Találatok a következő kifejezésre: Kb. Mennyi alatt (767 db)

A vajúdás a szülőszobában történik? Kb mennyi idő? Vajúdás alatt ki lehet menni Wc-re? A kitolási idő milyen hosszú? És ha nekem akkor kell wc-re mennem akkor mi van?

Legjobb válasz: Ahol én szültem, ott végig a szülõszobában voltam, bár lehet, hogy van olyan kórház, ahol nem így van. De szerintem teljesen mindegy. Az, hogy mennyi ideig tart, az nagyon változó. Én mindkét lányomat kb. 5 óra alatt szültem meg, de pl. a nõvérem 2 napig vajúdott. Vajúdás alatt persze, hogy ki lehet menni wc-re, sõt gyakran megkérnek, hogy ha úgy érzed, hogy nem is kell, akkor is menjél ki, mert az gyorsítja a szülést. Nekem volt, hogy nem kellett pisilnem, erre megkatétereztek. vááá A kitolás szintén egyéntõl függ. Nekem az elsõ kb. 40 perc volt, farfekvéssel, a második fejjel elõre jött, az kb. 15 perc volt (legalábbis amennyire emlékszem) Kitolás alatt nemigen kell wc-re menned, mivel valószínûleg elõtte kapsz beöntést, a pisit meg az elõbb leírtam, hogy hogy mûködik. Bár, amikor jön a kitolási szakasz, azt pont arról lehet felismerni, hogy úgy érzi a nõ, mintha azonnal ki kellene mennie, de az igazából csak a baba.

Ahol én szültem, ott végig a szülõszobában voltam, bár lehet, hogy van olyan kórház, ahol nem így van. De szerintem teljesen mindegy. Az, hogy mennyi ideig tart, az nagyon változó. Én mindkét lányomat kb. 5 óra alatt szültem meg, de pl. a nõvérem 2 napig vajúdott. Vajúdás alatt persze, hogy ki lehet menni wc-re, sõt gyakran megkérnek, hogy ha úgy érzed, hogy nem is kell, akkor is menjél ki, mert az gyorsítja a szülést. Nekem volt, hogy nem kellett pisilnem, erre megkatétereztek. vááá A kitolás szintén egyéntõl függ. Nekem az elsõ kb. 40 perc volt, farfekvéssel, a második fejjel elõre jött, az kb. 15 perc volt (legalábbis amennyire emlékszem) Kitolás alatt nemigen kell wc-re menned, mivel valószínûleg elõtte kapsz beöntést, a pisit meg az elõbb leírtam, hogy hogy mûködik. Bár, amikor jön a kitolási szakasz, azt pont arról lehet felismerni, hogy úgy érzi a nõ, mintha azonnal ki kellene mennie, de az igazából csak a baba.
Ahol én szültem ott vajúdni nem csak a szülõszobában lehetett. Nyugodtan sétálhattam a folyóson, ha pihenni szerettem volna egy kicsit akkor bementem a szülõszobába. Ott leülhettem, vagy le is feküdhettem volna. Én 8-kor mentem be este és éjfél elõtt feküdtem csak a szülõágyra amikor burkot repesztettek, addig sétáltam, illetve kaptam közben beöntés akkor a budin ültem, utána lezuhanyoztam. Burokrepesztés után pedig már nem kellhettem fel, mert nem sokra rá éjfél után pár perccel megszületett a lányom. Én ittam közben így nem kellett katéterezni, mert spontán volt vizeletem szülés után, és infusiót sem kaptam. Kitolási idõ alatt nem kell wc-re menned, csak úgy érzed, hogy majd be tojsz, de ezek a tolófájások. Nekem kb 10-15 perc volt. Ez fáj a legjobban, de már alig várja az ember, mert tudod, hogy nemsoká a kezedben tarthatod a babád. Mindenkinél más és más az idõ. Vannak szerencsésebbek akik hamar megszülnek és van bizony aki sokáig szenved. De ne izgulj el fogod felejteni az egészet és csak a szépre fogsz emlékezni. 