Találatok a következő kifejezésre: Kb. egy mérem (452 db)

Mennyivel megy kb. egy Merida Speeder T1?

Normál, átlagos tempót értek ez alatt

Legjobb válasz: Az trekking cross gép, 25-30, én Budapestrõl Kecskemétre tekertem le, fél évet bringáztam 13 év kihagyás után, tehát zéró aerob alappal 25 ös átlagot mentem egy Kelly's Trekking géppel, úgy hogy nem siettem, mert túra volt igazából.

Az trekking cross gép, 25-30, én Budapestrõl Kecskemétre tekertem le, fél évet bringáztam 13 év kihagyás után, tehát zéró aerob alappal 25 ös átlagot mentem egy Kelly's Trekking géppel, úgy hogy nem siettem, mert túra volt igazából.
Nem, kell mindkettö
De ennèl sokkal fontosabb hogy a kalóriàk meglegyenek a napra. Az ètelek idözitese huszadrangu
Nem, mert az az 1 óra az úgy van hogy annyi idõ alatt teljesen felszívódik, nem pedig 1 órát pihen a hasadban aztán egy pillanat alatt a véráramba jut, szépen aprólékosan szívódik fel az az egy óra alatt.
Edzés elõtt 1-1, 5 órával pedig nem ajánlatos enni !
Pont, hogy edzés elõtt másfél órával kell enni!
Ha edzés elõtt eszel közvetlen olyat, ami az edzésig nem tud, a gyomrodból kiürülni akkor az ott pang a gyomrodban egész edzés alatt, mert a vér az izmodba áramlik. Ezért nem mindegy hogy eszel-e edzés elõtt.

Dod chow? Mennyi kaját kell adnom belőle a 2hónapos mops kutyusomnak? Napi 5x etetem, kevéske dog chow puppy bárány+csirke keverékkel! Mert neten nem találtam róla semmit! Az egész napi adagja kb egy maréknyi!? Mennyit adjak neki?

Legjobb válasz: Kisméretû a kutyusod (kevés a fogyasztása), vehetnél neki normálisabb ennivalót is, mint a gabonával teli Dog Chowt, pláne egy ilyen érzékeny fajtának, mint a mopsz! Napi 4x adj neki enni, kb 30-40 grammot alkalmanként. 4 hónapos korától fél évesig napi 3x a napi adagot (kb 130-150 gramm) elosztva Majd fél évestõl 1 évig 2x 1 évestõl elég 1x

Kisméretû a kutyusod (kevés a fogyasztása), vehetnél neki normálisabb ennivalót is, mint a gabonával teli Dog Chowt, pláne egy ilyen érzékeny fajtának, mint a mopsz! Napi 4x adj neki enni, kb 30-40 grammot alkalmanként. 4 hónapos korától fél évesig napi 3x a napi adagot (kb 130-150 gramm) elosztva Majd fél évestõl 1 évig 2x 1 évestõl elég 1x
18:47! Gondoltál már arra, hogy a kérdezõ esetleg kimérve veszi? Elsõ válaszolóval teljesen egyetértek, én is hasonlókat mondanék. :)
A zsákon rajta van!
Ha kimérve veszi akkor írja le információnak hogy tudjuk, vagy kérdezze a boltost, nézze meg a zsákot a boltban amibõl kimérik. Stb... Szóval van megoldás. Különben sem szentírás ami oda van írva. Ha a kutya jól van akkor mindegy.
min. 1 éves koráig én prémium nimõségû táppal etetném a dog chow közepes minõségû egy ilyen méretû kiskutya alig eszik valamit, egy 15 kilos zsák kaja szerintem 4-5 hónapig elég neki nagyon meghatározza élete során az egészségi állapotát, hogy most mivel eteted.. kevesebb gondod lesz vele felnöttkorában ha most jó kaját adsz neki
A kérdező hozzászólása: Elõször is, a dog chow jó minõségû kutyaeledel!Igen kimérve vettem, és a bolti eladó"csak egy maréknyi adag" válaszával nem voltam megelégedve!Ezért gondoltam ha valakinek mopsza van, akkor biztosan tudná rá a választ!Köszönöm válaszokat!


Vennek 1.5 millioert kb egy 2005 os Alfa Romeot az rossz dontes lehet? (csak mert le akarnak rola beszelni mert hogy olasz es gyorsan tonkre megy. De tenyleg ilyen rossz? Mert nagyon tetszik.22f)

Legjobb válasz: Milyet és melyik motorral? Egyébként valóban, nagy részül szopóroller egy idõ után, de ki lehet fogni egy jól mûködõ darabot is. Esetleg.

