Találatok a következő kifejezésre: Kb. Mikor a (5467 db)

Nõknél kb mi a legnagyobb izomtömeg, ami naturálban elérhetõ?

Férfiaknál kb tudom, de nõknél nem vagyok tisztában vele és érdekelne. Jöhet kép, vagy bármi.

Legjobb válasz: Kb: https://www.google.hu/search?q=zsupp%C3%A1n+fanni&tbm=isch&t..

Há' csaknem. http://www.muscle-fitness.sk/images/stories/clanky/figura191.. Ez a kép az INBA naturál bodybuilding honlapjáról van. Plusz mivel õk versenyzõk, tehát versenyszálkásak, amit egy nem versenyzõ nem biztos hogy el akar érni, vegyük kicsit fedettebbnek, amitõl még nem lesz kifejezetten zsíros, csak nagyobbnak látszik. Ez alapján nõként is szert lehet tenni egy jó kis fizikumra.
ezt az izmos nõi testet bármikor könnyen elérheted, még edzened sem kell hozzá:) http://kepfeltoltes.hu/view/131010/vicces-kepek-5-023_www.ke..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, egyik nõi formát sem akarom elérni, férfi vagyok :D

Tudtok olyan oldalt, ahol nem eladó kutyák vannak, hanem le van írva, hogy kb. mennyibe kerül egy adott fajta? Úgy értem, hogy kb. mi a reális ára pl. : egy beagle-nek és nem hirdetés kell, hogy ár megegyezés szerint!

Tudom gazditól függ, de vmi minimum-maximum csak van. Nagyon fontos lenne, mert ez is egy döntő szempontja annak, hogy milyen kutyát szeretnék!:)

Legjobb válasz: A magyar fajták kivételével minden más fajtatiszta kutya 80-100 ezertõl kezdõdik plusz egy 30-80 ezret lehet számolni a kezdeti egyéb kiadásokra. Ritkább fajták vagy óriástestûk esetében 200.000 feletti kezdõárra lehet számítani.

A magyar fajták kivételével minden más fajtatiszta kutya 80-100 ezertõl kezdõdik plusz egy 30-80 ezret lehet számolni a kezdeti egyéb kiadásokra. Ritkább fajták vagy óriástestûk esetében 200.000 feletti kezdõárra lehet számítani.
Nincs ilyen oldal. Amúgy mi az, hogy reális ár? Megette a fene, ha neked az ár a kutya fajtájának kiválasztásában a döntõ szempont.
Tudtommal ilyen oldal nem létezik, de itt szívesen segítünk legjobb tudásunk alapján. Ha kíváncsi vagy egy bizonyos fajta árára, írj ki egy kérdést róla.
Abszolút egyetértek a másodikkal. Ne ár alapján válassz kutyát, amúgy is kb ugyanannyi minden törzskönyves kutya. Ha nincs pénz: 1, nem kötelezõ kutyát tartani. Ha nincs pénz a kutya árára, mibõl fizeteted az orvosi kezeléseket, ha pl valami baja lesz? 2, menhely.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az 1. és a 3. komizónak a normális választ a 2. és 4. emberkével pedig közlöm, hogy semmi köze hozzá, hogy mi alapján választok kutyát, csak szeretném, hogy jó helye legyen nálam és ha túl drága, akkor igen, nem maradna pénz pl. a dokira. Ez a kérdés azért lett kiírva, mert segítségre volt szükségem, nem azért, hogy leszólj, mert esetleg nem a Te szempontjaid fontosak nekem! Köszönöm
Ahogy gondolod, de remélem tisztában vagy vele, hogy egy kutya tartása nagyon sok költséggel jár, és itt korántsem a kezdeti vételárra gondolok. A flegma majd-én-jobban-tudom stílusod alapján viszont semmilyen kutya nem való a kezedbe, mert az anyagiak mellett elkötelezettség, alázat, és tanulni vágyás is elengedhetetlen a kutyázáshoz. Enélkül csak egy újabb kezelhetetlen kutya fog utcára/menhelyre kerülni a te felelõtlenséged miatt.
A kérdező hozzászólása: Ha esteleg valaki tudná... [email protected]
Ha jól tudom, egy létezõ transzvesztita énekes(nõ)rõl szól a dal, itt találod a fordítást: http://zappa.hu/?q=hu/discography/translate/view/315
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Nem gondoltam, hogy valaki még reagál...nagyon jó az oldal!
Egyik kedvenc Zappa számom.Már rengetegszer hallottam, de még mindig röhögök rajta.
A kérdező hozzászólása: Ja..., már akartam írni...pont pár perccel korábban hallgattam meg a számot, mint amikor írtál pár napja. Furcsa, kb 1 éve nem hallgattam...mondhatni sorsszerû a válaszod... :)
Zappa-mágia!

