Találatok a következő kifejezésre: Kb. Egy terhes (205 db)

Lehet baja? Nagyon szegyenlem magam! Megkivantam a boroskolat es ittam kb 4 kortyot! ;" ( Viszont ami megrosszabb utanna szivtam 2slukkot egy cigibol;" ( 20 hetes vagyok, nem cigiztem kb miota terhes lettem. Lelkifurdalasom van rendesen; (

Legjobb válasz: Dehogyis rendszeres!!!;)) istenments!!! Evek ota egy kortyot sem ittam mert babat akartunk orvoshoz jartunk terhes lettem szoptattam stb... ;) es most ismet;))) A cigit nem mondom h nem szivtam elso es most a masodik terhesseg elott sem, de ahogy megtudtam h baba lesz igyekeztem mielobb elhagyni;)) csak ma bunoztem;"(

A kérdező hozzászólása: Dehogyis rendszeres!!!;)) istenments!!! Evek ota egy kortyot sem ittam mert babat akartunk orvoshoz jartunk terhes lettem szoptattam stb... ;) es most ismet;))) A cigit nem mondom h nem szivtam elso es most a masodik terhesseg elott sem, de ahogy megtudtam h baba lesz igyekeztem mielobb elhagyni;)) csak ma bunoztem;"(
Ennyitõl még nem lesz semmi baja a kicsinek, de ne csinálj belõle rendszert.
Ennyitõl még nem lesz baja a picinek, de legközelebb azért ne ragadtasd el magad:) Sok boldogságot!Két gyerekes anyuka
Semmi baja nem lesz ennyitol. A placenta ezt meg megszuri!
Én tegnap egy doboz sört ittam meg(jól is esett), ám a cigirõl nem tudok nyilatkozni(sose szívtam).33hkm
Semmi baj nem lesz. Én kb egy hónapja elmentem a páromékkal sörözni és vettem magamnak egy citromos sört mert megkívántam. 2 dl ittam meg és elszívtam hozzá 2 szál cigit. A végén vettük észre , hogy nem az alkoholmentes változatát vettem meg. De ha ez nem rendszeres akkor semmi gond nem lesz. Most esküvõnk lesz 1 kortyot a pezsgõbe is bele fogok inni. Többet nem , mert nem terhesen se szoktam inni és egy pohártól már berúgnék. 31hkm
Ne legyen lelkifurdalásod, nem iszol, nem dohányzol. Most kicsit bûnöztél, de a babádnak ezzel még nem ártottál. Más végigpiálja a terhességet és füstöl végig, mégis egészséges lesz a babó. Nagyon jó anya leszel, nyugalom :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek!!! Megnyugodtam;)

Kb. egy hete voltam a barátommal szexuális kapcsolatban és nem vagyok benne biztos, hogy a gumi nem lyukadt ki. Terhes lettem?

másnap reggel szédultem , és megijedtem. elég gyakran fáj a hasam... és tobbet eszem.. !szoval megszeretném toletek kérdezni h. ebben az esetben terhes e lehetek , vagy mik a mellékhatások? és mikor mutattkoznak ki? légszi irjatok... koszonom..

Legjobb válasz: Szia! 1. ha a gumi kilyukad, akkor nem úgy lyukad ki, hogy azt nem veszitek észre. Olyan, mint a lufi. Ha felfújt állapotban kilyukasztod, hiába csak egy tût nyomsz bele, szakad az egész. Ha te nem is, a srác tuti észrevette volna. 2. ha terhes lettél, a tünetek az eset után 5-6 héttel jelentkeznek elõször. Persze elõtte is lehet, hogy elmarad a menzesz. De a hányinger/több kaja nem az elsõ tünetek közé sorolandóak, tehát ezek késõbb, 6-8. héten észrevehetõk. 3. ha elmaradt a menzeszed, csinálj tesztet. Az megmondja legtöbbször biztosra, hogy terhes vagy-e vagy sem. 4. reggeli hányinger sok mindentõl lehet. De aktus után pár héttel nem terhességre utal. Lehetsz éhes, lehet valami olyat ettél, amit a gyomrod nem szeret, lehet csak pszichésen bebeszéled magadnak. (Én nagyon sok reggel hányingerre ébredek, azért mert annyira éhes vagyok, hogy már marja a gyomromat az üresség :))

