Találatok a következő kifejezésre: Kb. 5 a (1795 db)

Mennyibe kerülhet a csípőmre egy kb.5 centis violinkulcs-tetoválás? Vagy ott hülyén nézne ki?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyibe kerülhet, mert nekem az össze tetkóm ajándék volt :) Viszont nekem pl van a csípõmön egy fecske, szerintem jól néz ki. Viszont az 5 cm nagyon kicsi, egy idõ után még ha igényesen szépen is van kidolgozva elmosódik kicsit. Tudom, mert én is kb 5 cm-s gekkóval kezdtem és nem híztam meg az évek alatt mégis elmosódott kicsit. Erre lett végül egy fecske tetoválva. Az olyan 15-20 cm-s kb.

Nem tudom mennyibe kerülhet, mert nekem az össze tetkóm ajándék volt :) Viszont nekem pl van a csípõmön egy fecske, szerintem jól néz ki. Viszont az 5 cm nagyon kicsi, egy idõ után még ha igényesen szépen is van kidolgozva elmosódik kicsit. Tudom, mert én is kb 5 cm-s gekkóval kezdtem és nem híztam meg az évek alatt mégis elmosódott kicsit. Erre lett végül egy fecske tetoválva. Az olyan 15-20 cm-s kb.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm válaszod! Az öt centi valóban kicsi... Kicsit rossz a szemmértékem, mert azt gondoltam, hogy az ötcenti az nagyobb, de aztán megnéztem egy vonalzón :D
Nem, szerintem tök jól nézne ki. Amúgy 10-12be bárhol megcsinálják neked.

A minap megcsípett 1 méhecske már majdnem 5 napja nagyon piros és kb 5 cm-es mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Kend be ecettel, meg fenistillel, de mivel már 5. napja piros és nagy, szerintem jobb lenne, ha felkeresnéd az orvosod, mert ez nem maradhat így:S Engem is megcsípett 2 hete egy, de az kb. fél nap alatt eltûnt:)

Kend be ecettel, meg fenistillel, de mivel már 5. napja piros és nagy, szerintem jobb lenne, ha felkeresnéd az orvosod, mert ez nem maradhat így:S Engem is megcsípett 2 hete egy, de az kb. fél nap alatt eltûnt:)
A kérdező hozzászólása: köszi! anyám szerint biztos allergiás vagyok a méhcsípésre
szia! Biztosan nem vagy allergiás! Perceken belül torokvizenyõd lett volna! Akkor gyorsan szteroid injekció kell, nehogy megfúlj. Engem megcsípett egy bögöly pár hete. A jobb térdhajlatomban. Több, mint egy hétig volt ott, úgy, hogy voltam dokinál, és ittam a Calciumot+kentem Fenistillel. Az, hogy 5 napja látszik, teljesen normális, majd elmúlik. Az a fontos, hogyha viszket, kend be, ne vakard, mert úgy terjed a méreg! Tegyél rá félbevágott hagymát!
A kérdező hozzászólása: Köszi a hagymás megoldást ma kipróbálom
Lehet hogy féregvírus.Vírusírtóddal ha tudod ellenõrizd.
A kérdező hozzászólása: Scanneltem AVG free 2011 el az jó?(valaki aztmondja hogy az avg free az nagyon pocsék!

December 21-éhez képest tegnapelõtt kb 5 kg-al voltam nehezebb. létezik, hogy ez a +5 kg csak víz? Ma 21. -éhez képest kb 2 kg-al vagyok csak több. Mennyi jöhetett fel zsírként?

December 21-éhez képest tegnap és tegnapelõtt +5kgot mutatott a mérleg...

Legjobb válasz: Én azt mondom nem lehetetlen ha rengeteget ettél, de látatlanban nem lehet megmondani.

Én azt mondom nem lehetetlen ha rengeteget ettél, de látatlanban nem lehet megmondani.

Végy egy kb. egy méteres rudat, például egy seprű nyelet. Rajzol jelet az egyik végétől kb.5 cm-re. Ettől a jeltől 4, 9; 19, 6; 44, 1; és 78, 5 cm-re rajzolj jeleket?

A botot reakcióid? mérésére használhatjuk tizedmásodperces pontossággal. a) Hogyan tehetjük ezt meg? b)Számítással igazold, hogy a jelek jó helyen vannak! c)Alakítsd át a botot úgy, hogy a bot századmásodperc pontossággal mérjen. Hova rajzoltad a jeleket?

Legjobb válasz: A botot függõlegesen, az alsó kb. 5 cm-nél kell marokra fogni. (A jelzések felfelé mennek.) A feladat: elengeded, és azonnal újra el is kapod. Mivel a jelölések 0,1 sec -nak megfelelõ idõkhöz tartozó szabadesési távolságok, így tized másodpercben mérhetõ a reakció-idõ. (s=g/2*t^2) ( t=0.1, 0.2, 0.3, 0.4) Ha t értéke 0.01 másodpercenként van bejelölve, akkor annyi a pontossága.

