhnyálkahártya vastagságát hormonális hatások determinálják, abortusz szövõdménye nagyon durva mûhibánál lehet méhnyálkahártya-probléma, amirõl egyértelmûen tudna a kérdezõ. Egy orvos.
Pedig elõször orvoshoz menj. Az abortusznak (Fõleg ha mûvi, tehát élõ volta az embrió) számos "mellékhatása2 van, többek közt h nem tud jól regenerálódni a méhnyálkahártya, ez pedig a terhesség ugye egyik fõ tényezõje, ennek a vastagsága.... De a az is lehet, h teljesen más, és nincs köze az abortuszhoz abszolút. Orvos kellene, h lásson!
El tudtad gyászolni a meg nem született gyermekedet? Létezik lelki eredetû meddõség is. Egy családterapeuta nagyon sokat segíthetne nektek!

Vajon igaz? Én taliztam egy srácal kb 3hétig és olyan fura volt olyan volt mint aki csak félénk és azért még meg sem csókol. Aztán vissza hallotam h azt mondta azért volt ilyen mert nem akart tőlem semmit csak azért talizot velem mert egyedül volt .

nem tudom h mennyire lehet igaz álitolag talizgat a lányokkal és amikor már letudná ?ket fektetni akkor inkább elmenekül.jó nálunk nem volt ilyen mert kidobtam mert hazudot azt mondta dolizik és közbe bulizik

Legjobb válasz: Talán igaz, talán nem.

Talán igaz, talán nem.
Sose értettem, miért az ilyen töketlen férfiak kellenek a lányoknak. Én mindent kimondok, õszintén, aztán mindegyik elzavar... :')
A kérdező hozzászólása: na van értelme csak ugy talizgatni valakivel csak idõ és pénz pazarlás nem?

Az előző menzesz előtt kb.1héttel megszakításos módszerrel "védekeztünk". Akkor megjött. Most egy kb egy hete, egy fél napig szúró fájdalmat éreztem az alhasam egyik oldalán ( ilyen volt már velem korábban is. ) (? )

Ma kellene megjönnie, de még semmi el?jele nincsen, csak egy kicsit szurkál a hasam ott mint a múltkor.

Legjobb válasz: Ha eltelt már 2 hét, lehet.

Ha eltelt már 2 hét, lehet.
Aktus után 2 héttel érdemes tesztelni.Ha napi rendszerességgel szexelsz, akkor pedig havonta érdemes.
Ha akkor megjött, és azóta nem voltatok együtt, akkor tuti nem vagy terhes. Megszakítással amúgy sem egyszerû teherbe esni. A te esetedben (gondolom nem akarsz babát), irtó szerencsétlennek kell lenned ahhoz, hogy akkor, és megszakítással teherbe ess.

Napi 1 szem frontint 0, 25mg-ot szedek szorongásra, bevettem kb 1 órája, de tiszta feszült vagyok, gyomoridegem van, elmúlik a bogyótól, vagy vegyek be még egyet? Volt már igy más is?

Legjobb válasz: Az orvos mit javasolt, mire szeded pontosan? Én is ezt szedem, napi 3 db-ot a 0.25-ösbõl, és nálam is volt olyan, hogy egy kevés volt, én másfelet vettem be. Próbálj elõször még egy felet bevenni. Jobbulást!

Az orvos mit javasolt, mire szeded pontosan? Én is ezt szedem, napi 3 db-ot a 0.25-ösbõl, és nálam is volt olyan, hogy egy kevés volt, én másfelet vettem be. Próbálj elõször még egy felet bevenni. Jobbulást!
szia!ha eddig még nem múlt el a szorongásod, akkor még délben nyugodtan be vehetsz e fél 0.25 mg Frontint. Ha még este felé sem múlik, akkor beveheted 6 óra kölül a másik felét is. Csak akkor alkoholt egész nap nem szabad fogyasztanod, és autót sem ajánlott vezetned. Üdv: Nóri (egy patikus)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Elmúlt délre, szerencsére, igy nem is vettem be. Szorongásos panaszaim voltak, és tüneteim, fej zsiborgás, bizonytalanság érzés, gyomor ideg.Az orvos reggel egyet, és ha szükség van rá akkor este is egyet kell bevennem.De erre még nem került sór, csak napi egyet szedek.
nem fog fájni.nagyobb a valószínûsége, hogy inkább élvezni fogod.
De lennék a fiú helyében... :P (fel fogod falni)
Most majd az fog fájni, hogy miért nem vele volt az elsõ. Vagy hogy miért megint egy ilyen szerencsétlent fogtál ki. Attól függ, milyen lesz. A lányoknak mindig fáj valami.
Vállalom a fõprobát :) Gyere szeretkezünk egy jó nagyot, és mire a barátoddal leszel, már beleszel járatva

Fogamzásgátlót szedek rendszeresen de egyszer volt egy enyhébb hasmenésem (kb fél óra után a gyogyó bevétele után) és félek hogy terhes lettem vagy valami. Ha igen kb egy hetes lennék vagy max 2. Ilyenkor van már valami jel?

