Találatok a következő kifejezésre: Kb. Harom terhesseget a (2 db)

Kb. harom hettel ezelott csinaltam hat terhessegi tesztet is, mind pozitiv lett. Mivel nincsenek terhessegi tuneteim ma vettem megint tesztet. A harmadik honapba leptem tegnap. Ki csinalna meg egy tesztet?

Legjobb válasz: Szia!Nem értem!3 hónapos terhes vagy?Én a 4 teszt után hittem el,hogy terhes vagyok:),pedig megvoltak a tünetek! Mindenkinél más a terhesség:)

Szia!Nem értem!3 hónapos terhes vagy?Én a 4 teszt után hittem el, hogy terhes vagyok:) , pedig megvoltak a tünetek! Mindenkinél más a terhesség:)
ha a hat terhességi teszt nem gyõzött meg, akkor mibõl gondolod hogy egy hetedik megfog? szerintem kérj idõpontot a dokinál, az a legbiztosabb. :)
Szerintem keress fel egy nögyógyászt és Õ majd megmutatja Neked a Pici Babádat és elhiszed.Én is sok tesztet csináltam, mert el sem akartam hinni, így hát felkerestem a dokim és azóta 32 hetesek lettünk.
Miért kellene még egy tesztet csinálnod? Elvileg már ilyenkor legalább két UH-n vagy túl. Vagy nem voltál még orvosnál? Tesztet már ne csinálj, igazán hülyeség lenne. Menj orvoshoz.
Szerintem a tesztekbõl elég:) inkáb menj el a nõgyógyászhoz mert a 3. hónaptól elkezdõdnek a vizsgálatok.... Szerencsés vagy ha tünetmentes a terheséged, nekem majd az 5. hónapig volt h...ingerem:( de megérte jó egészséget.
3 hónapos vagy és még nem voltál nõgyógyásznál annak ellenére, hogy pozitív tesztjeid vannak? :O Mire vártál? Nem mindenkinél jelentkeznek terhességi tünetek. Nálam pl. a mai napif (24 hetes vagyok) egy tünet sem lépett fel. Tessék gyorsan dokihoz menni, hisz lassan jön az elsõ genetikai UH, amit a 12. héten el kell végezni!
Szerintem még csinálj ötöt, és addigra meg is mozdul a kicsi... Már rég át kellett volna esned az elsõ vizsgálatokon!! Azonnal menj dokihoz!!! (és egy pszichológushoz is)

Kb. Harom hetes terhesseget a doki ugye meg nem lathat? A mehnyalkamra azt mondta szepen megvan vastagodva.

Nem mondodt semmi mast!Eggy honap mulva rendelt vissza.

Legjobb válasz: A megvastagodott méhnyálkahártya jelenthet mensit, de jelenthet babát is. Elõször nekem is csak azt látta a doki, aztán két hét múlva már a petezsákot is. :-) Szerintem reménykedhetsz, sok sikert!

A megvastagodott méhnyálkahártya jelenthet mensit, de jelenthet babát is. Elõször nekem is csak azt látta a doki, aztán két hét múlva már a petezsákot is. :-) Szerintem reménykedhetsz, sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a valaszodat! Szerinted mikor teszteljek hogy biztos legyen az eredmeny? nagyon nem birok magammal, es a doki meg messze van!
A kimaradt mensi után érdemes elõször tesztelni, de ha nagyon érzékeny tesztet veszel, akkor az esedékes mensi elsõ napján.
A mensi napját már szerintem ki lehet várni. A kezdõ naptól még várj 3-4 napot, és utána tesztelj! Szurkolok a babáért! (nekem a mensi idõpont után 5 nappal a sima Gabriel teszt kimutatta) 25 hetes kismami
Nagyon korán mentél szerintem orvoshoz. Várd meg a mensi idõszakát és rá egy hétre menj legkorábban. Akkor már van petezsák.
én 5hetes voltam mult héten de a doki nem látott még semmit, a gabriell nekem ki mutata a mensi napján a halvány is pozitiv
Nekem azt mondta a dokim, hogy az uh csak 35 napos terhességet mutat ki leghamarabb(tehát 5 heteset). Ha pozitív a teszt, akkor ott bizony baba van. Szerintem pár nap múlva tesztelj újra, ha az is pozitív, biztosra mehetsz. 18 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!