A botot függõlegesen, az alsó kb. 5 cm-nél kell marokra fogni. (A jelzések felfelé mennek.) A feladat: elengeded, és azonnal újra el is kapod. Mivel a jelölések 0, 1 sec -nak megfelelõ idõkhöz tartozó szabadesési távolságok, így tized másodpercben mérhetõ a reakció-idõ. (s=g/2*t^2) ( t=0.1, 0.2, 0.3, 0.4) Ha t értéke 0.01 másodpercenként van bejelölve, akkor annyi a pontossága.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget.

Miért van az, hogy nekem órákat, kb.5-6 órát vesz igénybe 2 tantárgyból megtanulnom, amit meg kell? Ismerek olyanokat, akiknek ugyanez csak 1-2 óráig tart és mégis jó jegyet kap. Nekem miért ilyen nehezen maradnak meg a dolgok a fejemben?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy nem érdekel az, amit tanulsz? A töri, fizika, nekem is kb. 2,5-2,5 órába telik, viszont pl. ugyanennyi biosz megvan 10, max. 30 perc alatt. Szerintem csak akkor aggódj, ha olyat is ennyi idõbe telik megtanulnod, ami érdekel.

Nem lehet, hogy nem érdekel az, amit tanulsz? A töri, fizika, nekem is kb. 2, 5-2, 5 órába telik, viszont pl. ugyanennyi biosz megvan 10, max. 30 perc alatt. Szerintem csak akkor aggódj, ha olyat is ennyi idõbe telik megtanulnod, ami érdekel.
Ajánlanék neked egy módszert, másoknál bevált, nem veszitesz semmit, ha megpróbálod! Tehát, mivel nincs mindig kéznél valaki, kinevezel valamit (egy képet a falon, egy lámpát, az egyik sarkot, mindegy, lényeg hogy egy vonalban legyen veled, amikor tanulsz), õ lesz a Tök Hülye, igen igy fogják hivni. Átolvasod az anyagrészt egyster-kétszer, és amikor úgy érzed, hogy megvan a lényeg, akkor elkezded megmagyarázni a Tök Hülyének. Ha elakadsz, belepillantasz, ha már nem kell belenézni, kiállhatsz akár az egész iskola elé is elõadást tartani. Fontos, hogy komolyan vedd, és hangosan magyarázz a Tök Hülyének. Hidd el, hatásos! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nem érdekel, amit tanulok. Ami érdekel azt semennyi idõ alatt képes vagyok megjegyezni. De ami nem érdekel, hogy lehet a leggyorsabban, legeredményesebben megtanulni?

Szombat helyrõl Malmöig oda vissza mennyi kb a üzemanyagára és egyéb díjak amik az oda és vissza jutáshoz kell? Egy 1.9es JTD Alfa 159esel kb 5-6litert eszik pályán

Legjobb válasz: Ha a GPS-nézem, akkor a legrövidebb út 1272 km, az oda vissza 2544km. De ebben van egy hajózás is. Ez 1,5 euro/literrel számolva 228,96 euro üzemanyag költség, plusz kb 7800ft cseh/szlovák autópálya díj, plusz a hajózás díja.Ha a dánok felé mész pályán végig, akkor van kétszeri híddíj, ennek a költségét nem tudom, holnap megyek majd arra felé, de azt nem tudom megírni. 80000 forinttal mindenképpen számolhatsz.

Ha a GPS-nézem, akkor a legrövidebb út 1272 km, az oda vissza 2544km. De ebben van egy hajózás is. Ez 1, 5 euro/literrel számolva 228, 96 euro üzemanyag költség, plusz kb 7800ft cseh/szlovák autópálya díj, plusz a hajózás díja.Ha a dánok felé mész pályán végig, akkor van kétszeri híddíj, ennek a költségét nem tudom, holnap megyek majd arra felé, de azt nem tudom megírni. 80000 forinttal mindenképpen számolhatsz.
OFF Ez az 5-6 literes fogyasztás mennyire reális? Pályára vagy, fõútra vonatkozik? Csak, mert ilyet akarok venni, ugyanezzel a motorral.

Ez egy nagyon fontos kérdés, remélem vki tud válaszolni! A barátnőm nyáron, augusztusban leugrott egy kb 5 méter magas hídról egy tóba. Kb 5 hónapja történt, elpattant egy ér és az orvosok csak fájdalomcsillapítót írnak neki. Mi a megoldás?

