Találatok a következő kifejezésre: Kb. 5 múlva (94 db)

Manapság mennyibe kerül egy jó gép ami tényleg jó és jó lesz kb 5 év múlva is? és milyen adatani vannak?

Legjobb válasz: Manapság olyan gyorsan fejlõdnek a gépek, hogy ha most veszel egy csúcsgépet az 5 év múlva alig ér valamit! Szóval nincs olyan gép, ami jó lenne 5 év múlva is. 3 évenként érdemes új gépet venni. Egy jó gép 120 e Ft kb. Ma ez számít jónak átlagosan: 2 magos processzor legalább 2 GHz-cel, 2 GB RAM, 250 GB HDD

Manapság olyan gyorsan fejlõdnek a gépek, hogy ha most veszel egy csúcsgépet az 5 év múlva alig ér valamit! Szóval nincs olyan gép, ami jó lenne 5 év múlva is. 3 évenként érdemes új gépet venni. Egy jó gép 120 e Ft kb. Ma ez számít jónak átlagosan: 2 magos processzor legalább 2 GHz-cel, 2 GB RAM, 250 GB HDD
180 ezerért lehet kapni ilyen max 3 évig jó konfigot énis ilyen árkategóriában vettem
háhh 5 év múlvára gépet venni manapság...:D lehetetlen... sztem de csak hogy válaszoljak a kérdésedre és olyan gépet mondjak neked ami jó lesz talán(kevés valószínûséggel) 5 év múlva is, akkor: http://www.alienware.com/products/area-51-x58-desktop.aspx?S..
A dolog lényege, hogy figyelj oda az ár/érték arányra. soha, de soha sem fogsz 2-3évnél nagyobb idõre tervezni, jön 1új directx, és baszhatod. Én mostanság egy Phenom2õt vennék, 4giga rammal úgyis ingyen adják már lassan, és megvárnám az új ati családot, hátha akad vmi jó, de relatív olcsó (max nagyon max 50K) vga-ra. ha nemlesz ilyen, akkor befektetnék egy 4870-be, ez elég mindenre embertelen felbontásokban is, mégis beszerezhetõ szaros 30rugóért. Lapból vmi jobbat, Gigabyte vagy ASUS, hogy lehessen húzni mint az állat a procit, ha késõbb kell. Rendes táp, igényes ház. Vinyóból vmi jó érték/ár arányut, nemvok otthon most vinyó árakban, de gondolom olyan 640-750gigában érdemes gondolkodni.

Szeretnék külföldre költözni, erre kb.5 év múlva lesz lehetőségem. De félek, hogy addig kiábrándulok az általam választott országból. Előbb nincs lehetőségem menni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem az számít, hogy majd 5 év múlva mit fogsz errõl gondolni? Amit most gondolsz és tervezel, addig még sokszor meg fog változni, hidd el. És ha megváltoznak a terveid, az miért baj? Ki tudja, hogy 5 év múlva mi lesz?

