Találatok a következő kifejezésre: Kb. 4 fáj a (75 db)

warcraft?
Disciples talán?
De ha tündék is vannak, akkor biztos a Disciples 2
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt az. Nem igazán ilyen karakterfejlesztõs hanem a hagyományos építõs fajta.
A kérdező hozzászólása: nem
A kérdező hozzászólása: Kitaláltam: http://www.youtube.com/watch?v=NAoMWOT2eXo Heroes of Annihilated Empires És annyit írok még: Nunu like penis
Esetleg beágyazódás? Nekem is ezekben a napokban sokat fájt a hasam. Még nincs igazolható teszt, uh nem tudom mit jelent... :)
Szia! Nekem okt.2.án volt meg, és nekem most akkora a hasam mintha 3 hónapos terhes lennék! És 20.óta barnázgatok, a hasam feszül, éés állandóan pisilnem kell. Holnap reggel tesztelek egyet. Nálad lehet hogy most fejezõdik be a beágyazódás!

Tegnap vettem be a 4. fogamzásgátlót, és utána kb egy órával fájt a vesém. A tabitól lehet?

Legjobb válasz: jéézusom...te normális vagy?:O minek vettél be 4 et?? ilyet ne csinálj többet ..bármi következménye is lehet...és igen tuti attól fájt

jéézusom...te normális vagy?:O minek vettél be 4 et?? ilyet ne csinálj többet ..bármi következménye is lehet...és igen tuti attól fájt
A kérdező hozzászólása: tegnap vettem be a NEGYEDIKET....
Van egy betegtájékoztató minden gyógyszer dobozába! Hasznos információkat tartalmaz és pont ilyen esetekre van kitalálva ha netán mellékhatást okozz a gyógyszer! Megéri neked is elolvasni!
elsõ, hát te kivételesen h*lye vagy

Tervezzük a párommal kb.2 honapja a babát. Nekem most megjött a menstruáciom és előtte fájt 4-ja de még mindig fáj a mellem oldalt, most terhes vagyok-e vagy sem? Menstruáció alatt is lehetek terhes?

Mindenkinek megköszöném hogy erre válaszolnátok akki ilyen helyzetekben vagy hasonloan voltatok.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy terhes vagy, bár ha megvolt, nem jellemzõ. A nagymamám az ellen példa, aki mind 3 gyermekét úgy hordta ki, hogy a 4. hónapig menstruált, tünetei nem voltak és mégis terhes volt, de ez ritka. Szerintem nézz 1 tesztet, nekem is voltak ilyen tüneteim és a teszt negatív volt, nem is nõtt meg a hasam azóta sem. Ha így van lehet, hogy a hormonod szórakozik, igyál cickafark teát pe-ig aztán palástfûteát mensiig, remélem összejött a baba, vagy összefog jönni.

Elõfordulhat, hogy terhes vagy, bár ha megvolt, nem jellemzõ. A nagymamám az ellen példa, aki mind 3 gyermekét úgy hordta ki, hogy a 4. hónapig menstruált, tünetei nem voltak és mégis terhes volt, de ez ritka. Szerintem nézz 1 tesztet, nekem is voltak ilyen tüneteim és a teszt negatív volt, nem is nõtt meg a hasam azóta sem. Ha így van lehet, hogy a hormonod szórakozik, igyál cickafark teát pe-ig aztán palástfûteát mensiig, remélem összejött a baba, vagy összefog jönni.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm hogy vissza irtál a kérdéseimre. Remélem és szeretnénk hogy sikerüljön egy közös babánk, bizom benne hogy sikerül, probálkozzunk hátha.Olvastam egy pár dolgot itt fennt, és elõfordulhat a terhesség, de ritka ebben igazad van.

Már kb 4 éve mondják az orvosok, hogy ki kéne venni a mandulámat. De szinte sose fáj, nem vagyok beteg. De ha belenéz a torkomba az orvos szörnyülködik, állítólag annyira el van szivacsosodva hogy azért nem érzem hogy fáj. Volt már ilyen valakinek?

