Találatok a következő kifejezésre: Kb. egy nem (2297 db)

Kb egy éve nem tul nagy rendszerességgel dohányzok. (egy héten 3-4x egy-egy szálat). Késö abba hagyni hogy még nöljek?

nem szoktam rá csak haverokkal elszivok egy-egyszálat.De félek hogy nem növök meg..túlkés? abbahagyni a növésem érdekében?

Legjobb válasz: Szerintem a növekedéshez nem sok köze van a dohányzásnak. Ne amiatt akarj leszokni, hogy nagyobbra nõj! Lehet, hogy egyébként sem fogsz már sokat nõni, ez sokban függ attól is, hogy a családodban mi a jellemzõ magasság. Azt mondják, kb. meg lehet saccolni, hogy milyen magas lesz az ember felnõtt korában, ha a kétéves kori magasságát megkétszerezik. Nekem kb. bejött. Egyébként én sem vagyok sokkal magasabb, 162 cm-re sikerült "felküzdenem" magam. De jóból kicsit adnak! :) (26/L)

Szerintem a növekedéshez nem sok köze van a dohányzásnak. Ne amiatt akarj leszokni, hogy nagyobbra nõj! Lehet, hogy egyébként sem fogsz már sokat nõni, ez sokban függ attól is, hogy a családodban mi a jellemzõ magasság. Azt mondják, kb. meg lehet saccolni, hogy milyen magas lesz az ember felnõtt korában, ha a kétéves kori magasságát megkétszerezik. Nekem kb. bejött. Egyébként én sem vagyok sokkal magasabb, 162 cm-re sikerült "felküzdenem" magam. De jóból kicsit adnak! :) (26/L)
DohányzoM, nõJek, és a cigarettának ehhez semmi köze, fõleg nem heti 3 szálnak. Ez nem azt jelenti, hogy egészséges lenne, de nyugi, a növekedésbe nem szól bele, sõt egy 17 éves lány esetében már semmi nem hoz plusz centiket. Elõbb sem: ez genetika, bele kell törõdni, teljesen hétköznapi a magasságod különben. Sajnálom, ez van.
Olyat, hogy dohányzok, meg nõljek nem lehet elgépelni, köszönd meg a segítséget, ha már kaptál, örülj, hogy javítottak! Vagy írj helyesen és akkor nem fognak kijavítani.:) Nem én javítottalak, de a stílusod eléggé gáz. 19/F.
Nem szórakozunk veled, csak én spec nem értem, miért oktatod ki azt, aki segítõ választ adott. De írtál bénán, és neked áll felljebb- ez az igazi rossz. Fogadjunk, most sem érted, mi a baj ezzel. Nah, ez viszont a te bajod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.. a három kedves fiúnak csak annyit, hogy mindenki magából indul ki..:) és biztos tartalmas életetek van, ami abból is látszik hogy itt ültök és velem szórakoztok :) . nem értem miért kell beszólni azért mert elírtam valamit..ez nem helyesírási verseny.Ez egy oldal ahol kérdezel olyan dolgokat ami eszedbe jut és valaki válaszol rá.És képzeld tanulok..jó sokat..mivel elég nehéz gimnáziumba járok, de egyébként semmi közöd hozzá. Annyira rossz, hogy vannak ilyen emberek a világon mint ti!
Én 175 cm magas vagyok:) És 10 éve dohányzok 15 éves korom óta. És nem hogy összementem de 5 cm-t nõttem a középiskolás éveim alatt:) Úgyhogy nyugi, nem mész össze:)
Összemegy? Te nem csak sült bunkó vagy- ami a stílusodat illeti- hanem komplett hülye is... Tanulj és tanulj meg helyesen írni, nem sok ember kíváncsi a primitív riposztjaidra. Aki kijavított, annak igaza van:S 18/F
A kérdező hozzászólása: hidd el nem gáz a stílusom..biztos élöben nem láttál még : )..És ha nem a kérdésre válaszolsz akkor minek pötyögtetgetsz be hülyeséget?Szerintem nem sok ember kiváncsi az okoskodásodra..már booocccs Amugy kb mindenki ezt mondja hogy ha cigizik az ember akkor "összemegy".. :DD
nem befolyásolja a növekedésedet a cigi.... ez hol hallottad?
17 évesen már tuti biztos hogy max centiket nõsz. De minek dohányozni azt nem értem!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.. amugy nem ahelyesirást kéne javitani mert tudod van olyan hogy 'elgépeled..'
Igen, túl késõ már abbahagyni. Ha az utolsó hónapban nem szívtad volna, akkor mostanáig már nõhettél volna vagy 20 centit. peched van... :( 18f

