Találatok a következő kifejezésre: Kb. 3-4 lehet (134 db)

250Ezerből össze lehet egy olyan gépet állítani, ami kb.3-4 évig még birni fogja az új játékokat?

Vagy ehhez több kéne?

Legjobb válasz: 4 év nagy idõ, de valószínûleg egy normális mai gép akkor is vinni fogja a játékokat csak természetesen lájtosabb beállításokkal. Mához 4 éve még nagyon jó volt egy HD4870-s kártya, míg ma már az alsó közép kategóriát képviseli nyers erõben (HD7750 kb hasonló erõsségû), technológiailag meg elavult. További "gondot" okozhat, hogy jön az új konzol generáció és 4 év múlva már beérik annyira, hogy a játékok jelentõs változáson essenek át és a PC-s gépigény is nagy mértékben megugorjon (a játékfejlesztések zöme konzolra épül, míg PC-re csak átportolnak, ráadásul sokszor hanyagul sajnos).

4 év nagy idõ, de valószínûleg egy normális mai gép akkor is vinni fogja a játékokat csak természetesen lájtosabb beállításokkal. Mához 4 éve még nagyon jó volt egy HD4870-s kártya, míg ma már az alsó közép kategóriát képviseli nyers erõben (HD7750 kb hasonló erõsségû), technológiailag meg elavult. További "gondot" okozhat, hogy jön az új konzol generáció és 4 év múlva már beérik annyira, hogy a játékok jelentõs változáson essenek át és a PC-s gépigény is nagy mértékben megugorjon (a játékfejlesztések zöme konzolra épül, míg PC-re csak átportolnak, ráadásul sokszor hanyagul sajnos).
Full hd maxon nem fog menni minden játék 4 év múlva még egy 400 k-s gépen se, de med/high körül vinni fog mindent 250 k-ból is. Csak gép kell, más nem (monitor, egér)?
Jelen pillanatban NEM lehet olyan gépet összeállítani amivel ilyen sokáig játszhatnál az aktuális legújabb játékokkal elfogadható minõségben. 4-5 év múlva pl. a ma abszolút csúcskártya GTX690 már egyszerûen gyenge lesz. Nem nyers erõben, technológiailag.
A kérdező hozzászólása: #2 válaszoló: Nem kell semmi, ezt a kérdést csak kíváncsiságból tettem fel. Én 250k- ból akaro majd venni egy gépet, de az még soká van, de ennek nincs köze a kérdéshez.
A kérdező hozzászólása: Tehát azt mondjátok, hogy még NINCSENEK IS olyan alkatrészek, amivel 3-4 évvel késõbb lehetne fullosan futtatni a játékokat?

Mit csináljak a hajammal? A nyár elején levégattam egész röviidre, kb 3-4 centisre. Most megint volt vágva belőle. (szal most megint akkora kb) ha hagyom nőni, akkor nagyom hülyén néz ki, mer felállítani már nem lehet, mer ahhoz már túl hosszú.

vágassak bel?le mindig? vagy mi csináljak? tud vki olyan frizurát amit lehetne ebb?l csinálni? köszi

Legjobb válasz: pasi vagy? egyébként meg ha neked úgy teccik h 3-4 milis és felvan állítva, akkor járj minden hónapban fodrászhoz. sokan csinálják ezt, ha úgygondolják h hülyén néz ki a hajuk, hamár megnõtt

pasi vagy? egyébként meg ha neked úgy teccik h 3-4 milis és felvan állítva, akkor járj minden hónapban fodrászhoz. sokan csinálják ezt, ha úgygondolják h hülyén néz ki a hajuk, hamár megnõtt
A kérdező hozzászólása: egyébként csaj vagyok :) szóval igen, járnék, csak sokba kerül... nekem meg nem adnak havonta annyi zsebpénzt, h 2ezerér 1-2 centit vágassak belõle..:S

Update napi 40 perc torna, plusz egy óra biciglizés amikor csak tudom csinálom, ez heti kb 3-4-5 nap, hatásos lehet? Mennyi idő kell neki? Kb 4-5 kg-ot szeretnék fogyni, most 170 cm vagyok és 56 kg.

Legjobb válasz: 170cm és 56kg? Miért akarsz te még 4-5kg-ot fogyni? Semmi szükséges rá. Megérteném, ha fittebb, egészségesebb akarnál lenni. De fogyni?... Hmm...