Nem az számít, hogy majd 5 év múlva mit fogsz errõl gondolni? Amit most gondolsz és tervezel, addig még sokszor meg fog változni, hidd el. És ha megváltoznak a terveid, az miért baj? Ki tudja, hogy 5 év múlva mi lesz?
Ez igenis komoly kérdés. Nem szeretnék közhelyes lenni, de ugyebár "álomvárban remény a habarcs", ezért azt javaslom gyûjtsd magad köré a választott országról alkotott pozitív sztereotípiamorzsákat. Ha Izraelbe vágysz gondolj minél többet a helyiek kedvességére, vendégszeretetére, lenyûgözõ történelmére, a föld prófétákat nemzõ áhitatos méhére. "Az aggodalom a reményvesztettség recepciója", ezért a Rosszat zárd ki magadból!
Hehe, én is hasonló csónakban evezek. De ha azt nézed, a gondolat, hogy esetleg 5 év múlva meggondolhatod magad, csak MOST fájna. Mivel ha addigra meggondolod magad, akkor egyszerûen nem fogsz vágyni akkor épp oda. De én is 'reménykedek', hogy nem fog elmenni a kedvem attól a gyönyörû helytõl ahova készülõdök. Persze ez csak nagyon ritkán ugrik be, ne is foglalkozz vele csak éld az életet és majd hoz valamit :p
Hmmm. Fogós kérdés. Sokféle válasz lehetséges: 1. félj tovább. vagy ne félj tovább. 2. ha akkor is tetszik, akkor menj oda. 3. ha akkor is tetszik, de rájössz, h már nincs mehetnéked, akkor ne menj oda. 4. ha már nem tetszik, ne menj oda. 5. ha már nem tetszik, de más tetszik helyette, menj oda. 6. ha még mindig tetszik, de mégsem tudsz menni, ne menj. Stb. Egyébként együttérzek, hasonló cipõben járok: Nagyon tetszik egy Louis Vuitton táska, kb. 2 év mire összespórólom az árát, de rettegek, hogy mire meg tudom venni, már nem is fog tetszeni... :D
Az örökös problémázás... Oké, hogy félünk átmenni a hídon, de könyörgöm, elõbb jussunk már el a hídhoz, majd ott kitaláljuk a megoldást! De ha ki sem teszem a lábam a házból, miért kell rajta problémázni, hogy majd mi lesz? Jussunk el odáig és majd meglátjuk!
5 év???? Sok víz lefolyik addig még a Dunán!Ki tudja mi lesz veled 5 év múlva??lehet, hogy akkor már nem is fogsz gondolkodni azon, hogy külföldre menj....
Te most komolyan azon aggódsz, hogy 5 év múlva akarni fogod-e ugyanazt, amit most? Öt év nagyon hosszú idõ, rengeteg dolog történhet addig az életedben. Lehet, hogy még mindig ugyanoda vágysz majd, lehet, hogy máshová, de az is lehet, hogy itthon alakulnak úgy a körülményeid, hogy boldogan itt maradsz. Nem mindegy ez most még? Úgyis azt fogod dönteni, ami akkor számodra a legjobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Na megszólalt a tipikus magyar felfogású ember. Ezt utálom de nagyon!

Kiderült, hogy terhes vagyok, de most kezdtem dolgozni pár napja. Még nem vagyok bejelentve, de kb 5 hónap múlva szeretnék elmenni a baba miatt. Így megkapom a TGYÁS-t?

KÉRLEK SEGITSEN AKI TUD!!nem értem a rendszert.

Legjobb válasz: Nagyjából fél évnek kell meglenni a tgyás-hoz.180 biztosított nap.Ugyanennyi kell a gyeshez is. Amúgy ne arra apellálj,h mi lesz 5 hónap múlva.Én majdnem 5 hónaposan hegyet másztam,most h már elmúltam 5 hónapos,aktívabb vagyok,mint az elsõ álmos trimeszterben,bár hamar elfáradok.Szerintem a 9. hónap lesz nehézkes,de ah hallottam tapasztaltabb anyukáktól,nem elviselhetetlen.Van aki 8 hónaposan egész éjjel lagziban táncol.:)Szerintem csak akkor menj el tgyásra,ha nem bírid.Viszont ha van próbaidõd,akkor a próbaidõ lejárta után mondd meg a fõnöknek,h babás vagy.

Nagyjából fél évnek kell meglenni a tgyás-hoz.180 biztosított nap.Ugyanennyi kell a gyeshez is. Amúgy ne arra apellálj, h mi lesz 5 hónap múlva.Én majdnem 5 hónaposan hegyet másztam, most h már elmúltam 5 hónapos, aktívabb vagyok, mint az elsõ álmos trimeszterben, bár hamar elfáradok.Szerintem a 9. hónap lesz nehézkes, de ah hallottam tapasztaltabb anyukáktól, nem elviselhetetlen.Van aki 8 hónaposan egész éjjel lagziban táncol.:) Szerintem csak akkor menj el tgyásra, ha nem bírid.Viszont ha van próbaidõd, akkor a próbaidõ lejárta után mondd meg a fõnöknek, h babás vagy.
180 nap biztosítotti jogviszony kell a tgyáshoz é a gyedhez. Mikor fognak bejelenteni? Volt elõzõ munkahelyed? Mikor, mennyi ideig? Hogyha bejelentenek (tudták, hogy babát terveztek?), akkor meglesz a szükséges biztosítottságod ezen a munkahelyen is, akkor is, hogyha az 5. hónapban táppénzre mész (bár szerintem is felesleges, hacsak nincs valami baj, ugyanis pont akkor vagy a leginkább terhelhetõ - nekem az elsõ 3 hónap volt a legnehezebb). 35 hetes km


