Találatok a következő kifejezésre: Kb. 6 terhes vagyok. Normális, (11 db)

Kb. 6 hetes terhes vagyok. Normális, hogy egyátalán nem vagyok rosszul?

Még nem voltam dokinál, hányingerem sincs reggelente, csak a mellem feszül egy nagyon picit.

Legjobb válasz: Ne aggódj én se voltam rosszul egyszer se, csak úgyanúgy mint neked, mellfeszülés. De az nagyon, nem tudok hason aludni még mindig! (Most 8 hetes vagyok) Amúgy staisztikai adatok szerint kb az emebrek felének van hányingere. Örülj, hogy a szerencsésebbek közé tartozol! Sok boldogságot a babához!

Ne aggódj én se voltam rosszul egyszer se, csak úgyanúgy mint neked, mellfeszülés. De az nagyon, nem tudok hason aludni még mindig! (Most 8 hetes vagyok) Amúgy staisztikai adatok szerint kb az emebrek felének van hányingere. Örülj, hogy a szerencsésebbek közé tartozol! Sok boldogságot a babához!
Nem mindenkinel fordul elo a hanyinger, nekem csak a cigit kellett abbahagyni halistennek, mert meg a szagat sem birtam elviselni.
Szerencsés vagy. De nem biztos hogy így marad, nekem a 8. héttõl kezdõdtek a panaszaim. Ált. ha nincs semmi panaszod, ami teljesen normális, fiúra nagyobb az esély. Sok sikert a picihez!
gratulálok! nem voltál még dokinál? ideje lenne elmenned.a melled mástól is feszülhet, mint terhességtõl. 7 hétig nekem sem volt bajom, aztán reggelente hányinger kb.3 hétig. azóta semmi. én is szerencsés vagyok, örülj neki ha jól viseli a szervezeted.
Szia ez teljesen normális hogy nincs hányingered, nekem se volt pedig már 36 hetes terhes vagyok, mellfeszûlésem viszont szinte az egész terhességemet végig kiséri, de elviselhetõ.Addig örülj amig nem érzed magad rosszúl, és az egy hülyeség hogy ha nem vagy rosszúl akkor fiad lesz, nekem is lányom lesz!Ez alapján nem lehet itélkezni, sok sikert a baba váráshoz!

Most vagyok kb.6 hetes terhes, és nagyon feszül a hasam. Ez normális? 2. baba

Legjobb válasz: Szia! Pont így vagyok én is, kb. 6 hetes, második baba és néha úgy érzem, hogy egy nagy szikla nõtt a hasamban:) Csütörtökön megyek dokihoz. Te mikor?

Szia! Pont így vagyok én is, kb. 6 hetes, második baba és néha úgy érzem, hogy egy nagy szikla nõtt a hasamban:) Csütörtökön megyek dokihoz. Te mikor?
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönjük jól vagyunk. Ahogy a dokinál voltam a legelsõ alkalommal, utána már nem is feszült a hasam, mindent rendben talált. Azóta csak a frontokra vagyok érzékeny + fáradékony...., mivel a kisfiam 100%-san pörög, így mindig kell egy kis pihenés napközben... És veletek mi újság? Remélem minden rendben van.
Szia! Mi újság veletek? Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Nekem a tegnapi vihar után, mintha elvágták volna, megszûnt minden feszülésem. Ma egy kicsit sokat topogtam a gyerekkel, egy kicsit érzem a hasamat. Már alig várom a holnap délutánt, hogy lásson a doki. Ezt a kálcium-magnéziumot majd megnézem én is, remélem nekem is használ.
2es vagyok. Nekem állva feszül és az egész, aljától a tetejéig. Ülve vagy fekve nem.
Én is 6 hetes vagyok, és csütörtökön megyek dokihoz!:-)) Nekem a Kalcium-magnézium együtt szokott használni! 500mg-ot is be lehet venni egy nap, dokim mondta.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak: Én is csütörtökön megyek dokihoz, bár felhívtam, azt mondta nyugodjak meg, és vegyek be egy görcsoldót. bármilyen jó. Nekem csak algoflex forte van itthon, de még mindig érzem:(
Nektek mikor feszül és hol? Álltok vagy csak fekve? Egész hasatok vagy csak az alja?
Én már a 12.hétben vagyok és még mindig nagyon feszül a hasam, az elejétõl fogva, pedig eszem a magnéziumot. Felkeléskor még nem, de onnantól kezdve egész nap. Én holnap megyek dokihoz, megemlítem neki.
Szia! Köszi, mi is jól:) Tegnap voltunk ismét dokinál, betöltöttük a 9 hetet. Az idõjárás engem is "leharcol", aludni tudnék bárhol és bármikor. De a nagyfiam nem hagyja:)