170cm és 56kg? Miért akarsz te még 4-5kg-ot fogyni? Semmi szükséges rá. Megérteném, ha fittebb, egészségesebb akarnál lenni. De fogyni?... Hmm...
Hát nem is tudom. Ha testsúlyt akarsz csökkenteni, akkor ez nem lesz jó. Mert elég vékony vagy és inkább az izmaid fogna erõsõdni, mint a zsírod jönne le elöbb és így a tessúlyod inkább növekedni fog. De egyetértek az elõttem szólóval, fogynod egyáltalán nem kell, de ha rendesen eszel, szerintem a tested mindenképpen jobban fog kinézni ennyi sportolással.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! A combomon van felesleg, azt szeretném ledolgozni, meg a popsimat formázni.


A kérdező hozzászólása: Ez azt is jelenti, hogy a szúnyogok 20/4-ed része biszexuális?
Nem, ez azt jelenti, hogy valószínûleg több cukrot ettél, vagy olyan tusfürdõt, illatósítót használsz, amit a szunyogok szeretnek.
De "komolyra" fordítva a szót: ha neked a vérszívás szexuális kapcsolat, akkor bizony téged 20 szunyog megerõszakolt, te meg állatokkal fajtalankodtál... PERVERZ!
Csak vigyázzál aztán magadra pityuka, felszedsz 20-at, és megrakod õket, akkor ki fog a gyerekekre vigyázni?
mint anyámát (lány) wut??:D
Ha "ott" csípett meg húsz lányszúnyog -> kérdésedre a válaszom: igen!

Német, angol, török, svéd és japán után milyen nagyon könnyü, de hasznos nyelvet ajánlotok? Bármilyen lehet igazából nem muszály annyira hasznosank lennie. Persze olyat amit simán eltudok sajátítani kb.3-4 hónap alatt.16/L

Legjobb válasz: Pl. a holland, dán, norvég elég könnyen menne az angol, német, svéd után. Viszont nem annyira hasznosak. A francia picit nehezebb, de hasznosabb, angol után nem nehéz. 3-4 hónap alatt, pláne ennyi nyelv után az eszperantó menne leginkább, sok németbõl átemelt szó van benne, és amúgy is könnyû, de nem hasznos. (A magyar is hasznos - muszáj pontos j, uszály ly)

Pl. a holland, dán, norvég elég könnyen menne az angol, német, svéd után. Viszont nem annyira hasznosak. A francia picit nehezebb, de hasznosabb, angol után nem nehéz. 3-4 hónap alatt, pláne ennyi nyelv után az eszperantó menne leginkább, sok németbõl átemelt szó van benne, és amúgy is könnyû, de nem hasznos. (A magyar is hasznos - muszáj pontos j, uszály ly)
mennyi kanji?
A kérdező hozzászólása: A kínai és az orosz is tetszik. De, fõleg az orosz.
Attól hogy le tudod írni a kanákat, tudsz sok szót és kanjit meg pár nyelvtani szabályt még nincs meg az alapfok. Én iskolában tanulok japánul, napi szinten. Az általad leírtakból többet tudok nálad japánból, de nem nem mondanám hogy akárcsak alapfokon tudnék. Tanuld a nyelvet mert nagyon gyönyörû, de amíg nincs meg az 5-ös fokú nyelvvizsga sem belõle, addig ne nagyon biztasd magad hogy ismered a nyelvet :) Ettõl függetlenül nagy respect neked hogy ilyen sokoldalú vagy, én is rendkívül érdeklõdöm a különbözõ nyelvek iránt ^^
A kérdező hozzászólása: kijavítom: hogy csak megint elgépeltem
mi az, hogy jól mennek? mondjuk egy fiatal felnõtteknek való hangoskönyvet megértesz? smalltalk megy?
Angolt mennyi idõ alatt tudtad folyékonyra megtanulni? Most álltam neki tanulni, mert suliba németet tanultam, de kíváncsi lennék, hogy kb mennyi idõ alatt sajátítható el normálisan. Tudom függ attól, hogy mennyit tanulok, stb.
De ha a többi nyelvet is csak ennyire tudja...
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom, hogy mennyit tudok, nem számolom, de tudok belõle sokat.
A sok kanji meg az, hogy tudja a számokat
Igen, azt hiszem, a nyelvtanulásról kicsit nagyobb alázattal kellene beszélni... Japán esetében a kanák, a kb. 300 szó, némi nyelvtan és kandzsi valóban még az 5 fokú nemzetközi nyelvvizsga legalsó, legkönnyebb szintjét sem nagyon éri el, pedig az még nem is az alapfokot jelenti, hanem az un. "minimum" szintet. Az egészséges önbizalom persze jó, ha megvan, de azért az sem árt, ha az ember pontosan tisztában van azzal, hogy mivel hol tart, és milyen út áll még elõtte. Azt hiszem, kissé kezdünk elkanyarodni az eredeti témától :)
A kérdező hozzászólása: Hát ugy nemtom milyen szintû. DE ahogy mondtam alapszinten megy. Megy a hiragana, katakana, kanji, néhány nyelvtani szabály és kb.300 szó.
Japánból a JLPT 5 fokú nemzetközi nyelvvizsgán mérve milyen szintû a tudásod? Azért érdekel, mert nem sokan mondják, hogy "nagyon könnyû" ;)
Orosz! Hasznos és szép. (Bár van aki szerint nem szép, mert "ropogó" a hangzása).
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem piszkálni akartál. Régebben a finn nyelvet is elkezdtem, de inkább a svéd melett döntöttem. A japán nyelv nem annyira nehéz amilyennek tünik legalábbis nekem. Ami nekem gondot okozott a hiragana, de már megy. Mellette meg van a kanji meg a katakana. A kanjit még tanulnom kell. Szerintem nagyon egyszerû nyelv. Fõleg akkor ha valakit érdekel a dolog, nem csak azért, hogy a jövõben hasznát tudja venni.
te gyerek, nem fikázni akartalak, csak érdekelt :) tényleg szép teljesítmény...de én azt javaslom, hogy most inkább egy évig arra helyezd a hangsúlyt, hogy a szókincsedet bõvítsd és a szövegértést javítsd... a finn nyelvet javaslom, bár tanár nem nagyon lesz hozzá, mert az szép a kínai meg az orosz viszont hasznos 3-4 hónap alatt simán elsajátítani nyelvet nem lehet, max nagyon jó lehetsz benne, ha abban a közegben vagy 24/7-ben amúgy a japán mennyire nehéz?
A kérdező hozzászólása: Mi az, hoyg jól megy?! Ezt ugy értem, hoyg ha pl: egy német, angol vagy ilyesmi megállítana akkor tudnák vele bármirõl beszélni. Igaz, hohy a japán csak alapszinten megy, de ahoz képest, hogy ennyi nyelven tanultam és tudom is õket használni és 16 éves vagyok ez nem semmi. Szerintem. Szoktam hangos könyveket is hallgatni és azokat is megértem, ritka ha nem értem meg a szövegeket.
A kérdező hozzászólása: Azért nem perfekten. DE mennek elég jól.
ezeken a nyelveken mind perfekt beszélsz?
A kérdező hozzászólása: Köszi Igen és is látom, hogy elírtam, mert siettem.
Szerintem elõször magyarul megtanulhatnál! MUSZÁJ!!!!!