Néha a hangom megváltozik amit nem tudom mit?l van (vékonyabb lesz) és a nyirokcsomóim és szoktak duzzadtak lenni.Beteg csak ritkán vagyok. Hajam minimálisan ritkult, de ez lehet a hormonok is (22 vagyok). Hallottatok már ilyenr?l hogy semmi tünet mégis ennyire nagyok? Hogy nevezik ezt? Van alternatív kezelés (homeopátia valami? ) M?tétet nem nagyon akarok, mert egyrészt félek egy kicsit, másrészt tudom hogy ha lehet el kell kerülni mert alapjába hasznos szerv.

Legjobb válasz: hasznos szerv a mandula, de ha már az orvos is azt mondja, hogy ki kéne szedni akkor valószínûleg tényleg para van. Nagyon ritkán múlik el a dolog magától. Nekem egy éjszakát kellett bent maradnom csak, tény hogy szar, meg fáj ami utána következik, de ki lehet bírni. És nem ciki altatásban, nekem meg se kérdezték, hogy hogyan akarom, alapból altattak. miért kéne végignézned, hogy szétszabják a torkodat? szerintem menj és kapartasd ki, minél elõbb, annál jobb.

hasznos szerv a mandula, de ha már az orvos is azt mondja, hogy ki kéne szedni akkor valószínûleg tényleg para van. Nagyon ritkán múlik el a dolog magától. Nekem egy éjszakát kellett bent maradnom csak, tény hogy szar, meg fáj ami utána következik, de ki lehet bírni. És nem ciki altatásban, nekem meg se kérdezték, hogy hogyan akarom, alapból altattak. miért kéne végignézned, hogy szétszabják a torkodat? szerintem menj és kapartasd ki, minél elõbb, annál jobb.
Hát ha már szörnyülködnek az orvosok rajta, akkor nem hiszem hogy még mindig annyira hasznos lenne. Nekem is ilyesmi volt. Azaz talán. Olyan volt, mint a tüszõs mandula gyulladás. Akkor lesz ilyen "szivacsos". Már hogy lyukas. Enyémet kb fél éve vették. Ettõl igazán nem kell félni. Bementem, kivették, másnap reggel jöttem is haza. Fájdalomba se haltam bele, szóval szerintem inkább vetesd ki :) 19/L
Egy frászt nem fáj! Készülj a legrosszabbra és egy hétig bent kell lenned a kórházban... Én 20éves voltam (tavaly), amikor kivették, ilyenkor már ciki altatást kérni...azt inkább gyerekeknek szoktak, de ettõl függetlenül kérheted, csak sokkal tovább tart, mire idõpontot adnak a mûtétre és rosszabb is, mert van, aki rosszul ébred fel az altatásból, azaz hányik, sokáig szédül, minden baja van... De legalább nem nézi végig ébren azt a traumát, ahogy kitépik a manduláit (én neked kell tartanod a kezedben a véres tálat)! :( Amúgy ezt leszámítva...ha egyszer a doki azt mondja, hogy ki kell venni, akkor ki kell venni!!! Ha szivacsos, akkor az már azt jelenti, hogy góc! Árt a szervezetednek. Csak akkor hasznos a szerv, ha egészséges, mint minden más szerved. Gondolj bele, semmit nem vesznek ki véletlenül, csak ha gond van vele! Súlyos szövõdményeket okozhat, mint pl. a szívbillentyû elégtelenség...gondolom azt azért nem akarsz... Jah és a hajad is attól hullik, nekem félévvel a mûtét elõtt kb. a hajam fele kihullott csomókban!!! Rászánod magad és kész, elhatározás kérdése, túl lehet élni (csak vigyél be a kórházba elég Cataflam V-t, az a vízben oldódós, nem a sima...mert odabent sajnos nem adnak elég fájdalomcsillapítót)! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: És akkor mûtét után mi történt? A hajad visszaönt pl? Más pozitív változást tapasztaltatok? (azon kivül hogy nem gyullad be a mandulátok) Esetleg nem olyan fáradékony az ember, jobb a közérzete?
