Találatok a következő kifejezésre: Kb. Két nagyon (82 db)

Ti babátok is csinálja ezt? Kisfiam 5 hónapos, kb. két hete csinálja, hogy a bal kezével "kalapál". Tud fogni is vele, de időnként fel-le csapkod vele nagyon gyorsan, ha valmiért nyúl.

Vsak azért fura egy kicsit, mert csak a bal kezével csinálja és mert nem rémlik, hogy a lányom csinálta volna.

Legjobb válasz: Nekem nincs gyerekem, de már tapasztaltam rokonén, meg egy filmet láttam a Spektrumon miszerint a te gyermeked még most tanulja ezeket(fogni,elengedni) a dolgokat. Nekünk természetes, de neki igenis nagy erõbefektetést illetve koncentrációt igényel...a fel-le csapdosás lehet a türelmetlenség vagy az izgatottság jele. Gondold el, hogy te mennyire örülnél annak, ha végre engedelmeskedne akaratod szerint a tested. De ha ez az állapot 1-1,5 hónap múlva nem múlik el illetve nem mûködik jól a fogó reflexe akkor keressétek fel az orvost, vagy a védõnõt. Sok szülõ cikinek érzi, hogy minden kicsiséggel elmennek orvoshoz, de hidd el ez így a normális. További szép napot mind a kettõtöknek! :-)

Nekem nincs gyerekem, de már tapasztaltam rokonén, meg egy filmet láttam a Spektrumon miszerint a te gyermeked még most tanulja ezeket(fogni, elengedni) a dolgokat. Nekünk természetes, de neki igenis nagy erõbefektetést illetve koncentrációt igényel...a fel-le csapdosás lehet a türelmetlenség vagy az izgatottság jele. Gondold el, hogy te mennyire örülnél annak, ha végre engedelmeskedne akaratod szerint a tested. De ha ez az állapot 1-1, 5 hónap múlva nem múlik el illetve nem mûködik jól a fogó reflexe akkor keressétek fel az orvost, vagy a védõnõt. Sok szülõ cikinek érzi, hogy minden kicsiséggel elmennek orvoshoz, de hidd el ez így a normális. További szép napot mind a kettõtöknek! :-)
Enyém is csinálta ezt, bár nem tudom, hogy csak az egyikkel-e vagy mindkettõvel. Próbáld a másik kezébe adni a dolgokat, hogy az is ösztönözve legyen.
Lehet, hogy balkezes lesz.
Ez egy újabb mozgás nála, most "tanulta". Az én fiam is ennyi idõs, néhány hete csinálja.
A mi manónk is csinálja, bár õ a jobb kezével. Van, hogy csak a levegõben csapkod, van, amikor a csörgõjével. Ilyenkor rend szerint jól fejbe is kólintja magát. :S

4 és fél hónapos babámat kb. két hete kezdtem hozzátáplálni baracklével, almalével, de nagyon utálja mindkettőt, fintorog, elfordul, kiköpi. Hogyan tudnám megszerettetni vele, ti hogyan csináltátok? Kb. egy hónapja csak tápszeres, sajnos.

Legjobb válasz: Türelemmel és kivárással:). A tápszeres babákat sem kötelezõ 4 hónaposan hozzátáplálni:), szóval ha nem kéri, nem szereti, akkor hagyd egy kicsit és pár hét múlva próbálkozz újra:).