Milyet és melyik motorral? Egyébként valóban, nagy részül szopóroller egy idõ után, de ki lehet fogni egy jól mûködõ darabot is. Esetleg.
A kérdező hozzászólása: nagyon bejon :P
Az olasz autók jól néznek ki, mennek is elég jól, de nem tartják az értéküket. Volt olasz autóm, sosem lesz többé, alig tudtam eladni.
Nekem olaszom volt eddig is, most is az van 156 2, 4JTD, is kizárólag olaszt is fogok vásárolni. Ha megteheted , hogy megadd neki a törõdést vágj bele nyugodtan.Elötte azért nézesd át, a kuplung a gyengéje ezeknek. De ezek nem azok az autók amiket el lehet hanyagolni. Ha foglalkozol vele, meghálálja. A JTD meg egy nagyon jó motor. Mint teljesítményben, mind tartósságban, mind fogyasztásban. Csak , hogy ne a levegõbe beszéljek, 2, 4JTD 240.000km 136le + powerbox. Így kb 160le, és 380nm. Fogyasztás 6l, télen 7!
Rövid leszek ! Jól teszi az aki lebeszél róla ...megbízhatatlan és drága fenntartani az alkatrészárak miatt ... Javítani is utálom :) .....pedig fizetik ..

Tudom hogy kb. fél éves korukig a babák megduplázzák a sulyukat de utána is ilyen gyors ütemben gyarapodnak? Meddig jo egy egy méret (ruha) a babákra? Mikor nem növik már ki olyan gyorsan a ruháikat?

Legjobb válasz: Hát,ha ilyen ütemben fejlõdnének,azt hiszem bálna bébikkel lenne tele a világ!Nem,eléggé lelassulnak.Az én kisfiam most 6 hós,és ebben a hónapban kb.30-40 dkg-ot hízott.A 68-as és 74-es ruhákat elég sokáig hordják.De ez is változó a babáknál,és a gyártó se mindegy.A C&A-s,H&M-S ruhák elég sokáig jók,sztem a Kenguru Gold-os-nekünk-elég kicsi.Pedig a babám nem extrán nagy,6hós,67cm és 7700gr.Most kezdtük a 68-as ruhákat hordani.

Hát, ha ilyen ütemben fejlõdnének, azt hiszem bálna bébikkel lenne tele a világ!Nem, eléggé lelassulnak.Az én kisfiam most 6 hós, és ebben a hónapban kb.30-40 dkg-ot hízott.A 68-as és 74-es ruhákat elég sokáig hordják.De ez is változó a babáknál, és a gyártó se mindegy.A C&A-s, H&M-S ruhák elég sokáig jók, sztem a Kenguru Gold-os-nekünk-elég kicsi.Pedig a babám nem extrán nagy, 6hós, 67cm és 7700gr.Most kezdtük a 68-as ruhákat hordani.
1 éves korától sokkal lassabban fog nõni. Az én lányom átlagos súllyal (3420gr.) és hosszal született. Picinek a 56, 62-es méretet gyorsan kinõtte, 68-ast hordtuk tovább. Aztán 1 évesen 80-ast, és most 2 évesen 92-est kezdünk hordani. Persze mivel a te babád nagyobb súllyal született, biztos nagyobb méretnél fog többet idõzni.
A kérdező hozzászólása: Hát az én fiam 4020gral született de mostanra (7hetes)5400gr a sulya és 51cmel született mára 58 cm szoval szépen növöget pedig anyatejet kap.Most kezdjük a 62es ruhákat de félek hamar kinövi és vennék 68ast is csak nem tudom az meddig lessz jo ha igy nöl és mikor lassul le?
Szia! 6 hónap után már nem ilyen óriási a növekedési ütem. S mégis elöfordul, hogy egy baba hirtelen megnö. Általában 1 éves korukra kb. megháromszorozhatják a súlyukat. A mi kisfiúnk 3, 6 kg-val született, 1 évesen 9, 4 kg. Ez persze a mozgástól is függ (hogy elindultak-e már), aztán a nagyságtól, alkattól stb. Utána lassúbb lesz a növekedés. Én személy szerint a 92-es nagyságnál vettem észre, hogy egy évig hordtuk ezeket. De ez se minden babára jellemzö.
Szia! A második vagyok! Most olvastam, amit közben írtál. Mi 6 hónapos kortól már 74-es ruhákat hordtunk (egy jó fél évig). 1 évesen 9, 4 kg-nál 75cm magasan már 80-as ruhákat, szintén fél évig. Persze két azonos méret is lehet különbözö.

A most 8 hónapos kislányom pár hónapja nem hajlandó a bal mellembõl ennni. (próbálgatom mindig, hogy ne apadjon el a tejem, de kb egy percig hagyja magát) nem is zavarna, mert van bõven tej a jobba, viszont ez a méretkülönbség eléggé aggaszt? !

Hogy tudnám visszaszoktatni a másikra? (sajnos elég sûrûn félrenyelt, csak ülõ pózban tud rendesen szopizni így nagyon megvariálni nem tudom) Vagy ha már nem fogok szoptatni vissza fognak "rendezõdni"?