7 hetes kislány anyukája
És még valami (az elsõ vagyok): Nekem személy szerint az az elsõ babánál a tolófájások egyáltalán nem fájtak, de tényleg, csak néztem, ahogy a hasam mozog le-fel, és csodálkoztam, hogy nem fáj. Viszont ahogy a baba kijött, az nagyon-nagyon fájt. A másodiknál a tolófájásokat is megéreztem, bár hírül sem fájt annyira, mint a vajúdás, de a baba megszületése nem volt olyan fájdalmas, mint az elsõnél. Úgy tudom, a legtöbb nõnél a kitolási szakasz már megkönnyebbülést jelent.
Én a sima kórházi ágyon vajúdtam, és nagy nehezen, mikor már majdnem összeestem a wc-én beöntés után majdnem fél órával akkor engedtek be a szülõszobába:(! Kórház válogatja, ki hogy szülhet és vajúdhat:) Nekem péntek reggel kezdõdött a tágulás amikor bementem a kórházba, mert véreztem is, akkor még csak 1 ujjnyira voltam kiengedtek! Szombatra visszarendeltek kontrollra, de akkor is haza küldtek! Vasárnap fél négy fele, mentem vissza 5 percesekkel, és nagy nehezen fél hatkor ténylegesen elhitték hogy nem csak bebeszélem magamnak a dolgokat és befektettek! Éjfélkor elfolyt a magzatvíz és 2:20 percre megszületett a lányom! Nem érzed a kitolási idõszakban, hogy wc-re kell menned, mert a szülésznõ, azt fogja mondani, hogy amikor fájásod van csinálj úgy mintha kakilnál és akkor nem csak a baba jön, hanem minden ami még bent volt, nem szégyen az! Remélem tudtam segíteni! 3 hónapos kislány anyukája
szia én alternativ szobában szültem, igy nem kaptam beöntést sem, volt zuhanyzós wc-je, oda járkálhattam wc-re, én elég sokszor mentem pisilni, mert nekem engedték h igyak, kb 1.1, 5liter vizet meg is ittam...nekem maga a vajudás 10 óra volt..vajudás alatt azt csinálhattam amit akartam, párom is bent volt, sétáltunk, labdán üldögéltem, mindent kiprobáltam még amivel fel volt szerelve a szoba, , , kitolási rész, kb 15-20 perc volt, de hozzá teszem, én akkor már 36 órája fent voltam, és naon fáradt voltam...szülés után 2 órát még feküdnöd kell, nem kelhetsz fel..mikor a kitolási rész volt, olyan érzésem volt, h nagy wc-re kell mennem, amit közöltem is a dokival, h nekem kakilnom kell, de õ csak nevetett és azt mondta akkor nyomjon, persze nem wc-nem kellett, hanem a babóca jött...ja és mikor még a szülöcsatornába van, de már a lábad között a baba feje naon fog fesziteni, fájdalmas lesz, de legalább hamarabb kinyomod onnan:-)) könnyû és gyors szülést