Türelemmel és kivárással:) . A tápszeres babákat sem kötelezõ 4 hónaposan hozzátáplálni:) , szóval ha nem kéri, nem szereti, akkor hagyd egy kicsit és pár hét múlva próbálkozz újra:) .
Várj még. 6 hónapos korig ráértek. Ez nem gyorsvonat. És lehet, hogy még utána sem fogja kérni. És próbálkozz különbözõ ételekkel. (Én itallal sose kezdtem) Sütõtök, szilva, cékla, krumpli stb. Nincs kõbe vésve, hogy almával kell kezdeni. Nekem az almát mindig csak késõbb szerették meg a gyerekeim. Egyikük 7, 5 hónapos koráig nem fogadott el semmit. Türelem, majd enni fog. Én nem láttam még 3 éves tápszerest. :o) Amúgy én naponta megkínálom õket valamivel, amibõl annyit esznek, amennyi jól esik. Ha fél kanál, akkor annyi. Ha "éhesen" kínálod, hamarabb és többet fog enni, mint ha táp után valamivel. Én szoptatok, de általában szopi után szoktam nekik adni. Az is fontos lehet, hogy ne legyen fáradt, nyûgös, hanem kipihent, jó kedvû. Hát valahogy így. :o) 3 gyerekes anyuka
én se itallal kezdeném..! krumplit fõzz meg, szûrön törd át, a fõzõlevével keverd ki, hogy ne legyen túl sûrû. elõször nem fog megenni 1-2 kávéskanálnyival többet, de ne aggódj, ez normális!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A gyerekorvos tanácsára kezdtem gyümölcslevekkel, azt mondta, pépeset akkor, ha már megszokta az ízüket. Az õszilevet és az almát is õ mondta. Két etetés között adom neki, ha akkor próbálom, amikor éhes, akkor iszonyú ideges lesz, de nem eszik belõle akkor sem. Egyébként szinte mindig jókedvû és mosolygós baba, kivéve, ha jön a baracklé. :) Szerintem most szüneteltetni fogjuk ezt, és egy-két hét múlva újra próbálkozunk.
az én kisfiam( 5 hónapos) sem issza a leveket, alma péppel kezdtük, azt jó ízzel ette.Azóta bármit adok neki megeszi.Van amelyik baba egyébként nem érett még a hozzátáplálásra 6 hónaposan se.de próbálkozni kell, idõvel megszeretik!:-)
Süsd meg az almát úgy sokkal finomabb!

Szeretnék újra egy párkapcsolatot, de nagyon elfoglalt leszek kb. két hónapig, mégis gyakran ez jár a fejemben. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Azért egy normális kapcsolat mire kialakul, az nem két perc... Ha most hirtelen beleugornál egy párkapcsolatba egy idegennel, akkor annak nem feltétlenül azért lenne vége, mert te még pár hónapig elfoglalt vagy... Várj még.

Azért egy normális kapcsolat mire kialakul, az nem két perc... Ha most hirtelen beleugornál egy párkapcsolatba egy idegennel, akkor annak nem feltétlenül azért lenne vége, mert te még pár hónapig elfoglalt vagy... Várj még.
A kérdező hozzászólása: 1: Mire gondolsz?
Arra gondolok, hogy ismerkedni sincs jelenleg idõd, és a párkapcsolatok jó esetben nem úgy alakulnak ki, hogy valakit megismersz, és tíz perc múlva jártok... Ha most megismernél valakit, nyilván annyi idõd lenne a következõ hónapokban, hogy megismerd jobban. Magyarul nem kell amiatt aggódnod, hogy elfoglalt vagy még egy rövid ideig, mert addig úgysem tud kialakulni egy rendes kapcsolat.


Anyák! Én kb két hete érzem a terhesség tüneteit. De ma székrekedésem van. Normális ez két hét után? Lehet nagy lesz a baba?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de nem értem hogyan függ össze a székrekedés és a baba mérete. A székrekedés okait az étkezésben kell keresni leginkább. Mennyi idõs terhes vagy?

