Találatok a következő kifejezésre: Kb. Egy feldugtam magamnak (4 db)

Kb. Egy hete feldugtam magamnak egy banánt. Azóta nagyon fáj a vaginám, ha mosom, és szex közban is. Mi lehet a baj?

este feldugtam magamnak, másnaptól már fájt. De csak akkor ha hozzáérek, és a szex sem olyan élvezetes már. Orvoshoz meg félek elmenni, mást tudtok nekem tanácsolni?

Legjobb válasz: "Orvoshoz meg félek elmenni, mást tudtok nekem tanácsolni? " Na látod. Ahelyett, hogy egy szakemberhez fordulnák, inkább megkérdezed a neten. Miért kell minden világgá kürtölni? Nem olyan gonoszok az orvosok sem, mint a tv-ben mondják.

"Orvoshoz meg félek elmenni, mást tudtok nekem tanácsolni? " Na látod. Ahelyett, hogy egy szakemberhez fordulnák, inkább megkérdezed a neten. Miért kell minden világgá kürtölni? Nem olyan gonoszok az orvosok sem, mint a tv-ben mondják.
IGY JÁRTÁL MINEK NYOMSZ FEL EGY BANÁNT? MIÉRT NEM EGY ANANÁSZT?
:) ))))) na ez tok jo volt!!!
na ide figyej okoskam ha fol dugtad a bantot akkor szenvedjel is meg mert az csak nemugy van hogy fol dugom es man nekem jo.de te segitseget kersz orszag vilagtol de akkor amikor est megteted akkor miert nem kertel tanacsot.vagy talan ojan ronda vagy hogy csak a banant segit rajtad?de aszt tanacsolom neked hogy maskor ne vedd elo a banantot mert az istentol bunt jelent.hanem vegyel egy sepronyelet es jo nyomd fel amig nem erzed hogy segitsegre van szukseged.de huje pina.es vigyaz nenyallazzal met roszul jarsz......
A kérdező hozzászólása: köszike a segítséget!
szerintem is doki, de nem kell feltétlenül elmondani mi okozza a bajodat, mert banán nélkül is elõfordulhat, hogy elkapsz egy fertõzés. Nyugodtan mondd hogy kipróbáltad az intim zuhany és lehet hogy nem volt steril. simán okoz ilyet az is, hiszen a hüvelybe kell bevezetni. Nem kell aggódni. lehet hogy kell egy kúp, vagy más antibiotikum. tényleg a banán 18kg van egy dobozban és azért van fóliában mert érlelõgáz van benne, mert zölden szedik le..tehát jócskán volt rajta vegyi anyag..ráadásul sötétben csak akkor érik, ha baktériumok vannak körülötte, meg meleg. A hüvelyben további jó meleg van...
Én is az orvosi ellenõrzés mellett voksolok. Megértelek, mert gondolom azért próbálod elkerülni, hogy hozzá kelljen fordulnod, mert ciki lesz, mikor beszámolsz, hogy mi is az oka. Elhiszem... De ne aggódj, mert nem fog törõdni vele, õ segíteni igyekszik majd. Szerintem is megsérült a hüvelyfal. Azzal pedig jobb vigyázni, mert nehezen gyógyul. Minden jót kívánok neked és csak legyél bátor!
a banánt érlelik ezer millió vegyszereel is kezelhetik meddigre megveszed. ami azt jelenti hogy lent sokkal érzékenyebb vagy, így lehet hogy kicsipte, csak súlyosabb bejod ne legyen töle mert ezek a vagyszerek nem a legjobbak. ha nem vészesen fáj akkor vegyél patikában intim öblögetöt ami segíti gyógyulni. nem olcso mulatság mert nekem a dokim most ajánlott mert egy kis sebet fedezett fel bennem, és 4000 Ft a legolcsobb.
A kérdező hozzászólása: köszi, és igazatok van!
Lehet, hogy félsz a dokitól, de szerintem csak õ tudná igazán megmondani, hogy mi a bajod. Az is lehet, hogy nem volt igazán steril a banán és elkaptál valami fertõzést! Azt pedig komolyan kell venni. Vagy az is lehet, hogy felsértetted a vaginád falát, ami szintén begyulladhatott, ha már egy hete nem múlik a fájdalom. Szóval mindenképpen menj dokihoz, mert ha nem veszel erõt magadon most, késõbb sokkal nagyobb bajod lehet. Legközelebb inkább vegyél egy vibrátort! :) Remélem nem lesz semmi komoly bajod! :)
Nem lehet esetleg hogy még mindig bent van?

SOS!? Feldugtam magamnak egy kb 4 centis kiskúp alakú tárgyat de nem jön ki!

Valaki segítsen mit lehet ilyenkor csinálni ? kijön magátol ?? Sürgõsségi?? mentõ ?? Mit csináljak ??

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy férfi vagy-e vagy nõ.

Kezdjük ott, hogy férfi vagy-e vagy nõ.
A kérdező hozzászólása: Férfi
A kérdező hozzászólása: Hálistennek kijött. Huhh
Mi a tárgy? Ha nem valami éles vagy szúrós, akkor szerintem a legközelebbi székeléssel távozni fog. Ha bármi esély van arra, hogy megsértsen belülrõl, akkor sztem menj orvoshoz. Nem kell sürgõsségi meg mentõ, de ügyelet.