Kb.6 hetes terhes vagyok, az első vizsgálatra hétfőn megyek. Apró szúrásokat érzek az alhasamban de tudom hogy normális. Most viszont lefelé érzem (vagy csak oda sugárzik? ) a hüvely felé. Nem erősek, 1-2 pillanatig tartanak csak. Másnak is van ilyen?

Els? baba... :)

Legjobb válasz: Én éreztem ilyet, és arra is azt mondták normális. A vérzés, erõs görcsölés nem normális. De ha csak furcsa, kellemetlen érzés, akkor általában nincs gond. Persze ha fájdalmaid vannak, akkor menj el dokihoz.

Én éreztem ilyet, és arra is azt mondták normális. A vérzés, erõs görcsölés nem normális. De ha csak furcsa, kellemetlen érzés, akkor általában nincs gond. Persze ha fájdalmaid vannak, akkor menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Fájdalmaknak azért nem mondanám, csak olyan mint a hasszurka csak lefelé érzem. Csak az merült fel bennem nehogy a méhszáj picit nyitva legyen vagy ilyesmi. Azt nem érzem hogy nagy gond lenne csak tapasztalatlan vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ja és napjában csak 2-3x érzek 1-2 ilyen szúrást, amikor teszek-veszek. Egyik nap reggel éreztem, ittam egy magne b6 feminat és kis idõre ledõltem és elképzeltem h minden rendben odabent. El is múltak aznapra ezek a szurasok, persze nem tudom melyiktõl. :)
Én egész végig éreztem ilyen-olyan szurkálásokat, nagyobb terhesen jóslókat, szurkált a hüvelyem, és konkrétan 40 hét 2 napig voltam tök zárt, nem nyílt a méhszáj. Amikor utána nyílt, nem éreztem. Szóval alapvetõen normális az enyhe szurkálás.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, akkor nem agyalok rajta.. :)

Kb. 5-6 hetes terhes vagyok (nem tudom, mert kedden megyek első uh-ra). Mióta terhes vagyok nem alszom éjjel rendesen 2 óránként pisi, ég, fáj a gyomrom. Ez normális?

Nem tudom ez természetes?Vajon meddig tart?Jó lenne már aludni egy jót:)

Legjobb válasz: Nem vagyok orvos,de sztem a baba miatt vagy kicsit feszültebb.Ha meglesz az uh valószínüleg megnyugszol.Igyál este 1 dl vörös bort.Az segít.Jobb mint a nem alvás....Én is zoktam ,az orvosom javasolta mert elég feszült vagyok.Sok sikert a babához. Egy 18 hetes kismama