Átlátszó folyásom van mint máskor is, néha fehéres jön de nagyon minimális a fehéres. A hasamat keménynek ézem picit, de nem fáj, a hátam fáj mostanában de lehet emelgetek a munkahelyemen és azért.

Legjobb válasz: ja még annyi hogy nem most kezdtem el szedni hanem már több mint fél éve szedem rendszeresen.

A kérdező hozzászólása: ja még annyi hogy nem most kezdtem el szedni hanem már több mint fél éve szedem rendszeresen.
Semmi okod izgulni. Ha a tabletta mégsem tudott felszívódni, akkor sincs semmi gond.Folyamatos szedés mellett nem kell ettõl tartanod.Egy nap alatt nem fog megérni a pete, és megrepedni a tüszõ.Ez kizárt!
A kérdező hozzászólása: dec 22-én kellene megjönnie majd. :)
A kérdező hozzászólása: huhh ez megnyugtat, akkor nem csak én vagyok így. énmeg azért rettegek mert már volt egy abom mivel túl fiatal vagyok nem tarthattam meg és most se tarthatnám, mert tanulok és nem jönne össze sehogysem, azóta bogyót szedek amióta ez az eset t9rtént és nagyon remélem hogy nem lesz semmi gáz. :) köszi a válaszaitokat!
én másfél éve szedem a gyógyszert, 1 szemet elfelejtettem bevenni az utolsó levélnél. Míg meg nem jött a menzim, rettegtem ( nem tarthatnám meg, betegség miatt), rendszeresen hányingerem volt, érzékeny volt a mellem, iszonyatosan fájt a hátam. terhességi tünetnek megfeleltek volna. de mióta megvan a menzim, minden tünet elmúlt. a képzelet csúnya dolgokat produkál.
Ha kb fél órával a tabi bevétele után volt hasmenésed, akkor nem kell aggódnod. Annyi idõ alatt a gyomorból se szívódott fel semmi, nemhogy a beleiden átjutva kimenjen belõled a hasmenéssel. A terhesség tipikus jelei a vérzés kimaradása után 1-2 héttel jelentkeznek elõször, amikor 5-6 hetes terhes az ember lánya. Egy héttel az aktus után még a beágyazódás sem kezdõdött el, terhességi jelek pedig még bõven nincsenek - mitõl is lennének?
Csinálj egy tesztet!Mikor kellene legközelebb megjönnie?
A kérdező hozzászólása: a 8ik csomagnál tartok tehát már lassan 9 hónapja szedem.
A kérdező hozzászólása: egyszer volt ilyen eset, de sajna nem pótoltam a bogyót, de abban reménykedem hogy már régóta szedem így biztosan hatással van ha egy szem " kimarad" vagy csak kevésbé szívódik fel.
Szerintem, ha már tényleg fél éve szeded és rendszeresen, akkor nem lehet baj.Én igaz több éve szedem, de nekem kb.5 napig ment a hasam és semmivel sem védekeztünk mellette és semmi baj.
ha csak egyszer fordult elõ nem kell hogy aggodj a terhesség ténye miatt.
A kérdező hozzászólása: Megjött 22-én amire vártam, tehát ezek szerint nem okozott semmi gondod a hasmenés. :) Köszi a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32.. itt a görbém
Ú, jó sok pénzt elköltöttél tesztekre! Kár olyan korán terhességi tesztel próbálkozni úgyse mutat ki semmit. De egyébként szép a görbéd, ugyhogy nincs kizárva a baba. Ha holnapután sem jön meg akkor tesztelj , szerintem.
Még mindig azt tudom írni - már korábban is javasoltam - hogy várd meg a nemvártot, addig ne tesztelj, próbáld meg kibírni! Nagyon esélyes a görbéd, szépen fent van a hõd, szorítunk, hogy ne essen le!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!