Találatok a következő kifejezésre: Kb. egy mérem a (325 db)

Kb mekkora méret a minimum amit egy lány igényel?

Legjobb válasz: Ez a különbség a nõk és a férfiak közt. Mi nõk nem centikben mérünk. Nekem nem számít a méret, hidd el. A kisebb még jobb is :) (de én soha nem mérem le. :) )

Ez a különbség a nõk és a férfiak közt. Mi nõk nem centikben mérünk. Nekem nem számít a méret, hidd el. A kisebb még jobb is :) (de én soha nem mérem le. :) )
Én pl. elég "kicsi" vagyok ott.(lány vagyok) Nekem a nagyobb mérettõl menne el a kedvem.
Sztem sem a méret a lényeg, amúgy meg egyéne válogatja. Van aki aki a nagyobbat van aki a kisebbet kedveli. A lényeg, hogy játékos legyen.:)
nem améret a lényeg
NEm ugyanaz a válaszadó vagyok, akitõl kérdezted, de adok 1-2 szempontot. Rosszul használni = hamar elsül (volt olyan nagyfarkú pasim, aki így volt, hát sokra mentem a méretével :( ), nem szeretkezik, hanem "hág", értsd: csak ki-be döfköd gyorsan, mint a nyulak, a gazdája nem biztosít elegendõ hosszúságú és szenvedélyességû elõjátékot; Jól használni = szenvedélyes elõjáték, jól bírja idõben, megfelelõ pózválasztás, érzékeletes, lassabb mozgás (sok csaj szereti mélyen, körökörösen, lassan, és nem döfködve)
hát, a 20/5-ös nekem is meghozza a kedvem!!hülyeség hogy"nem a méret a lényeg"ezt a kispöcsû férfiak találták ki!!kell annál szebb látvány, mikor egy szép kis 20-as majd kicsattan a bõrébõl!!volt már dolgom, 12 centissel, hát nem szex lett a vége, maradjunk ennyibe!
A minimális mûködõ méret kb. 9 cm (izgalmi állapotban). Azzal még lehet valamit kezdeni...
A kérdező hozzászólása: értem köszi mindenkinek:) hát hogyha 9cm akkor cseppet sem félek:)
Nincs olyan, h. kis méret, hiszen a hüvely a férfi nemi szerv méretének megfelelõen tágul! Orális szexnél pedig akár még elõny is lehet, h. nem fullad meg a partner!
a 10 cm alatt az nem túl jó. pesze ha felnõtt vagy.
A kérdező hozzászólása: akkor egy 16al 17 évesen nem kell aggódnom:)
16 centis farokkal csodákat lehet mûvelni :) Márcsak tudom, mert én is csodákat mûvelek vele :D
De azért hozzátéve: nem szabócentivel várom az ágyban! :)
Hát azért egy 10 centistõl nekem is elmenne a kedvem! De igenis a méret a lényeg! Ne legyen kicsi és ne legyen hatalmas sem! Legyen ÁTLAGOS!
A kérdező hozzászólása: Na jó ez rendben van:) de mit értesz kisebb alatt:D
"Méretbeli hiányosságait kompenzálja a játékossága/technikája, a gazdája kedvessége, stb. stb." Amúgy egyéntõl függ, és a párok is alkalmazkodnak egymáshoz e téren.
Érdekes, föleg Franciaországban tapasztaltam, hogy a (ált. 27-28 - 40 év közötti nök kifejezetten beizgulnak, ha merev állapotban meglátják a több mint 20x5 cm-es himtagot..egyik sem kezd el panaszkodni.. Laci
A kérdező hozzászólása: Hát köszi:) Remélem nem okozok majd csalódást:)
Az nagyban függ attól is, hogy milyennel volt dolga a lánynak azelõtt. A barátnõm mesélte, hogy még jóval elõttem volt egy magamfajta közepes mérettel rendelkezõ partnere, aztán meg majdnem összejött egy sráccal a dolog, de amikor elõvette, akkor annyira kicsi volt az elõzõhöz képest, hogy egyszerûen elment a kedve.. Nem is lett semmi a doloogból..
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor majd lesz aminek lennie kell:)
Hát sztem ha a fiúnak már 13-14 centinél nagyobb van akkor az már jó mert a lányoknak úgysem "fér be " több. a vastaság az sztem fontosabb. De a legfontosabb az hogy a fiú hogy tudja használni és nem a méret. :) szval ha a fiú ügyes akk lehet neki kicsi is mégis kitudja elégíteni a lányt :)
A kérdező hozzászólása: de hogyan lehet jól és rosszul használni? Mit értesz azalatt hogy jól?
Ismeretes, hogy Napoleonnak 5cm..es volt a micsoda. Megis volt szeretoje dogivel. Meg torvenytelen es torvenyes gyereke is volt. Hat ez ugy van a noknel, hogyha van sok penzed, a kicsi peniszt is potolja, ha nincs a nagyra is hamar raunnak. A legtobb nonel nem a penisz nagysaga a fontos, hanem az , hogy melletted kitudja..e elni egyeb vagyait.{divat, ruhak, utazas, bulik, ital, dohanyzas, szexualis jatekok stb.