Felidoben probalkoztunk a parommal minden nap, egy nap tobbszor is kb.5-6 napig.1 het mulva nem kellene megjonnie. Neha olyan megjovos erzesem van. Fajogat a hasam alja, derekam, picit feszult a mellem. Mennyi eselyem van hogy osszejott?

Marciusban volt egy spontan vetelesem azota most probalkoztunk eloszor!!!Nagyon szeretnem hogy ossze jojjon!!!!

Legjobb válasz: Szerintem minden esélyed meg van hogy sikerüljön. Légy türelemmel 1 hét múlva kiderül. Szoritok!!!

Szerintem minden esélyed meg van hogy sikerüljön. Légy türelemmel 1 hét múlva kiderül. Szoritok!!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen!Nagyon szeretnenk mindketten az elso elvesztese utan!!!Az elso picurt is nagyon vartuk de a masodikat sokkal jobban fogjuk!!!!Szerintem sokkal erosebbek lettunk es nagyon varjuk!!!Nyaralni voltunk es ott probalkoztunk nyugodt korulmenyek kozott!!!!Jo lenne azt mondani hogy a nyaralason jott ossze!:-)

Kb.5 hetes terhes vagyok.2 pozitív tesztem is volt. Tegnap reggel begörcsöltem elmentem dokihoz, azt mondta petezsákot lát, magzatot és szívhangot nem. Menjek vissza 2 hét múlva. Ez most mit jelent? Lehet, hogy tegnap elvesztettem a bébim?

Legjobb válasz: Az elõttem szólókkal értek egyet. A baba ilyenkor még egy kicsi sejthalmaz nem is emberformáju..a szíve pedig most készül, tehát még nem doboghat...légy türelmes két hét múlva rendben lesz.

Az elõttem szólókkal értek egyet. A baba ilyenkor még egy kicsi sejthalmaz nem is emberformáju..a szíve pedig most készül, tehát még nem doboghat...légy türelmes két hét múlva rendben lesz.
Sok ismerõsömnek görcsölgetett a hasa az elején és semmi baj nem történt... ilyen korban még csak petezsákot lát! ne aggódj! Dia
Ne gondolj a legrosszabbra, ilyen idõs terhességnél még csak petezsákot lát a doki, és azt h méhen kívüli vagy belüli, még várj egy kicsit, kb. 2-3 hét, akkor már lesz szívhang... különben én is ugyan így vagyok!
Nem vesztetted el a bébid, még nincs ilyenkor szívhang majd a hetedik héten fogja hallani ahogy a pici szíve ver, addig is ne idegeskedj, ha minden igaz nekd már hányngered is van és már valószínû el is kezdõdtek a hányások vagy nem így van? Majd ha válaszolsz leírom miért kérdeztem! Ne izgulj nem lesz semmi baj!:) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztató válaszokat! A 2 válaszolónak:gyakran émelyeg a gyomrom nem csak reggel hanem napközben is, de hányni nem hánytam.A melleim nagyon érzékenyek és feszülnek.

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 5 éve volt először hólyaghurutom. Azóta évente egyre gyakrabban, és egyre drasztikusabban. Egyik percről a másikra előjön, és kb. 2óra múlva már véres is a vizeletem, a fájdalom csaknem elviselhetetlen. Az erős gyógyszerek eleinte