Kb. mennyi idő alatt áll be a szoptatás rendszeressége? Mennyi az a mennyiség kb. amit egy evés alatt eszik ml-ben? Tudom ez változó, de kb? (nem egész nap, csak egy evéskor)

Van hogy 3-4 órát alszik, és kb. 20-30 percig eszik, de van, hogy órákat tudna cicin lenni.

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babás? Ha 1-2-3 hónapos, akkor ne lepõdj meg, ilyenkor még nem feltétlen van "rendszerük" a babáknak. Nem is esznek egyformán egy evésre (mint ahogy mi sem). Idõ kellett míg beállt a rend a babámnál. Pár hónap elteltével már teljesen kiszámítható volt, hogy mikor, mennyi ideig eszik. Addig pedig türelmesen figyeltem, hogy néha kevesebb, néha több ideig lógott rajtam, hol kevesebbet, hol többet evett. Az elsõ hetekben nagyon keveset evett, 20-30 ml-t, aztán az adagok egyre nagyobbak lettek, kb. 4 hónaposan ért el oda, hogy egy evésre 90-100 ml-t evett. De egyes babák ennél jóval többet esznek, mások kevesebbet.

Mennyi idõs a babás? Ha 1-2-3 hónapos, akkor ne lepõdj meg, ilyenkor még nem feltétlen van "rendszerük" a babáknak. Nem is esznek egyformán egy evésre (mint ahogy mi sem). Idõ kellett míg beállt a rend a babámnál. Pár hónap elteltével már teljesen kiszámítható volt, hogy mikor, mennyi ideig eszik. Addig pedig türelmesen figyeltem, hogy néha kevesebb, néha több ideig lógott rajtam, hol kevesebbet, hol többet evett. Az elsõ hetekben nagyon keveset evett, 20-30 ml-t, aztán az adagok egyre nagyobbak lettek, kb. 4 hónaposan ért el oda, hogy egy evésre 90-100 ml-t evett. De egyes babák ennél jóval többet esznek, mások kevesebbet.
Az én babám is 4 és fél hós és még mindig nincs igazi rendszer benne.Van amikor többet eszik(90-120 ml)délelõtt, délután meg kevesebbet de többször.Van hogy délután 4 után estig szinte fel le teszem a cicirõl.Próbáltam üvegbõl lefejt tejet adni de úgy fáj a pocija ha többet adok 1x-re.

Félév alatt tömegeléssel mennyi izmot lehet szedni? Szálkásitás kb mennyi idő lenne félév tömegelés után?

Legjobb válasz: Ha mindent jól csinálsz (helyes edzés, helyes étkezés), egy hét alatt kb. 250 gramm izom építhetõ, vagyis egy hónap alatt 1 kg, amennyiben férfi vagy. Nõk esetében kb. a felével lehet számolni, azaz havonta kb. fél kg izmot lehet építeni. Természetesen lehetnek eltérések.

Ha mindent jól csinálsz (helyes edzés, helyes étkezés), egy hét alatt kb. 250 gramm izom építhetõ, vagyis egy hónap alatt 1 kg, amennyiben férfi vagy. Nõk esetében kb. a felével lehet számolni, azaz havonta kb. fél kg izmot lehet építeni. Természetesen lehetnek eltérések.
itt sokminden közbeszól pl tömegnövelés alatt csak az edzsét érted, vagy a kaját is? milyen az étkezésed? szedsz -e vitaminokat, és egyéb tápszereket pihensz-e eleget? ha ezek közül valamelyik is nem stimmel vagy nincs kellõ arányban már kevesebb lesz a tömegnövekedés. és akkor nem is írtam még az anabolikus/androgén szerekrõl... némelyik magában odapakol 6-8 hét alatt 10-15 kilót is...


Nyelv piercing kb. mennyibe kerül? Mennyire fáj? Mennyi idő alatt gyógyul be? Ha kiveszem mennyi idő alatt gyógyul be? Marad utánna valami? Utánna ha mégis meggondolnám magam lehet újra?

Szal minden érdekelne ^^ ezeken kívül más is ha eszetekbe jut nyugodtan írjatok

Legjobb válasz: :O és akkor bármennyi ideje van kb. 1 nap alatt beforr ha kiveszem 100%-ra? fasza^^

A kérdező hozzászólása: :O és akkor bármennyi ideje van kb. 1 nap alatt beforr ha kiveszem 100%-ra? fasza^^
A kérdező hozzászólása: a gyógyulás függ attól h mennyi ideje van?
Hát kb.4-5 ezer forint.Abszolút nem fáj.Átlagosan 1 hét alatt begyógyul.Ha kiveszed, akár fél óra alatt is beforrhat, ez változó, de ez a legkevesebb idõ ami alatt benõ.(De 1 nap alatt 100%).Nem marad meg a lyuk, és igen, csináltathatsz utána is. Ennyi kb.
ha kivétel után begyógyul tálszani fog a nyelven h volt ott vmi?
Nekem barátnõm kivette, nem látszik neki, hogy volt, úgyhogy ja.
Én anno 5 éve mikor csináltattam, akkor volt 8ezer.Érzéstelenített, nem éreztem abszolút semmit.utána 2 napig be van dagadva, nem lehet csípõset/erõset, fûszereset, tejeset enni 1 hétig, nem fáj, bár a beszéd nem megy teljesen.én 2év után vettem ki elõször fél évre kb és csak összeszûkült, nem forrt be a lyuk, simán visszaszúrtam, azóta is megvan.szoktam cserélgetni a szárat mindig, mert szilikonosat teszek be, amit általában sikerül elrágnom szóval évente kétszer kicserélem.A mûanyag golyók jól néznek ki viszont pösze leszek tõle, túl nagy.Ismerõsöm kb 2év után vette ki, mai napig látszik neki ha 'befeszíti' a nyelvét és közelrõl nézed.Bármikor újra lehet szúrni.Nagyjából ennyi :)

A babám kb 3kg-os, és a terhességem alatt 16kg-ot szedtem fel. (80-96-ra) mennyi súly megy le a szüléssel ha vizesedtem is közben+baba+víz+lepény. Stb. meg minden ilyesmi? Kb mennyit adnak le ilyenkor a kismamák (anyukák)?