Szia! 1. ha a gumi kilyukad, akkor nem úgy lyukad ki, hogy azt nem veszitek észre. Olyan, mint a lufi. Ha felfújt állapotban kilyukasztod, hiába csak egy tût nyomsz bele, szakad az egész. Ha te nem is, a srác tuti észrevette volna. 2. ha terhes lettél, a tünetek az eset után 5-6 héttel jelentkeznek elõször. Persze elõtte is lehet, hogy elmarad a menzesz. De a hányinger/több kaja nem az elsõ tünetek közé sorolandóak, tehát ezek késõbb, 6-8. héten észrevehetõk. 3. ha elmaradt a menzeszed, csinálj tesztet. Az megmondja legtöbbször biztosra, hogy terhes vagy-e vagy sem. 4. reggeli hányinger sok mindentõl lehet. De aktus után pár héttel nem terhességre utal. Lehetsz éhes, lehet valami olyat ettél, amit a gyomrod nem szeret, lehet csak pszichésen bebeszéled magadnak. (Én nagyon sok reggel hányingerre ébredek, azért mert annyira éhes vagyok, hogy már marja a gyomromat az üresség :) )
Jó a helyesírásod...a lyuk szó LY-ossal irandó (általános 2. osztály), az "-e " betû pedig az ige után áll...a többit nem is merem mondani. Válasz: Másnap még nem érzed, hogy terhes vagy e vagy sem, kell azért egy hét kb.Szerintem nincs bajod de ha egy hete volt, akkor már simán vehetsz tesztet mert elég pontos eredményt fog adni. Kb 600ft. 22/f
A gumit még akkor megkellett volna "vizsgálni", hogy lyukas, vagy sem. Nincs benne tapasztalatom, de úgy gondolom, hogy egyetlen mellékhatás, ami ilyen hamar jelentkezik, az, ha nem jön meg a menstruációd. A többi mellékhatás valószínü, csak pár hónaposan jelentkezik. Ajánlom: 1. Csinálj tesztet. 2. Menj el dokihoz.
mikor mensiztél elõtte? lehetsz terhes, de nem hiszem, nincs ilyen hamar tünet, szerintem csak idegeskedsz, hogy mi van veled, se nyugi nem lesz semmi baj, a teszt nem árt, megnyugtat, csinálnék egyet most (=holnap reggeli vizeletbõl) és ha negatív egy hét múlva megismételném, és ha is nega, vagy megjön addig, akkor leereszthetsz, mert nincs baba.

November hónapban kb. egy hetes késés után két-három napos picike véres-barnás "mensi" volt, émelyegtem is, rosszullétek is jelentkeztek. Két tesztet is csináltam, negatívak lettek. Lehetek terhes ennek ellenére?

Két tesztet is csináltam azóta mindkét - volt.A h?m viszont mindig 37 vagy a fölötti, nem vagyok megfázva vagy ilyesmi,nem érzem magam betegnek. ha jól számolom most, ha terhes lennék akkor 7. hetes. Létezik, hogy még 6 hetesen a teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: Figyuzz! Mire vársz?? Irány a doki! A hõd végig magas volt ebbena cikluban is? Ha igen, menj dokihoz, és ne tesztelj feleslegesen, valakinek csak 7 hetesen mutatja ki. Ha meg nem vagy terhes, akkor is menj dokihoz, mert nem természetes nem terhesen az ilyen mensi! Szóval menj lécci.

Figyuzz! Mire vársz?? Irány a doki! A hõd végig magas volt ebbena cikluban is? Ha igen, menj dokihoz, és ne tesztelj feleslegesen, valakinek csak 7 hetesen mutatja ki. Ha meg nem vagy terhes, akkor is menj dokihoz, mert nem természetes nem terhesen az ilyen mensi! Szóval menj lécci.
Szerintem is menj orvoshos, akármi is áll a háttérben... Drukkolok!
Elõfordulhat, hogy még kevés a HCG hormon a szervezetedben. Menj el dokihoz. Picike véres-barnás miki is jelenthet menstruációt. És ha nem vagy beteg, a hõd sem esett le, akkor elviekben babás vagy. Hacsak nem szedtél össze valami fertõzést.
VAn akinek még 7 hetesen sem mutat +at a teszt, ezért mindenképp menj orvoshoz!!