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 5 éve volt először hólyaghurutom. Azóta évente egyre gyakrabban, és egyre drasztikusabban. Egyik percről a másikra előjön, és kb. 2óra múlva már véres is a vizeletem, a fájdalom csaknem elviselhetetlen. Az erős gyógyszerek eleinte rögtön segítettek, mára úgy érzem már nem segítenek úgy mint régen. Hogyan lehetne megszabadulni ettől a betegségtől? Érdemes a D-Mannózt megrendelni? Köszönöm válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vannak már olyan készítmények, amelyek a húgyutak immunvédekezését segítik. Ezek igen hatékonyak a kiújulások megakadályozásában. Mivel a készítmények kiváltásához orvosi vény szükséges, keresse fel kezelőorvosát! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vannak már olyan készítmények, amelyek a húgyutak immunvédekezését segítik. Ezek igen hatékonyak a kiújulások megakadályozásában. Mivel a készítmények kiváltásához orvosi vény szükséges, keresse fel kezelőorvosát! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 5 éve volt először hólyaghurutom. Azóta évente egyre gyakrabban, és egyre drasztikusabban. Egyik percről a másikra előjön, és kb. 2óra múlva már véres is a vizeletem, a fájdalom csaknem elviselhetetlen. Az erős gyógyszerek eleinte

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 5 éve volt először hólyaghurutom. Azóta évente egyre gyakrabban, és egyre drasztikusabban. Egyik percről a másikra előjön, és kb. 2óra múlva már véres is a vizeletem, a fájdalom csaknem elviselhetetlen. Az erős gyógyszerek eleinte rögtön segítettek, mára úgy érzem már nem segítenek úgy mint régen. Hogyan lehetne megszabadulni ettől a betegségtől? Érdemes a D-Mannózt megrendelni? Köszönöm válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vannak már olyan készítmények, amelyek a húgyutak immunvédekezését segítik. Ezek igen hatékonyak a kiújulások megakadályozásában. Mivel a készítmények kiváltásához orvosi vény szükséges, keresse fel kezelőorvosát! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vannak már olyan készítmények, amelyek a húgyutak immunvédekezését segítik. Ezek igen hatékonyak a kiújulások megakadályozásában. Mivel a készítmények kiváltásához orvosi vény szükséges, keresse fel kezelőorvosát! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

érdeklődnek akinek sikerült clostilbegyt kúra peteérés után kb 5 nap múlva volt alhasi fájdalma-e vagy jó jel lehet?

Legjobb válasz: Én is elsö closty ciklusban vagyok! Kb pénteken volt ovum azóta néha van hasszurka meg mostanában mensi szerü érzés, igaz nagyon enyhén de van és nem a petefeszkemnel már mint amikor még csak ért a petesejt hanem közép felé! Más tünetem nincs! Nagyon reménykedünk a sikerben! Szerintem mindenképp jò jel ha fàjdogál, de biztosát nem lehet tudni sajnos! Én hétfõn fogok tesztelni elöször 10- es teszttel!

Én is elsö closty ciklusban vagyok! Kb pénteken volt ovum azóta néha van hasszurka meg mostanában mensi szerü érzés, igaz nagyon enyhén de van és nem a petefeszkemnel már mint amikor még csak ért a petesejt hanem közép felé! Más tünetem nincs! Nagyon reménykedünk a sikerben! Szerintem mindenképp jò jel ha fàjdogál, de biztosát nem lehet tudni sajnos! Én hétfõn fogok tesztelni elöször 10- es teszttel!
A kérdező hozzászólása: én második kúrát csináltam de elsönél nem volt ilyen intenzív, ovu alatt se meg utána se fájt egyáltalán
akkor végképp jót jelent. voltál uh-on az ovu elött?
Én az 5-10. napig szedtem napi 2 szemet. Az ovuba majd belepusztultam, még kicsit véreztem is. Aztán elmúlt, azóta semmi. Ha nagyon akarom, aakor fáj a hasam, de szerintem az inkább pszichés.
A kérdező hozzászólása: nem voltan elölte ultrahangon , nem mondta orvos kell mennem .de olvastam itt soknak kell menni mondták..... meg írod nekem mi lett teszt eredménye ha nem vagyok elég indiszkrét...én még nem merek csinálni tesztet....most lesz még csak 2 hete olt ovum és 3 -4 hét végéig ágyazódik be azért , nem merem még most
Én is csak önszorgalomból voltam uh-on! 11. napon és 15mm-es volt a tüszõm, én azért is mentem mert a PCOS miatt nagy az esély a cisztára na mêg kíváncsi voltam a nyálkahártya vastagsága, sokaknak elvékonyitja! Én hétfõn fogok tesztelni 10-es erösségü teszttel a 10. napon, mert már van esély rá hogy kimutassa! Ha negatív akkor sem esek kétségbe mert tudom hogy még nem feltétlenül kell hogy kimutassa! Én utálom a bizonytalanságot én ezért tesztelek ilyen korán! Van itthon kb 12 tesztej amit nagyön olcsón vettem így az sem baj ha még korai!