Ne haragudj, de nem értem hogyan függ össze a székrekedés és a baba mérete. A székrekedés okait az étkezésben kell keresni leginkább. Mennyi idõs terhes vagy?
Mi van?
Én sem értem az összefüggést!
Nem ettél sok banánt esetleg? Nekem az napokra 'betesz'. Egyébként a hormonok miatt a belek ellazult simaizomzata okozza a terhesség elején a székrekedést, teljesen fiziológiás dolog, nem kell rá gyógyszer sem. Fogyassz olyan ételeket, italokat, amelyek tapasztalatod szerint nálad használhatnak ez ellen, gondolok ezen belül a sok rostra, sok folyadékra. Ez a terhesség elõrehaladtával általában elmúlik, de ez természetesen egyénfüggõ; késõbb még felbukkanhat, de alapvetõen a helyes étkezéssel kordában tartható a dolog. Én sem értem, honnan vetted, de: az, hogy mekkora babád fog születni, elsõsorban a te és a párod méreteitõl függ, ha egészségesen hordod ki a terhességet.
:-D hogy függ össze a baba mérete azzal hogy nem tudsz székelni? :-D a székrekedés is terhességi tünet egyébként.a baba mérete pedig már a fogantatáskor eldõlt, ugyanis ez genetika.persze ha nagyon sok Ch-ot eszel akkor felhizlalhatod, de ahhoz nagyon sokat kell enni.
Ne haragudj kérdezõ, de ez így tényleg mulatságos kérdés.:-))) Két hete a tüneteket érzed, vagy terhes is vagy? Igyál sok folyadékot, egyél sok gyümölcsöt, az rendbehozza az emésztésedet.
Lehet, arra gondolt a kérdezõ, hogy talán a nagy baba elzárta a bélcsatornáját :) ))
A székrekedés normális terhesség alatt, de nincs köze a baba nagyságához!
sztem dokihoz mej vissza v telizz neki
szia, Mindenképpen menj dokihoz, hogy megvizsgáljon... Reméljük, hogy ártalmatlan dologról van szó..de inkább nézzen meg a doki, mint hogy baj legyen... szorítok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Csak annyit tudok, hogy egyik naprol a masikra elmult a sarga folyasom, es azota semmi kb. ket napja szaraz a fehernemum, semmi folyas nincs. Sokat pisilek, de sokat is iszok nagyon. Mire gondoljak?

Meg kb.nyolc napom van a nemvart menziig.Mit figyeljek a mellemen ha terhesvagyok?Milyen erzes mikor az faj?Mennyivel lessz nagyobb?

Legjobb válasz: Nekem a mellem nagyon fájt, feszült amikor megtudtam hogy terhes vagyok, de ezt tapasztaltam akkor is amikor azelött megjött a mensim.A különbség talán annyi volt hogy nagyon eres volt a cicim és nem múlott a fájdalom, éjszakánként képtelen voltam hasra feküdni.Most 14 hetes vagyok és még mindíg fájdogál, igaz már nem annyit mint eleinte, szépen lassan nõ, és persze a bimbóudvar rózsaszínbõl barnára váltott.Eleinte én is rengeteget pisiltem.Drukkolok Neked! Üdv! Egy 14 hetes kismama

Nekem a mellem nagyon fájt, feszült amikor megtudtam hogy terhes vagyok, de ezt tapasztaltam akkor is amikor azelött megjött a mensim.A különbség talán annyi volt hogy nagyon eres volt a cicim és nem múlott a fájdalom, éjszakánként képtelen voltam hasra feküdni.Most 14 hetes vagyok és még mindíg fájdogál, igaz már nem annyit mint eleinte, szépen lassan nõ, és persze a bimbóudvar rózsaszínbõl barnára váltott.Eleinte én is rengeteget pisiltem.Drukkolok Neked! Üdv! Egy 14 hetes kismama

Mitől lehet az, hogy kb. két hónapja nagyon elkezdett hullani a hajam? 17/L

Legjobb válasz: Stressz, hormonok,tartós radioaktiv sugárzás..... rengeteg oka van szerintem még a fejbõr gomba is okozhatja, sokat vagy sapkában, sokat vasalod a hajad, sok lakkot raksz rá, tényleg végtelen az okok száma. Kérdezd meg a fodrászod vagy menj el a börgyógyra :) a fodrászok kozmetikusok fölég a tapasztaltabb nagyon jó kis megoldásokat tudnak gyakran jobbat mint egy orvos.

Stressz, hormonok, tartós radioaktiv sugárzás..... rengeteg oka van szerintem még a fejbõr gomba is okozhatja, sokat vagy sapkában, sokat vasalod a hajad, sok lakkot raksz rá, tényleg végtelen az okok száma. Kérdezd meg a fodrászod vagy menj el a börgyógyra :) a fodrászok kozmetikusok fölég a tapasztaltabb nagyon jó kis megoldásokat tudnak gyakran jobbat mint egy orvos.