Legjobb válasz: egyik ismerõsöm szenvedett ettõl a problémától és egy nagyon banális dolog volt a hátterében. Kislány csak a jobb mellbõl evett egy idõ után, mindent kipróbáltak. Aztán kiderült, hogy neki kényelmetlen a bal oldali ülés. Mert amikor a jobb mellbõl evett, akkor inkább balra kellett a fejét mozdítsa, ha meg a balból akkor meg jobbra. És ez neki valami miatt nem volt kényelmes. Tehát középre tették a picit és úgy etették a bal mellbõl. Utána nem volt gond :D Próbáld ki ;)

egyik ismerõsöm szenvedett ettõl a problémától és egy nagyon banális dolog volt a hátterében. Kislány csak a jobb mellbõl evett egy idõ után, mindent kipróbáltak. Aztán kiderült, hogy neki kényelmetlen a bal oldali ülés. Mert amikor a jobb mellbõl evett, akkor inkább balra kellett a fejét mozdítsa, ha meg a balból akkor meg jobbra. És ez neki valami miatt nem volt kényelmes. Tehát középre tették a picit és úgy etették a bal mellbõl. Utána nem volt gond :D Próbáld ki ;)

Mínusz egy méret kb. mennyi kg? Mennyi idő alatt lehet?

40-ről 38-as méretre kellene lefogynom.

Legjobb válasz: sztem kb 10 kg.2 hónap alatt kényelmesen lemegy.

sztem kb 10 kg.2 hónap alatt kényelmesen lemegy.

Mennyibe kerül kb egy rózsafűzér tetoválás bokára szerintetek? Azt nem kérdem, hogy fáj-e, mert gondolom fog.

Legjobb válasz: Függ attól, hogy hol csináltatod, hogy egysoros, vagy kétsoros lenne-e a lánc, mekkorák a gyöngyszemek, szürkeárnyalatosban szeretnéd, vagy színesben, stb stb. Amúgy 15-30 ezer között lesz kb.

Függ attól, hogy hol csináltatod, hogy egysoros, vagy kétsoros lenne-e a lánc, mekkorák a gyöngyszemek, szürkeárnyalatosban szeretnéd, vagy színesben, stb stb. Amúgy 15-30 ezer között lesz kb.

A felfázástól is késhett a mensi? Kicsit sürű, kicsit vizes nyálkás, fehér sárga színű folyásom van. Kb egy hete késik (azért írom hogy kb, mert nem tudom múlt hónapban mikor jött meg pontosan).

a párommal már közel 11 éve vagyunk együtt és általában megszakítassal védekeztünk.Eddig nem volt soha ilyen problémám,hogy késett volna.7 hónappal ezelőtt szültem,de az tervezett baba volt.A múlt héten gyógyultam meg,elkaptam az influenzát.Ez befolyásolhatya a betegség a késést?Tesztet holnap szeretnék csinálni.A hasam szokott mensi szerűen görcsölni,de nem jön meg.Arra emlékszem,hogy múlt hónapban mikor megjött nagyon meglepődtem,mert akkora még nem vártam,korábban jött meg.

Legjobb válasz: Terhesség után lehet rendszertelen és a felfázás is hathat rá, bár nem feltétlenül. Bizony az is benne van a pakliban, hogy védekezés ellenére terhes vagy.

Terhesség után lehet rendszertelen és a felfázás is hathat rá, bár nem feltétlenül. Bizony az is benne van a pakliban, hogy védekezés ellenére terhes vagy.
csináltál tesztet?Mi lett az eredmény?

Vettem egy cipőt a deichmannban kb egy hónapja. Szeretném visszavinni mert kicsi de már hordtam. Ilyen dorkó féle szóval egy kicsit a müanyagot feltéptem az oldaláról. Vajon kicserélik vagy visszakapom a pénzt, ha egy jó sztorit is még mellérakok?

Legjobb válasz: Hogyne... a mesében. Ha felmerül a gyanú, hogy esetleg nem rendeltetésszerû használat mellett történt az eset, akkor ha elismered: szevasz. Ha nem, akkor elküldik vizsgálatra, amibõl megállapítják, hogy te rongáltad meg, és még ennek a díját is fizetheted. xD Szerintem nem éri meg, legközelebb talán ésszel vegyél cipõt, hogy legalább a méret stimmeljen.

Hogyne... a mesében. Ha felmerül a gyanú, hogy esetleg nem rendeltetésszerû használat mellett történt az eset, akkor ha elismered: szevasz. Ha nem, akkor elküldik vizsgálatra, amibõl megállapítják, hogy te rongáltad meg, és még ennek a díját is fizetheted. xD Szerintem nem éri meg, legközelebb talán ésszel vegyél cipõt, hogy legalább a méret stimmeljen.
.. hol is kezdjem? Ha kicsi rád a cipõ, 1. miért vetted meg? 2. ha már megvetted, akkor miért nem próbáltál meg tovább adni rajta? 3. miért hordtad egy hónapig, és miért most akarod visszavinni? Szerintem nem fogják vissza venni, fõleg ha látszik hogy használt, és azon kívül semmi baja. Én dolgoztam már Deichmannban és láttam már pár érdekes próbálkozást..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!