Találatok a következő kifejezésre: Kb. Hány korban (150 db)

Nem tudjátok hogy lehet e otthon tartani szurikátát? Úgy értem engedélyezett vagy tiltja valamilyen törvény vagy hasonló. És kb mennyibe kerülhet? Kb. hány centi magas? Hány kiló? Harap? Sokat kell vele törodni? Hány éves korig élnek?

Én szeretnék venni1szurikátát és már azt is tudom hogy mi lesz a neve, ha kiváncsiak vagytok válaszoljatok a kérdésemre és megtudhatjátok!Irjatok z email címemre is.

Legjobb válasz: Titva van a tartása,mivel vadon élõ állatok! A vadászgörény is cuki és azt még tartani is lehet!

sztem timonnakk nevezné el xD nem lehet venni ! sõt egyedül nem lehet tartnai sõt ez egy vadállat harap , félõs , de ha utána olvastál volnálk akkor tudnád
Nem.Ez egy vadon élõ állat, nem is bírná ki fogságban.Láttad már, hogy ezek az állatok hol élnek???Föld alatti alagutakat ásnak, és családokban, csoportokban élnek.Még ha lehetne is háznál tartani, elõ tudnád teremteni a számára szükséges környezetet?A megfelelõ méretû talajt bizonyos határokon belül, ellátás stb, stb, stb.
Titva van a tartása, mivel vadon élõ állatok! A vadászgörény is cuki és azt még tartani is lehet!
Szerinte Tö Rodnie lesz a neve :D Eltaláltam? :) Szupcsi lesz egy szuri káta!
Elsõ válaszoló! Milyen az a max hangya?Érdekelne.Naon cukkcsi lehet.
Nem lehet venni. Az elsõ válaszolónál a pont. Amúgy minden állattal sokat kell "törodni"...
Én nem hiszem el, hogy valaki tényleg így ír.
100-as iq alatt max hangyát tarthasz.
nemtucc venni sehol.
Nem tuggyuk :-))
NEM!!!!!! (jó a helyesírásod)
Ezt kaptam emailben a kérdezõtõl xD http://kephost.hu/image-9323_4BA14DAB.jpg
A kérdező hozzászólása: AmúgY ha tudni szeretnétek én nem magyar iskolába járok azért roszz a magyar hejesirásom úgyhogy ne csú ológyatok velem nektek meg nrm megy a szlovák hejesírás na akkor most énis csúfológyak veletek?mert megtehetem!
Szia! Nem lehet tartani szerencsére. Gondolj bele hol és milyen körülmények között élnek Õk. Szenvedne háziállatként, és ezt te sem akaratod:) Egyébként még ha be is lehet csempészni akkor is rettenetesen drága. Egy kifejlett állat, kétlábra állva 20cm, úgy tudom. Igen, biztosan harap, mert vadállat.

Kb hány éves korban lesz az ember arca olyan, mint amilyen felnőtt korában lesz? 17? 18?

Legjobb válasz: Attól függ hogy az ember milyen korán kezd el igazán fejlõdni. Engem már 14 évesen is sokan 18 évesnek néztek, pedig akkor még nem is kezdett el az arcom igazán szõrösödni. 16 évesen már rendesen borostás voltam mint egy 24 év körüli fiatal felnõtt. Engem 20 évesen már 25 évesnek néztek az emberek. Most vagyok 24 éves és most nézek kb ki úgy mint egy középkorú felnõtt ember. Igazából 16 évesen is hasonlóan néztem ki csak azóta fogytam egy kicsit.

Attól függ hogy az ember milyen korán kezd el igazán fejlõdni. Engem már 14 évesen is sokan 18 évesnek néztek, pedig akkor még nem is kezdett el az arcom igazán szõrösödni. 16 évesen már rendesen borostás voltam mint egy 24 év körüli fiatal felnõtt. Engem 20 évesen már 25 évesnek néztek az emberek. Most vagyok 24 éves és most nézek kb ki úgy mint egy középkorú felnõtt ember. Igazából 16 évesen is hasonlóan néztem ki csak azóta fogytam egy kicsit.
Állítólag olyan lesz a baba amikor felnõ, mint amilyen az elsõ pillanatban, amikor megszületik. Mi a felnõtt kor? Az ember arca folyamatosan változik.