Nekem ízületi gyulladásaim voltak, fáradt, erõtlen voltam, azt mondták, hogy a mandulámtól. Tényleg, gyakran volt tüszõs mandulagyulladásom, magas lázzal. Kivették a mandulámat, megszûntek az ízületi problémáim. A mûtét maga kb 10 perc, kellemetlen, de abszolút túlélhetõ. Minden azon múlik, hogy mennyire éled bele magadat a szenvedésbe. Mûtét után 1-2 hétig fáj a torkod, gyakran nagyon. Megint csak rajtad múlik, hogy ezt hogyan éled meg. Van, akinek iszonyú erõs betegségtudata van, õk szenvednek még egy megfázástól is, mások jobban viselik a komolyabb betegségeket is. Fejben dõl el. Én megfogadnám az orvosok tanácsát, hidd el, õk tudják legjobban, hogy meddig hasznos a mandula. Egy gócos szerv csak bajt okoz, ne ragaszkodj hozzá!
Második válaszra reagálva: Az orvosom nekem el is mondta hogy nem szívesen csinálná altatásban, mert sokkal de sokkal fájdalmasabb. Ha altat, akkor a kivágott mandula utáni ereket égeti, és így az egész feldagad, és az egész egy nagy seb lesz. Viszont ha kibirom azt a 10 percet amíg kiveszi, akkor nem fogok szenvedni, és nem is kell bent lennem annyit. Mivel ekkor ahogy szedi ki, az ereket összevarrja. Én ezt választottam. Tényleg nem volt több 10 percnél, és mosolyogva mentem be, mosolyogva jöttem ki... (Jó kis cuccot adtak elõtte :P) Olyan orvost kell választani aki nem egy szadista állat. Az enyém nagyon aranyos volt, végig beszélt hozzám, nyugtatgatott... Nem mondom h életem legkedvesebb élménye volt, de teljesen kibírható. És ha én lány létemre magamtól vállaltam be, és kibírtam, akkor egy férfi is ki fogja. Szóval sok szerencsét :) Elsõ válaszoló voltam. 19/L
Najó, 2. vagyok. A mûtét mindenkinek más. Ki mennyire bírja a fájdalmat, a vér látványát... Nekem pl. kerek 30 perc volt a mûtét és állítom, hogy eddigi életem egyik [email protected] félórája volt... De van, aki jobban bírja, ez egyén függõ. A mûtét után 2 héttel már kb. ugyanolyan életet tudsz élni, mint más.. És tényleg jobb...nem leszel annyiszor beteg, visszanõ lassan a hajad is (nekem 1 év alatt nõtt vissza) és nincs ott az a félelem, hogy ha beteg vagy, akkor ki tudja, h nem a mandulával van ez is összefüggésben?! Hosszú távon megéri szerintem...

Ágyék sérvel voltam operálva es kb 4 honap telt el és ma enyhe szúrást éreztem a helyén, sött huzodást és ha hozzáértem fájt. Kiszakadhatott?

Melozok...napi 12órát állok lábon... ez okozhat problemát?

Legjobb válasz: engem nem egész 1 éve mûtöttek, és még most is fáj néha. Leginkább idõváltozásnál, vagy ha bármi front van. Voltam már vele dokinál, hogy esetleg nem e szakadt szét a varrat, de azt mondta, h nem, nincs semmi gond. Idõváltozás miatt lehet akár.

engem nem egész 1 éve mûtöttek, és még most is fáj néha. Leginkább idõváltozásnál, vagy ha bármi front van. Voltam már vele dokinál, hogy esetleg nem e szakadt szét a varrat, de azt mondta, h nem, nincs semmi gond. Idõváltozás miatt lehet akár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) nagy megkönnyebbulés ez a válasz
Lehet, menj el óránként pisilni.
hallod te már annyira kocka vagy hogy ha egészségügyi problémáid vannak nem orvoshoz mész hanem kiírod ide -.-

Elég sűrűn vannak méhösszehúzódásaim reggel óta. Van hogy fáj egy kicsit de többnyire csak bekeményedek (kb 4-5 óránként). Lehet hogy hamarosan megindul a vajúdás? Lehet hogy hamarosan szülök? Ma vagyok 39 hetes 6 napos.