Kb 3-4 hetes terhesség esetén már lehet látni, hogy szélesebb a csípő? És az a mindjárt megjön érzés csak enyhe, ahhoz képest amikor ténylegesen megjön?

Legjobb válasz: A csípõd terhesség alatt is szélesedik, de nem az elsõ hetekben, hanem jó 3-4 hónap után kezd. A mindjárt megjön érzés mindenkinél más, valakinél nincs, valakinél van,erõsebb, gyengébb stb.

A csípõd terhesség alatt is szélesedik, de nem az elsõ hetekben, hanem jó 3-4 hónap után kezd. A mindjárt megjön érzés mindenkinél más, valakinél nincs, valakinél van, erõsebb, gyengébb stb.
a csípõd szülés után lesz szélesebb. szerintem nem enyhébb hanem ugyanolyan erõs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

Szombaton kellett volna megjönnie, folyamtosan hányingerem van (tegnap hánytam is), fáj ill. szurkál a hasam, kb. 3-4 napja álmatlanságban szenvedek. Ma reggel csináltam egy tesztet de sajna negatív lett. Azért lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szió!Lehetséges.Ha ma sem jön meg holnap reggel csinálj új tesztet./másfajtát,ma már sokfélét lehet kapni/Sajna nem mindegyik megbízható.De azt is lehet,hogy a neten megkeresed a terhességi naptárt,és ott kiszámolja neked az uccsó mensid óta hány hetes lehetsz.És utána szerintem konzultálj a dokiddal.4 hetes terhességet már kimutat az ultrahang.Drukkolok!