Ha minden de.9 körül kifekszek napozni kb 45 percet akkor kb hány alkalom után leszek barna?

Eléggé világos a b?röm.Ma volt meg az elsö alkalom de semmi nem látszik.15 faktorossal kenem magam.

Legjobb válasz: Ne 9-kor feküdj ki, henem 1-kor és ne 45 percre csak 30-ra

Ne 9-kor feküdj ki, henem 1-kor és ne 45 percre csak 30-ra
A kérdező hozzászólása: 11-3-ig nem javasolt a napon lenni nemhogy napozni.
így van 10-3 között ne! szerintem az jó ha de 9kor kiülsz , és ha tudod akkor du olyan4 körül akkor fog legjobban a nap, és elsõ alkalommal ne várj csodát , szerintme egy 1- 2 hét hogy sötétebb legyél, de drasztikus változást ne várj , minél többet vagy kint annál barnább leszel, mivel fehér bõrû vagy lassúnak tûnik a folyamat de jó hoyg már májusban elkezded! elvileg a kakaóvaj barnít plusz véd a sugárzástól, de csak a finomítatlan kakaóvaj!! én eléggé lesápadtam szóval én is napozgatok!

Mikor kell lecserélni az újszülött hordozót egy nagyobb autósülésre? Tudom, hogy változó de kb hány éves kortól, hány éves korig jó a 9-18 kg-os autósülés?

Legjobb válasz: Ez általában attól is függ, hogy mekkora méretekkel rendelkezik a gyerek. A fiam még 1 éves sem volt, talán 8-9 hónapos, amikor is már autósülése volt. Ekkor õ már 9 kg körül volt. Nagy növésû is, nem fért el a hordozóban. A gyerekülés sokkal jobb volt a számára. Még mindig azt használjuk, most 3 éves. De a miénk olyan kialakítású, hogy 25 kg-ig is használható, csak máshogyan kell bekötni. Illetve ülésmagasítónk is van, ha már nagyobb lesz.

Ez általában attól is függ, hogy mekkora méretekkel rendelkezik a gyerek. A fiam még 1 éves sem volt, talán 8-9 hónapos, amikor is már autósülése volt. Ekkor õ már 9 kg körül volt. Nagy növésû is, nem fért el a hordozóban. A gyerekülés sokkal jobb volt a számára. Még mindig azt használjuk, most 3 éves. De a miénk olyan kialakítású, hogy 25 kg-ig is használható, csak máshogyan kell bekötni. Illetve ülésmagasítónk is van, ha már nagyobb lesz.
nekünk 5 hónapos Fiúnk 10 kiló volt és eleve 58 centivel született bõven kilógott szegényemnek addigra a lába... Akkor vettünk neki ülést! Most meg már a 30 kg-ig valót vettük...
Az én lányom 7 hónapos még a kicsi ülése van és elfér benne szépen pedig 8kg és 70cm hosszú. Vmivel nagyobb fajta ülés mert ugye vannak ebbe is többfélék van amelyik kisebb nagyobb. Mint a babakocsiknál is. De mi leghamarabb szerinte december környékén fogjuk lecserélni az ülését és mi is már olyanra ami 36 vagy nem is tudom hány kilóig van. H már többször ne kelljen venni amíg ülés szükséges. Az amit te mondasz az kb most attól függ mekkora a babád ugye van amelyik baba 5-6 hónaposan 9-10kg körül van simán bele lehet tenni. Az meg h meddig jó durván azt mondom 3-4 max 5éves korig használod ki. De ha olyat vesztek ami 36kg -ig van kb abból is lehet olyat h dönthetõ a háttámlája ugye ha még kicsi nem tud teljesen stabilan kényelmesen ülni benne. Én ajánlom ha nem akartok még egyszer venni a ülést neki akkor olyat vegyetek. :) De ez persze csak egy jó tanács meg az én véleményem. Hátha mond vki okosabbat és jobbat nálam akkor azt fogadd meg természetesen. :)
Fiam 14kg, de már 5 éves, a 9-18-as ülést most kezdi kinõni hosszra, kezd tullogni a feje az ülés támláján.1 éves lehetett mikor autósülésbe tettük.

Kresz szerint hány kg-tól és cm-től lehet ülésmagasítót használni és kb hány éves korban érik el ezt a gyerekek?