Nem vagyok orvos, de sztem a baba miatt vagy kicsit feszültebb.Ha meglesz az uh valószínüleg megnyugszol.Igyál este 1 dl vörös bort.Az segít.Jobb mint a nem alvás....Én is zoktam , az orvosom javasolta mert elég feszült vagyok.Sok sikert a babához. Egy 18 hetes kismama
Én is nagyon rosszul alszom. 7 hetes vagyok, és minden éjjel többször pisi, aztán sokszor már 4-kor vissza sem tudok aludni. Ez az esti pohár vörös bor tetszene, mert kívánom is, de nem árthat a babának?
Igen, a hormonok és a szorongás okozza, meg az alhasi változások. Próbálj meg lazítani, és nem bort, hanem egy pohár langyos mézes tejet javaslok. Pisilni végig fogsz járkálni, sajnos... lesz nyugodtabb idõszak, középidõben biztos! Jó babavárást!
A terhesség velejárója a nem jól alvás, de majd változni fog, türelem. Néha visszavisszatér, de ki lehet bírni. A pisi majd pár hét mulva csökken, de a gyomorégés akár végig megmaradhat. Mindenki más. A bort higítva olvastam, hogy lehet, ha megkívánja a kismama, de nem sokat és nem sûrûn.
de lehet ám! Szerintem tesztelj nyugodtan! Van, hogy már a mensi alatt megjelenik a domináns tüszõ!!!

6 honapos terhesen gyengebben es ritkabban erzem mozogni a babat mint kb par hete. Ez normalis? Vagy baj lehet?

Legjobb válasz: szia. 25 hetes vagyok és nekem is kb 3napja nem mozog olyan aktìvan lehet ez az idõ. sztem nincs baj.

szia. 25 hetes vagyok és nekem is kb 3napja nem mozog olyan aktìvan lehet ez az idõ. sztem nincs baj.
akkor van baj ha egyáltalán nem érzed 1-es
Szia, Ahogy nõ a baba a pocidban egyre kevesebb helye marad a ficánkolásra. Lehetséges a frontra is érzékenyek lehetnek, az õk is érzik. Ki lehet tapintani, hogy merre "fekszik" a baba. Ha leülsz és pihensz akkor figyeld a pocidat. Nekem mindig beindul. Nincs semmi gond ha nem úgy mozog, csak gyengébben és ritkábban. Gratulálok nektek! Boldog babavárást és sok örömöt! 7 hós kismami
Szia! Biztos a frontot érzik, mert az enyém is gyengén és kevesebbet mozgott az elmúlt napokban. Nyugi, biztos kutya baja. 23 hetes
A kérdező hozzászólása: Akkor jo, megnyugodtam, koszonom a valaszaitokat!

6 hetes terhes vagyok es meg nincs semmilyen tunetem a faradekonysagon kivul. Normalis ez? Mikor kezdodik kb a reggeli rosszullet vagy mas tunetek?

Legjobb válasz: Igen, normális. Mindenkinél máskor kezdõdik, van akinél el is marad. Örülj neki, így legalább nem kell táppénzre menned :-)

Igen, normális. Mindenkinél máskor kezdõdik, van akinél el is marad. Örülj neki, így legalább nem kell táppénzre menned :-)
Igen teljesen normális és inkább tekintsd szerencsének! Én 38 hetes vagyok és nekem soha semmiféle rosszullétem nem volt, egy csöpp hányinger sem, émelység, farkasétvágy..semmi. :D És megfogadtam h ha megszületik a kislányom akkor megköszönöm neki. Ha nem marad ki a mensi ne mis veszem észre h babát várok. :) ) Igaz míg nem érzed rendszeresen mozogni, biztos izgulsz h minden rendben van-e odabent, mivel nincs tüneted, én is sokat aggódtam, de ne izgulj ha vmi nem lenne rendben azt biztosan észrevennéd, hiszen reagálna a szervezeted. Boldog babavárást! :)
Örülj neki! Az elsõvel nekem se nagyon volt. Volt két hét, amikor éhes voltam állandóan, aztán 1-2 hét, mikor álmos. Kb 3 alkalommal vacakolt a gyomrom. Jó volt. A kicsivel a 16. hét utánig émelyegtem. Sose hánytam, csak hajnaltól általában délig forgott a gyomrom. Szerintem ne bánd, hogy semmi bajod :)
12hetes vagyok és a mellnövekedés faradsagon kivül nem volt tünetem.rosszullétek nem gyötörtek csak este néha a vitamintol. az elmult. ja meg a húsra nem birtam ranézni meg a szagát se ez csak most van 2hete kb. ha nem csinalok tesztet akkor meg se tudom h terhes vagyok.mostanaban a ciklusom felborult 35-45napra .szovalörüljünk neki mert lehet ezutan jön csak az igazi roka-móka. no meg hát az izgulás hogy minden okés e mert nincs tünet-örjítõ de majd csak megmozdul mar és akkor kicsit megnyugszom. boldog babavárást