Egy nagyon speciális, sőt, többszörösen speciális kérdéssel fordulnék hozzátok: 44 éves vagyok, kb.3 éve volt egy elég komoly infarktusom. Van két nagy gyerkőcöm. Az élet fintora (vagy csodája) a terhességi teszt alapján ismét gyermekem lesz?

Hatalmas a dilemmám: fele-fele arányban szeretném ill. nem szeretném ezt a gyerk?cöt. Részben a korom miatt, részben a betegségem miatt (teljesen tünetmentes vagyok, viszont gyógyszereket kell szednem)nem tartanám meg ezt a gyerk?cöt. A másik, pozitív oldala ennek a terhességnek, hogy imádnék ismét babázni, hiszen másik két gyermekem már nagy, hiányzik a bújás, a babázás, a "szükségem van rád" feeling. Nem szeretném túlmagyarázni, és nyilván helyettünk és az orvosok helyett más nem dönthet, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, esetleges tapasztalataitokra, vagy ismer?sötök esetére, amennyiben van ilyen. Kérdésem tehát több lenne: vállalnátok-e ennyi id?sen gyerk?cöt? Van-e az ismer?seitek körében, aki infarktus után lett terhes, és egészséges babának adott életet? Várom tapasztalataitokat, élményeiteket, véleményeteket err?l a témáról, hatalmas segítség lenne (lehetne) számomra. Egyet kérek: aki csak "leoltani, kioktatni" akar, az kíméljen meg! Köszönöm!

Legjobb válasz: minden kérdésedre a válasz igen. az infarktus miatt azért konzultálj egy dokival.a barátnõm anyukája 44 illetve 46 évesen szült teljesen egészséges fiúkat,neki is volt elõtte 1 évvel infarktusa az õ dokija nem mondom hogy külön kérte hogy igen válalj gyereket mert az a legjobb ötlet ami eszembe jut ennyi idõsen de nem is ellenezte. kicsit többet kellett járni ellenõrzésre+veszélyeztettnek volt nyílvánítva az elsõ perctõl fogva,de semmi komplikáció nem volt egyik gyereknél sem.