Legjobb válasz: Szia! Én 7 hónapja szültem, én is 16 kg-t szedtem fel és nagyon vizes voltam. A szülés alatt 11 kg-t adtam le és a kórházi 3 nap alatt még 3-at. De ez egyénenként változó, kb 8-10 kg ami lemegy abban a gyönyörû pár órában. Szerintem nem híztál sokat biztos könnyen le megy majd! A babád gondoskodik róla!:) Könnyû szülést, jó babázást!:)

Szia! Én 7 hónapja szültem, én is 16 kg-t szedtem fel és nagyon vizes voltam. A szülés alatt 11 kg-t adtam le és a kórházi 3 nap alatt még 3-at. De ez egyénenként változó, kb 8-10 kg ami lemegy abban a gyönyörû pár órában. Szerintem nem híztál sokat biztos könnyen le megy majd! A babád gondoskodik róla!:) Könnyû szülést, jó babázást!:)
Szia!Én 8 kilót szedtem fel, a babám 3 kilósan született, és a kórházból hazaérve, minusz 1 kilóval könnyebb voltam, mint elõtte.Rajtam is volt víz, de le is ment 2 nap múlva.
Szia! Én is vizesedtem, felszedtem majdnem egy 20-ast, 3, 8kg volt a babám. Nem tudom, mennyi ment le pontosan a szüléskor, mert nem mértem, de 1 hónappal szülés után egyetlen gramm felesleg se volt rajtam. A felszedett kilók kb. fele lement a szülés utáni néhány napon belül, mert a víz is azonnal ürült kifelé.
Szia. Nem híztál sokat. Én vizesedés nélkül híztam 22 kilót. Mikor megmértem magam a kórházban akkor 4.5 kilóval voltam csak kevesebb, ebbõl 3460 gramm volt a baba. Most 3 hónapos, még van rajtam 9 kiló. Neked biztos több megy le, mert a víz is sokat nyom.
Szia! Én 83mal kezdtem és 96tal mentem szülni 4 hete. Kislányom 3, 4 kgmal született, én nem voltam vizes. Jelenleg 84 kg vagyok, szoptatok, úgyhogy eszek is rendesen. Szerintem nem marad rajtad sem sok :)

Kb. mennyit és mennyi idõ alatt lehetne lefogyni az étel mennyiség csökkentésével?

A nyár folyamán (2-2,5 hónap alatt) szeretnék megszabadulni legalább 15 kilótól. A zöldség és gyümölcs terápiát már elkezdtem, de valami edzés terv még kellene hozzá. Sajnos nem tudok elmenni itthonról mert van egy 1 éves kisfiam akit szinte egyedül nevelek.

Legjobb válasz: Kb. mennyit és mennyi idõ alatt lehetne lefogyni az étel mennyiség csökkentésével? És addig fogod csökkenteni míg nem koplalsz, utána jól bekajálsz és elmegy egy életre a fogyókúrától a kedved+ lelkiismeret furdalásod lesz. Kiadós reggeli, egy adag gyümölcs tízórai, átlagos ebéd, nasira gyümölcs, vacsira valami könnyû. Otthon is tudsz tornázni, nem kell hozzá kimozdulni. Hasizom gyakorlatok, súlyzózás. Sok sikert ;)

Kb. mennyit és mennyi idõ alatt lehetne lefogyni az étel mennyiség csökkentésével? És addig fogod csökkenteni míg nem koplalsz, utána jól bekajálsz és elmegy egy életre a fogyókúrától a kedved+ lelkiismeret furdalásod lesz. Kiadós reggeli, egy adag gyümölcs tízórai, átlagos ebéd, nasira gyümölcs, vacsira valami könnyû. Otthon is tudsz tornázni, nem kell hozzá kimozdulni. Hasizom gyakorlatok, súlyzózás. Sok sikert ;)

Kb. mennyi idő alatt nő 10 cm-t a haj?