1 hónapos terhes vagyok kb. és olyan sokat eszek, régen napi 3 zsömle reggeli helyett most megeszek 6-7 dbot. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Normális igen:-) Én az elsõ 3 hónapban 15 kilót híztam. Azóta havonta 1 kiló. Most 5 hónapos vagyok és már leáltam a zabálással. Nyugi, elmúlik. Tojd le a védõnõt! Sok sikert!

Szia! Normális igen:-) Én az elsõ 3 hónapban 15 kilót híztam. Azóta havonta 1 kiló. Most 5 hónapos vagyok és már leáltam a zabálással. Nyugi, elmúlik. Tojd le a védõnõt! Sok sikert!
Szia. Próbálj többszor enni, kevesebbet, és laktató ételt.Aze´rt elsö 3 hónapban a 15kg az nagyon sok.25 hetes vagyok, és 13 kg van rajtam, de az is sok.Jo´tény ez nem a die´ta ideje.Egyél bármit amit megkívánsz, csak az e´dessel ba´nj csínja´n.Ez a nagy e´tva´gy tényleg csökkenni fog.Nálam ez hullám szerüen müködik. Gratula a babához.
hát az elso 3honapban 15kiló az kicsit sok, legalább is nem egésszen normális az biztos...en a 4honapig 5kilót hiztam fel és csak a hasamra , pedig mindent ettem amit kivántam napi 2 reggeli ebéd, uzsi vacsi, +joghurtok, , , szóval a sok súly felszedése nem konkrét cél a terhesség alatt szerintem... egyél annyit amennyi jol esik de foleg egészséges vitaminban gazdag ételeket!
ha 3 honap alatt 15kilot hízik valaki terhesség alatt az egyáltalán nem normális és nem is egészséges.ilyenkor már az orvos is leállít, és igaza is van. ha joval éhesebb is vagy probáld inkább beiktatni tobbszor az egészséges kajákat, gyumolcs, zoldség, muzli, ilyesmi.
nekem is folyton ennem kellett az elsõ 3 hónapban, mert félóránként olyan éhség tört rám, hogy majd össze estem! Gyakorlatilag másfél óránként ennem kellett! Ennek ellenére nem híztam csak kb 3-4 kilót, (most a 17 héten vagyok). Próbáltam gyümölccsel, müzliszelettel, teljes kiõrlésû kenyérrel, joghurttal csillapítni az éhséget. Persze nem kell feltételnül ragaszkodni, a védõnõ szerint ideális 10 kiló-hoz, egész terheségre számolva, de nem kell letojni amit mond! Nem tesz jót a se neked se a gyereknek, ha 30 kilót hízol! Ne éhezz, ne koplalj! Egyél, csak figyelj oda, hoigy mit eszel!
jó amit én híztam az se normális, mert én 6 hónapos várandós vagyok, és még mindig nem látszik rajtam.3 kilot híztam. a terhesség elött 80 voltam a terhesség ideje alatt lementem 70-re, és most vagyok 73 kg.ez a másik véglet. tényleg probálj sokszor keveset enni, mert nagyon nehéz lefogyni. én aggodtam az miatt, hogy keveset híztam és azt mondta a doki hogy örüljek neki.
szia, Csak óvatosan a zabálással, nem kell kettõ helyett enni. Én kb. 20 kg-t híztam a terhességem alatt. most 7 hetes a csajszim, de a zsírpárnákból még nem sok tûnt el. Nehéz megszabadulni a felszedett kilóktól. Arról nem is beszélve, ha megszületik a bébid nem lesz egy ruhadarabod sem amit fel tudnál venni, mert amit elõtte hordtál az kicsi, amit meg aterhesség alatt az meg ugye kismama ruha, pocak nélkül hülyén néz ki benne az ember.

