Találatok a következő kifejezésre: Kb. egy a (5851 db)

Mennyibe kerül kb egy, a fogsor belső felére rögzített fogszabályzó?

Legjobb válasz: Fogorvosonként változó, de drágább a kívül lévõnél, ráadásul macerásabb, kényelmetlenebb is. Mikor én néztem szét, akkor láttam háromszázezertõl egy millióig. Ívenként.

Fogorvosonként változó, de drágább a kívül lévõnél, ráadásul macerásabb, kényelmetlenebb is. Mikor én néztem szét, akkor láttam háromszázezertõl egy millióig. Ívenként.
nekem egy ívre 150ezer volt, plusz havi 5000 ft kontrolldíj

Mennyibe kerül kb. egy (a fix fogszabályozást követõ) retenciós készülék? És mi a véleményetek róla?

Következõ hónapban végre lekerül az alsó fogaimról a fogszabályzó és a fogorvosom azt mondta, hogy muszáj lenne még, vagy egy fix vagy egy kivehetõ rögzítõ készülék. Én a fix rögzítést választottam, ami a fogsor belsõ részére rögzített vékony fémszálat jelenti.

Legjobb válasz: Nem tudom mennyibe kerül, barátnõmnek nem vált be.

Nem tudom mennyibe kerül, barátnõmnek nem vált be.
A lányomnak bejött, bár a fogmosásra nagyon figyelni kell, mivel azon a részen nem lehet fogselymezni.25 ezer volt egy kb. 5 cm-es darab.Felsõ fogsorra átlátszó fogvédõszerû retenciós készüléket kapott ez 10 ezer volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)


Hány sor számít kb egy A/4es lapnak WordPadban?

pl 12es bet?tipussal,vagy bárhogy..Fontos lenne.

Legjobb válasz: Nincs szövegszerkesztõd? Ja drága az MS Office 2007, nekem is az volt. Töltsd le, telepitsd ezt, magyar, ingyenes és mindent tud: http://download.chip.eu/hu/OpenOffice-2.1.0_84036.html

Nincs szövegszerkesztõd? Ja drága az MS Office 2007, nekem is az volt. Töltsd le, telepitsd ezt, magyar, ingyenes és mindent tud: http://download.chip.eu/hu/OpenOffice-2.1.0_84036.html
kb. 50
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Mennyibe kerül ma kb. egy "A" korlátozott jogosítvány és max. Hány ccm-s motort vezethetek vele?

"B" kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem,ha ez esetleg számít.

Legjobb válasz: A korlátozottnál nincs köbcenti korlátozás. Csak teljesítmény, ami 25KW, azaz 34Le. Ez alatt bármit vezethetsz. Árba meg szerintem olyan 100. B-s jogsi annyit számít, hogy nem kell eü tanfolyam, + eü vizsga. Tehát 90bõl szerintem megvan.

A korlátozottnál nincs köbcenti korlátozás. Csak teljesítmény, ami 25KW, azaz 34Le. Ez alatt bármit vezethetsz. Árba meg szerintem olyan 100. B-s jogsi annyit számít, hogy nem kell eü tanfolyam, + eü vizsga. Tehát 90bõl szerintem megvan.

Fordítóirodák mennyiért vállalják kb. egy A/4es oldal hosszú magyar szöveg németre fordítását?

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ: - Nem oldalban, hanem karakterben, szavak számában mérik a terjedelmet általában. - Milyen jellegû a szöveg: általános, levelezés, vagy szakszöveg - ezen belül is milyen? - Milyen határidõvel kéred? Ez néhány alapvetõ szempont. Egyébként a normálisabb fordítóirodák honlapján lehet ingyenesen ajánlatot kérni, így összehasonlíthatod, hogy hol olcsóbb. De az ár nem irányadó minõség szempontjából. Lehet, hogy a drágább minõsége rosszabb pl. Üdv, egy angol-magyar fordító

Ez sok mindentõl függ: - Nem oldalban, hanem karakterben, szavak számában mérik a terjedelmet általában. - Milyen jellegû a szöveg: általános, levelezés, vagy szakszöveg - ezen belül is milyen? - Milyen határidõvel kéred? Ez néhány alapvetõ szempont. Egyébként a normálisabb fordítóirodák honlapján lehet ingyenesen ajánlatot kérni, így összehasonlíthatod, hogy hol olcsóbb. De az ár nem irányadó minõség szempontjából. Lehet, hogy a drágább minõsége rosszabb pl. Üdv, egy angol-magyar fordító
A kérdező hozzászólása: Köszi.Körülbelül 250 szó, általános szöveg, 2 hét lenne a határidõ.
nekem egy sima érettségi bizonyítványt pár évvel ezelõtt kb. 10ezerért fordítottak le.. Szóval nagyon pofátlan áraik vannak.
1. vagyok. Nos, ha pofátlannak tartod az árat, akkor tanulj meg egy-két nyelvet igen magas szinten, és ha tehetséged is van hozzá, akkor lehetsz fordító pofátlan árért.
A kérdező hozzászólása: 15000 forintot kértek volna, ami szerintem pofátlanság.
#3 vagyok. Egyébként muszáj neked egy hivatalos fordítás? Úgy értem, sokkal jobban jársz, ha egy ismerõsödet kéred meg, még ha akár fizetsz is érte. Lehet hogy csak 95%-os lesz a fordítás minõsége, de legalább normál áron.