minden kérdésedre a válasz igen. az infarktus miatt azért konzultálj egy dokival.a barátnõm anyukája 44 illetve 46 évesen szült teljesen egészséges fiúkat, neki is volt elõtte 1 évvel infarktusa az õ dokija nem mondom hogy külön kérte hogy igen válalj gyereket mert az a legjobb ötlet ami eszembe jut ennyi idõsen de nem is ellenezte. kicsit többet kellett járni ellenõrzésre+veszélyeztettnek volt nyílvánítva az elsõ perctõl fogva, de semmi komplikáció nem volt egyik gyereknél sem.
Én bevállalnám boldogan. Én most 41 vagyok és másfél éve nem jön össze a baba. Amíg csak az egészségem engedi, próbálkozni fogok. Akár 45-46 éves korig is. Az infarktusra doki reagáljon, szerintem, hogy mennyire terheli le a szívedet egy baba kihordása. Ezt tudnod kell. S ha orvos nem ellenzi, akkor vágj bele! A két nagyobbik már mindenben fog tudni segíteni neked. Nem lesz olyan kimerítõ, mint egyedül. Azontúl annyi boldogságot, örömöt ad egy babó, még talán a szíved is meggyógyítja. :)
A korod miatt ne aggódj. A szívedet próbáld kímélni a stressztõl. Igen, vállalnám ilyen körülmények között. Gratulálok neked!
Szia! 44 évesen lehet, hogy nem mernék már bevállalni egy gyereket, fõleg, ha a gyerek jövõjét tartom szem elõtt. De ez én vagyok. Ha bevállalod azt mondom bátor vagy. A betegség? Kérdés, hogy a gyógyszerek szedhetõek a terhesség alatt, vagy nem. Okoz-e bármilyen komplikációt a betegséged? Sok dolgot kell mérlegelni, elhiszem, hogy babáznál is, de a két másik gyerek sorsa sem mindegy, ha ne adj isten veled bármi gond lenne.
Két olyan tényezõt írtál le (kor, egészségügyi állapot), amik önmagukban kizáró okok lennének nálam.
Én nem szülnék 44 évesen. 64 leszel, amire õ 20, ááá, kizárt.
Jujjjjjj de jóóóóóó!!!! Minden elképzelhetõ jót kívánok!!! 11-09 14:17- es voltam
Gratulálok, és ne félj, konzultálj az orvosokkal és utána döntsd el!!!Szorítok!!!!!
Én mikor az elsõ babámmal a kórházban voltam a szobatársam egy 44 éves nõ volt, aki ráadásul ikreket várt és volt már egy 20 éves lánya. Szerintem, ha õ egyszerre kettõt is bemert vállalni, te miért ne. Amúgy egy genetikai vizsgálaton vették nála észre, hogy 3 baba volt, csak az egyik nem maradt meg. És teljesen természetesen jött neki össze. Ha az egészséged engedi, tartsátok meg. Én most a második babámmal epekõves lettem. Na nem mondhatnám hogy könnyû, de már alig várom hogy a karomban legyen. Szigorú diétán vagyok, gyógyszereket szedek és még így is sokszor begörcsölök, akkor irány az ügyelet és injekció. Fel a fejjel és kitartást!!! 36 km
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat, a drukkolást, nagyon jó érzés, hogy ennyien vagytok mellettem :) Ígérem, jelezni fogom, hogy miként döntött az orvos. Én is Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok!
Van egy 22éves lányom és egy 19éves fiam.Idén már többször voltam nõgyógyásznál mert elég rendszertelen lett a menzeszem.Utoljára múlt héten jártam, mikor is gratulált az ikreimhez!!!!Eszünkbe se jutott elvetetni õket!!!10+3hkm
ird már meg mire jutottatok kérlek
Írd meg mi van veled!!!! Olyan kíváncsi vagyok!!! 43 éves ikres:)
Juppppijéééé:) Nagyon -nagyon szurkolok nektek, szerintem a kardiológusod is talál alternatívát, biztosan nem ez az elsõ ilyen esete.És annak meg még jobban örülök, hogy elhatároztátok, hogy megtartjátok a babát.Sok sikert mindenhez, és várjuk a beszámolókat:)
Juuuj, szurkolok nektek! :)
Én megtartanám, van sok ismerõsöm, és õk direkt így vállaltak babát, hogy mire a kettõ, vagy egy nagyobb lesz, és kirepül a családi fészekbõl, arra be legyen tervezve egy öcsi vagy hugi.Jó gondolom, ti nem így gondolkodtatok a betegséged miatt sem, de vannak elõtted jó példák, és 90%-ban több a jó, mint a rossz!Egyébként meg az, hogy 60-on túl leszel, mire õ felnõ sokkal jobb, mintha 60-on túl belegondolsz abba, hogy a kisbabám akit elvettettem most lenne 18 éves.És ezt én meg sem adtam neki:) Konzultálj az orvosoddal, és várjuk a válaszod, remélem pozitívan döntötök a férjeddel, szurkolok:)