Akinek volt beágyazódásos vérzés milyen volt, meddig tartott, és kb mikor a cikluson belül?

Nekem 2 napja van pecsétel? vérzésem, és kb 24-én kéne megjönnie. Ez lehet az? Nem er?s, csak a tisztaságin hagy pici foltot, de már 2 napja tart.

Legjobb válasz: Igen, lehetséges, hogy az, idõben is pont beillik. Drukkolok! Majd írj, ha kiderült.

Igen, lehetséges, hogy az, idõben is pont beillik. Drukkolok! Majd írj, ha kiderült.
Nekem a 22. napon volt rózsaszín pötty, most meg a 26. nap óta barnázás. 22-re nem várom. reménykedek, de szerintem megjön..

Ha egyetemen beirtakozok utána később vissza lehet vonni és paszivolni? Ennek kb mi a határideje?

természetesen erre a tavaszi félévre gondolok és neptun rendszer van.

Legjobb válasz: Regisztrációs héten minden további nélkül állítgathatod, hogy aktív vagy passzív, a lényeg az, hogy mi marad a reghét végén!

Regisztrációs héten minden további nélkül állítgathatod, hogy aktív vagy passzív, a lényeg az, hogy mi marad a reghét végén!
A kérdező hozzászólása: köszi :)
De van olyan egyetem ahol elsõ félévben nem passziválhatsz.
Meg persze van olyan egyetem is, ahol meg kell indokolnod, hogy miért. És ilyen "munka miatt" nem engedik.
A kérdező hozzászólása: Nem elsõ féléve ez..... :D De köszi a válaszokat

Tizenéves gyerekek belekerülnek a számítógépes játékba (90-es évek közepe kb) Mi a címe?

..csak ennyi rémlik sajnos, meg hogy negatív hangulata volt...éjszakában játszódik..talán nem is számítógépes, hanem vmi játéktermi szimulátor..
Helyzet, olyan, szabályoz. Székej Lyaroszláv
Valamit biztosan buheráltak az ECUban, így a normál szabályzási határ felett is adagol üzemanyagot.
Kedves kérdezõ aki tette a chip tuningot elfelejtett szólni , hogy a Rev Limiter ( tiltás ) kivan szedve az autóból. Vidd egy chip tuningos emberhez akinek van OBD-je, akármilyen jó csak rátudja kötni az ECU-ra és beállítja neked akár 4500-ra is :) U.I: ha nem megy az írás akkor használd a Google Translatet mert kijavítja .

Öngyilkosság esetén kb. mi a rendőrségi eljárás?

Úgy értem, ha kizárták az idegenkez?séget, alaposan kutakodnak, neten törölt adatokat meg stb?

Legjobb válasz: Nem kutakodnak különösebben, csak a helyszínen néznek körül.

Nem kutakodnak különösebben, csak a helyszínen néznek körül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.
Azért pedo képeket még se nézegess! ;)
Ha már meghaltam, oly mindegy, mit találnak utánam, nem??
beteg vagy..

Kinek milyen előjelei voltak a terhességének és kb. mikor a nem várthoz képest (hány nappal előtte, utána)?

