Találatok a következő kifejezésre: Kb. Hány korban van szükség (3 db)

Lovat szeretnék venni de nem tudom mennyi zabot adjak neki naponta a ló heti 2x-3x járna terepre, félvér lóról lenne szó, kb 6-10 éves korig, és nincs legelő akkor kb mennyi zabra van szüksége? Napi hány kg-ra?

Legjobb válasz: Ha még nincs meg a konkrét ló,akkor nem igazán lehet megmondani. Akitõl veszed,kérdezd meg tõle,õ mennyit adott neki és neked mennyit javasol. http://www.haziallat.hu/lovak-lovasok/lovak-takarmanyozasa/a..

Ha még nincs meg a konkrét ló, akkor nem igazán lehet megmondani. Akitõl veszed, kérdezd meg tõle, õ mennyit adott neki és neked mennyit javasol. http://www.haziallat.hu/lovak-lovasok/lovak-takarmanyozasa/a..
Kb. 5 kiló naponta. De ez leginkább attól függ, hogy milyen tápanyagértékesítõ az adott egyed. Ha ilyen keveset mozog és nincs legelõ akkor azzal is érdemes játszani, hogy mennyire van tele energiával. Ha nagyon pörög és mellette jó formában van érdemes visszavenni az adagját.
5 kg zab??? Szerintem az igen sok, össz. abraktakarmányból kell annyi.
5 kiló? Attól függ, milyen lónak. :) Van amelyiknek sok, van amelyikben elveszik.
Ha nincs sokat dolgoztatva, akkor nem kell sok zab. Ha sokat kap, felpörög :D Kérdezõ, szénát is adj a lónak.

Kb. Hány hónapos korban van szükség először az orrszívóra?

Tudom, hogy akkor amikor el?ször megfázik, csak azért kérdezem, hogy mennyire fontos ezt el?re beszerezni?

Legjobb válasz: Nem kell, hogy megfázzon. Én már pár naposan szívtam Nekem mellszívó, orrszívóm van egyben, és azzal a csõvel szívtam szájjal.

Nem kell, hogy megfázzon. Én már pár naposan szívtam Nekem mellszívó, orrszívóm van egyben, és azzal a csõvel szívtam szájjal.
Szóval elég, ha olyat veszel amit porszívóra lehet kötni, az olcsó és bõven elég. Azt is tudod szájjal szívni.
Azért jó, ha ilyenek elõre megvannak, mert az én babámnál mindig éjszaka jött az orrdugulás és nagyon rossz hallgatni szegénykét, hogy nem kap levegõt rendesen. Inkább legyen meg elõre, ígyis-úgyis meg kell venni.
Van akinél rögtön kell. Ne aggódj az ára miatt, én 1500 Ft körül vettem a porszívóra csatlakoztatható változatút (www.babaholmiolcson.hu).

Kb. Hány éves korig van szükség leesésgátlós ágyikóra?

Kisfiam 2 éves lesz,vegyek neki vagy ne??? Érdemes??? Vagy maradjon még a rácsos ágy,és kés?bb sima ágyat vegyünk neki??

Legjobb válasz: Kisfiam 1,5 éves korától úgy aludt a kiságyban, hogy le volt véve az egyik teljes oldalrácsozat. Sose gurult le. 2,5 évesen kapott egy rendes egyszemélyes heverõt leesés gátló nélkül. Ennek már 3-4 hónapja, és nem esett le róla.

Kisfiam 1, 5 éves korától úgy aludt a kiságyban, hogy le volt véve az egyik teljes oldalrácsozat. Sose gurult le. 2, 5 évesen kapott egy rendes egyszemélyes heverõt leesés gátló nélkül. Ennek már 3-4 hónapja, és nem esett le róla.
Az nagyobbik fiam olyan 3-3, 5 áves kora környékétõl nem esik le az ágyról.A kisebbik az most 2, 5 éves és még most is leesik olyan hengergõzve alszik.Mi nem vettünk neki még másik ágyat, de a rácsokat már nem viselte el, hoyg körbe van rácsozva, úgyhogy most a fél oldaláról le van véve a kiságynak a rács és a mi ágyunk mellé van tolva, így nem tud leesni. A nagyobbiknak megvettük a leesésgátlós ágyat, mert akkor kellett a kiságy a kicsinek. De egyébként szerintem lehet venni külön leesésgátlót amit fel lete szerelni az ágy szélére fogatva.
Két évesen alacsony, de védõkorlát nélküli ágyba költözött kislányom. Nem esett le. Mondjuk az elején tettem a padlóra puha dolgokat.
A lányom 4 lesz de még néha mindég leesne az ágyról ha nem lenne ott a leesésgátló.... Annyira forgolódik mocorog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!