Találatok a következő kifejezésre: Kb. Mennyi egy (3515 db)

Kb. mennyi egy Kisbér félvér egy Shetlandi póni és egy Mezőhegyesi sportló? És honnan szállítsák ide őket?

Legjobb válasz: onnan szállítJák ide, ahonnan megveszed! kb mennyi? kisbérinél és mezõhegyesinél ha fajtisztáról, felnõttrõl és belovagoltról beszélünk, akkor az alja 300.000 és a határ a csillagos ég (származástól, képzettségtõl és eredményességtõl függõen) shetlandiból elég kevés a fajtiszta a sok póni mix mellett, amire azt mondják, hogy sheti, de azt olyan 70.000-tõl már találni.

onnan szállítJák ide, ahonnan megveszed! kb mennyi? kisbérinél és mezõhegyesinél ha fajtisztáról, felnõttrõl és belovagoltról beszélünk, akkor az alja 300.000 és a határ a csillagos ég (származástól, képzettségtõl és eredményességtõl függõen) shetlandiból elég kevés a fajtiszta a sok póni mix mellett, amire azt mondják, hogy sheti, de azt olyan 70.000-tõl már találni.
Azért azt illene tudni, hogy a Mezõhegyesi és a Kisbéri magyar tenyésztésû fajta.Ebbõl adódóan ezen 2 fajtából a legtöbb Magyarországon születik .Ezért nem kell õket "ideszállítani". Shetlandiból is születik Magyarországon de az nem magyar eredetû fajta. Az áruk eltérõ.

Kb. mennyi egy 2 hetes újszülött baba napi alvásigénye?

Legjobb válasz: Az én babám 2 hetes koráig szinte végig aludt az etetések között. Kb. akkor kezdõdött, hogy egyre többet van fent. Most 7 hetes és nappal 2-3 alkalommal alszik fél-egy órát, max. másfelet. Éjjel viszont 7+3 órát egy evéssel. De ez szinte hetente változott eddig, úgy tûnik most állt be erre

Az én babám 2 hetes koráig szinte végig aludt az etetések között. Kb. akkor kezdõdött, hogy egyre többet van fent. Most 7 hetes és nappal 2-3 alkalommal alszik fél-egy órát, max. másfelet. Éjjel viszont 7+3 órát egy evéssel. De ez szinte hetente változott eddig, úgy tûnik most állt be erre
Legalább 20 óra alvás, szunyókálás! Szóval nagyon-nagyon sok! :)
Az én fiam még evés közben is aludt... :)
Szerintem ez is babafüggõ, mint sok minden más. Az elején a legtöbb baba szinte az egész napot átalussza, fõleg ha be is sárgult, akkor aluszékonyabbak. Ilyenkor még felváltva esznek-aludnak. Az én fiam besárgult (bár nem vészesen) és 5-6 órát aludt egy huzamban úgy, h. a csecsemõs nõvér sem tudta a kórházban felébreszteni, pedig hát nem finomkodtak vele. Illetve ahogy más is írta, az én babám szintén bealudt a cicin 10-15 perc után, úgyh. szinte átaludta az egész napot. Olyan 1, 5-2 hónapos volt, amikor már délelõtt és délután is fel volt, és egyre többet nézelõdött.

Balatonon (Balatonalmádi) kb. mennyi egy fekete fehér, kb 5cm hosszú, és 2 cm széles tetoválás?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, kb, mint máshol, de ha nyaralni mész, ne ott és akkor csináltasd meg, mert elég vacak lesz, hogy a vizet csak nézheted, és a nap se ideális, meg fóliázni kell, stb...

Azt nem tudom, kb, mint máshol, de ha nyaralni mész, ne ott és akkor csináltasd meg, mert elég vacak lesz, hogy a vizet csak nézheted, és a nap se ideális, meg fóliázni kell, stb...


Van egy kb.3-4 éves Sony Vaio laptopom. Azt írja ki hogy cseréljek telepet. Ehez kb. mennyi egy? Illetve ennyi év használás után reális ez a csere?

Legjobb válasz: Minek cserénéd ha nincs rá szükséged vagy ha még bírja. Ha meg nem bírja már akkor normális,hisz minél többször lemeríted annál kevésbé bírja.

Minek cserénéd ha nincs rá szükséged vagy ha még bírja. Ha meg nem bírja már akkor normális, hisz minél többször lemeríted annál kevésbé bírja.
A kérdező hozzászólása: Tök vicces nekem mindig is azt tanították hogy kell hogy minél jobban lemerüljön. De köszönöm a választ.Kb. mennyi bele egy telep?
Rosszul figyeltél: a nikkel-metál-hibrid aksiknál volt az a mondás, hogy le kell meríteni és utána feltölteni. A litiomos (polimer, ion) aksiknál már nem szabad, sõt tilos teljesen lemeríteni, mert tönkremegy. Persze valamiért a legtöbb telefonos szaküzletben, laptop boltban még a nikkel aksikra vonatkozó állítást mondják. Sony Vaio latoptól kapásból 6-ot találtam, kétlem, hogy mindegyikbe azonos árú akku megy, szóval egy típust kénytelen leszel elárulni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok biztos benne hogy ezaz de hátha: VPCEA3L1E/P
Szerintem az aksid életkora már meg érett egy cserére!!

Kb. Mennyi egy kifejlett cavalier king charles spániel hossza?