Legjobb válasz: Kb 10 hónap alatt,mert 1 cm haj nõ kb átlagban 1 hónap alatt.

Kb 10 hónap alatt, mert 1 cm haj nõ kb átlagban 1 hónap alatt.
9-10hónap!
Nekem olyan 6-7 hónap alatt
Attól is függ jelenleg milyen hosszú, mert a rövidebb haj jobban nõ illetve nem töredezik el. De átlagosan 1-1, 5 cm-t nõ 1 hónap alatt. Kevesen tudják, de a hajszeszt bemaszirozod a fejbõrbe akkor serkenten a hajhagymákat is.
mi az a hajszesz hol lehet beszerezni?
Ez mindenkinél változó, nekem például 5 hónap alatt nõtt majdnem 10 centit, és használok hajszeszt is... várd a nyarat a jó idõt, kösd fel mert úgy gyorsabban is nõ.../nekem bevált/

20 éves 160 cm magas 70kg súlyú lány vagyok. A kérdés az lenne alkalmas e nekem a 90 napos diéta és kb. mennyit fogyhatok 1 hónap alatt?

Legjobb válasz: Szia! Én kb. ugyanezekkel a paraméterekkel (annyi különbséggel, hogy én 165 cm vagyok és 73 kg voltam) csináltam tavaly, és egy hónap alatt kb. 5 kg ment le. A 90 nap alatt összesen 9 kg. Viszonz vigyázz ha vége a 90 napnak, javaslom, hogy trtsd be, hogy utána még 90 napig gyümi reggelire, én sajna nem tartottam be, és visszajött 4 kg :(. De amúhy hatásos a diéta :). Ha mozogsz mellette még jobb. Sok sikert!

Szia! Én kb. ugyanezekkel a paraméterekkel (annyi különbséggel, hogy én 165 cm vagyok és 73 kg voltam) csináltam tavaly, és egy hónap alatt kb. 5 kg ment le. A 90 nap alatt összesen 9 kg. Viszonz vigyázz ha vége a 90 napnak, javaslom, hogy trtsd be, hogy utána még 90 napig gyümi reggelire, én sajna nem tartottam be, és visszajött 4 kg :(. De amúhy hatásos a diéta :) . Ha mozogsz mellette még jobb. Sok sikert!
Hát nem tudom! sokaknak nem birja a gyomra és sokak szerint nem lehet fogyni vele nem tom hogy olvastam de neki 1, 5 hónap alatt 3-4 g ment le! gondold végig a 90napost!
bocs a k kimaradt kg akart lenni
Milyen az alkatod?? Mert én pontosan ugyan ezekkel a paramáterekkel rendelkezem, és én is 20 vagyok. Most kezdem én is a fogyókúrát, nekem általában az segít, ha az ételadagokat leveszem a felére, és nem eszem édességet, és mozgok, fõleg kardio edzés
2-3 hét max egy hónap
Jo lesz az egy hetnek is. En mar adtam fel szombaton cuccot a hazaiaknak (itt szombaton is nyitva van a posta) es anyu mar bontotta a csomagot penteken! De elofordult olyan is, hogy elkeveredett a karacsonyi csomag es csak majusban!!! kaptak meg, eszmeletlen viharvert allapotban volt a csomagolas, de nem veszett el belole semmi :)
A kérdező hozzászólása: akkor ha karácsonyra rendelnék valamit, akkor november közepe fele már jó lesz intézkednem? XD de am köszi a válaszokat :) )

Egy 5 milis fültágító kb. mennyi idő alatt forr össze? Látszani fog utána ott a fülemen bármi?

Koszi:)

Legjobb válasz: egy picit biztos, hogy látszani fog, de az, hogy mennyi idõ alatt húzódik össze attól is függ, hogy mennyi idõt volt a füledben a tágító. pár nap alatt ennek a méretnek össze kell húzódnia.

egy picit biztos, hogy látszani fog, de az, hogy mennyi idõ alatt húzódik össze attól is függ, hogy mennyi idõt volt a füledben a tágító. pár nap alatt ennek a méretnek össze kell húzódnia.
A kérdező hozzászólása: Oke köszi!:)
Szerintem egyáltalán nem fog látszani, max egy akkora lyuk, mintha fülbevalód lett volna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!