Találatok a következő kifejezésre: Kb. egy a menstruációm utolsó (5 db)

Kb. egy héttel a menstruációm utolsó napja után, még mindig rámtör néha az a "megakarjönni" érzés. Ez normális?

Enyhén fáj a hasam, és úgy érzem, mintha véreznék, persze mikor kirohanok a mosdóba és megnézem, látom, hogy nem..csak úgy félek, hogy megjön és nem veszem észre, és úgy járok, mint a fiú, aki farkast kiáltott.

Legjobb válasz: Menstruaciod utolso napja vagyis 5 nap + 7 nap, ez a 12-ik napod, ami a peteeres kezdetenek a napja, ha 28-30 naposak a ciklusaid. Nekem neha jobban gorcsol olyankor a hasam, mint menstrualaskor. Ne aggodj, ez a termeszet rendje-modja.

Menstruaciod utolso napja vagyis 5 nap + 7 nap, ez a 12-ik napod, ami a peteeres kezdetenek a napja, ha 28-30 naposak a ciklusaid. Nekem neha jobban gorcsol olyankor a hasam, mint menstrualaskor. Ne aggodj, ez a termeszet rendje-modja.
Ha ez rednszeres, akkor használj ilyenkor tisztasági betétet. Kicsit véd, ha mégis véreznél, és látni is fogod, hogy van-e pecsételõvérzés, folyás esetleg ilyenkor.
nem leszel terhes, mert bevetted a gyógyszert. ugyanez történt velem is, csak nekem nem volt menszeszem.
Kevés. Bár a tabletta sem 100%-os (ezt fõleg az elsõ válaszadónak üzenem, mert úgy látom nem tudja!!!), de menzesz utolsó napján egyébként is viszonylag kevés az esély rá, plusz a tablettát is elég gyorsan bevetted.
Az Escapelle tabletta is ugyanúgy mûködik, mint a többi esemény utáni tabletta: max 72 órával az aktus után még hatásos, de utána nem annyira, mert kb annyi idõ, hogy az ondósejtek beágyazódjanak. Minél elõbb veszed be, annál jobb, de nagyon tanácsos 12 órán belül bevenni, ha úgy van. Ez nálad ilyesmi volt, úgyhogy idõben voltál, de azt tudnod kell, hogy ezek a gyógyszerek kb 80-85%-os hatékonysággal segítenek, tehát a gyógyszer ellenére is marad esély arra, hogy terhes legyél. Elméletileg menstruáció alatt nehezebb, de ha olyanok a ciklusaid, hogy a peteérésed kezdete nem sokkal a menstruáció utánra tehetõ, akkor bizony a menzeszed vége felé is "bekaphatod a legyet"...várj pár napot és irány tesztért, mert a 72 órás tabletta nem garancia...remélem segítettem...
"mert kb annyi idõ, hogy az ondósejtek beágyazódjanak" Ezt gondold át még egyszer.
#4 Igyekeztem leegyszerûsíteni, de valóban, igazad van, nem túl valós, az a rész, amire felhívtad a figyelmem... A 72 órás tabletta igazából hormonok keverékét tartalmazza, melyek megváltoztatják a nõ ciklusát annak érdekében, hogy amennyiben megtörtént a megtermékenyítés, a pete ne tudjon megtapadni. A tabletta megakadályozza a peteérést, és megelõzi a megtermékenyülést.
kendrazoltán: ráadásul pár nap múlva értelmetlen dolog tesztért rohanni, legalább 2 hét kell, mire kimutatja. Mivel a megtermékenyített petesejt kb. ennyi idõ után ágyazódik be a méh falába, és ennek hatására kezd el termelõdni a terhességi hormon a szervezetben.
Szerintem a tisztulás utózöngéje volt.
A kérdező hozzászólása: És az, hogy mindig pisilni járok?ez összefüghet vele?
Nem teljesen kizárt a mensi alatt, bár kevés az esélye, viszont rá két napra semmiképp sem attól van vérzés!
Aktust követõ 2 napra rá semmiképpen nem jele terhességnek a barnázás, max 10 nap után! Igaz, hogy van akinek így jön össze a babája, mert van egy korai peteérése mensi után közvetlen, de ennek nagyon kicsi az esélye. Meg sem nagyon tudna tapadni, hiszen éppen azelõtt vált le a méhnyálkahártya!! Nem vagy terhes szerintem! Az meg, hogy többet kell pisilni járni, csak az együttlét után(ha összejött a bab) kb 6hét után lehet, amikor a növekvõ méh nyomja a húgyhólyagot!

A felfázástól is késhet a menstruáció? Kb egy hete késik, nem tudom pontosan, hogy hanyadikán volt múlt hónapban az utölsó mensi első napja.

De olyan kicsit sürű,kicsit nyálkás fehér és sárga folyásom van,hasam néha mensi szerűen görcsölget.7 hónappal ezelőtt szültem,és elkövetük azt a hibát hogy megszakítással voltunk együtt a párommal.Tudom az nem 100%de mi mar evek ota tobbszor is voltunk igy egyutt,es eddig nem volt ilyen gond.azert kerdem hogy a felfazastol is keshet mert fel voltam fazva,lehet e attol

Legjobb válasz: Nekem késik a menzeszem, és múlt héten fel voltam fázva. Remélem tényleg ettõl van. Azóta Neked megjött már?

Nekem késik a menzeszem, és múlt héten fel voltam fázva. Remélem tényleg ettõl van. Azóta Neked megjött már?

14 éves vagyok és lány. A menstruáciom megvan már kb fél éve de utolsó két alkalommal egy napig volt. A lenti nemi szervemből olyan mint a takony olyan válladék jön ki. Mi lehet ez? Ugye nem komoly?

Legjobb válasz: Fehérfolyás a neve, szokj hozzá. Erre van a tisztasági betét. Az egészségügyi meg a vérzésre. Az egy napos vérzés meg a te korodban nem gond és nem is szokatlan.

Fehérfolyás a neve, szokj hozzá. Erre van a tisztasági betét. Az egészségügyi meg a vérzésre. Az egy napos vérzés meg a te korodban nem gond és nem is szokatlan.
Addig, amíg termékeny vagy, biztos elkísér.
Ameddig teherbe eshetsz addig vagy termékeny.Ez akár 50 éves korodig tarthat vagy még egy kicsivel tovább is.
Amíg érik petesejted, menstruálsz, és nem ér utol a klimax. További szómagyarázatokhoz használd a Google-t.
Sajnálattal közlöm, hogy önnek már csak 2 napja maradt hátra a takony miatt. xD Milyen színû a cucc?
Klimaxig lehet fehérfolyásod, vagyis amíg van peteérésed.
Én pedig még azon gondolkodom, hogy melyik a fenti nemi szerved, hogy ezt a lenti jelzõt használtad ?
A kérdező hozzászólása: lehet h hüjeség de mi az a termékeny?
A kérdező hozzászólása: és ez a fehérfolyás már régóta tart... még meddig lesz jelen az életemben?
Ovulációkor / tüszõrepedés/ ilyen tojásfehérje színû és állagú váladék ürülhet a hüvelybõl. Ez a két menstruáció között pár napig teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat kérek.. hát fehér átlátszó. nyulékony..
Hagyjátok már ezt a fehérfolyást!!! Folyamatosan nem lehet neki fehérfolyása!! Kérdezõ, ha minden nap jön valami, akkor meg kellene nézetned, valószínû összeszedtél valamilyen fertõzést. (Akkor is lehetséges, ha szûz vagy.) A doki jó esetben ad 1 gyógyszert és túl is vagy rajta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!