Dod chow? Mennyi kaját kell adnom belőle a 2hónapos mops kutyusomnak? Napi 5x etetem, kevéske dog chow puppy bárány+csirke keverékkel! Mert neten nem találtam róla semmit! Az egész napi adagja kb egy maréknyi!? Mennyit adjak neki?

Legjobb válasz: Kisméretû a kutyusod (kevés a fogyasztása), vehetnél neki normálisabb ennivalót is, mint a gabonával teli Dog Chowt, pláne egy ilyen érzékeny fajtának, mint a mopsz! Napi 4x adj neki enni, kb 30-40 grammot alkalmanként. 4 hónapos korától fél évesig napi 3x a napi adagot (kb 130-150 gramm) elosztva Majd fél évestõl 1 évig 2x 1 évestõl elég 1x

Kisméretû a kutyusod (kevés a fogyasztása), vehetnél neki normálisabb ennivalót is, mint a gabonával teli Dog Chowt, pláne egy ilyen érzékeny fajtának, mint a mopsz! Napi 4x adj neki enni, kb 30-40 grammot alkalmanként. 4 hónapos korától fél évesig napi 3x a napi adagot (kb 130-150 gramm) elosztva Majd fél évestõl 1 évig 2x 1 évestõl elég 1x
18:47! Gondoltál már arra, hogy a kérdezõ esetleg kimérve veszi? Elsõ válaszolóval teljesen egyetértek, én is hasonlókat mondanék. :)
A zsákon rajta van!
Ha kimérve veszi akkor írja le információnak hogy tudjuk, vagy kérdezze a boltost, nézze meg a zsákot a boltban amibõl kimérik. Stb... Szóval van megoldás. Különben sem szentírás ami oda van írva. Ha a kutya jól van akkor mindegy.
min. 1 éves koráig én prémium nimõségû táppal etetném a dog chow közepes minõségû egy ilyen méretû kiskutya alig eszik valamit, egy 15 kilos zsák kaja szerintem 4-5 hónapig elég neki nagyon meghatározza élete során az egészségi állapotát, hogy most mivel eteted.. kevesebb gondod lesz vele felnöttkorában ha most jó kaját adsz neki
A kérdező hozzászólása: Elõször is, a dog chow jó minõségû kutyaeledel!Igen kimérve vettem, és a bolti eladó"csak egy maréknyi adag" válaszával nem voltam megelégedve!Ezért gondoltam ha valakinek mopsza van, akkor biztosan tudná rá a választ!Köszönöm válaszokat!
Igen!
Nyilván Te se gondolod komolyan, hogy ennyivel jól tudod tartani a szervezetedet... Ha félsz az elhízástól, tegyél róla, h ne szedj föl súlyt (bár a BMI alapján elég nevetséges ez az aggodalmad), de annak nem a drasztikus kalóriacsökkentés a módja, hiszen attól csak lelassul az anyagcsere. Egyél bátran húst, tudd, hogy a zsír is nagyon fontos, és NEM lehet tõle hízni, egyél nyugodtan zöldséget, amennyi jólesik, és mértékkel gyümölcsöt. A tejet a helyedben kerülném a benne lévõ IGF miatt.
A kérdező hozzászólása: Vegetarianus vagyok
Sokkal többet kell enni normál életvitel mellett is. Ha húst nem eszel, akkor egyél sok fõzeléket, gyümölcsöt, tejtermékeket, tojásételeket, stb. Ma meg egyél vacsira egy nagy karéj fokhagymás pirítóst lágy tojással, citromos-mézes teával! Utána valami nassolni valót... Jó étvágyat! :)
Rendkívül keveset eszel és semmilyen elõnyöd nem fog ebbõl származni hosszútávon. Legyengíted a szervezeted, a tested zsírt fog raktározni, a bõröd petyhüdt lesz, fáradékony leszel stb.
háááááát a testvérem 158 centi és ö ennyi kg szoval szedhetnél magadra egy kicsit z egéségesebb lennél hidd el velem is ez volt és hidd el szedtem magamra egy kicsit (173cm és 49 kg voltam) és jobban nézek ki a melleim is nagyobbak mindenképp csináld meg én orvos véleményét kértem ki ai adott nekem egy étrendet Sok sikert !