Lehetséges hogy megbetegedés előtt kb egy héttel estem teherbe? Az uh is azt bizonyítja, mivel csak a petezsák látszott még (9x4mm). így tehát kb 4 hetes terhes lehetek.

Legjobb válasz: Szia, én is múlthéten voltam uh-n, azt hittem, legalábbis az utolsó mensimtõl számolva, hogy 8-9 hetes vagyok, aztán a doki mondta, hogy vagy nagyon elvan számolva vagy kezd felszívódni, azaz elhalni. Petezsákot, és egy 14 mm-es szikhólyagot látott, tehát 6 hetes voltam kb uh szerint. nem megijeszteni akarlak...?)

Szia, én is múlthéten voltam uh-n, azt hittem, legalábbis az utolsó mensimtõl számolva, hogy 8-9 hetes vagyok, aztán a doki mondta, hogy vagy nagyon elvan számolva vagy kezd felszívódni, azaz elhalni. Petezsákot, és egy 14 mm-es szikhólyagot látott, tehát 6 hetes voltam kb uh szerint. nem megijeszteni akarlak...?)
A kérdező hozzászólása: de mi elõtte nem voltunk együtt.tehát más lehetõség nem áll fenn.
Ha csak akkor voltatok együtt akkor ez teljesen normális! Így nincs is min aggódni:)

Kb egy éve szedek gyógyszert és tegnap kezdtem el egy újabb levelet, este együtt voltam a barátommal és bennem ment el, mennyi lehet az esélye hogy terhes lettem?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag 0. Miért gondolod, hogy terhes vagy? Ha egy éve szeded, akkor tudod, hogy a szedés szünetében is teljes védettséget élvezel. Miért merült fel benned egyáltalán a kérdés?

Gyakorlatilag 0. Miért gondolod, hogy terhes vagy? Ha egy éve szeded, akkor tudod, hogy a szedés szünetében is teljes védettséget élvezel. Miért merült fel benned egyáltalán a kérdés?
Semmi bajod nem lett, ne aggódj!!!Fõleg egy éve szeded...meg el kezdted, amugy a szünet napjain is védett vagy!!!
Ha egy éve folyamatosan az elõírtak szerint szeded akkor nem lehetsz terhes... Nem nagyon értem mit érthetsz "egy újabb levél" alatt, azon kívül, hogy a két levél közötti szünet után egy újba kezdtél. Ha ezt érted alatta akkor nem lehetsz terhes...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, csak azért tettem fel a kérdést mert még soha nem volt ilyen és úgy nyugodtabb vagyok ha mások véleményét is megismerem :) mégegyszer köszönöm!
De nemértem hogyha a nõk fogamzásgátlót szednek, azt azért szedik hogy ne legyenek terhesek, és ne keljen védekezni, másképpen... akkor miért vannak ezek a kérdések hogy fogamzásgátlót szedek, de nem védekeztünk gumival, lehetek terhes? -.-"
A kérdező hozzászólása: gondolom fiú az utolsó komment írója :) tudom hogy hülyén hangzanak ezek a kérdések ezt elismerem, de ha a sexnek következménye lesz azt mi viseljük, én is próbálom elkerülni ezt, ezért szedek gyógyszert de nyugtalan vagyok, hiszen baj bármikor lehet
igen ez talált :D és értem én miért agódsz, de.. nah xD
A kérdező hozzászólása: :)

Fogamzásgátlót szedek több mint két éve folyamatosan. Most azonban egy hónap kimaradt és a párommal ezt elfelejtetük és belémélvezett de ez a 7 napos szünet után kb egy hét után történt. Lehetek így terhes vagy meddig véd a fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: Sajnos az már kívül esett a védett idõn. A 7 napos szünetután megszünt a védettség. Mivel ahogy sok hozzászó esetébõl látod, sokaknak hónapok kellenek amíg beindul a peteérésük, elvileg lehetsz szerencsés és megúszod. De 100 %-os védettséged akkor már nem volt. Szerintem vegyél óvszert és egy terhes tesztet. Ha késik, teszteljetek.