Mi tortenhetett? 13 hetes a kisfiam, es elso naptol kezdve, nemvolt baj mert rendesen folyt mikor kellett, es kb.egy hete a mellem kokemeny vagyis megvan telve de nem jon belole semmi..

,hiaba masziroozom,hiaba szivja a dragam,nagyhehezen par cseepp kicsordul,aztan egy jo 10 szenvedes utan megindul,de nem ugy mint regen,mi lehet a baj?es a babom sem eszik anyit mint azelott,mikor mar elkezd folyni a tej,sziivja egy kicsit es tovabb nem kell neki,mi tortenhett velunk?lehet igy apadna elfele a tejem?

Legjobb válasz: mindenképp fejd ki! Minél hamarabb, mert nem elapad majd a tej, hanem begyullad a melled. a cicidben elzáródhatott pár csatorna, nekem is volt ilyen, fejtem a langyosvíz alatt, szépen megindult, bár szenvedtem vele 1 órát, mire sikerült elindítani.

mindenképp fejd ki! Minél hamarabb, mert nem elapad majd a tej, hanem begyullad a melled. a cicidben elzáródhatott pár csatorna, nekem is volt ilyen, fejtem a langyosvíz alatt, szépen megindult, bár szenvedtem vele 1 órát, mire sikerült elindítani.
A kérdező hozzászólása: mindig ki kell fejni teljesen , mert kiszoktam de nem mindet, mert felek ogy a babom megehezik es nem lessz mit egyen mert ures lessz a cici.
Muszáj lenne kifejni, mert ha begyullad és belázasodsz, akkor egyáltalán nem szoptathatsz, legrosszabb esetben még kórházba is mehetsz. Ha nagyon kemény mihamarabb mutasd meg orvosnak. Nekem járt úgy ismerõsöm, hogy emiatt kellett megmûteni, és utána már nem is szoptathatott.

Dod chow? Mennyi kaját kell adnom belőle a 2hónapos mops kutyusomnak? Napi 5x etetem, kevéske dog chow puppy bárány+csirke keverékkel! Mert neten nem találtam róla semmit! Az egész napi adagja kb egy maréknyi!? Mennyit adjak neki?

Legjobb válasz: Kisméretû a kutyusod (kevés a fogyasztása), vehetnél neki normálisabb ennivalót is, mint a gabonával teli Dog Chowt, pláne egy ilyen érzékeny fajtának, mint a mopsz! Napi 4x adj neki enni, kb 30-40 grammot alkalmanként. 4 hónapos korától fél évesig napi 3x a napi adagot (kb 130-150 gramm) elosztva Majd fél évestõl 1 évig 2x 1 évestõl elég 1x