A macskám hasas és már kb egy hete látszódik szemmel hogy mozognak benne a kismacskák és nem tudom hogy kb mikor születnek meg a kiscicák?

Legjobb válasz: a terhesség kb 2 hónapig tart a macskáknál,sztem pár hét muúlva 1-2,szulni fog.Majd írj mi lett.

a terhesség kb 2 hónapig tart a macskáknál, sztem pár hét muúlva 1-2, szulni fog.Majd írj mi lett.

Sosem lovagoltam igazi oktatónál, a barátnőm tanított. Eddig nem érdekelt, most azonban megtetszett a díjlovaglás. Hol találok olyan oktatót, aki tanít, de nem kerül egy egész vagyonba? és mennyi kb. egy óra?

Legjobb válasz: Szerintem bárhol találsz oktatót, és szerintem az oktatótól függ mennyibe kerül egy óra. Szerintem átlagban úgy kb. 2000-2500 ft.

Szerintem bárhol találsz oktatót, és szerintem az oktatótól függ mennyibe kerül egy óra. Szerintem átlagban úgy kb. 2000-2500 ft.
A kérdező hozzászólása: hát egy átlag óra annyi, de mennyi egy DÍJLOVAGLÓ ra? és nagykovácsi közelében hol van ilyen?
Ne haragudj, de ha a barátnõd tanított, aki nem egy szakképesített, papírokkal rendelkezõ oktató, akkor valószínûleg neki nincs annyi képzettsége, hogy felelõsségteljesen oktathasson valakit, ezáltal kb. a negyedét tudta átadni neked az Õ nem túl mély tudásából. Tehát nem nehéz belõni, hogy mennyire érthetsz a lovakhoz. (ezt most minden rosszindulat nélkül :) ) Elõször ne díjlovas edzõt keress, hanem menj el egy lovardába és vegyél órákat, aztán úgy 1-2 év múlva regisztráltasd magad egy egyesületbe, és akkor talán már szóba is állnak veled nevesebb, versenyre felkészítõ edzõk. :) De így, "a barátnõm tanított eddig" módon elég nehéz lenne egybõl egy díjlovas, komoly edzõ kezébe kerülni. Azért sok sikert, bármi megtörténhet!
A kérdező hozzászólása: de már oktatónál is vagyok háromnegyed éve, tudok vágtatni, ugrattam már!
Egyenlõre, az alapok megtanításához kiválóan megfelel az az edzõ, amihez most jársz, mivel a díjlovaglás az alapja mindennek, nem véletlenül az a másik neve, hogy idomító munka...
*akihez
Bocsi, de az egyik kommentedben azt írtad, hogy háromnegyed éve jársz oktatóhoz, viszont a kérdésedben azt írtad, hogy sohasem lovagoltál igazi oktatónál. Az "igazi" nálad mit jelent? Meg most lovagoltál oktatónál vagy sem? Nem vág
*nem vágom sajnos :P
Igazából ha a barátnõd ért hozzá csak papírja nincsen róla az nem baj, sokszor akinek nincsen edzõi papírja többet ért a dolgokhoz , mint akinek van. Kérdés mennyire szakképzet a barátnõd? Egyébként az nem kizáró ok , hogy nem tudsz semmit attól még mehetnél egybõl egy díjlovas edzõhöz , vannak akik nem csak haladókkal és profikkal foglalkoznak , hanem kezdõkkel is.Az ár helyenként, emberenként eltérõ, attól is függ van -e saját lovad vagy sem.
nem fog fájni.nagyobb a valószínûsége, hogy inkább élvezni fogod.
De lennék a fiú helyében... :P (fel fogod falni)
Most majd az fog fájni, hogy miért nem vele volt az elsõ. Vagy hogy miért megint egy ilyen szerencsétlent fogtál ki. Attól függ, milyen lesz. A lányoknak mindig fáj valami.
Vállalom a fõprobát :) Gyere szeretkezünk egy jó nagyot, és mire a barátoddal leszel, már beleszel járatva