Szia! Elõször is gratulálok, de több szemszögbõl vizsgáld meg a dolgot. -Van két gyermeked, ez a harmadik mire felnõ már túl leszel a hatvanon. -Az egészségi állapotod nem biztos a legjobb. (mindenképp EKG, állapotfelmérés, nehogy a másik két gyermeked lássa kárát) -40 felett a Down sokkal gyakoribb. -Rengeteg örömet fogsz kapni tõle az életben. -Õ egy kis élõlény aki a te és a párod vérébõl való. -Ha elveteted, örökké bánni fogod és hibáztatni fogod magad. -Anyagilag tudod e vállalni? -Van e segítséged? És még lehetne sorolni, csak nézõpontokat írtam, remélem nem sértettelek meg. Mindenképp írd majd meg mi lett, remélem jót írsz :)
Szerintem ez csak kizárólag az orvoson múlik.Ha õ engedélyezi, akkor simán belevágnék:) Természetesen ha a pároddal is szeretnétek.
Soha senkit nem szoktam abortuszra rábeszélni, veled sem teszem. :) Bár majdnem 20 évvel fiatalabb vagyok nálad, az biztos, hogy a korom miatt nem vetetném el a Te esetedben sem. Ismerek nem egy olyan anyukát, aki a Te korodban, nagy gyerekek mellett lett ismét várandós, probléma nélkül kihordták, megszülték, szépen nevelik a kicsit. Az infarktus már nehezebb téma, errõl nem tudok, és azt gondolom, mindenképpen orvossal kell megbeszélned, milyen hatással lehetnek a magzatra a gyógyszerek. Lehet, hogy vannak olyan szerek, amik nem ártanak a babának, de ezügyben szerintem mindenképpen minél hamarabb keress fel nõgyógyászt és a kezelõorvosodat is. Szurkolok, hogy megoldódjon a kérdés, és fel tudd nevelni a picit!
Kezdem azzal, hogy nem ismerek olyan embert, aki infarktus után vállalt gyereket. Elég sokáig gondolkoztam, hogy mit tennék a te helyedben, és arra jutottam, amennyiben az orvos is rábólint, és én is úgy érezném, hogy vagyok, és leszek is olyan fitt még az elkövetkezendõ 18-20 évben, hogy fel tudjak nevelni egy gyerkõcöt, akkor egyértelmûen bevállalnám. Hisz egy babánál nagyobb öröm nincs a világon. Gondolom még nem konzultáltál errõl az orvosoddal.
Megértem a dilemmádat. Én biztos, hogy azt nézném, hogy nekem és a családomnak mi a jó. Megkeresném a legjobb dokit, elmennék az összes genetikai és egyéb vizsgálatra és ha minden rendben, akkor miért is ne?
A kérdező hozzászólása: Annyira Drágák vagytok!!!!! Köszönöm Nektek a bíztató válaszokat!!!! Mivel tegnap mutatta ki a teszt a terhességet, orvosnál még nem voltam, de bejelentkeztem :) A korom, az csak a korom :) Nem szoktak 44 évesnek nézni, én sem érzem magam annyinak. Az egészségi állapotom szerencsére teljesen rendben van, már csak évente kell kontrollra járnom, ill. a gyógyszereket szednem. Tegnap, mikor a teszt kimutatta a terhességet, férjem rögtön rávágta, hogy akkor jöhet a hugica :) Én is nagyon szeretném, csak tényleg ezek az ún. TÉNYEK tartanak vissza egyelõre. És nyilván, az orvosok fogják kimondani a végsõ döntést... Örülök, hogy ennyire hamar, ennyi választ, és számomra megnyugtató válaszokat kaptam! Köszönöm Nektek!!!!!
Megírnád majd, hogy alakulnak a dolgok? Én biztosan megtartanám, ha az orvosnak sem lenne kifogása, gondolom, komoly odafigyelést igényel majd a szervezeted a babavárás alatt. De ez egy csodálatos ajándék szerintem.
A kérdező hozzászólása: Természetesen megírom, hogy miként alakulnak majd a dolgok :) Egyelõre nem merem magam beleélni semmibe, hamarosan kiderül, hogy mit kell tennem...
en majd kibujnek a borombol a ferjem a jozan esz a csaladban, o azt mondana, hogy elobb varjuk meg egeszseges lesz e, es mennyire veszelyeztet engem en gratulalok, tamogatlak, bevallalnam.. viszont felnek, es probalnam "nem beleelni magam" nemtudom. kitartast :) ) a masik, meg nem volt inkfartusom, de nyilvan sokat szamit, masfelszeresen leterheli a szivet a baba, viszont ha nem dolgozol, nem stresszelsz, akkor szerintem nem lesz gond, mert a napi stressz, stb is leterhelhel annyira, lehet jobban, mint a baba
Az anyám amikor velem lett terhes, elhagyta az apám. Az anyámnak komoly szívbetegsége volt, ezért megkérdezte a nõgyógyászát, hogy mit tegyen, mert már van egy fia, nem akar meghalni. A doki elküldte vizsgálatokra és azt mondta, hogy nyugodtan megszülheti, kifogja bírni a szülést.(bár elõtte nem merték soha elaltatni mûtétkor) Én és a testvérem kb. 10 éves koromig nagyon féltünk hogy meg ne haljon az anyánk, mivel rengetegszer volt rosszul és olyankor nekünk kellett gyorsan gyógyszert! keresni, a nyelve alá. Majd egy öreg doki egy õsi, egyszerû módszerrel, másfél év alatt úgy rendbe hozta, hogy azóta sem voltak olyan rosszul létei. Most 72 éves.
hogy vagy? már biztos meg lett a picurkád.mindenrendben ment?

