Találatok a következő kifejezésre: Kb. Mennyi egy vizsgálat magánrendelőben (2 db)

Kb. Mennyi most egy vizsgálat magánrendelőben?

Legjobb válasz: Szia, 5-8000ft között mozog szerintem.Érdemes telefonon eggyeztetni mielõtt bejelentkezel, mert eggyesek elkérik a 10e ft-ot is. Üdv

Szia, 5-8000ft között mozog szerintem.Érdemes telefonon eggyeztetni mielõtt bejelentkezel, mert eggyesek elkérik a 10e ft-ot is. Üdv
Én pont ma voltam és 8000.- fizettem ki.
Én Dr. Timmermann Gábornál voltam, rákszûrés+hüvelyi UH=8000 Ft volt, 3 hete.
az én orvosomnál aki egy fõorvos ott egy ultrahang 1800ft
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, csak azért kérdezem, hogy legyen viszonyítási alapom. Telefonon rá lehet kérdezni az árakra?
Én 2 napja voltam nyíregyházán rákszûrés és hasi uh 9000ft de ebben volt mellvizsgálat is!Bár nem tom hogy ez jár e hozzá!Mert én jeleztem hogy anyukámnak mellrákja van, sajnos! Remélem segítettem, szeritnem nyugodtan rákérdezhetsz!!!! Miért ne?:)
én 5000.-et fizettem.
Békéscsabán a fõorvosnál 5000 Ft. Szerintem elég elfogadható ez az ár.

Kb. mennyibe kerül egy fülészeti vizsgálat magánrendelőben?

Legjobb válasz: Budapesten a Vitalorg rendelõben pl. 7000 Ft egy vizsgálat, de én fülészetre nem megyek magánorvoshoz. Tök rendes fül-orr-gégészeket fogtam ki eddig az SZTK-ban is, maximálisan meg voltam elégedve velük. Az egyikük dr. Velich Attila volt (IV. ker., neki azt hiszem van magánrendelése is), a másik pedig dr. Thuma Judit volt (I. ker.). Minden vizsgálatot korrekt módon megcsináltak, figyeltek rám, minden kérdésemre válaszoltak. Az egyetlen fül-orr-gégész, akivel problémám volt az dr. Zombory Mária volt (V. ker.).

Budapesten a Vitalorg rendelõben pl. 7000 Ft egy vizsgálat, de én fülészetre nem megyek magánorvoshoz. Tök rendes fül-orr-gégészeket fogtam ki eddig az SZTK-ban is, maximálisan meg voltam elégedve velük. Az egyikük dr. Velich Attila volt (IV. ker., neki azt hiszem van magánrendelése is), a másik pedig dr. Thuma Judit volt (I. ker.). Minden vizsgálatot korrekt módon megcsináltak, figyeltek rám, minden kérdésemre válaszoltak. Az egyetlen fül-orr-gégész, akivel problémám volt az dr. Zombory Mária volt (V. ker.).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!