Már kb. egy hete nagyon fáj a csipőm főleg éjszaka, gondolom folyamatosan tágul. Van valami jó tippetek arra, hogy hogyan enyhíteni ezt a fájdalmat? Párnát mindig teszek fekvéskor a térdeim közé, de nem sokat segít. 32 heteske

Legjobb válasz: Szia! Én a 34. héten járok, de már elég régóta küzdök ezzel a problémával. Én is teszek párnát a lábam közé, kicsit kényelmesebb, de a csípõfájáson nekem sem segít. Kb 2 óránként mennem kell wc-re, olyankor picit megmozgatom a lábaimat, utána bírom a fekvést egy darabig. Állandóan forgolódom egyik oldalról a másikra,amikor elkezd fájni, de egy idõ után már ez sem segít. Szerintem ez ellen nem nagyon lehet mit tenni, ki kell bírnunk!

Szia! Én a 34. héten járok, de már elég régóta küzdök ezzel a problémával. Én is teszek párnát a lábam közé, kicsit kényelmesebb, de a csípõfájáson nekem sem segít. Kb 2 óránként mennem kell wc-re, olyankor picit megmozgatom a lábaimat, utána bírom a fekvést egy darabig. Állandóan forgolódom egyik oldalról a másikra, amikor elkezd fájni, de egy idõ után már ez sem segít. Szerintem ez ellen nem nagyon lehet mit tenni, ki kell bírnunk!
Csatlakozom az elõttem íróhoz, ezen semmi nem segít, az ízületek fellazulnak a hormonális hatás révén és a szülés közeledtével ez a hatás még inkább érvényesül.Sajna ki kell bírni!
Nekem a derekam fáj, és én a kezemet teszem alá. Persze totál elzsibbad, de a derekam fájdalmán enyhít. 33 hetes

Eddig szinte minden nap maszturbáltam. De úgy 3 hete kb. egyre ritkábban akartam. Most kb.1 hete nem maszturbáltam és nem is naon kivanom, de ha kell feláll. miért nem kivanom annyira mint régen? 17/F

Legjobb válasz: Kiürült a tár...nincs tovább, elõtted egész életedre való munícióját egy pár doboz zsebkendõbe... Jaj.... :) Édes egy Apám! Én megmondom õszintén, mikor én voltam 17 én is lõttem mindenre, ami mozog...de 17 évesen nem gondoltam, hogy valami bajom van, mert csak annyiszor kívánom a jobb kezem, ahányszor általában normális...

