Találatok a következő kifejezésre: Kb. Egy terhes vagyok kb.. Több (4 db)

Fogamzásgátlót szedek több mint két éve folyamatosan. Most azonban egy hónap kimaradt és a párommal ezt elfelejtetük és belémélvezett de ez a 7 napos szünet után kb egy hét után történt. Lehetek így terhes vagy meddig véd a fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: Sajnos az már kívül esett a védett idõn. A 7 napos szünetután megszünt a védettség. Mivel ahogy sok hozzászó esetébõl látod, sokaknak hónapok kellenek amíg beindul a peteérésük, elvileg lehetsz szerencsés és megúszod. De 100 %-os védettséged akkor már nem volt. Szerintem vegyél óvszert és egy terhes tesztet. Ha késik, teszteljetek.

Sajnos az már kívül esett a védett idõn. A 7 napos szünetután megszünt a védettség. Mivel ahogy sok hozzászó esetébõl látod, sokaknak hónapok kellenek amíg beindul a peteérésük, elvileg lehetsz szerencsés és megúszod. De 100 %-os védettséged akkor már nem volt. Szerintem vegyél óvszert és egy terhes tesztet. Ha késik, teszteljetek.
Ha még belefész, mindenképp vegyél be 72 órást, ha nem akarsz babát. Mert védett már nem voltál, így 50-50% esély, hogy terhes vagy, vagy nem. Használjatok gumit, és igen, vegyél egy tesztet és a menses idejében csináld meg, fõleg ha késik, és akkor menj dokihoz is. Most meg 72 órás..
A kérdező hozzászólása: tudom. egyáltalán nem vagyok magamra büszke ! tudom nehéz megállni.. de negativ kommenteket nem szeretnék !
14 évesen, 3 hónapja nem voltál senkivel. Az ilyennek egészségére, ha be is csúszik... :)
Az hogy 14 évesen már szexszuális életet élsz !
istenem, 14 évesen miért kell nemi életet élni még nem állt be a menstruációd, ebben a korban szokott ilyeneket csinálni, hiszen még nem vagy felnõtt, és a szexhez sem vagy érett egyáltalán...
Attól függ, mióta menstruálsz.Lehet, hogy még nem állt be, majd megjön. Az is lehet, hogy valami gond van.Nõgyógyászhoz kéne menned, kérd meg anyudat, vigyen el.
A kérdező hozzászólása: hát kb 2 éve menstruálok.
Már bocs, de hülyeség az egész elméleted. Jó, hogy nem 10 év utáni beágyazódásra gyanakszol... ha valóban új élet húzódna a háttérben, már rég jelentkeztek volna a "tünetei". Amúgy szerintem is felfüggeszthetnéd a szexet egy darabig, látszik, mennyire nem a te világod még.
A kérdező hozzászólása: énis ezt tervezem.

Kb. Egy hónapos terhes vagyok kb.. Több mint két hete érzek egy szúró érzést az alhasam jobb oldalán a vagbél műtét alatt, de mindig ugyanott. Nincs mindig jelen, de néha belehasít. Ez a terhességgel kapcsolatos lehet?

Legjobb válasz: Igen normális.Àlltalában menstruációhoz hasonló fájásokat szoktak érezni.Nekem 3 hónapig fájt a hasam alja,(ritkán)Ès utánna is a ta´gula´s miatt.A szalagok nyúlnak,stb... Nyugi semmi gond. Gratula a babához. 5 hónapos kislány anyuka´ja.

Igen normális.Àlltalában menstruációhoz hasonló fájásokat szoktak érezni.Nekem 3 hónapig fájt a hasam alja, (ritkán)Ès utánna is a ta´gula´s miatt.A szalagok nyúlnak, stb... Nyugi semmi gond. Gratula a babához. 5 hónapos kislány anyuka´ja.
Szia, Álltalában minden hasi mûtét után valamennyi összenövés kialakul, s most hogy a méhed is készül a terhesség kihordására elképzelhetõ hogy szurkál.Nyugi nincs semmi ok az aggodalomra.Egy 26 hetes kismama aki egészségügyben dolgozik.Ez nem nagyképüség(sõt) csk gondololm megnyugtaobb a válsz.

12 hetes terhes vagyok és a minap vettem egy angel sounds szívhangfigyelőt, amit aznap kb.3szor használtam több percen keresztül. Okozhatott e kárt a babában? Azóta nem használtam a készüléket, mert félek egy kicsit!

Legjobb válasz: Szia! Nekünk is ilyen típusú készülékünk van, és kikértem a dokim tanácsát. Azt mondta napi pár perc hallgatózás semmiféle problémát nem okoz, használjuk nyugodtan. Mi még nem jártunk úgy, hogy ne találtuk volna szívhangot, vagy nagyon sokáig kellett volna keresni. A védõnõm is csak ajánlani tudta, sõt azok a párok akikkel együtt jártunk szülésre felkészítõ tanfolyamra már többször ránk telefonáltak, hogy kölcsönkérhetik-e, mert napok óta nem mocorog a picúr. Ilyenkor odaadjuk, meghallgatják, és megnyugodnak, nem rohannak kórházba. Szerintem nagyon hasznos.

Szia! Nekünk is ilyen típusú készülékünk van, és kikértem a dokim tanácsát. Azt mondta napi pár perc hallgatózás semmiféle problémát nem okoz, használjuk nyugodtan. Mi még nem jártunk úgy, hogy ne találtuk volna szívhangot, vagy nagyon sokáig kellett volna keresni. A védõnõm is csak ajánlani tudta, sõt azok a párok akikkel együtt jártunk szülésre felkészítõ tanfolyamra már többször ránk telefonáltak, hogy kölcsönkérhetik-e, mert napok óta nem mocorog a picúr. Ilyenkor odaadjuk, meghallgatják, és megnyugodnak, nem rohannak kórházba. Szerintem nagyon hasznos.
Szia!A babát nagyon zavarja!Ha nem hagyod pihenni, nem fog rendesen fejlõdni.A védõnõ is ezért hallgatja max. 1 percig, mert ha baj van, ennyi idõ altt is kiderül.Én szívem szerint nem engedném forgalmazni!Sok ijedelmet okozhat feleslegesen (még szakavatott emberek is alig találják néha a szívhangot)
Nem árt!
szia! Igaza van az utolsónak. Én is azt tanácsolom , mértékkel csak! Nem kell megijedni, nagyon jó helyen van a babád! Kárt okozni tulképp nem nagyon tud, tehát szervi baj meg ilyesmi; de bizony nem szeretik a babák, ha kintrõl hallgatják õket , "érzékelik" a visszhangot és nem tudnak rendesen pihenni, mert felzavarja õket. A pihenés meg az idegrendszer optimális kialakulásához kell! Max. 1-1 alkalom/hét
A kérdező hozzászólása: Akkor ezzel az egy alkalommal biztosan nem okoztam kárt a babában ugye?
A kérdező hozzászólása: Azért használtam 3szor a szívhangfigyelõt aznap mikor meglett a készülék, mert mikor meghallottam a szívhangot egyszerûen nem tudtam betelni vele!Elsõ baba és 2, 5 évig próbálkoztunk mire sikerült!
Egy tipp: Vedd fel a telefonoddal a hangját. Nekem még megvan a telómon, pedig már 2 éves a lurkó! Így bárhol, bármikor meghallgathatod és nem kell csak amiatt bekapcsolni a készüléket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!