Találatok a következő kifejezésre: Kb. Két nagyon viszket a hasam (2 db)

Kb. Két napja nagyon viszket a hasam a köldököm körül. Mi lenne rá a jó gyógyír?

32 hetes terhes vagyok, már nagyon ki van nyúlva a b?r?m a hasamon. Kiütés szer? pöttyöket nem vettem rajta észre, csak ki van pirosodva. Érzékeny b?rre való testápolót próbáltam, de nem vettem észre, hogy használna.

Legjobb válasz: Valószínû a bõröd megnyúlása okozza. ha a terhességi krémek ( Avent-nek van nagyon jó) nem használnak és még javasolni tudom az Atopickler nevû krémet. patikákban lehet kapni,mogyorókivonatot tartalmaz és érzékeny, viszketõ bõrre van kitalálva! Sõt ezt késõbb ha a babád is érzékeny bõrû lenne, nála is használhatod ugyanis nincs benne szteroid! Jó vakarászást! Egy másik "rühes"

Valószínû a bõröd megnyúlása okozza. ha a terhességi krémek ( Avent-nek van nagyon jó) nem használnak és még javasolni tudom az Atopickler nevû krémet. patikákban lehet kapni, mogyorókivonatot tartalmaz és érzékeny, viszketõ bõrre van kitalálva! Sõt ezt késõbb ha a babád is érzékeny bõrû lenne, nála is használhatod ugyanis nincs benne szteroid! Jó vakarászást! Egy másik "rühes"
Nem volt ott kullancs?
Akkor menj el egy másik orvoshoz, ez nem vicces...
A kérdező hozzászólása: Volt kullancsom, de máshol és az még június elején volt. Azután nem maradt semmi. Most még 3 napig kenegetem azzal a kenõccsel, amit az orvos felírt, után elmegyek másik orvoshoz. Ugyanis egyre vörösebb és nagyobb a folt. Egy ismerõsöm már azt is mondta, hogy lehet, hogy ez belülrõl jön (pl. máj vagy lép). Félek.
A kérdező hozzászólása: Igazad volt, tényleg kullancs volt. Ma elmentem a bõrgyógyászhoz, és a diagnózis: Lyme-kór.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!