Találatok a következő kifejezésre: Kb. 5-6 terhes vagyok nem tudom, (2 db)

Kb. 5-6 hetes terhes vagyok (nem tudom, mert kedden megyek első uh-ra). Mióta terhes vagyok nem alszom éjjel rendesen 2 óránként pisi, ég, fáj a gyomrom. Ez normális?

Nem tudom ez természetes?Vajon meddig tart?Jó lenne már aludni egy jót:)

Legjobb válasz: Nem vagyok orvos,de sztem a baba miatt vagy kicsit feszültebb.Ha meglesz az uh valószínüleg megnyugszol.Igyál este 1 dl vörös bort.Az segít.Jobb mint a nem alvás....Én is zoktam ,az orvosom javasolta mert elég feszült vagyok.Sok sikert a babához. Egy 18 hetes kismama

Nem vagyok orvos, de sztem a baba miatt vagy kicsit feszültebb.Ha meglesz az uh valószínüleg megnyugszol.Igyál este 1 dl vörös bort.Az segít.Jobb mint a nem alvás....Én is zoktam , az orvosom javasolta mert elég feszült vagyok.Sok sikert a babához. Egy 18 hetes kismama
Én is nagyon rosszul alszom. 7 hetes vagyok, és minden éjjel többször pisi, aztán sokszor már 4-kor vissza sem tudok aludni. Ez az esti pohár vörös bor tetszene, mert kívánom is, de nem árthat a babának?
Igen, a hormonok és a szorongás okozza, meg az alhasi változások. Próbálj meg lazítani, és nem bort, hanem egy pohár langyos mézes tejet javaslok. Pisilni végig fogsz járkálni, sajnos... lesz nyugodtabb idõszak, középidõben biztos! Jó babavárást!
A terhesség velejárója a nem jól alvás, de majd változni fog, türelem. Néha visszavisszatér, de ki lehet bírni. A pisi majd pár hét mulva csökken, de a gyomorégés akár végig megmaradhat. Mindenki más. A bort higítva olvastam, hogy lehet, ha megkívánja a kismama, de nem sokat és nem sûrûn.

Háztartásban dolgozok és ezzel egyutt 1eves kislanyra vigyazok. Kb.5-6 hetes terhes vagyok, attol tartok hogy munkaban megeroltetem magam, s ez miatt elvesztem a babát. Tudom hogy nem kéne negatívan gondolokodnom, dehát?

Legjobb válasz: Ha jól érzed magad nem lehet gond. Másnál ha jön a második baba is kénytelen ellátni az otthoni teendõket emelgetni mondjuk 10-15 kilós gyereket. Azért kíméld magad!

Ha jól érzed magad nem lehet gond. Másnál ha jön a második baba is kénytelen ellátni az otthoni teendõket emelgetni mondjuk 10-15 kilós gyereket. Azért kíméld magad!
Én 11 hetes veszélyeztetett vagyok.Itt a fõzés, takarítás és a 15 hónapos (túlságosan aktív) lányom.Férjem hétvégén is dolgozik. A család még nem tud a dologról, így kénytelen vagyok mindent egyedül csinálni.Még a testvérem gyerekeire is én vigyázok, ha szükséges. Ez van.Vállaltam.Én is csak reménykedni tudok, hogy nem emelem túl magam. Csinálj egyszerû kajákat!A porszívót meg csak el húzod-vonod néha:)
Szerintem egy egészséges terheségnek ettõl semmi baja nem lesz...én 48 kg vagyok jó esetben és állandóan a 11 hós 11 kg-os kislányomat emelgetem :) )) Ha lesz második annál eszedbe sem fog jutni h esetleg bajt csinálhatsz ha emelgeted...
Ezzel mindenki igy van, aki nem az elsõ gyerekét várja. semmi baj nem lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!