Legjobb válasz: Nekem szinte semmi. A mellem kezdett feszülni, mint mikor meg szokott jönni. De eltelt 2 hét, még mindig nem jött meg, a mellem viszont továbbra is feszült, így akkor csináltam tesztet. Nem tudtam, hogy mikor volt meg utoljára, mert az elsõ hónapban voltunk a próbálkozással, nem is gondoltam, hogy egybõl sikerül teherbe esnem. A második terhességemnél sem volt semmi tünetem a mellfeszülésen kívül, de akkor készültem a dologgal és nem a menzim vártam, hanem számoltam, hogy mikor mutathatja ki a teszt az aktus után leghamarabb. Hányinger, émelygés és egyéb ilyenek sosem voltak. :)

Nekem szinte semmi. A mellem kezdett feszülni, mint mikor meg szokott jönni. De eltelt 2 hét, még mindig nem jött meg, a mellem viszont továbbra is feszült, így akkor csináltam tesztet. Nem tudtam, hogy mikor volt meg utoljára, mert az elsõ hónapban voltunk a próbálkozással, nem is gondoltam, hogy egybõl sikerül teherbe esnem. A második terhességemnél sem volt semmi tünetem a mellfeszülésen kívül, de akkor készültem a dologgal és nem a menzim vártam, hanem számoltam, hogy mikor mutathatja ki a teszt az aktus után leghamarabb. Hányinger, émelygés és egyéb ilyenek sosem voltak. :)
Én csak szédültem, és magas volt a pulzusom!ez a beágyazodás körül!utána pedig fájt a hasam!:) most 5 hetes vagyok, és állandóan álmos!:) a nem várt elött 2 nappal teszteltem halványat, és a nemvárt napján ismét!:)
Már pár nappal azután, h megfogant a baba, fáradékony és erõtlen voltam. Minden nap szoktam futni vagy biciklizni, de akkor alig bírtam. Mindig meg kellett állnom. De akkor még nem is gondoltam rá, h mi lehet a háttérben. Nem sejtettem, h elsõ próbálkozásra összejön.
Nekem nemvárt elõtt 4 nappal lett nagyon halvány pozitív tesztem. Elõtte való este a munkahelyemen rosszul lettem a kávétól. Peteérés abban a hónapban nagyon fájt, azt hittem leszakad a hasam alja. 10 hónapos baba anyukája
Nekem a mensi elsõ napján nagyon szokott görcsölni a hasam, egész nap (még akkor is, mikor gyógyszert szedtem). 3.hónapja próbálkoztunk. Nemvárt napján délután kicsit görcsöltem, de kb. fél óra - egy óra múlva elmúlt az érzés. Másnap megint ugyanez történt. Reménykedtem, hogy a baba miatt van. Türelmetlenül vártunk még két napot, akkor lett halvány pozitív a teszt, egy hét múlva meg erõs. Most is itt mocorog a pocimban Pocakmanó. 21h kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azon jelenlegi és volt kismamáknak, akik megosztották velem a kezdeteket. Várom a többieket is, akik be akarnak állni egy zöld kezecskéért a sorba. :D

Vádlivastagító műtétet saját zsír átültetéssel kombinálva mennyiért csinálnak kb? Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én csak az implatról tudok vádliba.Zsíros megoldásról még nem hallottam.De a synthol is jó rá:).