Szió!Lehetséges.Ha ma sem jön meg holnap reggel csinálj új tesztet./másfajtát, ma már sokfélét lehet kapni/Sajna nem mindegyik megbízható.De azt is lehet, hogy a neten megkeresed a terhességi naptárt, és ott kiszámolja neked az uccsó mensid óta hány hetes lehetsz.És utána szerintem konzultálj a dokiddal.4 hetes terhességet már kimutat az ultrahang.Drukkolok!
Szia. Igen lehetsz babás.csinálj holnap kora reggel elsö vizeletböl me´g egy tesztet.A terhességre inkább az álmossa´g, aluszékonyság jellemzö. Ha nem jön meg, és a teszted negatív, várj egy hetet, csinálj még egy tesztet.Addigra ki kellene, hogy mutassa.Vagy konzulta´lj az orvosoddal. 39hetes kismama.
Nekem is szombaton kellett volna megjönnie.de már pénteken dután csináltam tesztet, és + lett.Szombat reggel is és az két csikos lett.De nekem semmi hányinger, csak mell feszülés.Lehet nálad késõbb mutatja a teszt.Szoritok!
Szia!Nekem 5 napot késett, de mégsem vagyok babás, pedig eddig mindig napra pontos volt.Attól függetlenül még lehetsz az nagyon is, mondjuk én még várnék a teszttel egy hetet, mert lehet hogy kevés a HCG a szervezetedben.De persze az is lehet, hogy egyszerûen elkaptad a hányásos-hasmenéses influenzát.attól függetlenül szorítok:Egy öreg róka

Lehte a makkomon pattanás? Kb 3-4 mm átmérő piros és kb 1 mm magas orvos véleménye se lenne roszz mi lehet

Legjobb válasz: Az nem pati lehet,elfog múlni .Itt ne keressél orvost,azok nem itt rendelnek .

Az nem pati lehet, elfog múlni .Itt ne keressél orvost, azok nem itt rendelnek .
A kérdező hozzászólása: magától vagy használjak tetrán kecsõnöt is?
Nem lehet hogy a fogacskája jön??
A kérdező hozzászólása: Én is erre tippelek, mert eléggé nyáladzik. Az ínye még nem annyira dagadt.
Szerintem is a foga jöhet!Az én babómnak sem volt nagyon megdagadva az ínye, de tegnap reggelre már áttörte neki az egyik, és a másik teteje is látszik már az íny alatt.Érdekes, hogy az étvágya csak kezdett megcsappanni.Bár tegnap volt egy hasmenéses széklet is.Láz nincs szerencsére.
Bocsi, elõzõ válaszoló vagyok.Az étvágya csak MA kezdett el meg csappanni.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:)

Fallout 3 kérdés. Lehet egyszerre az összes ( vagy csak kb 3-4) modot betenni és játszani?

Kivittem most a játékot. másik kérdésem még, hogy ha netán nem tetszenének ezek a dlc-k és kiveszem ?ket, akkor vissza kapom azt a játékot, ahol most járok?

Legjobb válasz: A legtöbb DLC úgy indul el, hogy a telepítés után felugrik egy küldetési lehetõség. Ha a pályán eljutsz arra a pontra ahol megjelenik, akkor az a világ külön betöltõdik és abban játszhatsz. Ha nem tetszik akkor tölts be egy korábbi mentést, és ne vedd fel a DLC-k küldetését. Az a kiegészítõ ami például fegyvert az, a törlés után a plusz dolgokat is törli a játékból, és még magával viheti az alapjátékban elért dolgokat is. Emiatt nem ajánlott játék közben törölni, hanem egyszerûbb figyelmen kívül hagyni.

A legtöbb DLC úgy indul el, hogy a telepítés után felugrik egy küldetési lehetõség. Ha a pályán eljutsz arra a pontra ahol megjelenik, akkor az a világ külön betöltõdik és abban játszhatsz. Ha nem tetszik akkor tölts be egy korábbi mentést, és ne vedd fel a DLC-k küldetését. Az a kiegészítõ ami például fegyvert az, a törlés után a plusz dolgokat is törli a játékból, és még magával viheti az alapjátékban elért dolgokat is. Emiatt nem ajánlott játék közben törölni, hanem egyszerûbb figyelmen kívül hagyni.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm! akkor ha teljesen ki akarom élvezni õket, akkor újra kezdem a játékot, és berakok minnél többet?:D
A DLC abból a szempontból önálló, hogy a játék cselekményeitõl eltérõ szálon fut, mint egy külön történet. Ha akarod akkor megszakítod az alapjátékot és elkezdesz egy kiegészítõt, majd amikor annak vége, akkor ismét visszatérsz az alapjátékba és folytatod azt onnan, ahol beléptél a kiegészítõbe (persze a benne megszerzett pontok, képességek és tárgyak ugyanúgy veled maradnak, és annyival erõsebb leszel). Annyi figyelmeztetés szokott lenni elõttük, hogy a nehézsége miatt X szint (20, 25) alatt nem ajánlott, mert nem fogod tudni megcsinálni.
A kérdező hozzászólása: na, akkor most hogy ki vittem, rá is megyek a Broken Steel-re köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!