Találatok a következő kifejezésre: Kb. egy picit (136 db)

20 hetes kismama vagyok 2. terhsséggel. Már kb a 18 hét óta mozog a pici, de még nem rugdos csak szerintem forgolódik. Tegnap óta viszont épp hogy nyom egy picit néha, mintha nyújtózkodna, de ritkán. Nem baj ha nem rugdos összevissza?

Itt ott feszít néha egy kicsit,aztán ennyi.És általában este mocorog,és csak ha elfekszem.Más babája is ilyen kényelmes,és lusti??

Legjobb válasz: Az enyém nagyon lusti volt végig. :-) Néha rúgott 1-et, de nagyjából szolídan azt is. De miután megszületett is halálosan nyugodt természetû baba volt, kb. 1 héten egyszer sírt egy pár percet. Szóval szerintem csak arról van szó, hogy õ teljesen más természetû baba lesz, mint az elsõ babád. Van ilyen. Amíg mozog, bármilyen óvatosan teszi is, addig nincs gond.

Az enyém nagyon lusti volt végig. :-) Néha rúgott 1-et, de nagyjából szolídan azt is. De miután megszületett is halálosan nyugodt természetû baba volt, kb. 1 héten egyszer sírt egy pár percet. Szóval szerintem csak arról van szó, hogy õ teljesen más természetû baba lesz, mint az elsõ babád. Van ilyen. Amíg mozog, bármilyen óvatosan teszi is, addig nincs gond.
Nekem is a második késõbb kezdett el aktívan mozogni. Az elsõt már 16 hetesen éreztem, õt meg csak a 19. héttõl. Most 25 hetes viszont olyan bulit szokott csapni, hogy csillagokat látok!!! Lehet, hogy neked is beindul, de az is lehet, hogy kis nyugodt babó lesz! Szép babavárást!!
20 hetesen még azért elég picik és jól elférnek a pocakban, tudnak ide oda úszikálni, sztem majd késõbb fog erõteljesebben rugdosni.

Hogy néz ki a napirendetek, vagy jól megoldjátok-e, ha van egy pici pár hetes baba és egy nagyobb tesó, aki még otthon van, aki kb .2, 5 éves?

Legjobb válasz: 25 hónapos volt a nagyobb,mikor a pici született. Rugalmasan,de a kicsi napirendjét igazítottam a nagyéhoz.Délelõtt lent aludt a babakocsiba(ébredés után gyors szoptatás,reggeli)aztán délben a nagynak ebéd,közben a kicsi szopizott, utána együtt aludtak,a délután már nem volt "feszes",vagy bent voltunk vagy kint. De mivel picinek született a babám keltegetnem kellett,hogy egyen,de sztem amúgy is azt csináltam volna,mert különben nem tudtam volna ellátni a nagyot. Elsõ 3 hétben kaptuk az ebédet,utána belezsúfoltam valahova a fõzést:) Nem volt egyszerû de most már 3 és 1 évesek és visszanézve tök gyorsan elment ez az idõ:)

25 hónapos volt a nagyobb, mikor a pici született. Rugalmasan, de a kicsi napirendjét igazítottam a nagyéhoz.Délelõtt lent aludt a babakocsiba(ébredés után gyors szoptatás, reggeli)aztán délben a nagynak ebéd, közben a kicsi szopizott, utána együtt aludtak, a délután már nem volt "feszes", vagy bent voltunk vagy kint. De mivel picinek született a babám keltegetnem kellett, hogy egyen, de sztem amúgy is azt csináltam volna, mert különben nem tudtam volna ellátni a nagyot. Elsõ 3 hétben kaptuk az ebédet, utána belezsúfoltam valahova a fõzést:) Nem volt egyszerû de most már 3 és 1 évesek és visszanézve tök gyorsan elment ez az idõ:)
A kérdező hozzászólása: és nem estél kétségbe, hogy a naggyal kevesebbet tudtál foglalkozni? vagy hogy nappal nem tudsz pihenni, mert éjszaka meg kelni kellett? (már ha kellett neked kelni) bocsi a hülye kérdésekért

Agyrázkódásom volt kb.3 hete. Beütöttem a homlokomat és elvesztettem az eszméletemet több órára. Meddig marad egy pici csomó az ütés helyén? Amikor hozzáérek egy kicsit érzékeny.