Kb. Két napja nagyon viszket a hasam a köldököm körül. Mi lenne rá a jó gyógyír?

32 hetes terhes vagyok, már nagyon ki van nyúlva a b?r?m a hasamon. Kiütés szer? pöttyöket nem vettem rajta észre, csak ki van pirosodva. Érzékeny b?rre való testápolót próbáltam, de nem vettem észre, hogy használna.

Legjobb válasz: Valószínû a bõröd megnyúlása okozza. ha a terhességi krémek ( Avent-nek van nagyon jó) nem használnak és még javasolni tudom az Atopickler nevû krémet. patikákban lehet kapni,mogyorókivonatot tartalmaz és érzékeny, viszketõ bõrre van kitalálva! Sõt ezt késõbb ha a babád is érzékeny bõrû lenne, nála is használhatod ugyanis nincs benne szteroid! Jó vakarászást! Egy másik "rühes"

Valószínû a bõröd megnyúlása okozza. ha a terhességi krémek ( Avent-nek van nagyon jó) nem használnak és még javasolni tudom az Atopickler nevû krémet. patikákban lehet kapni, mogyorókivonatot tartalmaz és érzékeny, viszketõ bõrre van kitalálva! Sõt ezt késõbb ha a babád is érzékeny bõrû lenne, nála is használhatod ugyanis nincs benne szteroid! Jó vakarászást! Egy másik "rühes"

Holnap kéne megjönnie a menzesemnek és kb két napja leszakadnak a melleim nagyon fájnak és meg is vannak duzadva ez lehet terheség jele? Illetve fel is vagyok puffadva, ilyenkor már lehet tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Várd meg a holnapot. Tuti, hogy nem baba, hanem menzesz.:) Ugyanolyan tünetei vannak mindkettõnek! Puffadás a vízvisszatartás miatt van mensi elõtt, melleid egyértelmûen amiatt. Nyugi!:)

Várd meg a holnapot. Tuti, hogy nem baba, hanem menzesz.:) Ugyanolyan tünetei vannak mindkettõnek! Puffadás a vízvisszatartás miatt van mensi elõtt, melleid egyértelmûen amiatt. Nyugi!:)
szia! Várd meg a menszid napját ! Bár az érdekesség hogy én menszim elõtt egy héttel már hányingerem volt, pisi inger( bocsánat h igy irom)is volt! Furcsáltam is de nem gondoltam babára! Menszim elõtt egy nappal elõttem egy tesztet es halvány pozi lett! De még akkor sem éltem bele magam , mert ugy voltam vele hogy megjöhet még :) Hétfõn a 3. pisibõl teszteltem és hát szép erõs pozim lett! de amúgy mindenkinél más más!
A kérdező hozzászólása: Én is pisilni járok folyamatosan , de a cicim ..... Jaj , nekem mensi elõtt picit beduzad a cicim de Ennyi de most hát.... Egy kosárméretet Nõtt
várd meg a holnapi napot és akkor tesztelj.
2es vagyok!!!várd meg a menszi napot!!! nyugii :)
Na?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!