Kiegészitésképpen: derekam és alhasam is folyamatosan fájdogál már 2 napja.

Legjobb válasz: Amikor a kiegészítést nem olvastam, azt gondoltam, hogy ez még csak jósló (4-5 óránként). ;-) De óránként 4-5, az már valami. Én másnap mentem ezzel szülni, egész nap ez volt, majd hajnalban elfolyt a magzatvíz és mentünk be a kórházba. Szerintem már nincs sok hátra. ;-)

Amikor a kiegészítést nem olvastam, azt gondoltam, hogy ez még csak jósló (4-5 óránként). ;-) De óránként 4-5, az már valami. Én másnap mentem ezzel szülni, egész nap ez volt, majd hajnalban elfolyt a magzatvíz és mentünk be a kórházba. Szerintem már nincs sok hátra. ;-)
A kérdező hozzászólása: De jó lenne! Már nagyon várjuk a picurt! :-)
A szülésznõm azt mondta, hogy a szombat egy tökéletes nap szülésre. Nyugi van a kórházban, csak az van bent, akinek dolga van. Én drukkolok! , -)
A kérdező hozzászólása: Elnézést, kb. 4szer, 5ször van összehúzódásom óránként, nem 4-5 óránként...
Hát már nagyon ott vagy, hogy jöjjön a Picur! Nekem 40 hét 3 napra érkezett meg, és nekem is nagyon sok méhösszehúzódásom volt, csak valahogy a fájások nem akartak jönni. Viszont már nagyon a végén vagy, így biztos, hogy már nincs sok idõd. Amúgy én is szombaton szültem, tényleg nyugi volt. :) Egy 13 napos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! :-) Köszönöm a biztatást!

Amikor önkielégítést végzek és jön a cucc akkor a heréim enyhén fájnak ez kb.4-5 napja van szóval ez normálisnak mondható vagy jobban tenném ha inkább dokihoz fordulnék?

meg ha lehet valaki akinek volt vagy hallott róla hogy vkinek ilyen volt az írna róla kicsit b?vebben. el?re is köszi

Legjobb válasz: Hát nekem egyszer fájt, amikor túl sokszor csináltam:D 21/f

Hát nekem egyszer fájt, amikor túl sokszor csináltam:D 21/f
Szerintem az attól is "fájhat", hogy mennyire vagy begerjedve, mennyi ideig halasztod. Ha ki akar törni, és Te halasztod, akkor lehetséges, hogy némiképp begyullad, mivel a golyó már nagyon ürülne de Te visszatartod. Magyarán fojtogatod, nem adsz neki levegõt.

Tisztelt Doktor úr! Kérdésem lenne Önhöz. Kb. 4 hónapja sárga folyásom van, égő, csípő érzés és a kis mendencém fáj. A párommal a közösülés borzasztóan fáj. Szeretném megkérdezni, hogy mi lehet az oka. Nolicin Tarivid Levofloxacin gyógyszert szedtem, de s

Tisztelt Doktor úr! Kérdésem lenne Önhöz. Kb. 4 hónapja sárga folyásom van, égő, csípő érzés és a kis mendencém fáj. A párommal a közösülés borzasztóan fáj. Szeretném megkérdezni, hogy mi lehet az oka. Nolicin Tarivid Levofloxacin gyógyszert szedtem, de sajnos a problémám nem múlik. Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján valószínűleg hüvelygyulladása is van, ezért feltétlenül javaslok egy szakorvosi kontrollt! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján valószínűleg hüvelygyulladása is van, ezért feltétlenül javaslok egy szakorvosi kontrollt! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!