Találatok a következő kifejezésre: Kb. egy a menstruációm utolsó napja (4 db)

Kb. egy héttel a menstruációm utolsó napja után, még mindig rámtör néha az a "megakarjönni" érzés. Ez normális?

Enyhén fáj a hasam, és úgy érzem, mintha véreznék, persze mikor kirohanok a mosdóba és megnézem, látom, hogy nem..csak úgy félek, hogy megjön és nem veszem észre, és úgy járok, mint a fiú, aki farkast kiáltott.

Legjobb válasz: Menstruaciod utolso napja vagyis 5 nap + 7 nap, ez a 12-ik napod, ami a peteeres kezdetenek a napja, ha 28-30 naposak a ciklusaid. Nekem neha jobban gorcsol olyankor a hasam, mint menstrualaskor. Ne aggodj, ez a termeszet rendje-modja.

Menstruaciod utolso napja vagyis 5 nap + 7 nap, ez a 12-ik napod, ami a peteeres kezdetenek a napja, ha 28-30 naposak a ciklusaid. Nekem neha jobban gorcsol olyankor a hasam, mint menstrualaskor. Ne aggodj, ez a termeszet rendje-modja.
Ha ez rednszeres, akkor használj ilyenkor tisztasági betétet. Kicsit véd, ha mégis véreznél, és látni is fogod, hogy van-e pecsételõvérzés, folyás esetleg ilyenkor.
Szerintem a tisztulás utózöngéje volt.
A kérdező hozzászólása: És az, hogy mindig pisilni járok?ez összefüghet vele?
Nem teljesen kizárt a mensi alatt, bár kevés az esélye, viszont rá két napra semmiképp sem attól van vérzés!
Aktust követõ 2 napra rá semmiképpen nem jele terhességnek a barnázás, max 10 nap után! Igaz, hogy van akinek így jön össze a babája, mert van egy korai peteérése mensi után közvetlen, de ennek nagyon kicsi az esélye. Meg sem nagyon tudna tapadni, hiszen éppen azelõtt vált le a méhnyálkahártya!! Nem vagy terhes szerintem! Az meg, hogy többet kell pisilni járni, csak az együttlét után(ha összejött a bab) kb 6hét után lehet, amikor a növekvõ méh nyomja a húgyhólyagot!

14 éves vagyok és lány. A menstruáciom megvan már kb fél éve de utolsó két alkalommal egy napig volt. A lenti nemi szervemből olyan mint a takony olyan válladék jön ki. Mi lehet ez? Ugye nem komoly?

Legjobb válasz: Fehérfolyás a neve, szokj hozzá. Erre van a tisztasági betét. Az egészségügyi meg a vérzésre. Az egy napos vérzés meg a te korodban nem gond és nem is szokatlan.

Fehérfolyás a neve, szokj hozzá. Erre van a tisztasági betét. Az egészségügyi meg a vérzésre. Az egy napos vérzés meg a te korodban nem gond és nem is szokatlan.
Addig, amíg termékeny vagy, biztos elkísér.
Ameddig teherbe eshetsz addig vagy termékeny.Ez akár 50 éves korodig tarthat vagy még egy kicsivel tovább is.
Amíg érik petesejted, menstruálsz, és nem ér utol a klimax. További szómagyarázatokhoz használd a Google-t.
Sajnálattal közlöm, hogy önnek már csak 2 napja maradt hátra a takony miatt. xD Milyen színû a cucc?
Klimaxig lehet fehérfolyásod, vagyis amíg van peteérésed.
Én pedig még azon gondolkodom, hogy melyik a fenti nemi szerved, hogy ezt a lenti jelzõt használtad ?
A kérdező hozzászólása: lehet h hüjeség de mi az a termékeny?
A kérdező hozzászólása: és ez a fehérfolyás már régóta tart... még meddig lesz jelen az életemben?
Ovulációkor / tüszõrepedés/ ilyen tojásfehérje színû és állagú váladék ürülhet a hüvelybõl. Ez a két menstruáció között pár napig teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat kérek.. hát fehér átlátszó. nyulékony..
Hagyjátok már ezt a fehérfolyást!!! Folyamatosan nem lehet neki fehérfolyása!! Kérdezõ, ha minden nap jön valami, akkor meg kellene nézetned, valószínû összeszedtél valamilyen fertõzést. (Akkor is lehetséges, ha szûz vagy.) A doki jó esetben ad 1 gyógyszert és túl is vagy rajta.

A felfázástól is késhet a menstruáció? Kb egy hete késik, nem tudom pontosan, hogy hanyadikán volt múlt hónapban az utölsó mensi első napja.

De olyan kicsit sürű,kicsit nyálkás fehér és sárga folyásom van,hasam néha mensi szerűen görcsölget.7 hónappal ezelőtt szültem,és elkövetük azt a hibát hogy megszakítással voltunk együtt a párommal.Tudom az nem 100%de mi mar evek ota tobbszor is voltunk igy egyutt,es eddig nem volt ilyen gond.azert kerdem hogy a felfazastol is keshet mert fel voltam fazva,lehet e attol

Legjobb válasz: Nekem késik a menzeszem, és múlt héten fel voltam fázva. Remélem tényleg ettõl van. Azóta Neked megjött már?

Nekem késik a menzeszem, és múlt héten fel voltam fázva. Remélem tényleg ettõl van. Azóta Neked megjött már?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!