Legjobb válasz: A kg nem számít, 150 cm-ig lehet egy gyermek ülésmagasítóban és korban pedig úgy 4-10 évesig (magasságtól függ)

A kg nem számít, 150 cm-ig lehet egy gyermek ülésmagasítóban és korban pedig úgy 4-10 évesig (magasságtól függ)

Szerintetek kb. hány éves korban normális, hogy az embernek párja van, és hány éves korban normális elkezdeni a szexet? (Főképp nem a tizenéves korosztály véleménye érdekel. )

Legjobb válasz: Utolsó válaszolónak. Ha arra értetted az egy évet amíg picik akkor rendben van. Azonban ha pl 18 évesek egy kapcsolat tagjai és 1 évig kibírják "egymás nélkül" akkor az a kapcsolat régen rossz.

Utolsó válaszolónak. Ha arra értetted az egy évet amíg picik akkor rendben van. Azonban ha pl 18 évesek egy kapcsolat tagjai és 1 évig kibírják "egymás nélkül" akkor az a kapcsolat régen rossz.
a legutóbbi válaszolóval egyet értek.
14-15 évesen jöhet az elsõ kapcsolat, amiben lehet petting. De 17 alatt szerintem nem normális maga az aktus "végzése"... 17 alatt még annyira gyerekek :S 21/L
20 éves kor körül beszélhetünk kiforrt személyiségrõl. Valaki soha nem komolyodik meg, mert olyan tipus. A szexet elkezdeni nem szabad túl korán . Szerintem akkor kezdjünk szexuális életet élni amikor már van legalább 1 éves párkapcsolatunk.
sztem a mai világban már 12-13 éves korban már elkezdeneke a fiúk is knosodni és a lányok is nõiesedni szóval kb az elsõõ komolyabb párkapcsolatok ilyenkor kezdõdhetnek és 15 éves kor körül történhet meg az aktus
Csocsi, bili, mivi-mivi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyjából én is így gondolom. :) Csak kíváncsi voltam (és vagyok) másoknak a véleményére. Am 16/L vagyok.
Szerintem az elsõ kapcsolatkezdemények 15-16 éves korban ideálisak, így aztán talán kialakulhat valami komoly pár éven belül, és a szex 17-18 éves kor körül lenne optimális. A hideg ráz a mostani 13-14 és már rég nem szûz tendenciáktól...

26 hetes vagyok, és eddig az összes uhs vizsgálaton azt mondták hogy teljesen a korának megfelelőek az adatai. Aki ugyanigy volt az kb hány kilóval és hány centivel szülte meg a babáját?

Legjobb válasz: Ez az utolsó hónapokban sokat változhat. Akkor szedik magukra a bébiháj nagy részét. A fiam végig korának megfelelõ volt a végén 58 cm és 5250 g lett 38 hétre. Volt olyan baba a kórházban, aki 40. hétre szintén 58 cm lett, de 2900 g.

Ez az utolsó hónapokban sokat változhat. Akkor szedik magukra a bébiháj nagy részét. A fiam végig korának megfelelõ volt a végén 58 cm és 5250 g lett 38 hétre. Volt olyan baba a kórházban, aki 40. hétre szintén 58 cm lett, de 2900 g.
Ez attól is függ, hogy a szülõk milyen alkatúak. Valószínû a 190 cm-es apának, 170 cm-es anyának nem lesz 50 cm-es babája, ha idõre születik. Én kicsi vagyok, a férjem 180 cm, a lányom 3350gr és 54 cm volt.
Szia nekem is végig a korának megfelelõ méretû volt. Azt mondta mindig a doki, hogy olyanok a méretek, mint a szülést oktató könyvekben. Én a 39.-ik héten szültem 3000g volt a kicsi lányom és 49 cm.
Szia! Nekünk is korának megfelelõ volt a kislányunk, sztem pont jó méretekkel jött világra. 3530g és 57cm. Én 171 cm vagyok a férjem 175

Ha valaki elkap nemi betegseget pl szifilisz vagy HIV meddig szamit korai kezelesnek? Kb hany honap? Es mennyi Ido utan keso mar kezelni?