Helyben azonkívül, h nagyon fájt neki, semmi baja nem volt. Elmentünk orvoshoz többször is, mindig csak egy gyógyszert írnak fel neki, hátha hat. Elküldték CT-re, ahol megállapították, hogy elpattant egy ér és folyik a vér ott a fejében, aztán ennyi. Azt mondták, hogy majd felszívódik, addig meg kitartás. Mostanában viszont kegyetlenül szédül is mikor fáj a feje (nincs olyan nap, h nem) Az én késrdésem, hogy ezzel tényleg nem lehet mit csinálni, vagy ha igen, akkor mit? Ugyanis elég aggasztó, hogy egy hónap múlva fél éve történt és egyre roszabb. Köszönöm el?re a segítséget!

Legjobb válasz: Az agyában pattant el egy ér? Azzal kéne valamit kezdeni, ha nem szívódott fel, mûtéttel el kéne távolítani, mert nyomhatja az agyállományt, esetleg beékelõdéshez is vezethet.

Az agyában pattant el egy ér? Azzal kéne valamit kezdeni, ha nem szívódott fel, mûtéttel el kéne távolítani, mert nyomhatja az agyállományt, esetleg beékelõdéshez is vezethet.
Menjetek el egy másik kórházba és KÖVETLEJÉTEK, hogy segítsenek rajta. Ez nagyon veszélyes!!!!!!
ha nem vagytok megelégedve az orvossal, kérhetitek más szakorvos véleményét is
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem értek ehez nagyon. Azt tudom, hogy a bal halántéka körül van neki és ott nyom valamit. Lehet, hogy az agyában, nem tudom. És még biztos nem szívódott fel, mert egyre roszabb neki. A mégnagyobb baj az, hogy pl ma is beverte a padba a fejét, meg van, h véletlen vki megcsapja... Énis azon vagyok, hogy elmenjünk másik orvoshoz, de még nem sikerült meggyõznöm róla. Köszönöm a megerõsítést abban, hogy nem én lihegem túl a dolgot!
Gyakorolj a barátnõddel. Még két hét és menni fog tovább is:)
kicsit több elõ játék kényesztesd a bnõd...aztán jöhetsz te
Hali!Tényleg lehet hogy jó a gyakorlás! :) Neked biztosan.Vannak ezzel így rutinosabbak, idõsebbek is. Szoktál maszturbálni?Esetleg ha igen akkor az elsõ együttléted elött is? Ha igen a válaszod és talán kíváncsi vagy 1módszerre, akkor itt alul irhatsz nekem és talán valamit tudok segíteni.
a barátom azt szokta csinálni a hosszabb szexuális aktus érdekében, hogy amikor érzi, hogy elmenne, akkor kicsit abbahagyja, vagy lelassít... és olyankor lassan csinálja, és mélyen behatol:) nekem az is nagyon jól esik:) aztán kicsit újra felgyorsít, majd amíg le tudja újra játszani az elõzõ folyamatot addig csináljuk, és ha már érzi, hogy tényleg nem bírja tovább akkor jön az igazán vad szeretkezés:) ami mindkettõnk számára csodálatos gyönyört okoz:) így volt hogy akár 30 percig is bírtuk:P (pontosabban bírta, mert ugye inkább rajta áll, hogy meddig tart az aktus:P)
Neked is csak azt tudom mondani, mint egy másik topikban tettem, eddzd a szerszámod. x) Pl törölközõvel dörzsöld néha-néha, ezzel csökkentve a makk érzékenységét. 16/F
A kérdező hozzászólása: igen szoktam maszturbálni
A kérdező hozzászólása: ugy még nem probáltam együtlét elött mert ugy talán ha ellöte maszturbálok és utána egy órával sexelünk akkor sokáig fogom birni?
Ha elötte maszturbálsz, bizonyosan tovább fogod bírni, mert a hímtagod nem lesz olyan érzékeny, és annyira nem leszel felizgulva... Ha kicsit higgadtabb maradsz, és nem görcsölsz, menni fog:) Még segíthet az, ha önkielégítésnél mielõtt orgazmusod lenne, abbahagyod, vársz egy kicsit, míg elmúlik az inger, hogy fejezd be, majd újra eljátszod ezt alkalmanként 2-3X...Segíteni fog, idõvel be tudod majd folyásolni az orgazmusod... És ami a legfontosabb, ne izgulj!
Dehogy lehet baj ebbol.Ez normalis, mindenkinek van mensis fajdalma foleg a terhesseg elejen.
Ha nem erös görcs, csaj olyan mintha mondjárt megjön, vagy pici szurka az nem baj mert tágul a méhed.
Szia. 16 hetes vagyok, és még most is elõjön néha ez az érzés. Nyugi, ez természetes!
Szedj magneb6-ot, én is így voltam, az orvos tanácsolta, attól jobb lett!
Igen, én is a MagneB6-ot tanácsolom! Nekem nagyon sokat segített!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!