Kiürült a tár...nincs tovább, elõtted egész életedre való munícióját egy pár doboz zsebkendõbe... Jaj.... :) Édes egy Apám! Én megmondom õszintén, mikor én voltam 17 én is lõttem mindenre, ami mozog...de 17 évesen nem gondoltam, hogy valami bajom van, mert csak annyiszor kívánom a jobb kezem, ahányszor általában normális...
Hússzor.... helyette inkább a helyesírást gyakorolnád, mindjárt te írnál a legszebben az osztályban...
nekem akkor van ijen ha fárat vagyok keveset alszo, streszelek, sietek, sok programom van, ha nem néztem pornot szerintem mindenkinél van egy-két hetes szúnet így évente két évente egyszer (pedig nálam van, hogy egyhéten akár 20 alkalommal is maszturbálok)
elõtted=ellõtted...bocsánat, az automatikus javító kijavította elõttedre...
nemtudom minek kell ennyit verni.... ezzel azt éritek el hogy a húsvér nõre meg ha oda kerül a sor, alig fogtok felizgulni. verjétek ki heti 3x azt csá. mér kell hokifüggõnek lenni?

Van egy Asus laptopom, nem túl sokat bír már az aksia, kb. egy órát, szeretnék venni egy új akkumulátort bele. Szerintetek kb. mennyibe fog kerülni ez nekem?

Egyébként lehet nagyon idiót kérdés, de hol is lehet pontosan ilyesmit beszerezni? Van egy Photoholl a szomszéd városban, azt tudom, hogy ott laptopokat is árulnak. Oda érdemes lenne elmennem körülnézni?

Legjobb válasz: Milyen a laptopod márkája és típusa? Így láthatlanba 20k-t mondanék.

Milyen a laptopod márkája és típusa? Így láthatlanba 20k-t mondanék.
valóban... 15-20 ezerért szoktak lenni, de természetes változó az ára. + teljesítményben is lehet több modellnél választani kisebbet, nagyobbat
utángyártott akkumulátorok 12-15.000 környékérõl indulnak, gyári valahol 20-30 között lehet. ha nincs a környéketeken ilyen bolt, egyszerûbb lenne interneten megrendelni. Photo hall szerintem nem foglalkozik laptop akkumulátorokkal.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm mindenkinek! Õszintén egy kicsit kevesebbre számítottam, de akkor most már reálisan látom a dolgokat. Egyébként egy Asus X5DI laptopról van szó.

Egy lány tetszik. Most szakított pasijával kb egy hete és kb fél évig jártak. Szombaton voltunk is vele bulizni ismerkedtünk. Meg tesi érintések is voltak stb. de smárolni még nem. Várjak még vele? Vagy csak a barátját akarta bennem látni?

mellesleg hétvégén mennék bulizni de egy olyan társasággal aki nem szeretné meghívni ?t meg a bsrátn?jét de én még kettesbe is simán el mennék vele viszont koppani meg nem akarok

Legjobb válasz: hat akkor meny el a buliba majd hívd el és beszélgessetek egyet kettesben bokoly neki kedveskedjél és légy udvarias. sok szerencsét

hat akkor meny el a buliba majd hívd el és beszélgessetek egyet kettesben bokoly neki kedveskedjél és légy udvarias. sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: elhívjam disoba vagy nem ?
Hát az se rossz, de ott nem lehet beszélgetni! :) Sztem hívd el egy kávéra, teára és ott beszélgessetek!:)
A kérdező hozzászólása: nem hiném ilyen helyre nem hívom el.akkor már étterem vagy ilyesmi?
Beszélgessetek, de azonnal ne rohand le õt, h tetszik neked, mert kitudja milyen lelkiállapotban van a csajszi a szakítás után és lehet nem hiányzik neki egy újabb udvarló. Éreztesd vele, h törõdsz vele és h neked elpanaszolhassa az érzéseit. Férkõzz a bizalmába és aztán ki tudja, h a csajszi is mit fog érzeni irántad ;)
Az sem rossz! :) A lényeg, h olyan helyre, ahol nyugalom van és ahol lehet beszélgetni! Ilyen helyeken lehet jól megismerni az embereket! Diszkóba meg csak táncolni, bulizni na meg inni lehet :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!