Találatok a következő kifejezésre: Kb. Mennyi alatt van meg (23 db)

A nagymotorra levizsgázni most mennyibe kerül, és kb . mennyi idő alatt van meg, és mik szükségesek hozzá?

Legjobb válasz: pesten 80ért találsz már helyet...olyat keress ami nagy cég õk ált olcsobbak

pesten 80ért találsz már helyet...olyat keress ami nagy cég õk ált olcsobbak
Nagy motor alatt melyik jogsira gondolsz? A1, A korlátozott vagy A korlátlan?
130.000 körül. Éppen ezért a további lépéseket nem tettem meg :D Különben iskolafüggõ szerintem. De 2-3 hónap alatt illene nekik lebonyolítani.

Gyorsított A1 (B125) megszerzéséhez mi kell? Sisakom van csak és félcipőm. Miket lehet általában bérelni? És mennyi idő alatt van meg kb?

Legjobb válasz: Amit nem adnak(higiéniai okokból) az a bukó(plexivel vagy szemüveggel), hosszú szárú zárt cipõ vagy csizma és protektoros motoros kesztyû. Ami még kötelezõ az a protektoros nadrág(vagy térdvédõ, ezt szoktak adni) és a protektoros kabát(vagy gerinc, váll és könyökvédõ. Ezt is adnak többnyire)

Amit nem adnak(higiéniai okokból) az a bukó(plexivel vagy szemüveggel), hosszú szárú zárt cipõ vagy csizma és protektoros motoros kesztyû. Ami még kötelezõ az a protektoros nadrág(vagy térdvédõ, ezt szoktak adni) és a protektoros kabát(vagy gerinc, váll és könyökvédõ. Ezt is adnak többnyire)

Milyen papirokra van szükségük a magyar nemzetiségű román állampolgároknak az állampolgársági kérelem benyujtásához és kb. mennyi idő alatt van meg?

Legjobb válasz: Nem, ide tartozik a kérdésed! Amúgy sajnos elég sok huza-vonával jár! Nézz utána a neten! Sok helyen foglalkoznak ezzel a kérdéssel!

Nem, ide tartozik a kérdésed! Amúgy sajnos elég sok huza-vonával jár! Nézz utána a neten! Sok helyen foglalkoznak ezzel a kérdéssel!
A kérdező hozzászólása: Bekaphatod !....
Csak ennyiben tudok neked segíteni: http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/US/hu/Konzuliinfo/allamp.. Az elsõ hozzászólónak meg üzenem, hogy egy parkó.
Most nézem, hogy ez meg USA. Bocs. De vhol azon az oldalon biztos van szó más országról is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segitõkészségedet....további szép napot neked!


Kb. Mennyi idő alatt van meg a terheléses cukor vizsgálat eredménye?

Legjobb válasz: Nekem aznap delutan (Janos korhaz labor)

Nekem aznap delutan (Janos korhaz labor)
Nekem másnap reggelre lett kész.

Mennyi idő alatt eszik meg kb.100 ml tápszert babátok? Ha nagyobb lyuk van a cumin és így gyorsabban elfogy az baj?

Párom f?zelékes cumit vett és amíg nem volt más kipróbáltuk.Lehet baja t?le?Elég gyorsan megette.

Legjobb válasz: nem hinném, hogy baj lenne, csak büfiztessétek meg alaposan! az én babám egyszer 180 ml-t pusztított el kb. 5 perc alatt úgy, hogy elõtte sosem kapott cumisüvegbõl enni, de lerobbant a kocsim és nem értem haza idõben. a párom mire olvasztott ki neki anyatejet meg összeszerelte a cumisüveget stb. éhes volt a babám nagyon:) aztán együtt jöttek egy haverral engem menteni, a gyerekem meg 3,5 órát aludt nyikkanás nélkül a hordozóban:)

nem hinném, hogy baj lenne, csak büfiztessétek meg alaposan! az én babám egyszer 180 ml-t pusztított el kb. 5 perc alatt úgy, hogy elõtte sosem kapott cumisüvegbõl enni, de lerobbant a kocsim és nem értem haza idõben. a párom mire olvasztott ki neki anyatejet meg összeszerelte a cumisüveget stb. éhes volt a babám nagyon:) aztán együtt jöttek egy haverral engem menteni, a gyerekem meg 3, 5 órát aludt nyikkanás nélkül a hordozóban:)
Mennyi idõs a babád?
A kérdező hozzászólása: 4 és fél hós.
akkor nem gond! szerintem pár hetes babának nem lenne jó, de a 4.5 hós már szépen belejött az evésbe.
Ha az étkezésedre is odafigyelsz 4-5 kilót.
Ígyvan! Ha lecsökkented a szénhidrátbevitelt minimálisra és minden nap futópadozol, akkor simán meg lesz az a -4-5 kg ;)
A mozgás jó, szükséges, de nem fogyaszt. Étrend kell.

Ha a cég felszámolás alatt áll, a végelszámolónál vannak a papírok, és holnaptól meg akarom szüntetni a munkaviszonyomat van rá lehetőség. Kb mennyi idő alatt leszek kijelentve?

Legjobb válasz: ha a végelszámoló rendelkezik kellõ meghatalmazással a tulajdonos által akkor megszüntetheted a munkaviszonyod normálisan, mint bármely más esetben, ugyanannyi ideig for tartani.

ha a végelszámoló rendelkezik kellõ meghatalmazással a tulajdonos által akkor megszüntetheted a munkaviszonyod normálisan, mint bármely más esetben, ugyanannyi ideig for tartani.
Tudod ki a felszámoló cég illetve az elérhetõségét is? Írj egy felmondást amelyben kijelented mikortól kívánod megszüntetni a munkaviszonyod. Felmondási idõ is megillet, illetve ha már több mint 3 éve vagy a cégnél akkor végkielégítés is abban az esetben ha a felszámoló mond fel neked. Kérdezz rá arra is hogy a járandóságaid mikor kapod meg, szabadság stb. Én is most mondtam fel egy hónapja.

A laptopom Fujitsu-Siemens és még 1 éves sincs de kb. a felét bírja az akksija mint az elején. Van rá garancia de nem csak az akksit kell beadnom a szervizbe, az egész gépet. Kb. mennyi idő alatt kötelesek megcsinálni, van valahol erről link?

Hallottam olyat is hogy ha 1 hónapon belül nem csinálják meg ki kell cserélniük a gépet. Ez igaz? Azért kérdezem mert a barátn?m 4 hónapot várt a hajvasalójára mire kicserélték.

Legjobb válasz: nekem minimum 2 hetet mondtak.. en nem tudok semmilyen egy honapos megkotesrol :(

nekem minimum 2 hetet mondtak.. en nem tudok semmilyen egy honapos megkotesrol :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!