Én csak az implatról tudok vádliba.Zsíros megoldásról még nem hallottam.De a synthol is jó rá:) .
Es mit mondott a doki? 200000-ert, meddig for tartani? Mert amit en olvasgattam, max. 5 ev, es legalabb 25% "elvandorol".
A kérdező hozzászólása: már két éve járok gyúrni, és proteint is szedek, de nem ért túl sokat... csak a seggemen látszik olyan javulás amit elvárok
A kérdező hozzászólása: ezt ugyan ott találtam: By Hisham Seify, MD, PhD - Orange County Plastic Surgeon Very good question. As you mentioned the two available options are implants & fat grafting. I have used both options. The implant option is a simple straight forward answer for a patient with unilateral leg atrophy.The muscle in the back of the leg was deficient and this was an ideal answer. Fat grafting works better for a circumferential correction (all around the leg); it requires more work, but it works well. és mint mondtam, én
Olvasd el az alabbiakat. Ha kell, hasznald Google forditot, valamit kiszedsz belole ugy is, lehet hogy Te is ertesz angolul, vagy valaki tud segiteni. http://www.realself.com/question/fat-transfer-fat-injections.. A: Fat transfer or fat injections not good for skinny legs. By George J. Beraka, MD - Manhattan Plastic Surgeon Hi. Fat transfer or fat injections is completely experimental and I don't recommend it for skinny legs. Implants are a horrible idea. I am sorry to tell you there is no good safe surgical solution for this. You will seldom hear a cosmetic surgeon say this! A: Skinny leg correction the old fashioned way By Robert Frank, MD - Munster Plastic Surgeon At the risk of being stripped of my plastic surgeon credentials, I would spend the money on a trainer at the gym. Neither implants or fat grafting will likely give you the results you seek. A workout regimen focusing on your legs will give you better definition and more bulk. CAN BODY FAT BE USED INSTEAD OF AN IMPLANT FOR CALF AUGMENTATION? Not usually. Fat is good for augmenting smaller areas, such as areas on the face, or even in cellulite smoothing, but not larger areas. Free Fat Transfer (FFT), is commonly used for lip enhancement, or smoothing wrinkles and cellulite depressions, but because it tends to be absorbed or 'washed' from the area, it isn't ideally suited for larger fills.
A kérdező hozzászólása: én tudom, hogy van vádliba is, mert olvastam a neten, és mégegyszer mondom h az implantátum kiegészítéseként kell.... egyébként meg az implantátum rohadt drága, azóta már találtam a neten árat, 560 ezer Ft, míg egy zsírátültetés 200 körül van... szal nem mondanám h az implantátum magában olcsóbb....
Mellbe, szajba, arcba, igen csinaljak, de nem nagyon jo eredmennyel. A zsir elvandorolhat, szervezeted felveszi, hamar eltunik, megint kell csinaltatni. A konyvbe jol hangzik, de meg nem 100%-os. Vadliba meg en sem hallottam. Implatimum sokkal jobb, helyen marad, kivalaszzthatod meretet, olcsobb.
A kérdező hozzászólása: köszi, de a macrolane 2 év alatt lebomlik.. annak meg mi értelme van már én is olvastam régebben ezt az oldalt, onnan tudom h van ilyen mûtét amit szeretnék
Én se arra fogok válaszolni amit kérdezel :) De: szerintem 1.5 cm növekedés egyáltalán nem olyan kevés. A gyúrás a türelemrõl (is) szól, inkább pozitív tendenciának fogd fel. Egyáltalán nem tûnik ésszerû beavatkozásnak a szervezetedbe amit szeretnél. Ismerek lányt a ki csúnyán megbánta a különbözõ plasztikai mûtéteit. Ha meg tényleg elszántad magad a mûtétre, legegyszerûbb megkérdezni egy plasztikai sebészt ;) Itt egy link, ajánlanak még egy megoldást (Macrolane): http://www.mellplasztika.hu/mellplasztika/vadli-plasztika És találtam árat is: zsírszívás 160-180 ezer Ft saját zsír feltöltés (a szükséges zsírszívással) 160-200 ezer Ft
szerintem tuti megbánnád, ha zsírt ültetnek á, nagyon fog lötyögni, remegni, ami nem túl szép...inkább gyúrjál rá, izmosítsad, ha hiszed, ha nem, pl. a röplabdától nagyon szép vádlid lehet, mivel ugrabugrálsz egyfolytában...vagy ha az nem, akkor csak simán gyúrjál rá kondiban, vagy otthon, ha komolyan veszed, kb. 2 hónap alatt szép változást lehet elérni.
A kérdező hozzászólása: kössz, a syntolt inkább hanyagolnám.... zsíros megoldás létezik, én utánanéztem.. egyéb hozzászólás ami a kérdésre válaszol?
A kérdező hozzászólása: de 75 bent marad

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!