Szerintetek ha feldugtam magamnak kb egy 8-10 cm (vékony) tárgyat, vagy mondjuk a középső ujjam, akkor már nem vagyok szűz?

Volt már úgy hogy kicsit vérzett, de szerintem az a hevességem miatt volt.

Legjobb válasz: Korod? Amúgy amíg nem járt pénisz benned, addig szûz vagy. Am mit dugtál fel?

Korod? Amúgy amíg nem járt pénisz benned, addig szûz vagy. Am mit dugtál fel?
Úgy hogy ha átszakad a szûzhártyád akkor attól még szûz maradsz, mert pasival még nem voltál, és amíg nem is leszel addig nemkéne ilyen nagy dolgokat tömködni magadban, mert ha pasival leszel akkor lehet nem fogsz annyi mindent érezni. Amúgy a rendes pénisz az átlag 16-18cm
De ha nagyon elakarod már veszteni a szüzességed, írj egy levelet;) elsõ meg a kövi voltam. 18F
Nem addig vagy szûz, ameddig idióta, barbár módon az egyik dologgal amit magadba dugdosol át nem szakítod a szûzhártyádat, hanem addig, ameddig le nem fekszel valakivel.
hogy lehetsz ilyen ostoba 17 évesen? komolyan mennyél inkább barbizni..
A kérdező hozzászólása: 17 Ezt hogy érted, hogy amíg nem járt bennem pénisz? Hisz annak a hosszúsága majdnem megegyezõ. Vagyis úgy akarom mondani, hogy tudok találni ugyanolyan hosszúságú tárgyat?! Vagy ez a vastagságtól függ? Vagy hogy van ez?
Fizikailag elveheted a saját szüzességed egy pénisz féle tárgyal is. Azt azért tudd, hogy a szûzhártyán van egy nyílás ahol a menstruációs vér, váladékok stb távozni tudnak. Valakinek ez olyan rugalmas és tágulékony, hogy soha nem szakad át, illetve nem biztos hogy az elsõ behatolás során szakad át, illetve lehet, hogy csak részlegesen. Valamint van akinek nem fáj és nem is vérzik a dolgog. A szüzesség elvesztésének fogalma így inkább elvi, miszerint akkortól nem vagy már szûz, mikor túl vagy az elsõ behatolással járó szeretkezésen.
Ez valami vicc ugye? Már a kérdésed is hatalmas ostobaságra utalt, de most az utolsó hozzászólásoddal rádupláztál. Biztos vagy benne, hogy 17 éves vagy?
Kamuszag..
Most ez vagy kamu, vagy 17 éves léttedre ennyire ostoba vagy. Ajánlom hogy pár évig még inkább barbizzál, és szegény barbikat NE dugdosd fel magadnak!!
A szûz azt jelenti, hogy nem közösültél senkivel, tehát az vagy.

Ha feldugtam magamnak egy 3 centi átmérőjű tárgyat kb 7-8 centi mélyre, az elszakította a szűzhártyámat?

henger alakú,végig 3 centi..nem vibrátor volt. a múltkor próbálkoztunk a barátommal de nagyon fájt és mos titthon "szórakoztam" egy kicsit és ezt sikerült feldugnom..de csak nagyon lassan ment am..mert fájt.szerintetek elszakította a sz?zhártyámat?

Legjobb válasz: mit dugtál föl?

mit dugtál föl?
Ha véreztél akkor lehet, bár nem hinném, véreztél?
ekkora barmokat...nem a hosszúság számít hanem a vastagság..a 3cm átmérõ nem biztos hogy elég hozzá attól függ kinek milyen. amúgy meg nem mindenkinek lyukacsos xD ezis hülyeség az ritkább eset. amúgy meg megfelelõ elõjáték kérdése az egész legyél elég nedves és ujjazzon a pasi akkor könnyebben átszakad és nem mindenki vérzik nem mindenkinek fáj.
19:29, mert a szûzhártya lyukacsos.
utolsóelõtti: ez biztos?? akkor egy tampon miért nem szakítja át?
Jé, ezt nem tudtam, azt hittem beljebb....
" de szerintem nem valószínû, 7-8 centi elég rövid. " Az egész hüvely hossza 8-10 cm... a szûzhártya meg az elsõ 2-3 centi körül van.
szerintem maskor sorosuvegel probalkozz azal biztos sikerulni fog
Nem feltétlen vérzik akinek elszakad.. de szerintem nem valószínû, 7-8 centi elég rövid. (De ha egyszer átszakítaná valami vibri, akkor sincs semmi, ne innen számítsd a szüzességed elvesztését, hanem az elsõ szextõl.)
utolsónak! A szûzhártyán van középen egy lyuk...ez azért van hogy a menstruáció alatt távozó vér és egyéb váladékok el tudják hagyni a hüvelyt... és mivel egy pénisz átmérõje kb 4-4, 5 cm ezért az a 3 centis tárgy lehet hogy átszakította...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!