Találatok a következő kifejezésre: Kb. Hány elég egy doboz (2 db)

Kb. Hány napig elég egy doboz 600g-os tápszer csecsemőknek?

Legjobb válasz: Ez attól függ mennyit eszik, hányszor.Nekem volt hogy 3 napig tartott egy doboz, de most mást is eszik így több mint egy hét

Ez attól függ mennyit eszik, hányszor.Nekem volt hogy 3 napig tartott egy doboz, de most mást is eszik így több mint egy hét
Nálunk kb. máfél -2 hétig elég. Ma vagyunk 6 hetesek, alkalmanként 100-120ml-t eszik.
Nekünk kb. egy hétig elég egy dobozzal. Mi most 8 hetesek vagyunk, és elég változó mennyiségeket eszik (van mikor 50 ml-t, van amikor 160 ml-t), de átlagban 100-120 mlt.

Egy doboz testapolo (150 ML) kb hany alkalomra eleg, ha minden nap bekenem vele az egesz testem? Eleg 2 hetig?

Legjobb válasz: Én nem használok minden nap testápolót, de ha tényleg az egész testedet, naponta rendesen be akarod kenni, szerintem a 150 ml kevés lesz... (A nagyobb kiszerelés olcsóbb is ;) ) Szerintem nem kell folyamatosan kenned, elég hetente párszor, mert túlságosan hozzászokik a bõröd, és utána százszor jobban kiszárad. (Nálam legalábbis így volt)

Én nem használok minden nap testápolót, de ha tényleg az egész testedet, naponta rendesen be akarod kenni, szerintem a 150 ml kevés lesz... (A nagyobb kiszerelés olcsóbb is ;) ) Szerintem nem kell folyamatosan kenned, elég hetente párszor, mert túlságosan hozzászokik a bõröd, és utána százszor jobban kiszárad. (Nálam legalábbis így volt)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!