Legjobb válasz: Borogasd be, és jó pár nap múlva elmúlik, de ha néhány ÓRÁRA veszítetted el az eszméleted, akkor szerintem nemártana egy koponya ct!Vagy lehet hogy már túl is vagy rajta!Szóval az ütés helye egy ideig érzékeny lesz, nekem kb 23 hét alatt múlt el egy hasonló!

Borogasd be, és jó pár nap múlva elmúlik, de ha néhány ÓRÁRA veszítetted el az eszméleted, akkor szerintem nemártana egy koponya ct!Vagy lehet hogy már túl is vagy rajta!Szóval az ütés helye egy ideig érzékeny lesz, nekem kb 23 hét alatt múlt el egy hasonló!
lol xD

Régebben kb 1 éve. A péniszemen a bõrt teljesen le tudtam húzni fájdalom nélkül. , és azóta nem nagyon megy. és fáj is egy picit. Szex közbe nemzavar. Sose zavar. Csak, hogy picit fura. Szerintetek?

..orvoshoz nem szeretnék menni,valahogy házilag akarnám megcsinálni, mindig próbáljam jobban lehúzni az bejöhet?

Legjobb válasz: mosatlan péniszt kap be a csajod? ma már nem vacsorázok :( menj orvoshoz! 30+F

mosatlan péniszt kap be a csajod? ma már nem vacsorázok :( menj orvoshoz! 30+F
ORVOS! Begyulladhat, sõt ha hátracsúszik el is szoríthatja a makkodban a fityma a vérkeringést. Én nem halogatnám...
Egyél krumplit, de csodát azért ne várj.
Nekem a Revalid jó volt, de azzal se lesz 2 hónap mire akkorára megnõ.. Inkább 1-2 év.
Nem lehet extrém módon felgyorsítani a hajnövekedést semmivel. A vitaminok, ricinusolaj segíthet, de ne várj tõlük csodát! Vannak ilyen , , szépségkapszulák" is, nem tudom mennyire hatásosak, a jobb minõségûek lehet, de attól sem fog 5 centit nõni 1 hónap alatt a hajad! Ha nagyon utálod a rövid hajat, akkor esetleg a póthajat ajánlom, meg lehet csinálni nagyon ízlésesen is!
Nekem is volt ilyen gondom. Sörélesztõt esetleg kipróbálhatod, nekem egy kicsit meggyorsította, de egy évnél hamarabb biztos, hogy nem fog akkorára. :/ Sajnálom, hogy megbántad, én is megtanultam az eset után, hogy fodrászt MINDIG átgondolni. :)
Nekem a Biovanne-tól nõtt a hajam elég szépen. Mell alá ért már jóval mikor levágattam vállig érõre, most megint növesztem. A Ricinust még nem próbáltam, de kifogom. Valóban nem fog megnõni hamar a hajad, az is csoda ha havi 2cm-t nõni fog ezektõl.

Peteérés után 6 nappal nagyon picit fájt a méhem (csak kb fél órát) és egy pici rózsaszínes lett a papiron. Beágyazódás lehet már?

Legjobb válasz: Én pont ugyanígy voltam, csak pé után a 7. napon. Mondjuk nekem nagyon begörcsölt aznap a méhem. Most 6 hetes vagyok! Majd írd meg mi lett!

Én pont ugyanígy voltam, csak pé után a 7. napon. Mondjuk nekem nagyon begörcsölt aznap a méhem. Most 6 hetes vagyok! Majd írd meg mi lett!
elképzelhetö, de sztem korai. vagy megsérült a hüvelyed vagy cista van, vagy terhes vagy mégis. annyi minden lehet, bocs, nem tudtam jobbat irni.. de szurkolok..
A kérdező hozzászólása: Na...ez bíztató hir :) . Köszönöm!! Majd mindenképp megírom mi lett az eredmény. És te rendesen görcsöltél..az nem semmi. Mennyi vér jött??
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32.. itt a görbém
Ú, jó sok pénzt elköltöttél tesztekre! Kár olyan korán terhességi tesztel próbálkozni úgyse mutat ki semmit. De egyébként szép a görbéd, ugyhogy nincs kizárva a baba. Ha holnapután sem jön meg akkor tesztelj , szerintem.
Még mindig azt tudom írni - már korábban is javasoltam - hogy várd meg a nemvártot, addig ne tesztelj, próbáld meg kibírni! Nagyon esélyes a görbéd, szépen fent van a hõd, szorítunk, hogy ne essen le!