Kisméretû a kutyusod (kevés a fogyasztása), vehetnél neki normálisabb ennivalót is, mint a gabonával teli Dog Chowt, pláne egy ilyen érzékeny fajtának, mint a mopsz! Napi 4x adj neki enni, kb 30-40 grammot alkalmanként. 4 hónapos korától fél évesig napi 3x a napi adagot (kb 130-150 gramm) elosztva Majd fél évestõl 1 évig 2x 1 évestõl elég 1x
18:47! Gondoltál már arra, hogy a kérdezõ esetleg kimérve veszi? Elsõ válaszolóval teljesen egyetértek, én is hasonlókat mondanék. :)
A zsákon rajta van!
Ha kimérve veszi akkor írja le információnak hogy tudjuk, vagy kérdezze a boltost, nézze meg a zsákot a boltban amibõl kimérik. Stb... Szóval van megoldás. Különben sem szentírás ami oda van írva. Ha a kutya jól van akkor mindegy.
min. 1 éves koráig én prémium nimõségû táppal etetném a dog chow közepes minõségû egy ilyen méretû kiskutya alig eszik valamit, egy 15 kilos zsák kaja szerintem 4-5 hónapig elég neki nagyon meghatározza élete során az egészségi állapotát, hogy most mivel eteted.. kevesebb gondod lesz vele felnöttkorában ha most jó kaját adsz neki
A kérdező hozzászólása: Elõször is, a dog chow jó minõségû kutyaeledel!Igen kimérve vettem, és a bolti eladó"csak egy maréknyi adag" válaszával nem voltam megelégedve!Ezért gondoltam ha valakinek mopsza van, akkor biztosan tudná rá a választ!Köszönöm válaszokat!

1 weboldalra a feltöltés az hány kb forgalom? Mert kaptam egy 53000ft pannon számlát wapoztam 83mb forgalmat csináltam

Legjobb válasz: "1 weboldalra a feltöltés az hány kb forgalom?" Szentjóságos-Istenem, EZT NEM NEKED KÉNE TUDNI, MEKKORA FÁJLT TÖLTÖTTÉL FEL?

"1 weboldalra a feltöltés az hány kb forgalom?" Szentjóságos-Istenem, EZT NEM NEKED KÉNE TUDNI, MEKKORA FÁJLT TÖLTÖTTÉL FEL?
Mindig 1MB. Ha egy DVD-t töltesz fel, akkor is, mert van aki csak pár kilobájtot tölt fel szolgáltatódtól, azok plusz-át kapod meg.
A kérdező hozzászólása: nem töltöttem fel semmit mert mobilon wapoztam csak böngésztem
Sürgõsen menj el anyukáddal egy pszichológushoz.
nem fogsz nekik szólni mert nem tudod megtenni
ird le egy papirra a segélykérõ levelet és gonolkodasnélkül dobd oda nekik mielött az agyad meggátol benne
Te de hülye vagy már bocs....

A mellemen kb egy hónapja olyan mintha kidudorodna az ér. Már véresre nyomkodtam mert azt hittem pattanás vagy vmi. Mi lehet az? Ha nyomom fáj. Am nem jön belőle semmi!

Legjobb válasz: Nem lehet tudni.Mindenesetre menj el dokihoz és rákszûrésre!És ne nyomkodd véresre,mert lehet,még rosszabb lett!!

Nem lehet tudni.Mindenesetre menj el dokihoz és rákszûrésre!És ne nyomkodd véresre, mert lehet, még rosszabb lett!!

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fá

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fáj a hasam és a mellem és ideges is vagyok mint normálisan, de tudom a terhesség jele is lehet mikor vegyek tesztet? Még egy kérdés folyamatosan kellemetlen savanyú hüvelyváladék szagot érzek magamon segíthet a canesten hüvelykúp vagy mennyek orvoshoz vele? Köszönöm, Zsuzsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fá

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fáj a hasam és a mellem és ideges is vagyok mint normálisan, de tudom a terhesség jele is lehet mikor vegyek tesztet? Még egy kérdés folyamatosan kellemetlen savanyú hüvelyváladék szagot érzek magamon segíthet a canesten hüvelykúp vagy mennyek orvoshoz vele? Köszönöm, Zsuzsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A felfázástól is késhett a mensi? Kicsit sürű, kicsit vizes nyálkás, fehér sárga színű folyásom van. Kb egy hete késik (azért írom hogy kb, mert nem tudom múlt hónapban mikor jött meg pontosan).

a párommal már közel 11 éve vagyunk együtt és általában megszakítassal védekeztünk.Eddig nem volt soha ilyen problémám,hogy késett volna.7 hónappal ezelőtt szültem,de az tervezett baba volt.A múlt héten gyógyultam meg,elkaptam az influenzát.Ez befolyásolhatya a betegség a késést?Tesztet holnap szeretnék csinálni.A hasam szokott mensi szerűen görcsölni,de nem jön meg.Arra emlékszem,hogy múlt hónapban mikor megjött nagyon meglepődtem,mert akkora még nem vártam,korábban jött meg.