6 hetes kismama vagyok, normális az, hogy estére ugy felpuffad a hasam, mintha már kb.3-4 hónapos terhes lennék? Ez ugye a terhességtől van? Van rá valami ötletetek, hogy mit csináljak, hogy ne puffadjak ennyire?

Legjobb válasz: Ez a terhesség velejárója, nagyon sok kismama puffad fel, de ez nem gond, én is fel voltam az elején puffadva és estére volt olyan hasam két hónaposan mintha 3-4 hónapos lennék, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)

Ez a terhesség velejárója, nagyon sok kismama puffad fel, de ez nem gond, én is fel voltam az elején puffadva és estére volt olyan hasam két hónaposan mintha 3-4 hónapos lennék, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)
Szia! Ez ismerõs helyzet, nálam is ez volt és tudom, milyen kellemetlen. Természetes reakcióról van szó, valahol azt olvastam, hogy a felpuffadt belek segítenek a belsõ szervek átrendezõdésében, tehát normális, ami veled történik. Vannak különbözõ tippek a csökkentésére, pl. egyszerre kisebb adagokban kevesebbet enni, jól megrágni, sok folyadékot inni, sokat mozogni, stb, de õszintén, nálam nem sokat segített. Van aki Rennie Deflatine-t szed rá, de én azt nem akartam, mert próbálom elkerülni a felesleges gyógyszerbevitelt, még a recept nélkülieket is. Pár hét múlva meg úgyis magától elmúlik:) !
Szia! Én is hasonló problémákkal küszködök pedig csak 7 hetes vagyok. Már vettem kismama nacit mert nem férek bele a nadrágaimba :-))), ma meg is kérdezték, hogy mikorra várom a babát, pedig hát még csak talán pár millis. Kipróbáltam, hogy többször eszek keveset, de valójában semmi sem tünteti el a puffadást, gyógyszert meg nem fogok szedni- az tuti. Állítólag a progreszteron hormon okozza, teljesen normális tünet...

Lassan 6 hetes terhes vagyok, lombikkal fogant a gyermekem és kb. most lennék félidőben. Normális ha van egy kis pecsételő vérzésem?

Ez éjjel volt,de nem sok és most is van egy kis barnázás...

Legjobb válasz: Szia! Elöször is nyugodj meg! Mindenképpen keresd fel a dokidat. Nekem is barna "folyásom" lett az 5. héten, akkor még nem láttak az uh-n semmit. Ma voltam ismét uh-on már látták a petezsákot és a szikholyagot. A doki szerint minden rendbben van. Pihennem kell és duphastont irt fel. Azt mondta, hogy pecsételõ vérzéstõl ne ijedjek meg.

Szia! Elöször is nyugodj meg! Mindenképpen keresd fel a dokidat. Nekem is barna "folyásom" lett az 5. héten, akkor még nem láttak az uh-n semmit. Ma voltam ismét uh-on már látták a petezsákot és a szikholyagot. A doki szerint minden rendbben van. Pihennem kell és duphastont irt fel. Azt mondta, hogy pecsételõ vérzéstõl ne ijedjek meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugodtattál egy kicsit.Holnap majd beszélek a dokival.
Szia! Nekem is volt vérzés az elején(nem is kicsi), én is lombikos vagyok, és én is megijedtem, de minden rendben volt. Ne aggódj ez még a lombik "utózöngéje" is lehet, nekem így mondta a doki. Üdv.: 21 hetes kismami :)
utolso vàlaszolo neked mikor volt a vérzésed beülti utàn és milyen?meddig?
Nekem kb. 3 héttel utána volt, és betét kellett ugyan de elég volt a tisztasági. kb.5 napig tartott, de végig a terhességem alatt jelentkeztek olykor-olykor pecsételõ vérzések. pl. 6. hónap táján. Azóta megszületett a kislányom, és most a másodikat várom, aki szintén lombikos. Ezzel nincs semmi vérzésem, és nem is volt eddig. 29+3 vagyok most
köszönöm a vàlaszt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!