Sajnos az már kívül esett a védett idõn. A 7 napos szünetután megszünt a védettség. Mivel ahogy sok hozzászó esetébõl látod, sokaknak hónapok kellenek amíg beindul a peteérésük, elvileg lehetsz szerencsés és megúszod. De 100 %-os védettséged akkor már nem volt. Szerintem vegyél óvszert és egy terhes tesztet. Ha késik, teszteljetek.
Ha még belefész, mindenképp vegyél be 72 órást, ha nem akarsz babát. Mert védett már nem voltál, így 50-50% esély, hogy terhes vagy, vagy nem. Használjatok gumit, és igen, vegyél egy tesztet és a menses idejében csináld meg, fõleg ha késik, és akkor menj dokihoz is. Most meg 72 órás..

A baratnomnek peteerese van, es ma szeretkeztunk, de gumi nelkul nemsokat, kb 2x toltam be teljesen. Ez kb egy perc lehetett, lehet terhes?

Es elotte ma mar csinaltuk gumival, kb 1 ora elteltevel.

Legjobb válasz: kb 2x 1 perc alatt ?:D õrületes az iram tesó! XD

kb 2x 1 perc alatt ?:D õrületes az iram tesó! XD
neked meg nem ártana néha az agyacskádat használni, mielõtt élvezkedsz, akkor nem kéne ide jönni a hülye kérdéseiddel, amire a hülye válaszolók hülyeséget válaszolnak. szedd össze magad, oldd meg nélkülünk a súlyos problémáidat. majd a barátnõd is küldd ide h kérdezze meg "terhes lehetek?", mert ezekbõl a nagyon értelmes kérdésekbõl sose elég. ha ennyire hülye vagy a szexhez, miért csinálod?
Nem nehéz megjegyezni, ha védekezés nélkül bedugod a hímtagod a megfelelõ testnyílásba, akkor valamekkora esély van a teherbe esésre. Erre az egy kib*#@tt feladatra alakultak ki, igyekeznek is teljesíteni. Most izgulhattok, hogy ne legyen terhes. Megérte ezért kétszer betolni?
Gratulálok a gyerekhez!
Elõtte már volt egy magömlésed, bõven maradhatott rajta sperma. Kb. annyi esély van a teherbe esésre, mintha rendesen megdugtad volna. A teherbe eséshez elég egy pillanat...két perc bõven sok.
Ezt jól elkúrtad nem kicsit nagyon. Terhes...

Ha késik a menstruációm több mint két hetet, a testhőm 37-37, 5 kb 2hetes terhes lehetek. Már csináltam egy Lily és egy Maria Romed tesztet, de sohasem reggeli vizeletből, mindíg negatív. Lehetek még terhes?

Befolyásolhatja a tesztet, hogy a nagyon sok folyadékot ittam és nem volt koncentrált a vizeletem? Reggel csináljam inkább?

Legjobb válasz: Két hét késés után már bármilyen vizeletbõl kimutatná a teszt.

Két hét késés után már bármilyen vizeletbõl kimutatná a teszt.
Szia! Szerintem is ki kellene már mutatnia a tesztnek, de én vennék még egyet és reggeli vizeletbõl tesztelj!
Elõzõ vagyok! Ha már két hete csúszik a mensid, akkor te már 6 hetes vagy, nem kettõ! Az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni!
Igen, befolyásolja a teszt eredményét, ha elõtte sok folyadékot iszol. Szóval jobb, ha reggel csinálod meg a tesztet, mert akkor tutira nem iszol elõtte semmit. Mondjuk 6 hetes terhességet szerintem már minden teszt, bármilyen napszakban bõven kimutatna. Minden jót Need!
Szerintem is ki kellene mutatniuk már ilyenkor. A nem vártam elõtt 2 nappal csináltam meg az elsõt reggeli vizelettel, kimutatta, másnap megint egyet délben, akkor is kijött, és rendes erõs csík, nem is halvány.
Fontos, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj tesztet - ahogy a többiek is írják! A ROMED megbízható, kimutatná ha terhes vagy. Ha azonban nem bízol benne, ne tesztre költs szerintem, hanem menj el dokihoz - egy kontroll sosem árt :)
CSINÁLTÁL BABÁS VAGY?