A kennel mérete miatt kérdezem.A magasságát tudom már,a hosszusága visztont még érdekel.

Legjobb válasz: Kennel?Ez érdekes,de a kérdésre visszatérve,egy 35cm marmagas kutyának kb 50-55cm a hossza.Ebbe nincs benne a farka.

Kennel?Ez érdekes, de a kérdésre visszatérve, egy 35cm marmagas kutyának kb 50-55cm a hossza.Ebbe nincs benne a farka.
Szoba kennelre gondolsz? Lányom cavija most 9 hónapos, farok nélkûl kb 45 cm hosszú.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és igen szobakennelre gondoltam, de ha ketrecet írok az valóban egyértelmûbb lett volna...
Attól függ kan vagy szuka, melyik kennelbõl való a pici, milyen típusú lesz, de úgy kb. 45-50 cm normális.

Pápán van csontkovács, ha igen kb. Mennyi egy kezelés?

Legjobb válasz: Van csontkovács,egy ismerõsöm mondta hogy elment hozzá és csodákra képes.Sajnos azt nem tudom hogy mennyi egy kezelés,de talán elmondja, ha emlékszik még rá.

Van csontkovács, egy ismerõsöm mondta hogy elment hozzá és csodákra képes.Sajnos azt nem tudom hogy mennyi egy kezelés, de talán elmondja, ha emlékszik még rá.
Bocsánat kérdezõ az ismerõsöm már nem emlékszik pontosan mennyibe került a kezelés, de úgy emlékszik nem több mint 10 ezer forint.

Balatonon (Balatonalmádi) kb. mennyi egy fekete fehér, kb 5cm hosszú, és 2 cm széles tetoválás?

Legjobb válasz: Autóra,vagy motorra ? Azért kérdem mert a közlekedés kategóriában vagyunk .

Autóra, vagy motorra ? Azért kérdem mert a közlekedés kategóriában vagyunk .

Kb. mennyi egy csomag fuvarköltsége az USA-ból?

Szeretnék rendelni USA-ból egy vagy több ruhanem?t. Max 2 kg tömegben. Interneten utánaolvastam, de rengeteg egymásnak ellentmondó információ kijött a kalkulátorokban (5.000 ft- 100.000 ft). Ha valaki már rendelt onnan, kérem jelezze, hogy neki mennyi lett végül.

Legjobb válasz: Valószinûleg azért kaphattál más eredményeket is, mert ruhánál könnyen elõfordul, hogy a szállítás "térfogatsúlyos" lesz. Ez azt jelenti, hogy a térfogata alapján képeznek súlyt, emiatt nem 2kg-nak számít, hanem esetleg jóval többnek (5-6-7-10...), és emiatt drágább a szállítás. USA-ból általában UPS vagy Fedex szállít, DHL és TNT nem annyira "menõ" ott. UPS-nél 40x40x10cm-es csomagot feltételezve 3kg-ra jött ki a súly, az kb 50ezer Forint. Plusz vám és ÁFA. 5000Ft irreális, annyiért szinte Magyarországon belül szállítanak, igaz nagyobb súlyokat.

Valószinûleg azért kaphattál más eredményeket is, mert ruhánál könnyen elõfordul, hogy a szállítás "térfogatsúlyos" lesz. Ez azt jelenti, hogy a térfogata alapján képeznek súlyt, emiatt nem 2kg-nak számít, hanem esetleg jóval többnek (5-6-7-10...), és emiatt drágább a szállítás. USA-ból általában UPS vagy Fedex szállít, DHL és TNT nem annyira "menõ" ott. UPS-nél 40x40x10cm-es csomagot feltételezve 3kg-ra jött ki a súly, az kb 50ezer Forint. Plusz vám és ÁFA. 5000Ft irreális, annyiért szinte Magyarországon belül szállítanak, igaz nagyobb súlyokat.
Ja, és New York kiindulást adtam meg. Nem keleti partról szerintem drágább lesz, mert messzebb van.
Adj egy linket és megmondom pontosan, hogy mennyi a postaköltség magyar országra!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ. Lehet, hogy a mintát inkább lenyúlom valahogy, és inkább egy hazai pólónyomdában legyártatom, mert nagyon tetszenek az oldalon található cuccok. A link egyébként: http://www.soldierandwar.com/default.asp
[email protected] Ide írsz egy mailt angolul azzal a kérdéssel, h mennyi a szállítás!

Kb. mennyi egy győri kb.50 nm-es panel lakás rezsije, ha ketten laknak benne?

Legjobb válasz: Igaz nem Gyõrött lakunk, Szegeden 55nm-es a lakásunk, mi 40.000,-et fizetünk havonta. Ebben nincs benne a mobiltelefon.

Igaz nem Gyõrött lakunk, Szegeden 55nm-es a lakásunk, mi 40.000, -et fizetünk havonta. Ebben nincs benne a mobiltelefon.

A future-hope kennelbe kb. mennyi egy kutya?

Köszi a választ ;)

Legjobb válasz: És a blessed borders - be mennyi ? Köszi a válaszokat . :)

A kérdező hozzászólása: És a blessed borders - be mennyi ? Köszi a válaszokat . :)
Future hope-ba kb 80-150 körül gondolom, a blessed bordersbe 120 felett, attól függ milyen párosítás. De ez csak megközelytõ ár, nem fix, de kevesebbre neigen számíts.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!