Legjobb válasz: Nincs késõn kezelés. Ha úgy gondolod, bármelyiket elkaphattad, fordulj minél elõbb orvoshoz! Azt azonban jobb ha tudod, hogy a HIV nem gyógyítható. Korai kezelés nincs, lappangási idõ van, amíg nem mutatható ki a HIV (kb. 6-8 hét), szifilisznél nem tudom mennyi idõ.

Nincs késõn kezelés. Ha úgy gondolod, bármelyiket elkaphattad, fordulj minél elõbb orvoshoz! Azt azonban jobb ha tudod, hogy a HIV nem gyógyítható. Korai kezelés nincs, lappangási idõ van, amíg nem mutatható ki a HIV (kb. 6-8 hét), szifilisznél nem tudom mennyi idõ.
Szia Szifilisz roszabb mint a hív rövid idõn belül szövödmények is lehetnek ami már visszafordithatatlan, viszont gyogyitható 3x2 penicilin

Van olyan, hogy valaki X éves koráig szinte csak az egyik szülőjére hasonlít, aztán hirtelen elkezd egyre jobban a másikra? Ha igen, kb. hány éves korig fordulhat meg a helyzet?

Legjobb válasz: én lán vagyok, van még egy hugom is. Egészen 15-6 éves koromig nagyon apás voltam valamiért, anyuval nem voltam tul jóban, de aztán szépen lassan anyás lettem, most 19 vagyok, és még mindig anyuval vagyok jobban jóba. Ugyhogy a kérdésedre válaszolva szerintem van olyan, és nem hiszem, hogy korhoz kötött, inkább a cselekedetekkel tudod ezt manipulálni(bár ez csunya szó ide) :D

én lán vagyok, van még egy hugom is. Egészen 15-6 éves koromig nagyon apás voltam valamiért, anyuval nem voltam tul jóban, de aztán szépen lassan anyás lettem, most 19 vagyok, és még mindig anyuval vagyok jobban jóba. Ugyhogy a kérdésedre válaszolva szerintem van olyan, és nem hiszem, hogy korhoz kötött, inkább a cselekedetekkel tudod ezt manipulálni(bár ez csunya szó ide) :D
Az én fiam a születése után rám, és az én fajtámra hasonlított, és úgy 14-15 éves korában kezdett el az apjára hasonlítani. Most, 32 évesen is tiszta apja. A külseje, a hanghordozása, a gesztusai is, pedig 2 éves korában elváltunk.
Az elsõ valószínû, hogy nem értelmezte jól a kérdésedet, mert nem arról volt szó, hogy agyerek szíve kihez húz, hanem hogy kire hasonlít.. Az én fiam kicsinek rám hasonlított.Ma hogy felnõtt még mindig rám hasonlít , de sok vonást veszek észre ami az apjára üt.PL: Az apja göndör haját örökölte.Ugyanolyan járása van mint az apjának..A nevetése is olyan mint az apjáé..Külsõre még mindig rám hasonlít jobban...
ma 20:06 Ja és 8 éves kora óta nem élünk együtt az apjával, mégis bizonyos gesztusok, viselkedések azonosak..
A barátom szülei elváltak és az apját hosszú évekig nem is látta.Az anyukája nevelte a testvérével és a barátom teljesen olyan volt, mint az anyukája.Úgyanúgy viselkedett, gondolkodott érzékeny és lányos lelkületü volt, teljesen az anyukája(aki egyb. egy tündéri nõ).Aztán pár éve újra jóban vannak az apjával és teljesen megváltozott, 18éves kora óta egyre jobban kezd kijönni rajta, hogy tiszta apja.Külsõleg és belsõleg is. Szerencsére idáig úgy tünik, hogy szerencsére csak a legrosszabbak hiányoznak belõle szerencsére (súlyos depresszio, nõzés, a másik lelki terrorba tartása).De ha ezt is elkezdem felfedezni, akkor menekülök...
Nekem úgy volt, hogy kb. 4 éves koromig mindenki azt mondta hogy nézzétek már, tiszta apja!Megszületett a kishúgom, azóta mindenki azt mondja, hogy tiszta anyukám vagyok, és a tesóm az aki apára hasonlít. Viszont viselkedésre teljesen olyan vagyok mint apa: makacs, és kiáll az igazáért.Ráadásul hamar felkapom a vizet.Remélem ez el fog múlni pár év múlva.Most ugyanis 12 vagyok :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!