Találatok a következő kifejezésre: Kb. 4-5 cigizem (1 db)

Kb. 4-5 hónapja cigizem rendszerességgel, és tegnap fájt az egyik mellem. Félek hogy valami gond történt. Lehet bajom?

nagyon megijedtem, és elhatároztam hogy leszokom, nagyon megijedtem...félek dokihoz elmenni mert kiderülhet valami...nincs mit tenni el kell menni???

Legjobb válasz: Elég fiatalnak tûnsz még... szerintem inkább ne dohányozz, és akkor nem lehet gond. Amúgy ha rákra meg ilyenekre gondolsz, az nem 4-5 hónap dohányzás után alakul ki, ettõl nincs miért félned. Elmehetsz orvoshoz, csak hogy megnyudogj, hogy nincs semmi bajod. De ne cigizz többet :-P

Elég fiatalnak tûnsz még... szerintem inkább ne dohányozz, és akkor nem lehet gond. Amúgy ha rákra meg ilyenekre gondolsz, az nem 4-5 hónap dohányzás után alakul ki, ettõl nincs miért félned. Elmehetsz orvoshoz, csak hogy megnyudogj, hogy nincs semmi bajod. De ne cigizz többet :-P
Ha ilyen ügyesen rászántad magad a "tiszta életre", ijesztgethetnéd a cigis ismerõseidet.. :)
A cigit, és a melledet, ne kösd össze 4-5 hónap után!! Bizonyos hogy nem azért fáj a melled! Nyugodtan menj el dokihoz, de nem kell megijedni! (szokj le a cigirõl)
egyrészt pár hónap után nem alakul ki ettõl rák, másrészt meg a cigizéstõl a tüdõd, a szájüreged meg a légzéshez használt alkatrészeid rákosodnak elsõsorban, nem az emlõd...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

16 vagyok, hogy tudnék venni cigit? (nemzeti dohánybolt. )

5

A snus legális Magyarországon?

Ha valaki nem ismerné: áztatott dohány snusshop.hu -n meg lehet nézni illetve rendelni

1

Vízipipánal, hogy van értelme ha csak beszívod és kifújod vagy le tüdőzni? Mert valaki aztmondja letüdőzni jobb valaki meg azt, hogy sokkal beszívni aztán kifújni?

6

Exdohányosok! Pár jótanácsot kaphatok tőletek?

8 évig cigiztem, mostanában napi 1-1.5 doboz piros cigi. Elegem lett, hogy havi 30.000-et minimum elköltök rá, és, hogy sportoláskor pár perc után esek össze, ezért elolvastam Allen Carr - Végre nem dohányzom című könyvét. Már az elolvasása is nagy hatást tett rám, akkor is akkor cigiztem, ma reggeltől meg nem szándékozok többet rágyújtani. Tudom, hogy az első időszakban a legnagyobb a kísértés. Ti, akik leszoktatok már, tudtok pár jótanácsot adni arról, hogy hogyan tegyek, hogy még kisebb legyen a kísértésbe esés kockázata? Előre is köszönöm! 23/F

18

Melyik a legjobb cigi szerintetek most 2013-ban? Antidodányosok ne írjanak! )

Ízre,minôségre,erôsségre és persze árban

9

Egy doboz cigaretta mennyire káros?

Ki szeretném próbálni a cigit, de titokba tehát nem akarok dohányzó haveroktól kérni egy szálat. Így gondoltam megkérek egy idegen felnőttet egy dohánybolt előtt, hogy vegye meg és akkor megtarthatja a visszajárót (hallottam, hogy sokan így veszik). Nem akarok rászokni (tudom mindenki ezt mondja), de van olyan akaraterőm, hogy ne szokjak rá és később pénzem se lenne rá stb. Szóval ha megvetetem valakivel és kipróbálom akkor az elég lenne de ha már annyit fizettem érte akkor nem akarom kidobni, tehát elszívnék egy dobozzal (persze nem egy nap alatt :D) Ez mennyire káros? És mit csináljak, hogy ne lehessen érezni rajtam? Előre is köszi. 14f

13

Valaki olyan írjon aki otthon van a dohányokban! Billiard Cherry, Primus cherry-vanília vagy Tilbury vanília-cherry?

venni szeretnék cherry-s dohányt és nem tudom melyik lenne a legjobb.Billiard Cherry,Primus cherry-vanília vagy Tilbury vanília-cherry?

0

Ezek jó okok, hogy én is elkezdjek cigizni?

1. Sosincs kedvem kimenni a levegőre. Ha hiedg van azért, ha esik azért, ha süt a nap azért...
-Ha cigiznék lenne miért kimennem.
2. Utálom mikor a buszon, vagy bárhol a közelemben van egy olyan aki előbb cigizett, és jön belőle a füst.
-Mennyivel jobb már, ha belőlem jön a füst, azt úgyse érezném!
3.Amikor kimennek az osztálytársak cigizni mindig jókat dumálnak, és én kimaradok ebből, mert nem akarom a füstöt szívni, és igazgatóit se akarok, amiért kilógnak az iskola mellé szünetben.
-Ha cigiznék lenne miért velük tartanom, és izgalmas is lenne mert a lebukás esélyét növelné.
4. Ha unatkozok, nincs semmi ötletem mit csináljak, zene hallgatás nem jó, olvasás/tanulás megint csak.
-Ha cigiznék lenne mit csinálnom, ha unatkoznék, mint mindenki más, aki cigizik, ha van felesleges ideje rágyújt.
5. Nehezen megy az ismerkedés, főleg olyanokkal akik kint cigiznek.
-ha én is cigiznék lenne ok leszólítani őket, mondjuk kérni egy öngyújtót.

Ezek jó okok, hogy én is elkezdjek cigizni?

15

Zippo gyújtóm miért folyik ha fejjel lefelé tartom?

1

Kérdésem a következő lenne:hol tudnék venni (nem gagyi), használható elektromos cigarettatöltő gépet, és kb. mennyibe kerülne így egy doboz cigaretta?

Mai nap megkínáltak cigarettával, és nagyon ízlett! Mikor rákérdeztem milyen cigaretta, azt a választ kaptam, otthon töltött, mert így olcsóbb!
Kérdésem a következő lenne:hol tudnék venni (nem gagyi), használható elektromos cigarettatöltő gépet, és kb. mennyibe kerülne így egy doboz cigaretta?
Tudom hogy széles a "skála", de legalább hozzávetőlegesen jó lenne tudni, érdemes-e foglalkoznom vele!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!