Legjobb válasz: Terhesség után lehet rendszertelen és a felfázás is hathat rá, bár nem feltétlenül. Bizony az is benne van a pakliban, hogy védekezés ellenére terhes vagy.

Terhesség után lehet rendszertelen és a felfázás is hathat rá, bár nem feltétlenül. Bizony az is benne van a pakliban, hogy védekezés ellenére terhes vagy.
csináltál tesztet?Mi lett az eredmény?

26 hónapos fiam aki szobatiszta volt 2 hónapig, most mióta hideg van, kb. egy hónapja újra belepisil? Sőt mintha észre sem venné, hogy pisilt. Vajon mitől van ez a visszaesés? Odakerültünk megint pelusozom, mert minden pisis.

- Két éves a fiam, lassan 3 hónapja szobatiszta nappalra, de 3-4 napja nem szól csak akkor mikor már csorog a nadrágon, harisnyán végig. Két napja megint pelusban van, mert nem..

Legjobb válasz: Az én fiam 25 hónapos. 20 hónaposan lett nappalra szobatiszta, 23 hónaposan éjjelre is. Most van, hogy napközben bepisil, fõleg, ha sokat iszik, de én emiatt nem adom vissza rá a pelust. Szerintem az jobban megzavarná. Inkább kérdezgetem, és ráültetem, meg mosok. Ja, és magyarázok, magyarázok, magyarázok. Van, hogy 2 hétig szól, aztán 1-2 nap megint bepisil, aztán megint szól. Érdekes, mert éjjel viszont nem pisil be, pedig este 8tól éjfélig alszik, akkor pisil, aztán alszik reggel fél 7ig.

Az én fiam 25 hónapos. 20 hónaposan lett nappalra szobatiszta, 23 hónaposan éjjelre is. Most van, hogy napközben bepisil, fõleg, ha sokat iszik, de én emiatt nem adom vissza rá a pelust. Szerintem az jobban megzavarná. Inkább kérdezgetem, és ráültetem, meg mosok. Ja, és magyarázok, magyarázok, magyarázok. Van, hogy 2 hétig szól, aztán 1-2 nap megint bepisil, aztán megint szól. Érdekes, mert éjjel viszont nem pisil be, pedig este 8tól éjfélig alszik, akkor pisil, aztán alszik reggel fél 7ig.
A kérdező hozzászólása: a nyáron egyedül pisilt kint az udvaron, szolt.hogy huzzam fel a nadrágját, mert kész.szept.26án volt a szülinapja és mindenki dicsérte, hogy milyen ügyes, egyedül pisil, most az ellentétje.férjem szerint adjak pelust mert kicsi még.a héten olyan is volt, hogy 4 harisnya és nadrág pisis egy nap és4 zokni, mit csinaljak?
Elsõ vagyok, az én fiam szept. 25-én lett 2 éves. :D Ma pl. nálunk eddig 3 garnitúra ruha van a mosásban (nadrág, zokni, alsógatya), de akkor sem adok rá pelust. El sem viselné magán. Mindig megkérdezem, mikor bepisil, hogy hova kell, mutatja, hogy bilibe, meg wc-be (mostanában jobban érdekli a wc, lehet hogy átállunk arra). Úgyhogy én maradok a magyarázásnál, és a mosásnál.
17:51 vagyok. Én sem adom rá vissza a pelust, én is inkább mosok, de nem akarom megzavarni, de szerintem le is venné magáról. Ma pl elmentünk itthonról vásárolni 11kor, du. 3ra értünk haza, és nem volt baleset. Ja, és itthon nálunk akkor van, ha van rajta alsónadrág meg melegítõ naci. Ha nincsen rajta, akkor nincsen semmi gond, nem pisil össze vissza, akkor megy a bilire, wc-re (amúgy pár napja õ is inkább a wc-t használja szívesebben, felteszi egyedül a szûkítõt, egyedül felmászik és elvégzi a dolgát.) Szeritnem te se add vissza a pelust, mert csak megzavarod, meg ha már egyszer elkezdtétek, akkor ne add fel, ne visszafele fejlõdjetek.
A kérdező hozzászólása: Épp ez nálunk is mióta kell a harisnya vagy alsónadrág azóta nem szol!harisnyát összetévesztette a pelussal??
Nem tudom, ezt nem értem én sem. Reménykedem benne, hogy rájön, h akkor is kell menni, ha van rajta ruha. De akkor sem mindig csurgat bele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!