3 het mulva eskuvore kell mennem. Addig leszeretnek fogyni kb.5 kg. ot. Segitenetek?

Azt sem tudom hogyan kezdjek neki... 20 eves lany vagyok, 170cm magassagu es 60 kg..

Legjobb válasz: Sehogy ne kezdj hozzá. 3 hét alatt nem fogsz tudni ennyit fogyni, pláne nem ilyen kevés súlyból. 3 hét alatt 1.5 kg-ot lehet fogyni. Ne haragudj, de 20 évesen lehetne már egy kis eszed. Hamarabb kellett volna észbe kapni. Most csak annyit tehetsz, hogy olyan ruhát választasz ami a legelõnyösebb. Ennél többet nem. Hónapok kellenének, nem 3 hét.

Sehogy ne kezdj hozzá. 3 hét alatt nem fogsz tudni ennyit fogyni, pláne nem ilyen kevés súlyból. 3 hét alatt 1.5 kg-ot lehet fogyni. Ne haragudj, de 20 évesen lehetne már egy kis eszed. Hamarabb kellett volna észbe kapni. Most csak annyit tehetsz, hogy olyan ruhát választasz ami a legelõnyösebb. Ennél többet nem. Hónapok kellenének, nem 3 hét.
Atkins diétával tudsz, de az nagyon durva, és a kezdeti súlyvesztés jó része zsír.
Tökéletes alakod lehet. Én vagyok 175 cm 58 kg és sírok hogy nem tudok hízni. Szerintem max kezdj el futni hogy formásodj.
* kezdeti súlyvesztés jó része zsír. Bocs, helyesen: kezdeti súlyvesztés jó része víz.

Forraltam az akvárimba szölő tőkét de tul nagy! Majd kb 5 év mulva tervezem hogy Csinálok nagyobb aksit addig elrakom a szekrény mélyére lehet neki baja kibirja 5 évig változás nélkül nem fog elszáradni?

Hol birja ki jobban vizben vagy szàraz helyen? Bocs ha hülye a kérdés de elég szépre sikerült ezért aggodok , és bocs a helyesirasomért köszi!

Legjobb válasz: Minél jobban kiszárad, annál jobb! "Nyersen" nem is jó! Ha nem akarod, hogy megszínezze a majdani akvárium vizét, áztathatod (vízcserékkel) amíg nem színez többet (pár hónap) aztán legyen szárazon. Közben lesz deje bealgásodni, begombásodni is, ezt is súrold le róla menet közben. Aztán rakd el száraz helyre. Ha felhasználod, kell majd néhány nap, hogy lemerüljön, de aztán lent marad.

Minél jobban kiszárad, annál jobb! "Nyersen" nem is jó! Ha nem akarod, hogy megszínezze a majdani akvárium vizét, áztathatod (vízcserékkel) amíg nem színez többet (pár hónap) aztán legyen szárazon. Közben lesz deje bealgásodni, begombásodni is, ezt is súrold le róla menet közben. Aztán rakd el száraz helyre. Ha felhasználod, kell majd néhány nap, hogy lemerüljön, de aztán lent marad.
Elszáradni biztos nem fog, mert már kiszáradt. Rakd egy száraz hûvös helyre.
Kicsit vágj le belõle, hogy beférjen.
A kérdező hozzászólása: Nem is az a baj hogy nem férbe hanem hogy sok helyet elfoglal halak nem tudnak olyan jot uszni
Ja igen. Ha van pénzed, ajánlom a red moor-t, olyan jó ágas-bogast, az nem foglal sok helyet, még is kitölti a teret.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!