24 hetes terhes vagyok. Kb. egy hete borzalmas érzéssel kell együtt élnem. Mit tudnék tenni ellene?

sosem volt túl jó az emésztésem, pedig rendesen, változatosan étkezem. De hétfö óta napi rendszerességgel utcán elkap a hasmenés, akár nem kellett még elötte itthon mennem, akár voltam elözöleg. És 3 napja olyan mintha valami nyomná a végbelem, olyan ingerem van egyfolytában mintha nagydologra kellene mennem. Nem merek már elmenni itthonról mert sosem tudom, hogy ez csak az inger vagy kell is. És nincs mindig kéznél pláza hogy el tudjak oda menni, föleg ha jármüvön utazom. Segítsetek! Tudok ez ellen tenni valamit? Ez normális? Arra is gondoltam, hogy egész nap inkább nem eszem csak ezt ne kelljen!

Legjobb válasz: Szia.Hasonló volt a helyzet velem is.Engem a nõgyógyászom terhes tornára küldött el, ahol egy nagyon kedves hölgyel tudtam beszélni errõl a problémáról.Jó kis torna gyakorlatokkal pár hét alatt valamennyit javult a helyzet, de nem mondhatnám hogy így a szülés után jaj de jó,mert arany erem lett...röhejes tudom, de néhányunkat így is meg tud viselni a terhesség.

Szia.Hasonló volt a helyzet velem is.Engem a nõgyógyászom terhes tornára küldött el, ahol egy nagyon kedves hölgyel tudtam beszélni errõl a problémáról.Jó kis torna gyakorlatokkal pár hét alatt valamennyit javult a helyzet, de nem mondhatnám hogy így a szülés után jaj de jó, mert arany erem lett...röhejes tudom, de néhányunkat így is meg tud viselni a terhesség.
Butaság nem enni, attól csak rosszul leszel, és a babádnak is szüksége van a tápanyagra.Igaz nekem nem volt ilyen a terhesség alatt, a helyedben megkérdezném az orvost, hogy megnyugtasson vagy esetleg tegyen ellene.Biztos kellemetlen lehet, de a terhesség kellemetlenségekkel jár.Talán ez csak átmeneti állapot.Jobbulást kívánok, kitartást!!! Konzultálj az orvosoddal !!!
Szia!Nekem se volt még ilyen, de lehet, hogy teljesen ártalmatlan oka van.Pl. a baba nyomja azt a részt, rajta fekszik a beleiden.Nem tudom, csak találgatok.De mivel ez a te életedet megnehezíti, mindenképp menj el egy orvoshoz.Így mondd el, ahogy leírtad.Ne hagyd, hogy ez a dolog beárnyékolja a napjaidat.Fõleg, mert egy hete tart.Nem csak egy múló dologról van szó.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) mindenképp akkor szólok az orvosomnak, hátha nekem is csak gyógytorna kell mert ez már tényleg nagyon nem jó...

Lehetek terhes? Egy hete egyutt voltam a baratommal es nem vettuk eszre, lecsuszott az ovszer. Nem ment el, de elotte kb egy oraval igen.(gumival). Nagyon megijedtem, igy bevettem olyan 72 oras tablettat, mar masnap reggel.

Picit rosszul voltam a masodik szemtol, de nem hanytam vagy ilyesmi. Amikor kivaltottam a gyogyszertarban azt mondtak, hogy 3, 4 napon belul verezni fogok. De semmi. Ez baj? Holnaputan kene megjojjon, picit feszul a mellem, de semmi mas. Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Tuti nem vagy terhes nyugi :)

Tuti nem vagy terhes nyugi :)
72 órás tabi után, ráadásul azt mondod a barátod nem is ment el amikor történt a baleset, Hát kövezzetek meg de én azt mondom ezen felesleges paráznod! Nem vagy terhes! Nyugi:)
Szerintem nem vagy terhes. Csak akkor vérzel az ilyen gyógyszer után ha nem a semmire vetted be, azaz volt megtermékenyülés. Ha nem megtermékenyültél meg akkor nincs mit megszüntetni, igy nem tudsz mitõl vérezni. Szerintem ne görcsölj ezen,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!