Kb. egy hete picit barnáztam. nagyon megijedtem, pihi meg minden. Volt már vetélésem. Most viszont nagyon hányok. Lehet baj a picivel?

10 hetes vagyok. Köszi

Legjobb válasz: Biztos rendben van, ne aggódj! Igyál apránként sok folyadékot, próbálj kicsit enni. El fog múlni! Ha nem leszel jobban, azért keresd meg az orvosodat, hátha gyógyszerrel segít. Jobbulást!

Biztos rendben van, ne aggódj! Igyál apránként sok folyadékot, próbálj kicsit enni. El fog múlni! Ha nem leszel jobban, azért keresd meg az orvosodat, hátha gyógyszerrel segít. Jobbulást!
szia. én a helyedben elmennék az orvoshoz mindenféleképpen!!! figyelj bajod nem származhat belõle ha minden rendben van akkor meg legalább megnyugszol!nekem is volt vetélésem 6 hetesen ugyhogy el tudom képzelni hogy félted a picurt de ne aggódj biztos nem lesz semmi baj nagyon szoritok nektek!!!üdv
A barnázgatás sok mindenkinél elõfordul, ez nem ok az aggodalomra. A hányásos rosszullétek a terhesség velejárói, ha eddig nem volt, lehet, hogy nálad most kezdõdik csak. Van aki a 9 hónapot végigöklendezi, mégsincs semmi baj, ettõl nem lehet semmi gond a babával. Ajánlják a gyömbéres kekszet hányinger ellen, ill. ha iszol, csak kortyokat és jó hidegen, mert a hideg folyadék csökkenti a bélbolyhok irritációját. Remélem hamarosan jobban leszel!
Én úgy tudom, hogy a hányás annak a jele, hogy a baba jól van. Sokan ezzel nyugtatják magukat, hogy amíg hánynak, tudják, hogy a baba jól van, tehát én ezt jó jelnek tekinteném. De az orvos meg tud nyugtatni:-)

Corsa b 99-es 1.2-es 16v-s néha fölleg ha pár napot ál beinditás után iszonyuan zakatol/kattog ami kb 5másodperc alatt szinte megszünik (de belüröl még halható egy picit majd mikor eléri a 70 80 fokot teljesen abahagyja (kb 3-5 perc)?

milehet a gond? Komoly? Sajnos nincspénz szervizre

Legjobb válasz: ui: fölleg a beinditás utáni pár másodperc aggaszt nagyon kattoG:( 2honap alatt (400km-er alatt 2x fordult elõ)

A kérdező hozzászólása: ui: fölleg a beinditás utáni pár másodperc aggaszt nagyon kattoG:( 2honap alatt (400km-er alatt 2x fordult elõ)
Csattog a hidrotõke szerintem.
A kérdező hozzászólása: de mitöl? nemrég vettem magánszemélytöl 1sõ autom 10w40-es agip olaj van benne (ami szép aranyszinû állitolag 5ezerel elötte cserélte anyit mondott hogy olajszürõt elég minden 2.olajcserékor cserélnem lehet ez a baja? (106 ezret futott)
Igen, az a baja, amit elõttem is írtak. Kell egy kis idõ, amíg "feláll" az olajnyomás. Ereszd le az olajat, cserélj szûrõt, ha friss az olaj akkor nyugodtan visszatöltheted.
Furán hangzik, de nem okoz gondot, csak rossz hangja van.
olajszûrõnél van gagyi változat, amibe nincs szelep, mielõtt felrakod fújj bele a közepébe, ha lehet, akkor abba nincs szelep, az szar, ha nemtudsz belefújni, csak szívni, akkor jó.Ha van benne szelep, az nemengedi el az olajat, tehát hosszabb állás után nemkell újratermelnie az olajzást..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat hó elején az lesz az elsõ hogy veszek a bárdi autotol egy "szelepes" olajszürõt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!