Mekkora a 10x14 méretű napló? Az nem kicsi? Nem olyan, mint egy zsebnotesz? Nekem kb. egy A/5 méretű kéne

10x14 10 cm hosszú és 14cm széles? Akkor milyen vastag?

Legjobb válasz: Az A5-ös méret az 148,5 mm x 105 mm-es, tehát klasszikusan 15 x 10-es. A hajó 15 méter hosszú, 5 méter széles. Hány éves a kapitány? A "milyen vastag" kérdésed pontosan ilyen... Olyan vastag, mint amennyi lapot bele fûztek. Lehet, hogy hat darab lap van benne, akkor meglehetõségen vékony. Ha van benne 30-50 lap, akkor az már nem rossz, de lehet, hogy 17500 lappal fûzték, az meg már kellemetlenül vastag. Tehát az általad mondott méret az A5 közeli.

Az A5-ös méret az 148, 5 mm x 105 mm-es, tehát klasszikusan 15 x 10-es. A hajó 15 méter hosszú, 5 méter széles. Hány éves a kapitány? A "milyen vastag" kérdésed pontosan ilyen... Olyan vastag, mint amennyi lapot bele fûztek. Lehet, hogy hat darab lap van benne, akkor meglehetõségen vékony. Ha van benne 30-50 lap, akkor az már nem rossz, de lehet, hogy 17500 lappal fûzték, az meg már kellemetlenül vastag. Tehát az általad mondott méret az A5 közeli.
A kérdező hozzászólása: http://www.kozmetikanatura.hu/product/505/ akkor ez egy normális könyv méret? nem akkora, mint egy zsebnotesz?
Basszus a szakmám megszégyenítése amit írtam :( Az általad közölt méret A6 közeli, nem A5 közeli. Úristen, ezt nagyon benéztem. Tehát akkora, mint egy képeslap. Az A5 az 15 x 21-es (kis túlzással) :) Bocsánat. Tehát az általad linkelt könyv az egy zsebnotesznyi
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm. Nekem ez túl pici, egy A/5 méretû napló kellene ilyesmi kénezettel. Ha régies lapjai is lennének, akkor megütném a fõnyereményt. Nem tudsz véletlenül ilyet?

Éppen csokiszószos gofrit ettem, és közben tanultam, de a kutyám meglökött, és ráfolyt a szósz a könyvre, kb egy a fele olyan lett (A4-es lap). Most mit csináljak? Hogy lehet kiszedni belőle?

Utána megpróbáltam leszedni, de csak mégjobbam elken?dött. Megpróbáltam kiradírozni, de az sem jött be, most ilyen feketés-barnás színe van. Régebben ráfolyt a viasz a fekete nadrágomra, akkor rátettünk egy lapot, kivasaltuk, és lejött. Ez most nem válhat be? Hogy szedhetném ki? Nagyon fontos lenne.

Legjobb válasz: de most komolyan...nem akarok bunkó lenni...de te gondolkozol is? vagy csak számomra egyértelmû, hogy a papírból nem fogsz semmiféle ilyesfajta foltot kiszedni...nomindegy...vasalással se...de próbáld ki...vesziteni valód úgysincs... 24L

de most komolyan...nem akarok bunkó lenni...de te gondolkozol is? vagy csak számomra egyértelmû, hogy a papírból nem fogsz semmiféle ilyesfajta foltot kiszedni...nomindegy...vasalással se...de próbáld ki...vesziteni valód úgysincs... 24L
Meg ne próbáld! Amikor azt olvasod valahol, hogy "ecetes ollóval", az azt jelenti, hogy nincs rá megoldás, kár bármivel is kísérletezni.
sehogy a papírlapból nem fogod tudni kiszedni a csokiszószt semmilyen módon
Én írtam. Engem jó anyám arra tanított, hogy becsüljem meg a könyveket és vigyázzak rájuk, nálam ez a tankönyvekre is érvényes volt. Sose eszek könyv fölött, soha nem is ettem. Még az egyetemen sem, pedig akkor volt, hogy 24 órából 20-at tanultam. Pontosan ezért. A laptopom felett sem eszek semmit. Ennyi. Valaki próbál vigyázni a dolgaira, valaki nem. Én az elõbbiek közé tartozok. Nem gond, ha valaki a másodikba tartozik, csak akkor ne siránkozzon, ha lekajálja a könyvet.
Jó, ebben igazad van, aláírom. Csak valaki írta hogy máskor ne egyen felette..
De, hibáztam, de nem vagyok olyan hülye, hogy azt higgyem, ki lehet szedni a papírból!
Azért szerintem nem kéne így lecseszni szegényt, mert 1. a legtöbb diák simán eszik a könyve felett, 2. ti még sosem hibáztatok? Én nyugodt szívvel megmondanám neki, hogy úgy tanulsz, ahogy szeretnél, ha csokiszószos könyvbõl, akkor abból, mellesleg ki látott már olyat, hogy valaki rossz jegyet kapott volna amiatt, hogy történt egy kis baleset?
Hát öcsém, szívás! Máskor elõbb gondolkozz! - Magyarul ne egyél csöpögõs, foltot hagyó kajákat tanulás közben amikor tudod, hogy van egy kutya a lakásban.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nincs sok esély rá, de valahogy muszáj kiszednem, mert a tanár így is utál, és direkt mindig tõlem kéri el füzetet, meg a könyvet, hogy megnézze hol tartunk.:(
A kérdező hozzászólása: A vasalás amir írtam a kérdésbe az esélytelen?
A kérdező hozzászólása: Jajj :D Én meg azt hittem, hogy az ecet kihozza:D Nem ismertem ezt a kifejezést, igen az lesz valószínûleg:-)
Kérd meg egy osztálytársad, hogy fénymásolja le azt a lapot. Nem lesz semmi bajod tõle. Max akkor szívás, ha ingyen kapod a könyveket, mert azt évvégén vissza kell adni.
A kérdező hozzászólása: Ollóval? Mármint vágjam ki a fél lapot? Az nem jó, mert tankönyvrõl van szó.:(
A kérdező hozzászólása: Biztos? Nagyon fontos lenne, ígya szöveg se látszik rendesen, és még nem tudtam megtanulni. Azért köszi a válaszokat.
Ecetes ollóval. Mással sehogy sajnos.
Szerintem már sehogy nem tudod kiszedni belõle, mert már jól beledörzsölted, és meg is száradt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 13-as!:) Sajnos nem jött ki azóta sem, de nem vette észre a tanár!:) ) Tudom, hogy hülyeség volt a könyv fölött enni, többet nem is csinálom semmi csöpögõssel.

Egy 3 fős családnak kb. mennyi a havi rezsije, kajával együtt, 2-en dohányoznak a ház kb.80nm-es, fa tüzeléses?

Legjobb válasz: Mi 3-an vagyunk (két felnõtt egy gyerek) 90 négyzetméteres lakás. Havi rezsink kb. 60 ezer (víz, gáz, közös költség, telefon, net). Lakástörlesztõ 30 ezer. Autóra havi kb. 20 ezer (biztosítás+benzin). Ez eddig 110.000 + kaja kb. 80-90 ezer. Tehát nálunk havi 200 ezer.. Fúú, még sose adtam így össze.. durva. És nem is élünk nagy lábon! Dohányzás és fa tüzelés ügyben sajna nem tudok adatot mondani (illetve szerencsére nem tudok).

Mi 3-an vagyunk (két felnõtt egy gyerek) 90 négyzetméteres lakás. Havi rezsink kb. 60 ezer (víz, gáz, közös költség, telefon, net). Lakástörlesztõ 30 ezer. Autóra havi kb. 20 ezer (biztosítás+benzin). Ez eddig 110.000 + kaja kb. 80-90 ezer. Tehát nálunk havi 200 ezer.. Fúú, még sose adtam így össze.. durva. És nem is élünk nagy lábon! Dohányzás és fa tüzelés ügyben sajna nem tudok adatot mondani (illetve szerencsére nem tudok).
Ha ketten bagóznak, arra 30 ezret rászámolhatsz. Napi egy doboz cigi ~500 Ft, az két személyre 1000, havonta 30ezer.

A baratnomnek peteerese van, es ma szeretkeztunk, de gumi nelkul nemsokat, kb 2x toltam be teljesen. Ez kb egy perc lehetett, lehet terhes?

Es elotte ma mar csinaltuk gumival, kb 1 ora elteltevel.

Legjobb válasz: kb 2x 1 perc alatt ?:D õrületes az iram tesó! XD

kb 2x 1 perc alatt ?:D õrületes az iram tesó! XD
neked meg nem ártana néha az agyacskádat használni, mielõtt élvezkedsz, akkor nem kéne ide jönni a hülye kérdéseiddel, amire a hülye válaszolók hülyeséget válaszolnak. szedd össze magad, oldd meg nélkülünk a súlyos problémáidat. majd a barátnõd is küldd ide h kérdezze meg "terhes lehetek?", mert ezekbõl a nagyon értelmes kérdésekbõl sose elég. ha ennyire hülye vagy a szexhez, miért csinálod?
Nem nehéz megjegyezni, ha védekezés nélkül bedugod a hímtagod a megfelelõ testnyílásba, akkor valamekkora esély van a teherbe esésre. Erre az egy kib*#@tt feladatra alakultak ki, igyekeznek is teljesíteni. Most izgulhattok, hogy ne legyen terhes. Megérte ezért kétszer betolni?
Gratulálok a gyerekhez!
Elõtte már volt egy magömlésed, bõven maradhatott rajta sperma. Kb. annyi esély van a teherbe esésre, mintha rendesen megdugtad volna. A teherbe eséshez elég egy pillanat...két perc bõven sok.
Ezt jól elkúrtad nem kicsit nagyon. Terhes...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!